עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by poop,

שלום ושבוע טוב! אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה חשובה! אני רוצה לרכוש את הדיסק קשיח של WD גדול 250GB עם 16MB BUFFER. רציתי לשאול, ראיתי את זה באתר שלהם וראיתי שזה בא בצורה שרואים את הדיסק הזה שמסתובב אם אני לא טועה, האם זה לא עדין מידי ולא יכול להתקלקל מהר? אני מתכוון שלפי מה שראיתי זה לא כמו הכוננים הקודמים שיש מכסה כזה ולא רואים כ"כ כמו בזה. האם זה יהיה רגיש יותר מידי? ובכלל מה אתם אומרים על הדיסק הזה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by Karos,

במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.

3. Started by Vodkaboy,

חיפשתי קצת על הודעות ישנות בנושא אך לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי. היום קניתי HD 160GB עם חיבור IDE של WD, ומשום מה הווינדואוז מסרב לזהות אותו. הביוס מזהה אותו כמו שצריך ולכן אני די בטוח שחיברתי אותו (פיזית) נכון. אני ממש לא מבין מה הבעיה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזמן הקרוב כי אני בצבא וזה מחשב של ההורים שלי וזה די חשוב לי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

מאז שאני צורב סרטים DIVX עם הצורב החדש (LG62 צורב דיוידי) כדיי לראות בדיוידי הסרטים נתקעים באמצע הצפייה ואי אפשר לראות את הסרט, הבעיה הזאת לא היהת עם צורב TEAC הישן שהיה לי. מה לעשות? הדיוידי גם לוקח לו יותר זמן לקרוא אותם בהתחלה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by kiki666,

האם נין לגבות א כל הנתונים ואת כל המערכת כמו שהיא, כדי שבעת קריסת המערכת אני יוכל להחזיר את כל המידע? אולי לצרוב לדיסק או בעוד דרך כלשהי?..

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by miim17,

שלום לכולם. אני מנסה להתקין את כונן ה SATA החדש שלי (סיגייט 250 GB ) במנהל ההתקנים אני רואה שהא מוגדר על 3GB SATA2 ואילו ב HDTUNE אני רואה שהוא מוגדר כ ULTRA DMA MODE6 133 בעוד שבעיקרון הוא יכול להגיע ל MODE 7 512 כיצד (אם בכלל אני משנה את ההגדרה הזו? (ובאופן כללי אני מקבל במבחן של HDTUNE בסביבות ה 80 מגהביט לשניה. תקין ? ) ועוד שאלה: הטמפרטורה של כל ההארדיסקים שלי היא בסביבות ה51 מעלות. כיצד מומלץ לקרר ? אין לי כלכך איך לרווח אותם (מארז יחסית קטן) במידה ואני מתקין מאוור לידם - אני מתקין אותו שיוציא אוויר מהמארז או שיכניס ? ובאותו עניין - מישהוא מכיר חנות שמוכרת כנפיים/מתאמים/או איך שלא קרואים לזה שמאפשרת להקין הארדיסק 3.5" בתוך בי של 5" ? (מפרצים של הסידירומים )

8. Started by ori-silver,

אני מחפש כונן בממשק Ide של 250 gb איזה כוננים טובים יש??

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by AMD 64,

שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות כונן קשיח 320GB בגודל 3.5" ולהלביש אותו במארז חיצוני. לצורך העניין, מדובר בכונן- WD3200aaks (חשבתי לקחת את ה-KS הזול יותר, אבל לא מצאתי אותו בזול יותר...) החיבור צריך להיות USB2 (מחשב בן שלוש - אין FireWire ובטח לא eSATA). האם אתם יכולים להמליץ על מארז טוב (ולא מצ'וקמק) שיחזיק את הכונן כמו שצריך בסביבות 150-250 שקל ? האם יש כל מיני עניינים אחרים שצריך לתת עליהם את הדעת מעבר להשחלת הכונן למארז? תודה רבה,

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&cID=0 50 במהירות x16. יש להם DVD-R בפחות 2 שקל. משתלם? http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=950&catId=46 איך זה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bumer,

שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. או בכלל להפוך אותו ל NTFS?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. חיפשתי IQPC , LOGICPC אין שם למשהו יש חנות שיש את זה במלאי עדיפות לאזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם קיבלתי לידי צורב DVD מתוצרת פיליפס מדגם 8801 שכל דיסק שאני מכניס אליו הוא כותב שהוא ריק למרות שזה לא נכון ואפילו מוכן לצרוב עליו ואחר כך נכשל. למשל דיסק DVDRW הוא לא מוכן לזהות בכלל, בקיצור הוא בלתי שמיש. עשיתי לו קרוס פלאשינג ל BENQ DW1650 (זה BENQ באריזת OEM ) וזה לא עזר, העדכון עבר בהצלחה אך המצב נשאר אותו דבר, ניסיתי לנקות את העדשה של הצורב אך גם זה לא עזר. אחריות אין על הצורב אז אל תתנו לי עצות על החלפה, אני רוצה לנסות לתקן אותו אם אפשר. נא רעיונותיכם.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by eldad82,

שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by mosh18,

36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?

18. שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל חשמל רגיל (MOLEX) לכבל חשמל SATA במה צריך להשתמש לדיסקים קשיחים SATA ? מה קורה אם מחברים את שתיהם בו זמנית? תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. כבל USB קיים לשימוש זה? כבל רשת מוצלב? מה עדיף תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by nir.zamir,

אהלן, רציתי לשאול האם זה מזיק או מאט לחבר דיסק IDE של 80G בנוסף לדיסק SATA2 חדש 250G. אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שאם אני עורך וידאו מידי פעם, כדאי דיסק נפרד למערכת הפעלה. האם זה נכון? פשוט רציתי להשתמש בדיסק הישן שלי למערכת ההפעלה. תודה, ניר

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  21. מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by bezangeloo,

תודה, בז'נגלו

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by segev22,

שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by oDot,

שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים