עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by מר מקלדת,

לא יודע אם זה קשור לכאן, אבל לדוגמא שמתקינים windows על דיסק קשיח חדש יש הבדל עם בוחרים בפירמוט רגיל או בפירמוט מהיר? פירמוט רגיל של 200GB לקח לי יותר משעה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by killerg,

שלום אני קניתי דיסק קשיח 250G ואני רוצה לפצל אותו לשני מחיצות איך עושים את זה? הבנתי שיש תוכנה מובנת בוינדוס לשם כך אבל היא מוגבלת.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  3. ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. המחשב החדש שלי פועל לאט ואני מנסה להבין איפה הבעיה... אני רק רוצה להוציא את ההארדיסק מכלל אפשרות לצוואר הבקבוק שיש לי במחשב... עשיתי BOOT על MHDD ואין לי מושג מה רושמים ואיך מפעילים את הבדיקה... מפחד בטעות לפרמט את ההארדיסק... מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. שלום, באחד מהמחשבים שיש לי בבית חלה מאתמול תופעה מוזרה מאוד של ההארד דיסק במחשב, ההארד דיסק עצמו לא כל כך חדש (30GB) אך המחשב עצמו משודרג.. משום מה, הוא מתחיל לעשות בלי הפסקה צלילים של קריסה/כיבוי כל שניה, לפעמים אפשר להמשיך להשתמש במחשב (המחשב פועל כרגיל) אך לפעמים המחשב נתקע.. אני לא הבנתי עדיין ממה זה נובע, למה זה קורה, מה זה מסמל ומה צריך לעשות. אשמח מאוד לכל תגובה בנושא. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. יש לי צורב dvd חיצוני והלך לו הספק כוח,כמה עולה להחליף ספק כזה ואיפה ניתן לקנות אחד כזה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by Cyron,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17630 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13020 תודה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by pitte,

שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by the_lighting,

WD2500AAKS WD2500KS מה ההבדלים בין שני הכוננים קשיחים האלו? שניהם אותו מחיר ואותם נתונים יבשים?!

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב DVD של NEC 3540 אני מנסה לצרוב דיסק מידע שגדול ב 40 מגה סך הכל מהקיבולת של הדיסק נרו שואלת אותי אם לעשות OB אני מאשר היא צורבת אבל בסיום מודיע לי שהצריבה נכשלה ניסיתי פעיים ואותה תוצאה שאני מוריד טיפה מידע ככה שלא יהיה צורך ב -OB הצריבה עוברת בלי בעיות מה יכול להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. ניסיתי בנרו וגם בוינדוס לצרוב DATA רגיל (כמו שאני עושה לדיסק DVD חד פעמי) אבל יש לי שגיאה... בנרו זה אומר שהדיסק לא ריק, למרות שהוא חדש! ניסיתי לעשות פורמט לדיסק, גם "מהיר" וגם "מלא", וזה לא עזר. מה לעשות? יכול להיות שיש הגדרה מיוחדת בנרו לצריבת דיסקים רב פעמיים? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by mx-3,

יש לי עכשיו HD בחיבור IDE.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, שמן הסתם יתמול בSATA.. תהיה לי אפשרות לחבר אליו איכשהו את הHD הישן?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. שלום, קניתי הרדיסק חדש 250G של סיגייט, מודל 7900.10 אני מסתכל על נתוני ה SMART שלו, ואני שם לב שה- RAW DATA שמתקבל מ SEEK ERROR RATE הוא מספר שכל הזמן עולה ועולה... כרגע הוא באיזור ה- 0xC5BC2 שזה מספר די גדול כמה בעייתי הערך הזה ? תודה,

17. למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by idle`,

יש לי משחב נייד של לנובו יש לו HD של 80GB ויש לי הסך הכול משהו כמו 17GB וקצת בשימוש אבל שאני עושה לחצן ימני->ואז מאפיינים הוא מראה שיש לי בשימוש 50GB אתם יכולים לראות בתמונה סימנתי את כול הקבצים וזה שהם שוקלים 17GB ובמאפיינים 50GB בשימוש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by xpl0it,

קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  21. Started by asinnn,

שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  22. או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by arik100,

זה רק בצבע שחור נכון? וזה נגמר הדיו/ מה שזה לא יהיהי שמשמש לכתיבה על הדיסק ? האם רק כוננים שתומכים LIGHTSCRIBE יכולים לקרוא מדיות כאלה ? והאם הטכנולוגיה הזאת בכלל משתלמת? או שזה סתם גימיק שלא הצליח? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by asinnn,

שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  25. Started by Ido.G,

שלום, בזמן האחרון ראיתי שהתחילו למכור מוצרים של חברת Muller. סביר להניח שזה מותג מדבקה בדומה ל silver live ושות'. האם למישהו יש מושג לגבי איכות ה DVD+R שלהם?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים