עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by yomanet,

כונן הצורב lg שלי לא קולט כמה דיסקים שהוא צרב בעצמו מאותה סריית צריבה בעבר לקח לו דקה לקלוט אותם-והיום הוא לא מצליח אולי זה בגלל עדכון ביוס אני לא יודע אבל בשאר המחשבים הדיסק נקלט זה סילבר ליין אגב וזה קשור רק לאותה צריבה שעשיתי זה דיוידי שהצריבה היא של קבצי avi רגילים יש למישהו תוכנה שמצליחה לגרום לכונן לקלוט דיסקים רגישים? אולי מהו שישנה את מהירות הסיבוב או משהו כזה? יש לי של נרו אבל אני לא יודע אייך להתשתמש וזה לא עוזר

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dori_bashan,

היי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ כרטיסי eSATA PCI? אני לא ממש מוצא חנויות בארץ שמתעסקות עם זה בחיפוש באינטרנט... בתודה מראש דורי בשן

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה שתעביר לי את כל המידע שיש לי בדיסק קשיח אחד לדיסק קשיח שני, ושניהם זהים בכל הפרמטרים(500GB,SATAII,16MB) אני רוצה להעביר מידע כולל את המחיצות ומערכת ההפעלה. האם זה אפשרי? ואם כן אם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה? האם אפשר לעשות זאת בעזרת משהו שקשור איך שהוא ל RAID? תודה, ויום טוב.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ואם כן איך, ואיך הוא מזהה אותם? חוצמזה, ה raid שכולם מדברים עליו, יש מדריך ייעודי אליו? אתם עושים RAID עם חומרה או תוכנה? ה RAID היחיד שעשיתי היה על שרתים מטורפים בצבא, ומאז לא נגעתי בזה. תודה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by shmoolik_y,

שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. הכונן גיבוי החיצוני שלי 500 ג'יגה משום מה החיליט להרוס לי את השבוע. (חיבור קבוע של ESATA). בסביבות 400 ג'יגה פתאום סתם כך לא נגישים יותר איך זה קרה? באתי אתמול למחשב וEMULE מודיע לי שאין לו יותר גישה לתיקיית ה TEMP שהייתה על כונן ובגלל זה הכונן כתב 7\24. אני חושב שאולי בגלל העובדה שהוא עבד אצלי כל הזמן וכל שנייה הוא נפל. ממש מוזר כי הוא עבד כמה חודשים חלק. בכל מקרה מעכשיו כל פעם שאני מנסה לגשת לכונן VISTA רוצה שאני אעשה לו FORMAT, כאילו מדובר באיזה כונן שהרגע יצא מהמפעל . . . נורא עצוב . . . :-\ - עשיתי RESTART למחשב - חיברתי דרך ה USB במקום ESATA וכלום לא משתנה מישהו עשה פעם שחזור של ההארד דיסק או מכיר חברות ומחירים ?

• 41 תגובות
    • 7.8k צפיות
  9. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , יש לי הרדיסק , 160GB של היטאצ'י , קניתי לו קופסה מיוחדת שממירה את הIDE שלו לUSB , והכונן מקבל חשמל 12V מספק חשמל חיצוני .. השאלה שלי היא ככה , הם ניתן לחבר עוד הרדיסק בגישור על ההרדיסק הנוסף (הכוונה ששניהם יקבלו גם חשמל מהשנאי החיצוני...) , והם המעגל הממיר מ-IDE לUSB יוכל להתמודד עם זה? תודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. ^ ערב טוב ותודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. יש לי כונן SATA2 וחשבתי להוסיף כונן שברשותי מסוג IDE האם זה יאיט את פעולת המחשב? 2)ומה באשר לחיבור כונן אופטי נוסף האם הוא יאיט? תודה

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  12. אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nir5177,

האם מישהו ניסה להתקין מערכת הפעלה XP מצורב DVD עם חיבור SATA? מעניין אותי לדעת האם הדבר אפשרי,מבחינת זיהוי דרייברים של מערכת ההפעלה בטעינת קבצי ההתקנה חוויתי בעיות עם מספר לוחות שנדרש דריבר מיוחד ל CONTROLER על מנת שיזהה כונן קשיח SATA, מעניין מה קורה עם כונני DVD בעלי חיבור SATA

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by naba,

יש לי HDD של MAXTOR כבר כמה שנים טובות, מאז ומתמיד הוא היה די רועש. אני מתכוון שיש רעש כזה של פיצפוצים, אני עכשיו ישן בחדר עם המחשב והמחשב דלוק בלילה והוא לא נותן לי לישון.... יש אפשרות להשתיק אותו טיפה?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by ilay22,

האם צריך לעדכן או להתקין מחדש את NERO אחרי שהחלפתי צורב? הצורב הוא X18 אבל בצריבה (DVD) הוא כותב שהוא צורב ב X16, למה? יש לו איזשהם פיצ'רס מיחודים שצריך להפעיל?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by dlivneh,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד ישן עם WIN 98 SE עליו. הוא מסרב בכל תוקף לזהות לי דיסק און קי (FLASH DISK) של יצרן סיני (אים לי דרייבר). מחפש דרייבר גנרי. לפי מה שמצאתי הקובץ נקרא: Generic Native 98SE USB Driver. אך לצערי לא מצאתי אותו בשום מקום. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם P5K ו דיסק קשיח בגודל 320GB. הביוס מזהה לי את ה H.D בצורה תקינה אבל בזמן התקנת WINDOWS XP הוא מזהה לי רק 130GB הנסיונות שלי: 1.חיבור H.D כ SLAVE למחשב אחר וע"י magic partition הצלחתי לזהות אותו כ 320GB חילקתי אותו ל 100GB + 220GB וביצעתי פירמוט NTFS חיברתי בחזרה את H.D למחשב החדש ועדיין בזמן התקנת XP הוא מזהה לי רק 130GB 2. נסיתי גם להתקין את XP על H.D בזמן שהוא מזהה רק 130GB ואז לנסות להשתמש ב magic partition ולשנות את הגודל, אבל ללא כל הצלחה הוא מזהה את הדיסק כתקול (BAD ) האם לא ניתן לעבוד עם H.D מעל גודל של 130GB (האם אני חייב לחלק למחיצות של 130GB ) ? מסכים שזה נשמע קצת מוזר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by yz101,

קניתי לפני כחודש וחצי דיסק 250GB, SATA2 16MB 7200RPM. אחרי כשבוע של בעיות משונות, סרקתי וגיליתי בו סקטורים פגומים. ע"י שימוש בSEATOOLS ביצעתי תיקון (החלפה של סקטורים פגומים מן הספרים). אחרי מספר ימים נוספים, שוב קרסה מערכת ההפעלה ושוב בסריקה נמצאו סקטורים פגומים. ביום חמישי האחרון, מימשתי אחריות והחליפו לי את הדיסק בחדש מדגם זהה. בחנות ביצעו סריקה בקודם ומצאו שהוא אכן פגום, וליתר בטחון, בדקו לי גם את החדש ובו כמובן לא נמצא ולו סקטור אחד פגום. הגעתי הבייתה, התקנתי מערכת הפעלה, כדי לגלות הערב, שוב בסריקה, כבר לאחר 4% שיש בו כבר סקטור פגום. הלוח שלי הוא 965P S3 של GIGABYTE. מה לעשות? מדוע ממשיכים להיווצר לי סקטורים פגומים? מיותר לציין שבערך כל פעם שזה קורה, אני נאלץ להתקין מ…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  20. היי חבר'ה הגעתי לישורת האחרונה לפני קניית מארז חיצוני בשביל HD SATA,צריך את עזרתכם. קוולמסטר http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=352 או את אותו הדגם רק שבמקום ESATA יש FIREWIRE http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=360 או את הדגם הזה של ת'רמלייק הMAX4,לשים לב שזה הדגם ללא מאוורר,לא מצאתי עם המאוורר בארץ,מי שמצא מוזמן להסב את תשומת ליבי. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2547&products_id=18219 או את הדגם הזה של VANTEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_1689&products_id=12166 כמובן גם מי שמכיר את הדגמים הללו יותר בזול יוכל לתרום למאמץ. תודה …

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by tamir245,

שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Muadib,

אז ככה, נכון להיום (ימי הביניים, עד שאני קונה את המחשב החדש) יש לי דיסק אחד של 120G שמחולק עם בערך 15G למערכת הפעלה, ו partition שני לכל שאר ההתקנות \ הורדות, שדחוס לגמרי ואני נאלץ להפעיל עליו משטר דיאטה לא סביר. חוץ מזה יש לי עוד 160G, WD, 8MB שמשמש רק למוזיקה. אה כן, IDE... יש לי כמה אפשרויות למחשב החדש, אבל אני אשמח להצעות. השאלה היא כמובן איך לקבל מקסימום ביצועים ו reliability. השאלה הראשונה היא האם לדיסק שמשמש רק למוזיקה באמת משנה עם הוא מיושן כמו הנוכחי שלי, ואולי כדאי להעביר אותו כמו שהוא למחשב החדש (הדיסק הראשון נשאר במחשב הישן). שאלה שנייה היא, האם כדאי לקנות דיסק קטן יותר, שיתן מהירות אופטימלית ולשים עליו רק את ההתקנות, או רק מערכת הפעלה. ולקנות דיסק שני של…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by haim1440,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  24. יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. טוב אז ככה הארדיס בנפח של 160 כלומר 140 אפקטיבי. אז המטרה שלי הייתה שכונן אחד © יהיה 30 גיגה והכונן השני (d) יהיה 110 גיגה. הבעיה היא שאחרי שעשיתי את הפרמוט אני רואה בwindows את סדר הכוננים ככה: Local Disk c dvd ram d Local Disk e daemon tools f הבעיה היא שאני רוצה ש C יהיה ראשון ואחריו יבוא D שהוא Local Disk ואז יבוא הDVD . מקווה שהבנתם יש פתרונות?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.