עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חברים. ברשותי דיסק חיצוני שחור "3.5 G2 Series ,2TB, ורציתי לדעת האם אני יכול להשכיב אותו כשהוא עובד או שהוא חייב לעמוד?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  2. מה מהירות השיכתוב של צורב LGי10H או H20 ? אם אין לכם מדויק אז פחות או יותר

3. Started by dolevm2,

כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי מחשב: I7 3770 16GB-RAM Gigabyte GA-H77-D3H HD7870XT Seasoniv S12II-620W אם צריכים עוד מידע תבקשו... בעקרון כרגע יש לי 2 הארד דיסקים, SAMSUNG SSD 830, Seagate 1TB. אני מתחיל לאבד את המקום וצריך אמצעי אחסון נוסף במערכת. הבעיה שבלוח אם יש 2 כניסות SATA3 ועוד כניסות SATA2, האם אפשרי להעביר את הסיגייט הישן לSATA2 ושזה יתמוך ואז להוסיף עוד דיסק חדש SATA3? או שחייב להביא דיסק SATA2? ואני חושב שאני אקנה את Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 אז אשמח אם תביעו דעה על הדגם הזה ספציפית, ואם יש לכם מידע על הפלטות שלו, מה הגודל וכמה יש לו... עריכה: השימושים העיקריים במחשב הם הפקת מוזיקה, עריכת סרטונים תמונות, ו2 משחקים שיש לי...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by man-of-God,

שבת שלום אני מחפש מארז חיצוני לדיסק קשיח SATA בנפח 1 TB סוג החיבורים הדרושים שיתמוך ביציאה ethernet, USB, esata בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by m1ke,

כן, יש עדין כאלה עם מחשבים ישנים ) אני צריך הארדיסק IDE למחשב ישן של אבא שלי. ראיתי בזאפ את זה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574284 אבל אולי יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להגיע לבחירה טובה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה איך אני פותר את זה האם יש תוכנה שיודעת כם להראות ולנהל את המידע עם מס רב של פרטישנים ? החלוקה במקור נעשתה ע"מ לאפשר ניהול נוח של מידע קובי

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nahum8,

הורדתי סרט DVD FULL לא הRIP...בעיקרון צריכה להיות לי בחירת שפה וכל מיני כמו בסרט DVD מקורי אני צרבתי DATA רגיל וזה לא נתן לי לעשות בחירה זה מראה לי את האייקונים של הבחירה כאילו זה חלק של הסרט [טריילר או משהו...] שוב..איך לצרוב טוב שזה יעבוד? -תודה. מקווה שזה המקום הנכון... :s05:

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by KoM,

שלום , ברשותי במחשב הנייד כונן 840EVO 250GB. כרגע יש בכונן 20GB שהם בעצם מקום על הכונן שאינו מפורמט. האם זה מספיק כ-OP ? האם בכלל יש סיבה להשאיר סתם מקום לא מפורמט בכונן ? (שאגב לא קרוב להיות חצי מלא, וישאר ככה פחות או יותר). הבנתי שזה אמור לשמור על הכונן איכשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by krabby,

בכל מקרה, לאחר כמה התייעצויות עדיין אני לא סגור איזה צורב DVD לקנות אני מסוגל להשקיע בשביל זה עד 250 שקלים ולקנות או ב www.ksp.co.il או ב www.iqpc.co.il אבל אני לא יודע איזה צורב הכי שווה מבחינת מחיר לעומת תועלת. אשמח לקבל המלצות ממבינים, ולפי מה שהבנתי בפורום פה רוב העוזרים הם אנשים מקצועיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל

12. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by parker,

nt

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם אתמול התקנתי windows xp על מחשב חדש יש לי דיסק קשיח 200GB WD אך המערכת זיהתה רק 131GB, לאחר סיום ההתקנה של ה-windows התקנתי sp1 ואז נכנסתי ל-disk mange וראיתי שישנה עוד מחיצה של 57GB השאלה שלי היא: 1. האם ניתן לחבר את החלק הנותר (ה-57GB) למחיצה הראשית, אני לא רוצה שני partitions 2. מדוע שתי המחיצות לא נותנות ביחד קיבולת של 200GB תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by avi215,

מבקש לדעת היכן ניתן למצא כונן של WD מסוג RAPTOR 36GB ?.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by roncohe4,

היי יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג. זה הדיסק: http://www.novocom.co.il/index.php?content=product&pid=490&cid=55&bid=0&tid=73 יש לי אותו כ-9 חודשים בערך. שמתי לב לאחרונה שכשהוא עובד הוא עושה רעשי נקישה כאלו, נוקש קלות ממש.... יש עליו עדיין אחריות. מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by RawSteel,

איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by JediMaster,

איפה ניתן להשיג? תודה. באתר של nec לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  19. הסיבה שאני מגביל אתכם לאינטל, זה כי אני מקבל את הכוננים שלהם בערך בחצי מחיר !!! לכן מה כדאי ? נראה לי ש256GB יספיקו =]

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by Mr.positive,

שלום אני רוצה לשאול מספר שאלות : -האם הHDD משפיע על מהירות וביצועים של המחשב במשחקים ועבודה עם תוכנות כמו VISUAL STUDIO? -מה זה אומר זיכרון מטמון ? -האם מערכת שיושבת על דיסק של 10000RPM חזקה יותר או מהירה ? -האם כדי לקנות היום SATA3 מה גודל ההבדל בין SATA2? על איזה דיסק אתם ממליצים? כמה שיותר שקט,אני חשבתי על Samsung EcoGreen 1TB=1000GB 32MB Sata HD105SI מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  21. יש הטוענים כך ויש הטוענים כך מחר אני צריך ללכת לקנות מחשב ועוד לא גיבשתי דעה לגביי הדיסק הקשיח אמרתי לו שירכיב לי wd250 giga 16 לאחר קצת התעניינות פה וסקירה,גילתי עוד סוגים של דיסקים קשיחים בהתחשב בעובדה שיש לי לוח שתומך בsata 1 לוח מסוג asrock אפשרי להפעיל כונן בטכנולוגיה זו? כאמור הייתי רוצה לדעת באמת אבל ממי שמבין עד כמה באמת הncq משפיעה על הביצועים והאם דיסק מסוג wd250 16 buffer ייתן לי ביצועים טובים יותר או לא מחכה לתשובה בקוצר רוח דעות מקצועיות בלבד

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  22. תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by asefvg,

יש לי בכונן D 800gb מתוכם השתמשתי בכ400 אבל זה מראה לי שכמעט כל ה400 הנותרים גם תפוסים כשהם לא באמת תפוסים נשאר לי רק איזה 30 GB פנויים ולפעמים גם מהם זה מתחיל לזייף ולהראות כאילו לאט לאט גם הם נתפסים בבקשה עזרה מה לעשות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by jonkerbox,

שלום, יש לי מחשב ישונן שאני לא משתמש בו, ואני רוצה לעשות מן מחשב הורדות שאוכל להשאיר אותו דלוק כל הזמן. הבעיה היא שהכוננן הקשיח של המחשב הוא בסה"כ 30 GB ןזה לא מספיק בשבילי. לכן אני רוצה להוסיף/להחליף כונן קשיח. אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד. צירפתי את מפרטי המחשב: System Specs Type of system: Desktops/Servers Bus Architecture: PCI Hard Drive Bus: Ultra ATA-66 Native OS: Windows 98/2000 CPU Type: 650MHz Intel Pentium III Memory Specs Standard Memory: 128 MB (removable) Maximum Memory: 256 MB Memory Expansion: 2 sockets Memory Comments: PC100 SDRAM DIMMs תודה רבה, JONKERBOX[br]פורסם בתאריך: 9.10.2009 בשעה 22:26:31 האם הכונן הזה מתאים?:http://www.archmemory.com/ram…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by matan2411,

נכנסתי להגדרות של הביוס ושמתי לי שה-SSD שלי מזוהה כ-HDD בביוס. זה בסדר או שצריך לשנות את לSSD שם ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים