עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רציתי לדעת איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם? האם מפרידים רק בין DATA ל SYSTEM או עושים חלוקה נוספת? לכמה כוננים מחלקים? ואיזה יחס באחוזים אתם מקצים לכל חלק (כונן) והאם אתם מתקינים את כל התוכנות והמשחקים על הכונן מערכת (כי בכל מקרה אחרי פירמוט חיב להתקין הכל מחדש) או בכונן נפרד?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by headg,

מה עדיף תודה מראש

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by Shizel,

על איזה חברה ללכת (גיימר) איזה נפח לקחת 160/250 ? וגם זה השני שלי רצוי לעשות RAID או עדיף בלי

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by XMB,

אהלן , ברצוני לרכוש כרטיס זיכרון למסגרת דיגיטלית שקניתי לא מזמן בחו"ל (ד"א ממליץ בחום למי שיש תקציב , דבר מדהים). בקיצור המסגרת הינה של קודאק ותומכת בכרטיסים הבאים: - Secure Digital (SD), Multimedia Card (MMC), Memory Stick (MS), -Picture Card, CompactFlash (CF) & MicroDrive (MD) השאלה היא מה ההבדל בין -Picture Card (שעולה יקר יחסית 110 שקלים ל 1GB) , לעומת נגיד זיכרונות רגילים כמו SD שעולה 1GB 50 שקלים , לבין Multimedia Card שעולה 256MB , 115 שקלים(הגבוה מבין כולם) והאם המהירויות של הזיכרונות קריטית בשבילי בשביל אותה המסגרת (לדוגמה זיכרונות X60 או X80 , יש לציין שזוהיא לא מצלמה ואין שיכתוב תמונות מסיבי במסגרת , המסגרת פועלת על בסיס מצגת כמו פאוורפוינט אשר אתה ק…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by shlompi,

שלום חברים הצורב שלי, PIONEER X18 DVR-212BK קצת התקלקל, ולא מצליח לצרוב יותר CDים (DVDים הוא צורב דווקא מצויין). הטכנאי בחנות אמר שזו בעיה נפוצה בצורבים האלה ומאחר ויש לי אחריות המליץ לי לבחור צורב אחר מאותה קבוצת המחיר. הוא אישית ממליץ על LG עכשיו יש להם בטווח המחירים הזה את LG GSA-H44LK X18 LIGTHSCRIBE, את LG X18 GSA-H30BAL , את LG GSA-H42LK X18 LIGTHSCRIBE , ואת LG H55NK X20. מה ההבדלים בין הדגמים האלה והאם כדאי לי לקחת אחד מהם או עדיף להישאר עם הפיוניר?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

סתם רציתי ליידע אתכם שכרגע יש את המבצע הזה (קונים 2 מוצרים של VERBATIM, השני ב50% הנחה) תתחדשו :]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לאחרונה שאל אותי חבר אם אפשר לעשות RAID בין SATA ל-IDE. אמרתי לו שלא נראה לי - צריך או 2 IDE או 2 SATA. אבל... ליתר בטחון אני רוצה לוודא - אפשר לעשות RAID בין כונן IDE לכונן SATA? תודה.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by ha,

למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by bhaim6,

האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. אני מחפש זיכרון פלאש(דיסק און קיי) עם מהירויות קריאה וכתיבה גבוהות כדי להתקין עליו לינוקס.. הזיכרון יכול להיות בין 4GB ל- 2GB.. בגדר המחיר ההגיוני, עד 300 ש"ח.. אם אין במחיר כזה אני כבר אקנה HDD חיצוני..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אז ככה: היה כונן עם 2 מחיצות - D,E. רציתי לאחד אותם. פירמטתי את כונן D ונתתי לPM פקודה לאחד את המחיצות. התוכנה הייתה אמורה להעביר את כונן E לספריה בכונן D, אבל כנראה הייתה תקלה וכונן E אבד! השתמשתי בתוכנה getdatabackNTFS והיא מצליחה למצוא את כל שמות הקבצים שהיו בכונן E (שמופיע עכשיו כשטח פנוי בדיסק, ללא מערכת קבצים) אבל נראה שכל קובץ שאני מנסה לחלץ מהכונן הזה יוצא פגום. את הקבצים מכונן D שעבר פירמוט התוכנה משחזרת ללא בעיה. האם יש דרך לשחזר את הקבצים מכונן E? אפילו אם זה מצריך פניה למעבדה... אני רק רוצה לדעת אם יש סיכוי.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום לכולם לאחרונה רכשתי משחק באינטרנט שמשקלו 7 ג'יגה וצרבתי אותו בנרו על גבי דיסק Dual layer שיהיה לי גיבוי הצלחתי לצרוב אותו אבל הבעיה שאני מכניס את הדיסק לוקח לו איזה דקה לעלות וגם העתקה ממנו איטית מאוד עכשיו השאלה שלי מה לא בסדר בצריבה כי בכל זאת נרו רשם לי שהצריבה הסתיימה בהצלחה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by ofirr,

איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  15. בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?

16. האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה

18. Started by krabby,

בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. תאמת עברתי על כל הרשימה של הפורומים וכאן היה נראה הכי הגיוני לשאול את זה .. אז לשאלה: אם צרבתי מידע על דיסק dvd 4.7 (קבצי ווידאו) ואז נשאר מקום פנוי בדיסק ולאחר זמן נסתי לצרוב עליו קובץ ווידאו נוסף ולפני תחילת הצריבה של הקובץ השני לחצתי בהגדרות על 'המשך דיסק מולטיסיישן'.. ומה שקרה שאחרי הצריבה המידע הקודם שהיה על הדיסק נעלם ורק הקובץ החדש נשאר.. האם יש דרך להוציא את המידע שהיה שם?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by Buffer,

היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  21. אפשר עם חיבור sata ואפשר גם ide רצוי שיהיה פשוט להתקין עליו מערכת הפעלה... נפח של 80GB ומעלה אין לי דרישות גבוהות כי בסך הכל הוא יתחבר ל P4 תודה...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  22. היי. לפי זאפ הצעת המחיר הטובה ביותר שייכת לנועה, עם 140 שקל ל10 מדיות. השאלה היא אם מישהו מכיר חנות זולה עוד יותר?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים