עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by wooper,

האם dvdrw אמין לגיבוי זמני? הכונה שלי לגיבויים של שנה למשל

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by parker,

nt

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  4. אהלן, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט, יש לי הארד דיסק Seagate 500GB 7200RPM 32MB ויש לי מחיצה אחת ובה מותקנת מערכת ההפעלה. האם אני יכול לפצל את הכונן לשניים, שלושה או ארבעה כוננים נפרדים? אם כן, האם דרושה התקנה מחדש של מערכת ההפעלה ואיבוד כל הנתונים? (כרגע יש רק 65 ג'יגה בשימוש - מחשב חדש). אם זה משנה - הלוח אם שלי הוא DFI LanParty DK P45 T2RS Plus ABS. ניסיתי עם פרטישן מג'יק אבל היא לא תומכת בווינדוס ויסטה 64 ביט ובכלל לא תומכת בויסטה. עוד משהו קטן: רשום לי 400GB פנויים מתוך 465GB. זה אומר ש65GB מנוצלים. כשאני נכנס לכונן, מסמן את כל הקבצים (גם המוסתרים), עושה מאפיינים זה רושם לי שזה שוקל 31GB. מה קורה פה? הנה תמונה להמחשה: תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by crik,

אהלן, ברשותי הרדיסק 500GB של WD. ההרדיסק איטי בצורה מחרידה.. עושה רעשים מוזרים אך בסריקה לא נמצא BAD SECTOR. החברה שממנה קניתי את ההרדיסק לא רוצה לעשות לי החלפה בגלל שאין BAD SECTOR הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל ליצור BAD SECTOR? תודה, משה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ido.G,

שלום, לאחרונה חבר של מחק בטעות מחיצה של כונן קשיח אשר הכיל מידע שחשוב לו. הטעויות שהוא ביצע: 1) מחיקת המחיצה, בטעות. 2) יצירת מחיצה חדשה. פרט לכך, הוא לא "נגע" בשום דבר, לא פירמט, וכן הלאה. האם יש דרך להתגבר על העניין הזה ולהחזיר את המידע שכתוב על ה HD לשימושיות? תודה.

7. יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by skot,

הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . אז ככה , יש לי כיום במחשב הבייתי שלי SSD של קרושל 128GB , בזמנו קניתי אותו כשהוא עוד היה במחירים של קצת יותר מ-1000 שקל , ועד היום נהניתי ממנו , עבד בצורה תקינה ללא שום בעיות . הבעיה היא , שכמו שחלק ממכם כבר ניחשו , הנפח נהיה קטן מידי עבורי ואני כבר זקוק לנפח גדול יותר . ה-SSD הקיים ימשיך את דרכו ועבודתו בנייד שלי שלא מזמן קניתי , כי פשוט שם מותקן כונן קשיח רגיל בנפח 1TB והוא כל כך איטי , כל כך מאיט את הנייד שפשוט מחריד ומעצבן , אז במקום הקשיח האיטי אני אעביר לשם את ה-SSD 128GB מהמחשב הבייתי והנפח הזה בהחלט יספיק , כי הנייד נקנה למטרת עבודה בחיבור לרכב שלי ומטרות בסיסיות ביותר . אז לעניין ה-SSD החדש אני רואה שהיום בשוק ה-SSD נהיה הרבה שחקנים (יצר…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי, אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד.. א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ? ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ? ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ? תודה מראש ושבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by leahd3,

שלום לכולם קניתי שתי ssd corsair 120gb הגדרתי בביוס(לווח אם ud3h) את הרייד אבל אני לא מצליח להפעיל את הווינדוס הנוכחי שלי שיושב על הארד דיסק רגיל האם אני חייב להתקין וינדוס מחדש על ה רייד או שאני יכול להשתמש בהארד דיסק הקודם שלי בשביל ווינדוס ו לעשות רייד לצורך המשחקים וכו תוגה מראש

12. יש לי צורב RICOH MP7200A שהוא 20X10X40. כי הצורב הזה לא מוכן לצרוב על הרבה סוגים של דיסקים וזה מאוד מעצבן! כגון SUMSUNG , שיש לי איזה 20 דיסקים שלהם שאני לא יכול לצרוב עליהם וכמו רבים אחרים. לרוב הוא אוהב לצרוב על MDK. על הדיסקים שהוא לא מוכן לצרוב הוא כותב לי "MEDIUM ERROR SPEED" , עכשיו אני לא מבין את זה , ניסיתי לצרוב על כל המהירויות האפשריות , עם JUST SPEED ובלי , כל מיני אפשרויות ב OPTION'S , ועדיין הוא לא מוכן לצרוב לי עליהם. אז חשבתי אולי אם אני יעדכן את ה FIRM WARE שלפי מה שהבנתי זה (קושחה) של הצורב , אז זה יעזור. דרך אגב ה DMA אצלי מופעל (לא יודע אם זה קשור , וגם כשהוא לא מופעל , עדיין יש לי את אותה בעייה). וכשאני עושה PROPERTIES על הצורב , כתוב שם שיש לי : FIRM…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ערב טוב וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי כרגע HD של 250 ג'יגה 16MB קאש שלמעשה לא כתוב בשם שלו RAID, ורציתי לדעת אם אני אקנה עוד אחד דומה האם אני אוכל לעשות ביניהם מערך רייד או שמא שניהם חייבים לתמוך בכך מראש? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, אני באילת בסופש הקרוב ואני רוצה לקנות כונן SSD חדש. כרגע יש לי CRUCIAL M4 128GB ,הנפח שלו לא מספיק לי ואני צריך כפול. את הSSD הקיים אני יעביר למחשב נייד של אחותי כנראה... איזה SSD מומלץ יש בKSP בתקציב של 500-600(בלי מע"מ מאילת כמובן..) חשוב לי כמובן גם ביצועים. איזה SSD עדיף מהרשימה: CRUCIAL M500 240G CRUCIAL MX100 256G SAMSUNG EVO840 250G CORSAIR FORCE LS 240G או שאולי יש דגם אחר מומלץ בKSP ... תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO. עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת. בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם? ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה חג שמח שיהיה לכם

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by eyahalom,

שלום לכולם, נתחיל מזה שאני טירון בנושא חומרה. בחיים לא הרכבתי כלום בעצמי. נמשיך: יש לי צורב DVD עם חיבור IDE. במחשב שלי ההרדיסק מחובר בIDE, וכך גם צורב CD. אני מעוניין להתקין בנוסף את הצורב. האם הדבר מסובך? האם צריך להתעסק גם עם הביוס? האם תוכלו להסביר לי מה בדיוק אני צריך לעשות? האם מדובר בהתקנה של כמה ברגים וזהו, או ביותר מכך? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  17. שלום לכולם אתמול התקנתי windows xp על מחשב חדש יש לי דיסק קשיח 200GB WD אך המערכת זיהתה רק 131GB, לאחר סיום ההתקנה של ה-windows התקנתי sp1 ואז נכנסתי ל-disk mange וראיתי שישנה עוד מחיצה של 57GB השאלה שלי היא: 1. האם ניתן לחבר את החלק הנותר (ה-57GB) למחיצה הראשית, אני לא רוצה שני partitions 2. מדוע שתי המחיצות לא נותנות ביחד קיבולת של 200GB תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  18. אז ככה... למרות שהבטיחו לי WD1600AAJS במחיר של 225 ש"ח במייל ע"י נציג אייבורי, הייתי שם היום (לא במייל אלא בחנות ) ואמרו לי שזה עולה 231 ש"ח... אמרתי להם שאסף מהמכירות רשם לי במייל שזה 225 ש"ח אז אמרו לי "לך תקנה מאסף".. זה עניין עקרוני ולא השקלים הבודדים הללו... בכל אופן הכונן נאמר לי שהוא 8MB ומאוד חשובה לי המהירות אז האם זה באופן משמעותי יותר איטי מה- 16MB או שאין כ"כ הרבה הבדל ? ושאלה נוספת.... זה SATA II ואמרו לי שזה יישב גם בלוח שתומך ב- SATA I פשוט הוא יעבוד במהירות של SATA I למרות שהוא SATA II. האם נכון הדבר, והאם הכונן הזה מומלץ בהנחה שרק הוא ו HITACHI נשארו במלאי ? ותודה מראש לעונים !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Sundayarak,

ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by elis02,

שלום, יש לי מחשב ישן t60 1952 יש בו כרגע 320 גיגה. אני מעוניין לעשות שדרוג לכונן SSD. (לפי המחירים, כנראה קניה בחו"ל) אשמח להמלצה כיצד עושים זאת ומה כדאי לקנות (ומאיפה). העיקר שיישאר סה"כ לפחות 320 גיגה במחשב (אפשרות להישאר עם הכונן הנ"ל במקום הCD?) בינתיים הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/160898409821?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כמובן שגם לא יעלה הרבה כסף כל הפרוצדורה. (סטודנט בכל זאת וגם מחשב ישן שאין סיבה להשקיע בו מלא) הערה: אני משתמש יחסית הרבה בmatlab במידה ומשנה איזה סוג בוחרים. בתודה, אלי.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ronenv,

אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by stav_r,

שלום לכולם אני מתלבט ברכשית צורב חדש. יש לי את GSA-4120B של LG. ואת ה ND3520 של nec. עכשיו יש שני דברים חשובים בשביל: 1. איכות צריבה מעולה 2. מהירות נ.ב. השמתשתי כבר באפשריות החיפו שועדיין לא מצאתי תשובה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shayw,

האם ערכה כזו תעקוף את הספק השרוף ותספק חשמל ע"מ שאוכל לגבות את המידע ולממש את האחריות?-

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by avi215,

מבקש לדעת היכן ניתן למצא כונן של WD מסוג RAPTOR 36GB ?.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.