עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dog_foot,

ראיתי למכירה את הכבל שממיר מכונן IDE ל USB, הנה אתר עם מידע: http://www.eksitdata.com/extern/easyide/easy.html והוא עולה בארץ 149 שקל, זה שווה בכלל את הכסף??

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  2. יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  3. ^ ערב טוב ותודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by gangsta,

שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by explize,

שלום לכולם. לאחרונה חוויתי מות של הארדדסיק של SEAGATE מדגמי ה500GB והוא הוחלף באחר כבוד לWD ללא שאלות מיותרות- אבל כאן הבעיה הקלה כי המחשב הוא של אחותי ובאמת לא מסובך להתקין אותו מחדש. קניתי את אותו HDD להורים שלי(שני המחשבים נקנו בו זמנית) והוא עדין לא מת- בחנות מוכנים להחילף לי אותו גם לWD. הבעיה: על הHDD שאני רוצה להחליף יש 2 מערכות הפעלה שרצות XP וויסטה- ולהתחיל עכשיו להתקין הכל מהתחלה זה סיפור מההפטרה(למעלה מ6 שעות עבודה). עכשיו שתי מערכות ההפעלה מגובות בנפרד על GHOST שנוצר מתוך מערכת ההפעלה של כל אחד מהם(קובץ גוסט של ויסטה שנוצר על ויסטה וקובץ גוסט של XP שנוצר מתוך הXP), בנוסף יש עוד פרטישן של קבצים שלא קשורים למערכת הפעלה. השאלה היא: איך אני "מצלם" את כל ההארדדיסק(…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by OutRaGe,

http://img435.imageshack.us/img435/612/hd9bq.jpg אממ האם הנתונים האלה ממש ממש גרועים?(לגבי הטמפ' אני בקרוב מוסיף מאוורר 120 מ"מ שיהיה על ההארד דיסק) ואפשר תוכנה לבדיקת ההארד דיסק מבחינת ביצועים ואיכות? עכשיו לגבי הנתונים, האם זה גורם שיכול להשפיע על ההארד דיסק לקצר את חייו? (שוב חוץ מהטמפ') יש מצב שאני עוד יחזיר את ההארד דיסק(אני בודק אותו כרגע..מיד שנייה). תודה מראש לעוזרים. עריכה: אממ עכשיו שהוא סיים את הפירמוט הנתונים נראה לי קצת יותר נורמליים..השאלה אם במשחקים לדוגמה זה נחשב מאמץ להארד דיסק? מה בעצם נחשב מאמץ להארד דיסק? אם מישהו יכול להגדיר לי דוגמה אחת לפחות לכל אחד מהמצבים הבאים אני יודה לו מאוד: מאמץ בינוני, מאמץ גבוה. אלה הנתונים כרגע(שוב אני חוזר, כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by omerpaz,

https://www.extremetech.com/computing/205382-ssds-can-lose-data-in-as-little-as-7-days-without-power

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ariels27,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני צריך אחד לשימוש ביתי, אני לא הכי מבין במהירות כתיבה ובכל הדברים האלה, אני צריך כונן SSD איכותי ומהיר סומך על התשובות שלכם

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by hta,

יש לי אחד שיש בו 150 גיגה ואחד שיש בו 850 גיגה. יש אפשרות לשלב בין שניהם ? או לפנות מקום בכונן של ה150 על חשבון ה850 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by taurus007,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר , כרגע יש לי 2 טרה של WD הגרסאות הכי טובות שאפשר אבל קניתי אותם לפני שהכרתי את הSAS והSSD אני ראיתי את ההבדל בין כונן SAS לכונן כמו שלי , התקנת מערכת הפעלה של לינוקס ב5 דקות לעומת 30 דקות(זה אפילו לא נגמר פשוט הפסקנו באמצע והחלפנו את הSATA לSAS) רציתי לדעת אם הSSD עובד באותה מהירות כמו הSAS ומה יותר כדאי למשתמש פרטי כמו כן אשמח לדעת איזה כונן יותר יציב גם לעבודה ממושכת . הדיסק הקשיח הוא למחשב פרטי כדי להריץ משחקים וVMWARE . כמו כן תקציב לקניית דיסק כזה עומד על 1000-2500 (תוך 3 חודשים ארכוש דיסק כזה) מה שראיתי כרגע זה דיסק של SAS בזאפ שעומד על 300 ג'יגה שנראה לי כאופציה הכי טובה כרגע http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770142 כמוב…

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by kaputcom,

שלום! רציתי לדעת עם כונן SSD ישפר לי את הביצועים עם תוכנות לעבודות גרפיות ועיבוד תמונה ? העם זה ישפר לי רק את מהירות העלאת תוכנה או גם את הסינכרון והעם זה משמאותי ? תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by udi,

הכותרת אומרת הכל כולנו מכירים את הניידים עם הקורא טביעת אצבעות בעיקר אצל IBM { מעבירים את האצבע על סורק במקום להכניס סיסמא } האם קיים DOK עם סורק כזה כזה ?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  14. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס זכרון למצלמה שלי. מה ההבדל בין כרטיס SDHC רגיל לאחד שהוא אולטרה? המהירות העברת הזכרון מההתקן למחשב? כרגע במצלמה יש לי אולטרה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?

17. אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. והכבלים שמגיעים, האם הם נחוצים לי או שקיימים במחשב כבלים קיימים שאלינם אני מחבר את הצורב? עקרונית ההתלבטות שלי היא האם לקנות חבילת Retail או OEM. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, בסוף הלכתי על מקסטור,הנה כמה שאלות לפני שאני קופץ להתקנה של הווינ כמו דביל: 1.אני רוצה לבדוק שלא קיבלתי אותו עם סקטורים פגומים יש תכנה טובה של היצרן שעושה זאת? 2.לKSP ה!$#@@#! לא היה כבל 80 גידים ATA133 משום מה(אפילו מפצל מולקס לא היה להם),אז האם זה בסדר להשתמש בנוכחי שלי שנותן כרגע 66 ATA אני לא זוכר(תגידו לי גם איך אני בודק את זה...),ומאיפה אני קונה אחד בזול? 3.אני לא יודע למה אבל הג'אמפר שלו מוזר נורא!אני רוצה להגדיר אותו כמאסטר אבל לא מבין גרוש מהשירטוט שיש עליו(לא קיבלתי חוברת או משהו),אפשר עזרה בבקשה? 4.הלכתי על MAXTOR diamondmax 9 80 giga 8 mb buffer 7200 rpm ATA 133,איך אני בודק שזה אכן זה(לבדוק שיש לו שמונה באפר וכו,...)?מה אתם אומרים עליו(עלה 440)? 5.…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה הלך לי המחשב וקניתי מחשב חדש הייתי רוצה לבדוק האם יש תוכנה שבה אוכל לבדוק עד כמה הדיסק הקשיח תקין מדובר בדגם WD5000AAXX של WD בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. קיצר שלחתי להם מייל שמתאר את הבעיה שלי והם החזירו לי את המייל הבא: תקראו אפשר גם לשים "סטיקי" זה יעזור לכולם... thank you for your e-mail. Power calibration is controlled by the disc recorder. Before any burn operation, all disc recorders must perform a 15-step power test to determine the optimum power for writing to the disk – this process is called "Optimum Power Calibration" (OPC). During the burn process, the disc recorder continues to perform this test to get the best burn results throughout the entire disc – this process is called "Running Optimum Power Calibration" (ROPC). The process is controlled by the disc recorder but it is initiated by pr…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אם קבלתי כונן USB דיסק און קי , ממקור שאני לא בטוח בו. האם ניתן לחבר אותו בצורה בטוחה למחשב מביל לקבל עלי וירוסים ותוכנות רוגלה שנמצאים כקובץ או אפילו ברמת החומרה? כמובן שיש את האופציה לא לחבר בכלל, או לדחוף אותו למחשב בספריה העירונית ולראות מה קורה.

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by tiger2014,

התחדשתי ב SSD EVO 120 GB איך אני מתקין עליו ווינדוס? לחבר אותו למחשב וללוח אם אני יודע איך משנים את הכונן שיהיה ACHI? עושים את זה לפני התקנת ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. טוב, זה כבר רשמי: http://nordic.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050204&categoryId=050204&parentId=0502&modelCodeDisplay=GSA-4163B&model=NOTHING עריכה: ועכשיו נמכר בסינגפור: http://www.hardwarezone.com/newsletter/adhoc/sitex2004/lg_24112004/index.html

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.