עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by נריה,

המחשב שלי די ישן 256MB OF RAM 1.7 MHZ מעבד ו 35 גיגה זיכרון אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני כמה יעלה לי בערך של 40 גיגה?(והאם זה בא אם מאורר אם זה משנה ) ואך הדיסק קשיח החיצוני מתחבר למחשב?דרך USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. Started by p-o-i,

מישהו בקשה יכול לומר לי אם יש בכלל צורך בSSC?!...ומה OPT2 וPM2 עושים..??...(לפי מה שהבנתי OPT2 זה בעצם מצב SATA2 אופטימלי בעצם..(אני צודק?)..קיצר איך אתם ממלצים לסדר את הג'אמפרים?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by wewe1,

כשאני מנסה לראות סרט DVD של בלוקבסטר או כל DVD אורגינלי , אני מקבל הודעה מהמדיה פלייר : ‏‏ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל DVD זה מכיוון שקיימת בעיה בהגנה מפני העתקה דיגיטלית בין כונן ה- DVD, המפענח וכרטיס המסך שלך. נסה להתקין מנהל התקן מעודכן עבור כרטיס המסך. מה עושים ? תודה מראש לכל העונים .

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  4. שלום, אתמול שלחתי את המחשב לתיקון מהחנות שקניתי ממנה כי ההארד דיסק שלי הלך קאפוט. maxtor250gb 7200rpm 16mb buffer החליפו לי אותו והוא עדיין במסגרת האחריות, הקטע הוא שהחליפו לי אותו בהארד דיסק של seagate שגם הוא 250GB כי אמרו שאין להם את ההארד דיסק הקודם במלאי, להשאיר אותו אצלי? אני צריך תשובה דחוף!!! האם אני צריל להפעיל את האחריות ולקבל את הדגם הקודם אבל חדש?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Yaron_87,

שלום, קניתי צורב DVD של NEC לפני מס' חודשים... היה לי איזה בעיה בווינדוס והייתי צריך לפרמט את המחשב פירמטתי ועכשיו הצורב לא קורא את הדיסקים של ה DVD הוא רושם לי שגיאה כזאת: Disk is not formatted windows cannot read from thr disk. the disk might be courrupted, or it could be using a format that is not compatible with windows חשוב לציין שהוא קרא את אותם דיסקים לפני

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by 6600GT,

לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rozenasf616,

ני צריך תוכנות לבדיקת הhd עדיף אחד לכל דגם. תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. 1. מה זה dual layer ו-dual sided, ומה ההבדל ביניהם? 2. יש דיסקים רב פעמיים (RW) של לפחות 8.5 ג'יגה (DVD9)? אם כן, איפה אפשר לקנות? 3. רוב נגני ה-DVD תומכים ב-DVD9/10 וכו'? או שאלה פורמטים שנחשבים "נדירים" ורק נגנים מסוימים תומכים בהם? 4. הבנתי שהדיסקים של VERBATIM הם הכי איכותיים - למה? ולמה רק אלה שיוצרו ביפן? זו עדיין אותה חברה גם אם הדיסקים יוצרו בסין, לא?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. מצאתי HD ישן בחיבור ATA במהירות 5.4K סל"ד ובנפח 20GB. חיברתי למחשב של אחותי והכל עובד סבבה והמחשב מזהה 19 ומשהו GB. חיברתי אותו למחחשב שלי (אני רוצה להתקין לאחסן עליו דברים) והכל עובד גם בסדר - אבל הוא מזהה רק 1.76GB. מה אני עושה כדי להתגבר על הבעיה? נאמר לי שזו התנגשות בין הנוכחי שלי (שמופיע במפרט שלי בצד) ובין מה שכרגע הוספתי. אבל אני לא יכול לחבר רק את זה שהרגע הוספתי כי אין עליו OS ולא כלום. אשמח לעזרה במהירות, דור.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. לפי מה שראיתי, בזמן בחירת אופן עבודה בבקרי הדיסקים על לוח האם ניתן לבחור בן IDE,AHCI ו RAID אך לא ניתן לשלב בן AHCI ו RAID. האם ה AHCI מותקן אוטומטית בזמן התקנת RAID? אם לא, האם כדאי להתקין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lesForce,

ברצוני לקנות צורב dvd , וניראה לי שאני ילך על חיצוני בגלל שיש לנו 2 מחשבים בבית ואז אפשר להעביר את הצורב ממחשב למחשב בלי יותר מדי סיבוכים וגם כי ההפרש במחיר לא גדול כל כך בהתחשב שאני צריך שטכנאי יתקין לי את הצורב אז זה יעלה בערך אותו דבר.... הצורב אמור לשמש אותי בצריבת סרטים ומשחקים לפלייסטיישן אני לא צריך אותו ממש מהיר כי אני לא צורב בכמויות, אני מעדיף שיצרוב לאט ויהיה איכותי.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי צורב dvd חיצוני טוב בסכום של 400 מקסימום 450... ועוד שאלה, אין הבדל בין צורב חיצוני לפנימי באיכות של הצריבה נכון? אני חשבתי על LG GSA-E40L מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by kkffiirr,

הצורב צורב DVD כמו שצריך אבל בCD (וניסיתי כל מיני סוגי מדיות) הוא מביא לי כל הזמן הודעת שגיאה unspecified target error באמצע הצריבה. לא ברור לי מה הגורם, הצלחתי לבצע כמה צריבות בשימוש בIMAGE, אבל גם בזה הייתה בעייה, במיוחד כשניסיתי לעשות OVERBURN על דיסק מתאים. המחשב הוא AMD 4800X2 ככה שלא נראה לי שנגמר לו הCPU....

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  13. הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DarkLloth,

הדרישות הם כדלקמן : 1. שיתמוך בכמה שיותר פורמטים. 2. צבע שחור. 3. ממשק SATA. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by shay360,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by VortexD,

אפשר לחבר HD חיצוני ולהריץ משם סרטים דרך הPS3 אם כן איך ואפשר המלצה על HD חיצוני טוב תקציב 500+

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by *BYZ*,

כותרת...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by iyehuda,

H30 150 NIS או H62 175 NIS של LG שניהם SATA או שבכלל עדיף משהו אחר

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

20. Started by מר מקלדת,

יש לי כבר יותר חודש סקטורים פגומים בדיסק הקשיח אבל הוא עובד מצויין. גיביתי את רוב החומר על דיוידי. הבנתי שכשישנם סקטורים פגומים הדיסק עומד למות. יכול להיות שהדיסק תקין והסקטורים הפגומים הם טעות? אין לי כוח לחכות שבוע (או יותר) עד שיחליפו לי את הדיסק. הדיסק הוא חדש עם אחריות לשלוש שנים ככה שהאחריות לא תעלם לי. בדיסק יש רק מחיצה אחת, והיא רק חלק מהדיסק (את שאר השטח לא הקצתי). אני יכול להתקין חלנות על השטח שלא הוקצה ואז לפרמט פירמוט מלא לשטח שעכשיו אני משתמש בו. האם ככה הסקטורים הפגומים יעלמו (בהנחה שהם זיהוי שגוי)?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. נגמרו לי הדיסקים הרקים, אני בדרך כלל קונה מאופיס דיפו 5 Verbatim שעולים לי 126 שקל עכשיו מצאתי 10 ב 140 שקל. אני רוצה להיות בטוח שהדיסקים באמת טובים כמו אלו שמגיעים בנפרד, ולא איזה יצור שונה, או איכות פחות טובה מישהו יודע הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8884

22. יש לי HDD 40 GB שיש עליו מערכת הפעלה XP SP 2 ממחשב ישן שחיברתי למחשב חדש בעל מערכת הפעלה VISTA על מנת להעביר חומר. נתקלתי בבעיית הרשאות כאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות , ובכלל כשאני מנסה ליצור ספריה אני לא יכול. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל לקבל הרשאות על ה-HDD. תודה,

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. שלום אני בונה HTPC ?)כך שלרעש יש משמעות יותר מתמיד) הבטתי במומלצים (המעודכנים מאוד) שלכם והבנתי שמה-- SATA השקטים אלו המומלצים: LG GSA-H62N עליו נאמר במפורש שהוא שקט אבל קורא במהירות נמוכה Pioneer DVR-212 - מאחיו הקטן הבנתי שיש לו בעיה עם בעייתי מעט עם מדיות DVD+R.כך שלא אוכל להוסיף אח"כ Samsung SH-S203B שמהכתוב פה חסר חסרונות לחלוטין (האם גם שקט???) כמו כן המומלצים מופיעים ב- HTPC: DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY וראיתי גם המלצה על: Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כעת תחת זה שחשוב מאוד השקט, האמינות ושלא יעשה ביעות עם צריבה של מוזיקה וסרטים ברמה גבוהה על איזה צורב הכי כדאי לי ללכת (אשמח א…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מתו לי בחודש האחרון שני כונני 500GB של WD מסידרת ה-KS. שניהם נקנו מארה"ב בדצמבר 2006. הם היו מחוברים עכשיו במערכת HTPC שלי שאפשר לראות במפרט שלי. ספק כח אמין של אנרמקס.. איבדתי הרבה מידע יקר ערך.. :-\ דיי סיפור בשבילי לבצע RMA כרגע (למדתי לקח לא להזמין מדיה מכנית מחו"ל יותר). המערכת היתה באוברקלוק, אבל מאז שמת הכונן הראשון חזרתי להרצה רגילה. המארז היה פתוח כל הזמן ויחסית מאוורר (ועוד ישר מתחת למזגן). יש לי כונן 500GB נוסף דגם AAKS שקניתי בארץ, בינתיים נראה שהכל תקין איתו. מישהו שמע על איזה תקלה חמורה עם הסידרה הזו או משהו? אגב לא ניסיתי לפרק את הכוננים ולחבר במחשב אחר עדיין, כל עוד הם מחוברים לחשמל המחשב נתקע בשלב ה-BIOS והם עושים את החירחורי מוות שלהם אז אני דיי בטוח שהם…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Nu_Jerzey_Devil,

ערב טוב אני קונה מחשב חדש ואני כנראה אקנה בנוסף כונן קשיח . אני צריך המלצה לכונן קשיח ( מעדיף של WD ) שיתאים ללוח אם הזה : GA-M56S-S3 - http://www.skypc.co.il/pl_product~38485~10~0.htm חיפשתי קצת ונראה לי שאני אלך על הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AVJS~7~0.htm הוא קצת חורג מהתקציב ( 272 ש''ח ) . מה ההבדל בינו לבין הכונן הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJS~7~0.htm - האם ההבדל הוא מהירות החיבור של הכונן ? אני אשמח לקבל תשובה על השאלה וגם המלצות לכוננים תודה וערב טוב

• 1 תגובה
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים