אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי היום דיסק קשיח 250 GB . נוסף לדיסק הקיים במחשב 2 הדיסקים ביחד אמורים לתת לי 500 GB . בהפעלת המחשב הביוס הכיר לי בדיסק הקשיח בגודל 250 GB הקיים וגם בדיסק החדש כשנכנסתי לחומרה במע ההפעלה הדיסק הקשיח הופיע שם אבל כשעברתי לתפריט מחשב הדיסק הקשיח לא הופיע , ניסתי לעשות רענון חומרה והמשיך לא להופיע אח"כ לקחתי את את תקליטור ה-WINXP וביצעתי SETUP ובתפריט הופיע הדיסק הקיים וגם הדיסק החדש אבל נכתב שם כי לא קיים מחיצות הגודל שהיה רשום שם המקסמלי היה 130 GB .וכל אשר ניסתי להגדיל ל250 GB .לא עזר הפעלתי את המערכת החלונות . החלונות הכירו בדיסק הקשיח החדש אבל בגודל 130 GB . במקום 250 GB . כיצד אני מחזיר את גודל הדיסק ל-250 GB דרך אגב 2 הדיסקים הם מסוג SATA 2 תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח בנפח 500 ג'יגה בייט ואני עדין לא סגור איזה יתן לי את מקסימום הביצועים. הדרישות הבסיסיות שלי מהדיסק הן: מהירות סיבוב = 7,200 סל"ד באפר = 16MB ממשק = SATA 2 Reading Seek time = נמוך ככל האפשר Writing Seek time = נמוך ככל האפשר מהירות העברת נתונים מבאפר לדיסק = גבוהה ככל האפשר Latency Time אני לא יודע מה הוא הפרמטר הזה אבל הבנתי שהוא בעל משמעות רבה המון תודה לעוזרים ! אלכס.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה לא שלי, מקווה שהיא ברורה : האם ניתן לחבר דיסק קשיח בעל חיבור SATA, למחשב שבו אין חיבורי SATA, ע"י מתאם כלשהו של SATA ל USB ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מקבל לאחרונה שגיאות בתחילת הצריבה : ציטוט: "power calibration error" האם משהו ניתקל בבעיה כזו בעבר ויותר איך לפתור. מודה לכל העוזרים מראש.
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב הרגיל שלי? אני חייב להוציא מידע מסויים מקשיח מאוד ישן שיש לי והנייד לא עובד. זה חיבור דומה ל IDE אבל קטן יותר. אין לו חיבור מתח 4 פינים כמו לדיסק רגיל,נראה לי שהחיבור IDE הקטן נותן לו מתח. אני חיפשתי מתאמים ולא מצאתי.. השאלה שלי: ישנה דרך כלשהי לחבר את הדיסק למחשב רגיל ולהוציא את מה שאני צריך? צירפתי תמונות של החיבור בדיסק שיש לי. -פבל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי במשרד הביתי שלי נתב אלחוטי מסוג Safe@office 500w של צ'ק פוינט. אני מעוניין להגדיל את "שטח" האחסון של הרשת ושתהיה לי בין היתר יכולת גיבוי לשלושת המחשבים (2 ניידים ומחשב נייח). לנתב יש שתי כניסות USB שמיועדות למדפסות, האם יש אפשרות לחבר לכניסות הללו דיסק קשיח חיצוני ? האם זה יעבוד או שמה הכניסות מקונפגות רק למדפסות. ניסיתי לחפש מידע ברשת בעניין אבל לא מצאתי. חשבתי שחיבור ישיר בין הדיסק קשיח לנתב תהיה האופציה הטובה ביותר והמהירה ביותר לגשת דרך הרשת לכונן. אם יש לכם אופציה טובה יותר אני ישמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק קשיח 250GB השאלה שלי היא: לכמה מחיצות כדאי לחלק אותו? וכמה גודל להקצות לכל אחת? *אני מתקין עליו מערכת הפעלה. תודה מראש לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכונן קשיח מפרט לוח אם Gigabyte 965p DS3 1333FSB 3.3REV עידכנתי ביוס ל F12 הכי עדכני מעבד Core2Dou E6550 1333FSB זכרון Crosair 2048MB 800MHZ CL4 כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE 8600 GT 256MB כונן קשיח Segate barcuda SATA 2 250GB 16MB BUFFER צורב ASUS SATA אז ככה מכיון שכונני SATA2 מגיעים +- ל 300 MB לשנייה עשיתי בדיקה עם הכלי HDTACH והגעתי לביצועים סבירים אולם ברוחב פס הגעתי ל151 MB מה שאומר כמו SATA 1 !! יש לי השהיות מדי פעם, וכאילו המחשב לא עובד טוב עם הכונן, מה שמוזר לי זה כנראה הלוח עם הבקר ICH8 ברגע שבביוס אני שם על AHCI הכוננים מזוהים כסקזי , על כל המשתמע מכך כאשר כתיבה למטמון בכונן מסומנת באפור כבלתי ניתנת לשינוי במנהל ההתקנים. מישהו יכול לעזור? יש לי עוד מחש…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן מה שלומכם? שאלה.. לא מזמן רכשתי מחשב ללא כונן, והרכבתי את הצורב הישן שלי. כרגע אני רוצה לגבות דיסק של מוזיקה שברשותי.. יש לי רק את הכונן הצורב, אין לי כונן נוסף. התוכנת צריבה היא נירו - כיצד ניתן להעתיק את ה-CD? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD הכי מומלץ היום בסיסבות 200 שח והרדיסק נייד (חיצוני)בעל נפח גדול ומהיר בערך ה 600 שח יש לי בשביל שתי הדברים האלה800 שח
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ורוצה כונן של 500GB. לא התעמקתי עד עכשיו בנושא הזה, חשבתי לקחת WD 500AAKS, אבל מישהו באחד הפורומים באתר (שבאמת אין לי מושג אם הוא מבין בנושא הזה או לא) אמר לי שלא כדאי לי לקחת כונן של WD אלא של היטאצ'י או סמסונג. אז מה אתם אומרים, איזה כונן 500 עדיף?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם צרבתי קובץ ISO 7GB ולאחר השצורב סיים הכונן לא מזהה את הDVD. הצורב שלי תומך ב DL. תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעובד תחת DOS (מחשב של עסק עם תוכנה ייעודית לDOS), אני מעוניין להחליפו (עולל התוכנה הישנה הזאת כמובן) אך לבצע קודם גיבוי של כל הHD והנתונים. א. מישהו מכיר חברה/עסק שיודע לעשות זאת? כל מה שראיתי זה גיבוי ONLINE שהוא קצת קשה לאור התוכנה העתיקה הזאת. ב. אם אין עסק כזה יש דרך אחרת? לקחת לדוגמא את הHD ולשים במחושב אחר אולי ומשם לגבות... תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי שני צורבים מחוברים למחשב. אני רוצה לצרוב משהו ושייכתב במקביל לשני דיסקים. איך עושים זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
את הדיסקט צרבתי באותו כונן, הצריבה טובה כי לצפות בDVD הבייתי אפשרי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות צורב ב דואל לייר , או ששלי תומך?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה עדיף ? SP3204C http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 או HD321KJ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 ובכלל איך SAMSUNG בדיסקים קשיחים? ולמה המחירים שלהם כל כך זולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-