עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eyal00,

כשאני צורב דיסק רגיל אז איפה מאוכסן המידע? בכל שטח הדיסק או במקום מסוים בדיסק? תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. בנוסף, האם אני אמור לקבל תוכנה כלשהי כדי להפעיל את ה-DVD בכל מקרה, הכנסתי סרט DVD לכונן והוא לא עובד. תוכלו לפרט לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק מדוע זה לא עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. משהו מוזר קורה לי מדי פעם ב-DOK החדש. עכשיו אחרי שבוע שלא נגעתי בו הכנסתי אותו למחשב,וכשאני לוחץ עליו ורוצה לפתוח עולה לי החלון (ראו בתמונה המצורפת) ושואל אותי איך לפתוח,כאילו שזה קובץ בלתי מזוהה. כמובן שאף תוכנה לא מתאימה כי בעצם פותחים אותו ע"י הוידנווס בלי תוכנה כזו או אחרת. גם שנכנסתי למאפיינים והגדרתי שהוא יפתח כל פעם בתיקיה,זה חוזר ככה. מזה? למה זה? עריכה: יש לציין שאם אם לוחץ מקש ימיני ואז Open הוא נפתח לי רגיל. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. זה דבר שקרה לי לדעתי פעמיים עם שני כרטיסים חדשים... קיבלתי את הכרטיס שמתי במצלמה הוא עבד וגם במחשב שבאתי לפרמט אותו לNTFS לא הייתה אפשרות להשלים אותו ואין אפשרות לפרמט אותו יותר לשום דבר גם לא בחזרה לFAT 32 שתי כרטיסים כאלו של 8 גיגה MS PRO DUO יש למישהו מושג?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום... התקנתי את ווינדוס מחדש... ונתגלתה לי בעיה מוזרה שלא היתה לי לפני כן... כשהכוננים האופטיים שלי בפעולה... המחשב לא זז לגמרי.. פעם עוד הייתי יכול לשמוע שירים ברקע וכו... אבל עכשיו אני בקושי יכול לפתוח את האקספלורר.. מה שגם .. הצורב שלי איטי בצורה משמעותית... צרבתי על מהירות X24 ולקח לו כמעט 8 דקות.... מה יכולה להיות פתאום הבעיה ? אני שידרגתי את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר...

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. כשחברת משחקים (לצורך העניין נניח שזה אקטיוויז'ן שמוציאה את COD4) מוציאה משחק לשוק באריזה מקורית, האם המשחק בא ב2 דיסקים של DVD או בדיסק אחד של DL ? האם נניח יכול לקרות מצב שאני קונה משחק ואין לי כונן שמסוגל לקרוא DL ולכן לא אוכל לשחק במשחק ?

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. מה המצב אנשים, טוב ...10 לחודש עבר, אז אני בקרוב יקנה מערכת חדשה, נתקלתי בבעיה, המחשב האחרון שהרכבתי היה לפני כ שנה+, HTPC מבוסס I3 530, עובד פיקס, הכשיח שבחרתי היה F3 של סמסונג של 500GB, לא ראיתי סיבה לקנות פחות מזה, עכשיו במחירים של היום, איך הבדל רציני בין 500 ל1TB או ל 2TB, נכון שלא כיף שכל הבצים בסל אחד ועדיף לעבד 500GB ולא 1 או 2 TB חח, אבל מה אתם ממליצים? SSD יקר מידי לטעמי ביחס לנפח הפיצי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Shoshan,

כשיש סקטור הרוס אין אחריות?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. Started by CaRTeR,

שלום לכם . אני אספר לכם את הסיפור בקצרה, לפני שבוע וחצי המחשב שלי קרס ואחרי בדיקה התברר שההרדדסיק מת אייך עליתי על זה ? (רעשי תיק חריטה תיק חריטה כאלה ממנו ) הרדדסיק של מאקסטור 7200 60 גיגה ata 133 שהכיל את כל המידע תמונות ססמאות תוכנות שירים שלי פשוט קיבל דום לב ומת במקום :'( בחנות שקניתי משם אותו אמרו לי שאיין אפשרות להציל תמידע כי המנוע הראשי מת ואיין אפשרות לגשת אליו בלב שבור ושלא היה מה לעשות אמרתי שיחליפו לי אותו עכשיו יש לי אותו הרדדסיק מוחלף רק. עכשיו שאלתי למה מצב כזה קורה ? אייך אפשר למנוע אותו ? האם אחרי שהוא קורה אפשר להציל תמידע ? עכשיו בחיים יותר אני לא מתקרב למאקסטור ! רק ווסטרן דיגיטל !! :itschy: ובנימה אישית אני רוצה להוסיף CaRTeR is back ! ya baby

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כלומר אם אני מתקין עוד הארד דיסק ונגיד מגדיר אותו SLAVE אם הקודם הוא Master ז"א שהחלונות XP שיש לי מזהה אוטומתית או שצריך להגיד משהו ב-BIOS??

