עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היטאצי יצאה בליין חדש של ארד-דיסק 32MB Data buffer שנועד לישומי ווידאו כבדים http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/F8156F65CFE91CCF862573160072C729/$file/7k1000_sp.pdf ארד-דיסקים בנפחים 750-1000 GB אני נתקלתי בתופעה של איכות יורדת /בעיות פיקסלים עם קבצים VC-1 שמשדרים ב-1080P למכשירים שמשדרים 1080P הדאטה שעובר ברוחב פס כזה הוא 28MB כאשר הבאפר של הדאטה הוא 16 MB בארד -דיסקים בארץ ולא משנה היצרן . כך שזה כנראה דופק את האיכות הסרטים ברזולוציות גבוהות מאוד 1920X1080 היטאצי - עפ"י דבריהם שיפרה את רמת Data buffer size1 (KB) 32,768 כך שכל המידע יכול לעבור ללא צווארי בקבוק עפ"י דברים שקראתי היו דברים מחמיאים כמו רמת הצבע עלתה , אין הפרעות באיכות , הפרימיים רצים ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. עקב בעיות שונות ומשונות אני רוצה לחבר להוסיף למחשב P4 1.4 כרטיס הרחבה (PCI) של sata. האם ההארד דיסק היחיד שיהיה מחובר למחשב יהיה מחובר באמצעות כרטיס ההרחבה הזה, האם ניתן יהיה לעשות בוט למחשב? האם הבוט יהיה איטי יותר? ד"א הלוח אם הוא Intel Garibaldi" D850GB.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  3. צרבתי 4G של חומר מהמחשב אל מדיה של DVD .תהליך הצריבה בנרו היה תקין. כאשר אני מנסה להעתיק את החומר בחזרה מה DVD אל המחשב (כדי לוודא שהחומר על ה DVD נצרב בצורה תקינה) ,אני מקבל בשלב מסוים תקלה מוזרה מאוד שקשורה ל multipile vga cards . ניסיתי להעתיק במחשב שני וקיבלתי בדיוק את אותה התקלה ובאותו שלב בערך אחרי 3/4 דיסק. שני המחשבים אם חומרה שונה לחלוטין ולא בוצעה הגדרה כלשהי שקשורה לכרטיס VGA לא מצאתי תיעוד לתקלה דומה ב GOOGLE בשני המחשבים מותקן winxp pro . אשמח לכל רעיון,ממש לא בא לי לצרוב שוב את כל החומר ולקבל אותה תקלה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by at,

איפה אפשר לקנות מגרה/עריסה של multibay II למחשב נייד המיועדת לHD? כלומר להוציא את DVD הנשלף להכניס HD במקומו. איזה גודל HD נכנס למגירה כזאת? 2.5 או 1.8? חיפשת ועד עכשיו לא מצאתי! תודה לעוזרים, טל (אם אי אפשר להשיג בחנויות או משהו כזה... ולמשהו יש ממחשב נייד ישן... שיצור איתי קשר)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  5. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב נייד. בנוסף אני מתכוון לרכוש HD חיצוני בנפח 500MB לצורך מולטימדיה (סרטים/שירים/קליפים) , והשאלה שלי היא - איזה חיבור חיצוני קיים היום שהוא המהיר ביותר? USB2 ? FireWire ? חיבור אחר שלא שמעתי עליו ? תודה, אורן.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב ישן (pentium 2 ) ורציתי לדעת איך אפשר להעביר מידע למחשב החדש . למחשב הישן יש מודם 33k ופועל בעזרת מערכת ההפעלה win95. אני מעדיף לחבר את שני המחשבים ישירות ע"י כבל, זה אפשרי? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by lharpaz,

בהנחה שהצורב שלי יודע לקרוא ולצרוב גם DVD-R וגם DVD+R - מה ההבדל ביניהם ומה עדיף לקנות ? ועוד כמה שאלות (קצת טיפשיות, למען האמת...) כמה אמורים לעלות דיסקים כאלו? וכמה הם אמורים לעלות? ראיתי חבילה של 10 דיסקים DVD-RW (ללא עטיפה) של Verbatim ב-80 ש"ח - זה מחיר סביר? ואיפה קונים עטיפות במחיר סביר?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by ofcourse,

היי יש לי הארדיסק חיצוני , שלכמה אנשים יש גישה אליו. היתי רוצה המלצה לאיזו תוכנה או אופציה לשמור על תיקיות כחסומות מאחרוי סיסמה או מוצפנות עם ססמה. תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by eranisra,

שלום לכולם, קנתי לפני כחודשיים מחשב חדש...עם הארד דיסק של W.D הדגם 2500AAKS עכשיו הבעייה היא שבכל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש לא חלש די מרגיז מההארד דיסק שנמשך איזה שלוש שניות ונפסק. פעם ב לוקח לו יותר זמן להיפסק. הדיסק פועל מעולה וגם בכל התוכנות בדיקה הוא נראה תקין. האם אני יכול להיות רגוע?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by aquas,

היי לגבי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=282954.0 הדיון גלש לתחום של הפורום הזה , אז אני מעביר לפה. לגבי הכבל , הוא בעצם כבל esata העניין הוא האם יש לי לאן לחבר אותו לגבי firewire יש לי לפי התמונה: http://img469.imageshack.us/my.php?image=276zd2.jpg יש firewire IEEE 1394B

11. איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. כותרת יש לי כבר שנים של 80 גיגה, ואני מוענין להוסיף עוד 250\320 גיגה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by tascam,

לאחרונה שלחתי ליבואן דיסק בן 3 חודשים בלבד מדגם 250KS ובמקומו היתקבל דיסק שכתוב עליו בקטן R ECERTIFIEDכלומר מחודש.... הדיסק המחודש הרעיש ומת אחרי שבועיים.... WDהיבואנים מזלזלים בלקוחות ומחליפים להם לדיסקים מחודשים ולא חדשים גם אים מדובר בדיסק בן 3 חודשים בלבד ולוקחים לעצמם את הדיסקים החדשים. לעולם לא אקנה יותר WD ביגלל שיטת השירות המוזרה דיסק קשיח זה רכיב רגיש מידי שמכיל חומר ונתונים חשובים מיכדי מכדי להיות מוצר מחודש ! אני עובר ל SEAGATE וממליץ לכולם לבדוק מה הם מקבלים לאחר החלפה באחריות המילה R ECERTIFIED ממש כתובה בקטן מעל שם המודל בצד ימין. אך אפשר ליסמוך על דיסק מתוקן שכבר היה אצל לקוח אחר וקרס ? מדובר בדיסק המאכסן נתונים מיסמכים וחומר ולא בלוח אם או מעבד ! …

• 63 תגובות
    • 8.1k צפיות
  14. אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by tomer_bb,

שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by ndv,

יש לי HDD של מקסטור מלפני 6 שנים בערך ועכשיו גיליתי שהוא מקור הרעש ולא הHDD של WD שקניתי לפני חצי שנה. הרעש הוא "תיקתוקים זריזים " כאלה. בזמנו קראנו לזה "המחשב חושב". יש דרך להשתיק את זה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by מאור247,

יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by idan1,

שלום לכולם, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב חדש ואני מתלבט בין שני צורבי DVD: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA / Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 או צורב,לא שחור, אחר: http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 אין לי צורך ב-LS. מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לעוזרים

20. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איך אני מחבר כמה HD ביחד? יש לי 2 כרגע במחשב, אחד מהם 250 SATA2 ושני 40 IDE. שמתי לב שכדי לחבר IDE צריך מתאמים, יש אופציה לחיבור יחיד כזה? ובנוגע ל SATA2, כמה אפשר לחבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. יש לי פה מחשב עם לוח שאין עליו בקר SATA ומותקן עליו כרטיס PCI שהוא בקר SATA ומחובר אליו כונן SATA הקטע הבעייתי זה שאין לי גישה אליו, אין לי איך להתקין הוא לא מזוהה, מה אפשר לעשות!?

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by maor0079,

במחשב הישן שלי יש הארד דיסק שצריך להחליף אותו הוא דפוק השאלה איזה חיבור אני צריך לקנות ומה יתאים הינה תמונה: http://img510.imageshack.us/img510/1773/ghgh56xo4ga6.jpg ועוד שאלה יש לי במחשב שלי הארד דיסק sata 2 אז אפשר לחבר אותו לישן?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. ובמחשב שלי במקום שיהיה כתוב כונן dvd-rw כתוב dvd-ram והוא לא מצליח לצרוב זאת בעיה בצורב שהוא מזוהה ככה או שהתקנתי לא טוב

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  24. Started by BloodFist,

באיזור ב400 שקל + - אולי 450 מקסימום. חשוב שיהיה שקט, אמין ושלא יתחמם יותר מידי. מבחינת גודל חשבתי על 320 או משהו. מSKYPC. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים