עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by nir5177,

האם מישהו ניסה להתקין מערכת הפעלה XP מצורב DVD עם חיבור SATA? מעניין אותי לדעת האם הדבר אפשרי,מבחינת זיהוי דרייברים של מערכת ההפעלה בטעינת קבצי ההתקנה חוויתי בעיות עם מספר לוחות שנדרש דריבר מיוחד ל CONTROLER על מנת שיזהה כונן קשיח SATA, מעניין מה קורה עם כונני DVD בעלי חיבור SATA

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ו דיסק קשיח בגודל 320GB. הביוס מזהה לי את ה H.D בצורה תקינה אבל בזמן התקנת WINDOWS XP הוא מזהה לי רק 130GB הנסיונות שלי: 1.חיבור H.D כ SLAVE למחשב אחר וע"י magic partition הצלחתי לזהות אותו כ 320GB חילקתי אותו ל 100GB + 220GB וביצעתי פירמוט NTFS חיברתי בחזרה את H.D למחשב החדש ועדיין בזמן התקנת XP הוא מזהה לי רק 130GB 2. נסיתי גם להתקין את XP על H.D בזמן שהוא מזהה רק 130GB ואז לנסות להשתמש ב magic partition ולשנות את הגודל, אבל ללא כל הצלחה הוא מזהה את הדיסק כתקול (BAD ) האם לא ניתן לעבוד עם H.D מעל גודל של 130GB (האם אני חייב לחלק למחיצות של 130GB ) ? מסכים שזה נשמע קצת מוזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. טוב אז ככה הארדיס בנפח של 160 כלומר 140 אפקטיבי. אז המטרה שלי הייתה שכונן אחד © יהיה 30 גיגה והכונן השני (d) יהיה 110 גיגה. הבעיה היא שאחרי שעשיתי את הפרמוט אני רואה בwindows את סדר הכוננים ככה: Local Disk c dvd ram d Local Disk e daemon tools f הבעיה היא שאני רוצה ש C יהיה ראשון ואחריו יבוא D שהוא Local Disk ואז יבוא הDVD . מקווה שהבנתם יש פתרונות?

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by shayh,

שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itay127,

איזה כונן יותר טוב מבין הבאים: כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB כונן קשיח "Seagate ST3160811AS 160GB SATA2 3.5 מה יותר טוב? מה יותר שקט? ומה יותר מהיר?

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by t-mac1,

שלום ‎ אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  9. עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. עד היום על על הגיבויים כתבתי בלורד, ולהפתעתי שאני סורק אותם עם nero cd speed הוא מראה בין 10 ל- 25% פגומים. אני בודק בלשונית scan disk, לא ב-quality. האם שזה בגלל שכתבתי עליהם, והאם אכן 25% מהדיסק לא קריא? עריכה: צרבתי את שני הדיסקים שבדקתי עם הויסטה (בלי nero), יכול להיות שתוכנה מתנגשת עם הקבצים שנצרבו עם הוויסטה וחושבת שהם פגומים?

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Muadib,

אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by haim1440,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by tamir245,

שלום רב. קניתי HD חדש WD3200AAKS,והייתי מעוניין במארז חיצוני טוב,עמיד ואיכותי בתקציב של עד 200-300. לאחר שהתאכזבתי מהמארז INSIXT שקניתי ב165 ש"ח החלטתי להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפוש 1 חדש. מה שחשוב לי אחרי המחיר,זה כמובן שיהיה לו יציאה חיצונית של USB 2,ושיתמוך כמובן ביציאת SATA של הHD,מה גם שהHD ישב במארז בצורה יציבה,ושהפאנל של המארז יהיה יציב גם ולא כל פעם שאני מוציא את הHD החוצה הוא יתפרק לי. הייתי מאוד רוצה לשמוע מאנשים שיש להם שילוב שכזה חוות דעת,האם הHD לא נפגע כתוצאה מהאיטום שלו וחוסר אוורור וכו'. תודה ושבת שלום.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by ZlaGer300,

שלום לאחרונה פירמטתי את המחשב וצצה בעיה (שאולי הייתה ישנה ואולי לא אבל עכשיו שמתי אליה לב) יש לי צורב (Lite-On DVDRW SOHW-1653S) במשך תקופה של שנתיים והוא צרב בסדר גמור ועכשיו הוא לא מזהה DVD (ובטח שלא צורב אותם) אבל הקטע המוזר זה שהוא צורב ומזהה דיסקים רגילים (cd-r/cd-rw) ללא כל בעיה... חרשתי באינטרנט ומיליון אנשים עם בעיות דומות אבל לא מצאתי את אותה הבעיה בדיוק...(או שכן בלי הפתרון) יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp Home edition version 2002 service pack 2 אני ניסיתי לצרוב עם nero 6.... גם הווינדוס וגם הנרו מקוריים היישר מהחנות...(+5 שנים אצלי) תודה על כל עזרה בנושא!

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  15. יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by yuval gur,

קראתי קצת באינטרנט, לפי מה שהבנתי זה כונן FLASH שממלא את מקום ה-HD במחשב נייד? למה זה טוב? האם זה אמור להוזיל את עלויות ה-LAPTOP? אם אפשר לקבל עוד פרטים אני אשמח תודה יובל גור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by t-mac1,

שלום, נהרס לי הצורב דיוידי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283836.0), ועכשיו אני רוצה לקנות חדש. התקציב הוא 200 פלוס מינוס, איזה דגם הוא הכי טוב היום?? תודה רבה...!

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by Holy,

אני רוצה להזמין מדיות מלירה ויש לי כמה שאלות עד היום צרבתי על DVD+RW של Verbatim X4 ודי נמאס לי מהמהירות הזאת, איך ה-Ritek DVD-RW X8 שיש בלירה? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=837&cat=20 איך ה-Verbatim DVD+R X16 שיש בלירה בהשוואה לאלה שבאופיס דיפו? האם הם גם MCC004? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=235&cat=32

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by SharonSx,

שלום אנשים, קניתי מחשב חדש לא מזמן ואיתו הארד דיסק בנפח 500GB של חברת Seagate על כל פנים דיסק עושה רעש מטורף!! כמו של מכונת ירי קטנה שנמצאת בתוך המארז אם חשוב לציין אז המארז הוא 3D Aurora מהיכן מגיע מקור הרעש? מהתנודות של הארד דיסק בכלוב? או מהארד דיסק עצמו? והאם אפשר לפתור זאת? תדוה,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by trxman,

יש לי שני כוננים קשיחים , אחד מהם נעלם לי אחרי פירמוט. מה אפשר לעשות ? תודה...

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  21. היי קיבלתי את המחשב ונותר לי להרכיב כרטיס מסך,זכרונות,דיסק קשיח וצורב. עכשיו השאלה שלי נוגעת להתקנת הדיסק הקשיח. קודם כל האם כדאי לעשות GHOST מהדיסק הישן לחדש או שעדיף להתקין WINDOWS מחדש? שנית איך מתקינים דיסק SATA חוץ מהחיבורים עצמם? ולכמה מחיצות כדאי לחלק דיסק של 320GB? תודה

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  22. מחקתי מהמחשב קובץ RAR של 2ג'יגה ואחד של 600 MB..איך להחזיר? T_T אני חייב אותם ומחקתי אותם בטעות! יש דרך להחזיר איכשהו?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by omrishalev,

יש לי HD חיצוני, שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו, הוא מציג הודעה של זיהוי וזהו וזה נתקע כזה ולא מציג אותו במחשב שלי, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by RTTW,

היי אנשים. קניתי כרטיס זיכרון לפלאפון של SANDISK של 2GB הכרטסי הוא MICRO-SD TRANS FLASH והוא עושה לי בעיות... למשל ביום הראשון עבד טוב מאוד היה מזהה 2GB ואחרי זה באותו יום חשבתי לנסות לעשות לא פורמט מאז הוא רק משתגע לי אני בא עושה פורמט אז הוא מתחיל לעשות איתחולים חוזרים לפלאפון.... ניסיתי לבדוק במחשב נייד מה ניסגר והמחשב הנייד אומר שזה כרטיס של 1GB ... ניסיתי לבדוק בפלאפון אחר גם שם הוא מזהה רק 1GB ובעוד פלאפון הוא רושם שיש 2GB אבל אחרי שאתה עושה פורמט הוא רושם שפנוי רק 1GB ובשימוש 1GB ...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by Holy,

יש לי לאחרונה מחשב חדש עם צורב Asus DRW-1814BLT. עד היום צרבתי רק CD-R ו-DVD-RW והיום כשבאתי לצרוב בפעם הראשונה DVD+R המחשב פשוט מזהה לזהות את הדיסק, הוא טוען שאין דיסק בכונן. מדובר בסידקים איכותיים של Verbatim. בנוסף הצורב לא עושה בעיות בקראיה של כל סוגי המדיות (כולל DVD+R) האם לדעתכם מדובר בבעיית חומרה או שיש משהו שווה לנסות (חוץ מלשים אותו על מחשב אחר כי זה קצת מסובך) תודה נ.ב לא יודע אם יש איזשהו קשר אבל הוא מחובר עם מתאם חשמל ממולקס לחשמל SATA

• 9 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים