עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by Psychopath,

Two hard drives in RAID array ? one bigger and faster hard drive ? what's the best to buy in order to achieve 160GB total storage and the fastest ...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

היי, אז ככה, לפי הSPECS של הלוח אם שלי כתוב שיש לו ATA100 . אני צריך תונה חינמית (או לחילופין SHAREWARE שיעבוד מספיק כדי לראות את הנתונים). שתגיד לי בידיוק מה מהירות הדיסק הקשיח שלי קריאה\כתיבה. שתגיד לי על מה מחובר הדיסק הקשיח שלי. זהו, אחרי תוצאות הבחינות האלו אני אחזור עם עוד שאלות לאופטימיזציה. תודה רבה!! , יאיר.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shura,

אני צריך לדעת האם הרד דיסק של סמסונג הוא טוב ואמין וגם איזה buffer לקנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. במסגרת חיפושים אחרי כונן קשיח חדש, שמתי לב שישנם הרבה מקרים בהם דגמים זהים נמכרים עם אחריות שונה בחנויות שונות. לדוגמא, שקלתי את ה-Samsung HD103UJ, בדיקה בזאפ הראתה שיש הבדלים לא קטנים במחירים ושכל חנות נותנת אחריות מסוג אחר. האם יש סטנדרט מסויים שכדאי לדבוק בו? מיהו היבואן הרשמי והאם יש לזה חשיבות?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  6. Started by uriby,

אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.

7. Started by kabirsh,

האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ntc6,

אהלן, קניתי SSD סמסונג EVO 850 בגודל 250 ג'יגה, בפועל מה שעשיתי זה לנתק את הכונן הקשיח הרגיל שלי --> חיברתי את ה-SSD וביצעתי התקנה נקייה של ווינדוס 7, האם היו דברים שהייתי צריך לעשות\להגדיר עם ה-SSD לפני שביצעתי את ההתקנה? בחלק מהמדריכים שקראתי באנגלית רשומים כל מיני דברים לביצוע לפני ההתקנה של המערכת הפעלה אבל לא כ"כ הבנתי.. מה שכן, התכוונתי לשנות את הסאטה לAHCI אבל זה כבר היה מוגדר ככה לפני ביצוע ההתקנה של הווינדוס. האם יש משהו קריטי שהייתי צריך להגדיר לפני ההתקנה הנקייה? במידה וכן אתקין מחדש אם צריך.. במידה והכל בסדר, עכשיו כשהווינדוס מותקן יש עוד משהו לעשות חוץ מלהתקין את הדיסק של סמסונג שקיבלתי עם הכונן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, קניתי מחשב חדש לפני חודשים, עם הצורב- Pioneer DVR-112D DVD±RW כל פעם שאני צורב איתו על דיסקים, הוא נתקע ב40%, תוקע איתו את כל המחשב, ואחרי 20 שניות בערך מפסיק לצרוב ורושם שצריבה נכשלה. שרפתי עליו כבר 8 דיסקים, וכל פעם ניסיתי לסדר את זה בלי הצלחה. הורדתי דריבר, עדכנתי ASPI. פעם אחת הורדתי את מהירות הצריבה ל24X ובמקום להיתקע ב40% הוא נתקע לי ב99%. אני כבר לא יודע מה לעשות, הצורב הזה מעצבן אותי. תודה רבה לעוזרים. נ.ב שמעתי שהצורב הזה תומך בלו ריי.. זה נכון?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Stanly,

במחשבי יש usb1 ואני רוצה לקנות mp3 שחיבורו הוא usb2. האם יהיו לי בעיות בהעברת שירים לנגן?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by .AloN,

אחרי שאני מרכיב את הכונן השני למחשב (אגב זה משנה אם הכבל IDE מחבר על הסידי+הארדיסק או הארדיסק+הארדיסק ?) אני צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שיחפש את הכוננים הקשיחים, אחרי שהוא מצא Windows אוטומטית קולט אותו נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכל חבריי הפורום .... היום רציתי להתקין את הווינדווס על הכונן קשיח החדש שלי ... וראיתי שהוא מזהה רק 131GB במקום 160GB ... אני יודע שזו בעיה שכבר העלו בפורום וראיתי מה כתבו עליה ... ואחרי שמתקינים את הווינדווס אפשר להוסיף את החסר אבל שמעתי שיש אפשרות להכנס לאתר החברה של הארד דיסק שלי {במקרה שלי MAXTOR} ויש אפשרות להוריד תוכנה שעוד לפני ההתקנה היא מסדרת את הבעיה הזו . מי שהוא יודע על אותו דיסקט תוכנה ? {בדקתי באתר של MAXTOR ולא מצאתי . }. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by exupgh12,

שלום, אני צריך לקנות צורב חדש מתלבט בין הדגמים הנ"ל :Liteon LTR52246S or MSI CR52M אשמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  14. http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by T-man,

אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. הבנתי שניתן לחבר כונן SATA בזמן שהמחשב פועל, וחלונות תזהה אותו אוטומטית, זה נכון? אני צריך לחבר אותו מראש לאספקת הכוח, או שאני יכול לעשות גם את זה בלי לכבות את המחשב?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by NETANELKOREN,

איזה חברה יותר טובה. 1.LG 2/PIONNER 3/ASUS 4/SONY תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. טוב בזמן האחרון אני רואה באתר המון שאלות על RAID, הסוגים שלו ומה הביצועים.. אז לאחר התקנה טריה של מערך RAID 0 החלטתי לכתוב מדריך קטן ולתת מנסיון אישי שלי חוות דעת וביצועים לפני ואחרי. Raid 0 רמה זו מספקת ביצועים גבוהים לפעולות הקריאה והכתיבה אך היא אינה מספקת הגנה על המידע. כדי ליצור מערך Raid ברמה 0 יש להשתמש לפחות בשני דיסקים קשיחים. המערכת מאחדת את נפח הדיסקים ומתייחסת לדיסקים שבמערך כדיסק אחד גדול. המידע מחולק בצורה שווה בין הדיסקים כך שפעולות הכתיבה והקריאה מתבצעות במקביל בכל הדיסקים, כתוצאה מכך פעולות הכתיבה והקריאה מואצות מאוד. מכיוון שמערכת זו אינה מספקת הגנה על המידע, במקרה של קריסת אחד הדיסקים כל המידע אובד (גם מהדיסקים התקינים המהווים חלק מהמערך). Raid 1 …

• 22 תגובות
    • 45.1k צפיות
  19. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by UncleRico,

עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש זכרון נייד 8-16GB מחיר עד 250שח. חשבו לי שיהיה עמיד, אני רוצה לחבר אותו לצרור מפתחות. זתומרת עמיד לזעזועים, מכות, נפילות, שריטות וכו.. תודה רבה. אין בעיה להזמין מאיביי אם יוצא יותר משתלם (ככה שזה לא חייב להימכר בארץ)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by madror,

שלום, מבקש המלצה לדיסק חיצוני 2 TB . ראיתי את המכשיר הזה שמאפשר חיבור לרשת הביתית כולל אפשרות אלחוטית ! http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/ האים שווה את המחיר ? במידה ולא , איזה דגם כן מומלץ סביב ה 500 שקל (לא חייב חיבור לרשת ..) . תודה מראש, דרור .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mosabr1234,

חיברתי כרטיס בקר SAS במחשב וחיברתי הארד דיסק SAS.(התקנתי את הבקר) לא מצליח לראות הדיסק מה עלי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by MATOK,

אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by יוגב1,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.