עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתכוון לקנות דיסק סיריאלי גדול של 160 שיתחבר לבקר Silicon Image 3112 שמשולב בלוח אם שלי מישהו יודע אם הדיסק יזוהה במלואו ע"י הביוס או שתהיה מגבלה של 137 ג"ב למחיצה (פעם שמעתי שיש כזו מגבלה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by xHitmanx,

ל SLAVE או MASTER? מה יותר מהיר?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/12172 http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/index.html http://www.cdgrab.hu/_cikk/hamis_verbatim/letter-dvd-fakes.pdf כרגע הם רק בהונגריה, אבל כמו שאני מכיר את הסוחרים הישראלים הזריזים, אל תתפלאו אם מחר יציעו לכם אותם במחירים מפתים. אז תזהרו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. ok אז ככה ... היה איזה וירוס מעצבן כניראה שעשה לי הרבה בעיות , אז התקנתי ווינדוס חדש על ארד דיסק אחר הבעיה היא שהארד-דיסק הקודם פתאום לא עובד בגלל... הווינדוס מזהה אותו אך אי אפשר להכנס אליו אני מנסה לעשות לו בדיקת שגיאות בתקווה שאולי זה יציל את המידע האבוד אך הווינדוס מסרב לעשות זאת יש איזה שהיא דרך האחרת לעשות את זה או אולי איזה תוכנה טובה שיודעת גם לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  5. האם זה יפגע בביצועים של הדיסק ? האם זה יפגע בדיסק ? האם צריך כבל SATA 3 לחיבור ללוח ?

6. קניתי הרד דיסק חיצוני 2.5 אינץ של LACIE 500GB . אני מחבר אותו והמחשב מזהה אותו אבל כל פעם שאני מנסה להעביר אליו קבצים רגע לפני שהוא מסיים את ההעברה אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להעביר לו ב SAFE MODE וזה משום מה מצליח. ב HD TUNE רשום WARNING. יש למישהו פיתרון?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום,ביצעתי חיפוש ומצאתי רק כמה תרדים על ההבדלים בין סיגייט לווסטרן ושהסיגייט משמיע תיקתוקים ושב קי אס פי אמרו שהדיסק הנל עושה בעיות. עקב קריאת השירושורים אני כבר ממש מתלבט אם לקנות את ההרדיסק תיכננתי כבר השבוע ללכת לקנות. אז מה דעתכם....?והאם החיבור של הסאטה 2 יתאים לסטה 1. ולא יפגע במהירות הדיסק?והאם מומלץ לקנות אותו באייבוריר סניף ראשלצ?תודה בבקשה לא לנעול ערכתי חיפוש לא מצאתי תשובות חד משמעיות תודה.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by eran66,

שלום לאחר החלפת דיסק ישן בדיסק חדש גדול לא ניכר שיפור בביצועי המחשב/דיסק בבדיקת הוינדוס 5.9 האם ניתן לשנות אזשהם פרמטרים בביוס על מנת לשפר את ביצועי הדיסק או ביצוע פעולות נוספות על דיפראג על מנת לשפר את הביצועים כמו כן האם חיבור מס' דיסקים ברייד 0 1 או 5 ישפר את ביצועי המערכת בתודה ערן

9. Started by aviran_n,

לפני שתגיבו על הסטיקי, ראיתי אותו כבר, ואם נעזוב לרגע את כמות הDOKים שיש שם שלא מאפשרת השוואה ממשית לבינתיים, אז גם לא ממש הצלחתי להסתדר עם כמות הציונים וכל הבלאגן שהסנדרה פולטת על כל אחד אז החלטתי לשאול פה. אני מחפש DOK של ג'יגה ומעלה עם תג מחיר של עד 200 (עם חריגה אפשרית ולא רצויה במיוחד ל250). חשובה לי האמינות ומהירות העברת הנתונים של הDOK. בקשר לU3, קראתי על זה קצת אבל לא הבנתי בדיוק איך הכל פועל.. יש פה מישהו עם ניסיון עם זה שיכול לתת כמה מילים מהניסיון שלו על איך זה פועל בשטח ולא על הנייר? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה דעתכם על זה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB3-0-PCI-E-PCI-Express-Controller-Card-Adapter-Superspeed-5Gbps-XP-WIN7-/150904301777?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item232298e8d1 ולמה לכל הרוחות מוצר דומה עולה בארץ פי חמישה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9968 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.engadget.com/entry/1234000080058609/ מגניב

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום, עד עכשיו יש לי הרדיסק 160GB ובחודשים האחרונים כבר אין לי בו מקום. עד עכשיו מצאתי מה למחוק כל פעם אבל עכשיו הכל מסודר ויפה ובכל זאת אין לי מקום להוריד דברים או לחלץ zipים חח, אז הגיע הזמן לשדרג. כמו שאתם רואים מהמפרט שלי בצד אני לא מחפש ביצועי על, שיהיה בינוני+ זה יספיק לי, אבל לא 5200RPM ובאפר של 8, בכל זאת שיהיה מודרני אם אני כבר קונה. חשוב לי מאוד האמינות - אני הולך להשאר עם הכונן הזה הרבה הרבה שנים לפי דעתי, ואני ממש לא רוצה הרדיסק שילך לי ממנו כל המידע, שזה יהיה ביאוס רציני במיוחד, אם יש הרדיסק/יצרן שנוטה להתקלקל יותר, אז גם אם הוא יותר טוב בכל פרמטר אני יעדיף לוותר עליו. אני מאוד אוהב גם חלקי חומרה שקטים במיוחד ושצורכים מעט חשמל, ואני אוהב שהחומרה שלי היא מיצרנ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by needcomp,

אני מחפש כונן SSD שיהיה איכותי, אמין, ביצועיסט ובלי בעיות מפגרות של דריברים. אני מבין שה X-25M עונה על דרישות אלה ? אבל הבנתי שבקרוב אמור לצאת ליין חדש של אינטל ? איך התחרות מולו ? אם הייתם צריכים לקנות השבוע בארה"ב הארד דיסק SSD, איזה הייתם קונים ולמה ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם יש אפשרות להנמיך את הרעשים שעושה הכונן שלי? Deskstar 7K2000 הכונן הקודם (1GB) לא היה עושה קולות בוואליום כזה. לא נראה שמדובר בקולות של כונן תקול... תודה,

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

החברה הקוריאנית מעוניינת לקבע את מעמדה כיצרנית השבבים הגדולה ביותר בעולם כולו - בעזרת הרבה יותר מעבדי Exynos, מפעלי זכרונות חדשים ועוד לכתבה

16. שלום, הדיסק קשיח שלי (320AAKS) כותב במהירות של 20MB~ למרות שבמחשב השני שלי (שבסלון, אותו הדיסק קשיח ואותו לוח אם בדיוק) כותב במהירות 40MB~. עכשיו, אני זוכר שהלכתי פעם אחת לתיקון, והחליפו לי את הכבל של הדיסק קשיח בטענה שהוא שרוף ( ). ולכן, האם הכבל של Sata1 הוא אותו הכבל כמו של Sata2? אם לא, מה נראה לכם שהבעיה..? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אוקי...כאשר אני מכניס את הדיסק יש כונן נקרא לו כונן F ויש כונן - E - אלא שכונן E מזוהה כאילו הוא סידירום ולא כאילו הוא עוד מחיצה.... אני כמובן רוצה לבטל את הכונן\ מחיצה הזאת.... דרך אגב - כל מחשב מזהה את זה כסידירום... ניסיתי את תוכנת - swissknife שאומנם זיהתה את הדיסק אבל לא היה לה ממש גישה לכונן סידירום... ניסיתי עם PartitionTableDr אבל היא לא מזהה בכלל דיסקאוןקי.... שדרך אגב היא אחלה תוכנה לשיחזור המחיצות אם במקרה נהרס לכם קובץ המחיצות בהרדדיסק ולא עשיתים גיבוי.... כמו כן ניסיתי עוד תוכנת דוס שגם לא זיהתה את הדיסק און קי..Partition Manager 2.44 שגם היא תוכנה טובה....רק יותר למי שמבין... בכל מקרה...איך אני מוריד את הסידי הזה ומאחד אותו ביחד עם המחיצה הראשית...…

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by ramboIL,

מישהו יודע אם יש איזה חנות מחשבים באזור גוש דן שפתוחה בשבת / מוצאי שבת ? אני צריך לקנות דיסק קשיח פנימי (ורוב החנויות שהן לא חנויות מחשבים מחזיקות רק חיצוניים) אה, ובאג פתוחים, אבל הם גנבים, הם לוקחים על WD 500 SATA, חמש מאות ש"ח, כשבמקומות נורמאליים זב בסביבות שלוש מאות חמישים ...

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. קניתי מעבד לוח לפני כמה ימים עשיתי פורמט ועכשיו קניתי SSD ואני רוצה להעביר את ההתקנה של הוינדוס ל SSD מבלי שאצטרך לעשות שוב פורמט והתקנה מחדש של כל הדברים. איך אני יכול לעשות את זה ?

• 8 תגובות
    • 10.3k צפיות
  21. Started by helps,

שלום יש לי צורב של LG שבמשך הרבה זמן צרב נהדר... עד שיום אחד נמאס לו. הוא קורא דיסקים, אבל לא מוכן לצרוב בכלל...

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by binyamins,

היום עשו תיקונים בביתי ברשת החשמל והרימו והורידו מספר פעמים את המפסק הראשי. חשבתי שאם יש סוללה הנייד לא יפגע. לצערי, המחשב פתאום לא זיהה את ההארד דיסק. הלכתי למעבדה ושם העבירו את ההארד דיסק לשחזור (המנוע לא תקין). מעבר לנזק העצום שבאיבוד המידע עד כה, כמה צריך לעלות שיחזור המידע ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. מישהו יודע מתי המשתיק Stabilizer של חברת Scythe יגיע לארץ? ולאיזו חנות אם אפשר... אני חייב את זה דחוף... תודה מראש. .swg

25. Started by yohna,

שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.