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. או שזה תלוי? יש לי צורב לייטאון, XP 256DDR

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כי משום מה אני אף פעם לא מקבל.. איכשהו תמיד היה לי בבית אבל כרגע נתקעתי בלי. לגיטימי לכעוס על החנות ולבוא בטענות שישלחו כבל? כי זה ממש מעצבן

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  13. http://ace.uci.edu/index.php/wiki/mediainfo/All_DVDs_are_not_created_equal/ אחלה כתבה.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. http://www.digital-digest.com/dvd/articles/dvdspeed.html

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. ars technica פירסמו כתבה ממש טובה על מערכות הקבצים ועם קצת היטוריה ורקע של כל מערכת: http://arstechnica.com/articles/paedia/past-present-future-file-systems.ars/1 באמת שווה קריאה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nec_000,

שלומדים ממנה לא מעט בתחום, בכלל זה גם על "ההבדלים הביצועיים" הזניחים והבלתי מורגשים בשימוש יום יומי, בין כוננים שבאותו סגמנט. מומלץ לצפות לפני כניסה (לצרכנים חדשים):

17. http://www.tomshardware.com/reviews/hdd-reliability-storelab,2681.html מעניין

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  18. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  19. זה אותו דגם? קניתי תh22n ליד הבית זה הגיוני לרמאות?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Danihell,

שלום פירמטתי את הDOK (סאנדיסק 16G) מFAT32 לNTFS כאשר התחלתי להעתיק קובץ של 4 וחצי ג'יגה כל התהליך היה מאוווווד איטי זה בהתחלה קפץ עד ל30 דקות ואז ירד לסביבות 17-19 דקות האם היתה בעיה בפירמוט או שזה הזמן שבאמת לוקח להעתיק מהמחשב (הכונן במחשב הוא סאטה) לDOK? מצד שני קניתי את הDOK בשביל להעתיק סרטים שלא נכנסים לדיסק DVD כלומר סביבות ה8-12 ג'יגה, האם במקרה הזה לא תהיה לי בררה אלה להתחיל להעתיק את הסרט לכונן יומיים לפני? תודה מראש ומתנצל אם כבר נשאלה השאלה בעבר, את ההסבר על הפירמוט מצאתי אבל פטרון לבעיה כזאת לא.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by amitaiz,

יש לי שני צורבים מחוברים למחשב. אני רוצה לצרוב משהו ושייכתב במקביל לשני דיסקים. איך עושים זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Noaring,

כאשר מורידים קבצים רבים מאוד (נניח כמאה קבצים) מהאינטרנט בו זמנית, לאורך זנק נוצר נזק / בלאי מואץ כלשהו לדיסק הקשיח, לעומת מצב שבו מורידי את הקבצים בקבוצות קטנות יותר (נניח 5-10 קבצים בכל פעם). מבחינת זמן ההורדה הוא זהה כמובן, השאלה היא האם להורדה בו זמנית של קבצים רבים מאוד, יש השפעה שלילית על הדיסק הקשיח (לא מבחינת פרגמנטציה, אלא נזק/בלאי פיזי). אשמח לקבל לינק / אסמכתא בנושא. תודה.

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by אישי555,

מותר להדביק מדבקה על דיסק? אם לא-איך אפשר לכתוב עליו רשימת שירים? (אין מקום לכתוב 20 שירים על דיסק אחד)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by adidas1,

היום אני אוסף אתה samsung evo 850 מהדואר. לפני שאני מתקין אותו בלפטופ ומתקין מערכת הפעלה, קראתי קצת לגבי SSD's ואיך לשמור עליהם, ראיתי כמה דברים שאמרו שכדאי לעשות, למשל: 1. ביטול דיפרגמנטציה של הדיסק 2. העברת כתיבת קבצים זמניים של הדפדפנים (למשל פיירפוקס) ל HDD אחר כדי למנוע כתיבה מיותרת ל SSD 3. ביטול SWAP FILE 4. ביטול שירות האינדוקס לחיפוש מהיר יותר 5. ביטול Write Caching 6. העברת קבצי ה TEMP של מערכת ההפעלה ל HDD אחר 7. ביטול Superfetch / Prefetch האם באמת יש צורך בכל השינויים האלו? האם זה יאריך את זמן החיים או פרפורמנס של הדיסק בצורה משמעותית?

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים