אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
כמו שאני רואה אלו הם 2 צורבי הDVD החדשים ביותר של LG. איזה צורב מבין השניים טוב יותר, ובמה זה מתבטא (למה האחד טוב יותר מהשני?)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב דיסק קשיח SATA II חדש. כאשר ניגשתי ל-Computer Management, הופיע לי Wizard שביקש ממני לאתחל את הכונן החדש, אז אמרתי לו בסדר (אי-אפשר היה ליצור מחיצה חדשה בלי אתחול). עכשיו, אני לוחץ עליו עם הלחצן הימני של העכבר ובוחר ביצירת מחיצה חדשה. מופיע לי חלון New Volume Wizard שמאפשר לי ליצור מחיצה חדשה בתור Simple. מה זה Simple Partition? למה אני לא יכול ליצור מחיצה חדשה בתור Primary Partition כמו הדיסקים הקשיחים האחרים שיש לי במחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שמעו יש לי במחשב רק 160GB וזה מתמלא די מהר. וגם נמאס לי מכל הדיסקים והבלאגן שהצטבר על המדפים אז אני חושב במקום לצרוב את כל המידע על דיסקים DVD פשוט לאכסן אותו על ד.קשיח. מידע כגון סרטים, משחקים, מוסיקה (במיוחד שיש לי עכשיו משחקים שאני לא יכול לגבות כי דיסקים DL עולים 100 שקל ולא שווה לדעתי). בדקתי מחירים בכל מיני חנויות ברשת ומצאתי ש250GB עולה 500ש"ח בקירוב ו500GB עולה 700ש"ח - דיסקים קשיחים חיצוניים של WD. אני שוקל לקנות את ה500GB כי אתה מקבל יותר תמורה עבור הכסף. האם אלה ד.קשיחים חיצוניים טובים? אתם ממליצים על אחרים? אפשר למצוא יותר זול? אה ושכחתי לציין שאלה המחירים לגרסאות הUSB2. האם קצב ההעברה בUSB2 הוא ממש איטי או שהוא נסבל? עד כמה עדיף FIREWIRE? תשוו לקצב ה…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אנשים היה לי מחשב ישן (פנטיום 3, בן כשמונה שנים) לא ידוע מה היה הגורם להתפגרותו. המחשב פורק ובינתיים שמרתי כמה חלקים שלגבי אף אחד מהם לא ידוע מצבו אם עובד או גרם לנזק. בין החלקים יש שני קשיחים שהייתי שמחה אם ניתן היה להעביר חלק מהמדע הבם למחשב החדש כל זאת רק אם הדבר לא עלול לגרום נזק כלשהו. כעת, על המשב הישן היה אנטי וירוס (מקאפי) אך איני יכולה לדעת האם היה נגוע במשהו. האם יש דרך (ביתית, שאינה כרוכה במעבדה או בכלים מיוחדים) לבדוק האם הקשיחים עובדים ונקיים מזיהומים? והאם ישנה דרך בטוחה להעביר לפחות חלק מהמידע האגור בהם למחשב החדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?) באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שח ב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס) אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
ראיתי בKSP כונן HD של סייגיט, 500 גיגה עם 32 מגה קאש, האם הדבר משמעותי? או ללכת על WD AAKS?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי אצלכם בהודעה של צורבים מומלצים וראיתי שהצורב Samsung SH-S203B מאוד מומלץ. לעומת זאת,בחנות שאני קונה בה,TMS,יש את הדגם Samsung DVD-RW S203B בלי הSH האם אלה שני דגמים שונים או שזה אותו צורב?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחיצה של עד 15GB אני מתכוון להתקין על המחיצה מערכת הפעלה ותוכנות.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של בחירת צורב למחשב חדש. מאחר ונמאס לי לכתוב על דיסקים ואח"כ לנסות להבין מה כתבתי (וגם כי מידי פעם אני צריך להגיש בעבודה דיסקים או DVDים עם סרטונים) החלטתי שאני לא מתפשר וקונה רק צורב עם אופציית LightScribe. היום, החלטתי לראות איך זה נראה וכתבתי lightscribe בגוגל תמונות. ראיתי שחלק מהתמונות יוצאות ברורות, אבל לפעמים הכיתוב נראה ממש דרעק. בטח קשור לזווית שבה החזיקו את הדיסק כשצילמו. בקיצור, השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל ריאלי לבנות על ה-LightScribe כמשהו שימושי שיאפשר לי לסמן באופן ברור ומסודר את הדיסקים. או שזה פשוט גימיק נחמד ? חוץ מזה, איזה עוד אופציות יש לכתיבה על-גבי דיסקים ? (מישהו אמר לי שיש מדפסות שמדפיסות על דיסקים... כמה זה נפוץ ?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314 וזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בינואר עם יציאת הQ9300, כי הוא באותו מחיר של הQ6600 ולא אכפת לי לחכות עוד חודשיים בשביל זה. מצד שני מקום האחסון שלי הולך ואוזל, אך איני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש עכשיו כי אין לי חיבור SATA בלוח האם. חשבתי אולי לקנות דיסק קשיח חיצוני לבנתיים... האם יש למישהו פתרונות יצירתיים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני רוצה כונן רשת, משהו בסגנון הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4828 אבל רק את המעטפת. האם מישהו ניסה להתקין משהו כזה לבד? מה זה מצריך (חוץ מהרד דיסק)? זה מסובך\ ארוך? איפה אפשר לקנות דברים כאלה בכלל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כונן קשיח חיצוני של חברת WD. חיברתי אותו היום למחשב, הוא זוהה כהתקן אבל לא הוצג ככונן במחשב שלי. נכנסתי למחשב שלי - ניהול - אחסון - ניהול דיסקים. שם מצאתי את הכונן שלי (250GB) כ"לא מוקצה". אם אני מקצה אותו, כל מה שהיה בו נמחק?? יש דרך לסדר את זה? דחוף עזרה....!! תודה. :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, התקנתי על הדיסק און קיי שלי לינוקס, עכשיו לצורך זה היה צריך ליצור מחיצה של 750 מגה של Fat16.. אפשהו בהתקנה הייתה צריכה להיווצר עוד מחיצה של כל שאר הזיכרון(3 גיגה), אבל משום מה זה לא קרה.. עכשיו אין לי כח שוב לכל הקטע עם הלייב CD וזה, יש אפשרות לעשות את זה דרך חלונות? ניסית עם Partition Magic אבל זה עובד רק על HDD לפי מה שהצלחתי לראות.. תודה, אור.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש הדרישות שלי סה"כ שיהיה צורב רגיל לא איזה הדפסה על דיסקים או חיבור אלחוטי למעבורות נאס"א וכאלה לאחר עיון בסטיקי על הצורבים ראיתי את הצורב הזה http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=523346 מה החסרונות שלו? יש עוד משהו שצריך לדעת לפני הקנייה? [וגם רציתי להיות בטוח שזה הדגם המדובר] *עריכה שמתי לב שכמעט בכל מקום מוכרים אותו בלי כבל IDE במידה ויש לי מהצורב DVD הישן אני לא צריך לקנות נכון?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב במשרד שאני צריך לעשות לו גיבוי על בסיס יומי, ולכן חשבתי שהפתרון הכי נוח הוא דיסק קשיח חיצוני. יש למישהו רעיון אחר? ואיזה הארד דיסק חיצוני כדאי לקנות, כל עוד הגודל הוא 80GB (לא צריך יותר, אלא אם ההבדל הוא של כמה שקלים. ובאיזה חיבור כדאי להשתמש? הבנתי שהכי מהיר זה ESATA, אבל אין לי חיבור כזה במחשב, אז מה עושים? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-