עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Alexkmr,

יש מגבלה כלשהי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. חג שמח! אוקיי אז נתחיל בשאלה הכי הכי חשובה: מחר אני הולך לקנות הארד דיסק 120 ג'יגה (בקיי אס פי לצורך העניין) , עכשיו אני לא יודע באיזה לבחור? הרי יש כמה סוגים של 120 ג'יגה נכון? יש את החברות הרגילות כמובן שאני לא יודע במה לבחור שזה: WD, SEGATE, HITACHI, MAXTOR ויש אני רואה גם 2 סוגים: 1) 8MB Buffer 2) Serial ATA *שבשניהם ש לי 3 שנות אחריות אז מה יותר טוב ואמין? (הכי חשוב כמובן אמין כי אני לא רוצה למצוא את עצמי בוכה בעוד כמה חודשים..) עכשיו ההתלבטות השניה שלי. כרגע ברשותי ההארד דיסק של שנתיים, 40 ג'יגה (זה עקרוני איזה חברה? כי אני לא זוכר אבל זה בטוח לא IBM..) ואני זקוק בדחיפות ל120 ג'יגה אז יש לי גם כאן שתי אפשרויות 1) להעביר את כל מה שיש לי בהארד דיסק עכש…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. 1-יש לי מחשב דיי ישן לפני 4 שנים האם הוא יזהה אותו? 2-מתלבט בין Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB ובין Maxtor Basics 1000GB התקציב שלי הוא 500 שקל האם יש בכלל סוג אחר ללא חשמל?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 22:50:46 שכחתי עוד משהו,אני צריך גם שDVD קורא USB יזהה אותותודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by 3d7,

למישהו יש דיסק קשיח בנפח של 1TB (כל הדיסק מפורמט במחיצה אחת), ויכול להגיד כמה GB בדיוק יש בדיסק הזה?

• 42 תגובות
    • 36.3k צפיות
  5. Started by ravid,

תרשמו בבקשה תגובות על כמות הזכרון הפנויה שיש לכם במחשב מעשית(ההפך מהסקר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. מדיסקים של DVD-R x16 לדיסק קשיח חדש IDE עם 8MB Buffer? כמה זמן לוקח להעתיק דיסק אחד עם 4.3GB?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by itaim,

כמה זמן דיסק שאני צורב יחזיק מעמד? וכמה זמן דיסק מוזיקה שאני קונה (מקורי) יחזיק מעמד?, בהנחה שאני משתמש בו לעיתיים קרובות

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zeev86,

יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות. התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים. ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dlogan,

לפני חצי שנה היו שטפונות בתאילנד שפגעו במפעלי של WD ו Seagate בגלל אותם פגיעות מחירי ההרד דיסקים עלו, כל זה היה לפני חצי שנה מתי נראה לכם הם יתחילו לרדת שוב?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

X 8 LG

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by oshri8,

שלום לכולם, קניתי אתמול כונן קשיח של סמסונג 1TB התחלתי לפרמט אותו אתמול ב10 בלילה, כרגע לאחר כמעט 12 שעות הוא הגיע ל55% זה נורמאלי? אני מפרמט ל NTFS כמובן

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by nuctornal wisdom,

כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כמובן שמדבר על סוג מדיה איכותית יחסית (Verbatim).. המדייה מאוכסנת או בתוך קופסא או בתוך נרתיק ייעודי.. אני שואל זאת מאחר ואני צורב סרטים רבים (מאד ) ורציתי לדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שעליי לגבות בשנית..

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by quisp,

אני מגבה הרבה חומר (בדר"כ תמונות) על HD חיצוני,וגם על DVD/CD. מישהו יודע מה אורך החיים של החומר הזה? כמה זמן מחזיק חומר על HD? בצריבה על CD או על DVD? מה לדעתכם המדיה הכי בטוחה לארכיון התמונות היקר שלי? איך זה שבעצם אין שום פתרון גיבוי אמין לגמרי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by _xyz,

pioneer dvr-115d נחשב איכותי, אבל הוא לא תומך ב DVD-RAM. האם זה חשוב, ועדיף לבחור צורב DVD שתומך ב DVD-RAM?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by roi890,

האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by lipa,

לעומת HD הרגילים שלהם ? באיזה נפחים הם ייצאו ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי חברים. אני מחפש אחסון שיכנס בו 4 דיסקים שכול דיסק יהיה 6 טרה=24 טרה.ושיהיה אפשר לחבר אותו ברשת נגיד מישהו בבית רוצה לצפות בסרט דרכו שהוא יוכל.לכן אשמח גם למדריך לזה.שיהיה שבת שלום.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by redead,

כמה עולה בימינו צורב בלו ריי וכמה עולים דיסקים כאלה לצריבה? יותר ויותר תוכן בלו ריי מגיע לרשת העסק ממש מתקדם....

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  22. אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by 69,

אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD), ויכולת לראות DVD. * לא צריך צורב DVD מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח). ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף. אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ? רוב תודות !

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…

דיונים חדשים בפורומים