עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by at,

לא יודע כיוונים (גם בכונן וגם בלוח), איפה PIN1 אם בכלל יש כזה? האם יש 3 סוגי חיבורים על גבי הכבל (אחד רחוק ... זה בטח ללוח אם, שניים יותר קרובים אבל נראים שונה) מה הבדל? נכון בסיסי! אבל לא זוכר! HELP טל

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. (לא DVD) יש לי כמה דיסקים אצלי הוא לא קורה אותם, במחשב אחר כן לא מפריע לי להשקיע קצת ולקנות CDrom שגם ככה הם זולים, כדיי לקרא כל מניי דיסקים בעייתים שיש לי זה בעיקר מוזיקה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. אני מתכוון להוציא את צורב DVD שלי (LG GSA-H10A) ממארז של מחשב, ולחבר אותו לכבל USB to IDE שיש לי (קניתי בעיקר שיהיה יותר כל לעבוד עם HD אחרים בלי לפתוח את מחשבים). רציתי לדעת האם ביצועי הצריבה צפויים לרדת (בעיקר שגיאות)? האם כדאי לצרוב במהירות נמוכה יותר (ולגבי איזה פורמטים)? פעם קראתי שהדגם שלי ניתן ל"שדרוג" ל H10N (מהיר יותר) או H10L (עם lightScribe) יש עוד אופציות "שדרוג" שנוספו מאז? האם חיבור דרך כבל ה- USB to IDE שלי ימנע או יגביל את השימוש בצורב (רוצה לדעת בעיקר לגבי lightScribe כמובן אחרי "שדרוג" אם אעשה)? האם עדיף לערוך "שדרוג" כשצורב מחובר פנימית או שזה לא משנה וניתן לעשות אותו גם כשאר הוא מחובר בכבל USB to IDE? תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. שלום אני עובד עכשיו עם המערכת: Pentium 4 2.4Ghz Northwood Albatron PX865PEC PRO V2.0 Gigabyte Geforce MX-400 Geil 512MB CL 2.5 333Mhz ודיסק קשיח: SAMSUNG SP2014N 200 GB אחרי סריקה ב MHDD נמצא סקטור אחד פגום [אדום]. הבעייה במערכת שאחרי כמה שהו זמן עבודה הכל פשוט קופא, מקלדת, עכבר, מסך וכמובן שהפתרון היחיד הוא רסטרט. ונורת ה HDD על המארז נשארת דלוקה. האם זה ההארד דיסק או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by arik89,

היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by SyndromE,

http://www.youtube.com/watch?v=zp-VBlLuDic צפייה מהנה ;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by basharis,

שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  9. ש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. (זה גם יחסוך לי את הכאב ראש של להתקין מערכת הפעלה מחדש) עכשיו השאלה שלי היא: האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים???

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by מאור247,

רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by nik55,

שלום האם יתכן שהצורב הנל מגיע ללא שם החברה עליו כמו איזה גנרי?? הזמנתי מחשב עם הצורב הגיע המחשב ואני מופתע שלא לראות את השם SONY NEC על החזית היתכן?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by yuri1987,

שלום, יש לי 2 כונני WD320GB YS הכונן שיושבת עליו מערכת ההפעלה מרעיש בצורה מרגיזה, למעשה זה הרכיב שמרעיש הכי הרבה במחשב, באיידל לא שומעים אותו, אבל שמתבצעים עדכונים, התקנת תוכנות והפעלת משחקים הוא מתחיל להרעיש מאוד, לעומת זאת הכונן השני שעליו אני מאכסן קבצים פשוט חרישי, גם שאני מאמץ אותו בהפעלת סרטים או מעתיק קבצים עדיין לא שומעים כלום. השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה כי יושבת עליו מערכת ההפעלה או שמשהו לא בסדר איתו? עשיתי defragment וזה לא עזר. יש תוכנה שאני יכול לבדוק שהכונן תקין?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום אנשים, קונים לי בארה"ב בכמעט חצי מחיר את MY BOOK PRO של WESTERN DIGITAL. בארץ הוא עולה בסביבות 1000 ש"ח הדגם של 500GB והוא מגיע עם 2-3 שנות אחריות, תלוי במקום הקנייה. בארה"ב משיגים לי את אותו דגם בדיוק ב 600 ש"ח, עכשיו השאלה שלי היא עם מי ואיך אני צריך לדבר בשביל לטפל בנושא של האחריות?צריך לשלם למישהו כסף בארץ? WESTERN DIGITAL היא לדעתי חברה מספיק גדולה בשביל לתת אחריות נורמלית אבל מישהו יודע איך אני מסדר לי אחריות בארץ למרות שאני קונה את המוצר בחו"ל...? תודה רבה! הנושא חשוב לי מאוד! אני עדיין יכול לבטל את הקנייה.... עפר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by מאור247,

יש לי שני הארד דיסקים ואחד מהם הוא 30 ג'יגה.... אבל פתאם משום מה הוא מראה לי עכשיו שיש רק 2 ג'יגה... מה קרה לו??

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by liornet,

יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by ilay22,

האם צריך לעדכן או להתקין מחדש את NERO אחרי שהחלפתי צורב? הצורב הוא X18 אבל בצריבה (DVD) הוא כותב שהוא צורב ב X16, למה? יש לו איזשהם פיצ'רס מיחודים שצריך להפעיל?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Ron1999,

על הלפטופ שלי יש כונן של 11 גיגה, כשאני בודק מקום פנוי עליו בעזרת לחצן ימני ומאפיינים - בווינדואוז הוא כותב לי שיש 4 גי'גה פנויים. אם אני בודק כמה שטח תופסים הקבצים על כל הכונן [sELECT ALL ובוחר PROPERTIES] הוא כותב שהם תופסים, כולל חבויים ונסתרים ומערכת - 3 ג'יגה. לאן נעלם לי שאר המקום הפנוי שכביכול אמור להיות? רון.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש עם לוח אם p35c-ds3r ובמחשב הנוכחי שלי כל פעם שאני מתקין XP אני צריך להכניס דיסקט עם הדרייבר של הסאטא כדי שההתקנה תזהה את ההארד דיסק אז השאלה (שאני לא בטוח אם אני בפורום המתאים ) האם צריך בלוחות אם של היום את הדרייבר והאם לקנות גם כונן דיסקטים (בנתיים אני לא רואה צורך ) תודה לכל העוזרים נ.ב אני מתקין XP ו VISTA לכל מי שישאל למה לא להתקין ויסטה וזהו

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  19. למה הכפתור למטה? יש איזו סיבה הגיונית לזה? כל פעם שאני מנסה לסגור את הכונן אחרי שאני מכניס CD אני צריך להתכופף ולהתחיל לעשות תרגילים כדי להגיע לכפתור שבצורה "חכמה" ביותר ממוקם מתחת למגש הפתוח... למה לא שמים את הכפתור למעלה? יש חברות שמייצרות כוננים עם כפתור מלמעלה?!?! באמת מוזר מי שחשב על זה...

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by sh780,

שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by levy333,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. יש לי בלבול לגבי קושחה פרוצה שאני צריך להתקין ... זה מה שמצאתי : http://tdb.rpc1.org/#DRW1608P3S אבל היא נראת לי קושחה ישנה... על הצורב שלי יש גירסה 1.24. הבנתי שבעצם המכשיר הזה הוא בעצם פיוניר DVR-111.... האם אפשר לשים לו את הקושחה של פיוניר? אשמח לעזרה ( מכשיר חדש ולא בא לי לדפוק אותו)

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. אני מחפש צורב DVD עם חיבור SATA ואפשרות LIGHT SCRIBE מצאתי רק דגם אחד שנמכר בארץ שמגיע עם שני האפשרויות האלה והוא דגם DRW-1814BLT של חברת ASUS אבל אני מעוניין לדעת האם יש דגמים אחרים שאפשר להשיג בארץ למיטב ידיעתי לא קיימים הרבה דגמים של SATA + LIGHT SCRIBE בחבילה אחת

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. אהלן יש לי כרטיס Pretec SD x133 1GB שפתאום לא ניתן לקרוא ממנו/לכתוב אליו: ברגע שמנסים לגשת לכרטיס מה-windows explorer המחשב חושב שעות ולא קורה כלום, וכשניגשים לכרטיס מה-PROMPT מקבלים את ההודעה הבאה: C:\>h: The volume does not contain a recognized file system. Please make sure that all required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted. איך משחזרים את מערכת הקבצים? לצערי לא ניתן ללחוץ על הכונן קליק ימני ו-FORMAT... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים