אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי מחשב נייד ולאחרונה שמתי לב שהכונן cd כבר לא מופיע ב"מחשב שלי", מה שכן הכונן עצמו נפתח ונסגר ללא כל בעיה. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שבאמת יש שגיאה בהתקן , הסרתי תהתקן עשיתי רענון ושוב ההתקן הופיע עם שגיאה. איזה עוד פעולות אני יכול לעשות כדי לסדר תבעיה ?. צרפתי תמונה עם הסבר השגיאה שמופיע בהתקן [ATTACH=CONFIG]5571[/ATTACH]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום אתמול רכשתי את כונן ה SSD מדגם MX100 בנפח 256GB מתוצרת Crucial. התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows 8.1 וכן את תוכנת ה Acronis True Image HD שהגיעה איתו (יש להוריד את התוכנה, להכניס את המספר הסידורי שמגיע עם הכונן ואז מקבלים את המספר הסידורי האמיתי לתוכנה). הבעיה היא שבכל פעם שעשיתי עדכון למערכת ההפעלה, אחרי זמן מה המחשב פשוט "נתקע" - המקלדת והעכבר מגיבים, אך כל היישומים של מערכת ההפעלה נתקעו במצב של "לא מגיב" ולא ניתן לעשות דבר מלבד אתחול (ע"י שימוש בכפתור ה reset). שמתי לב שבזמן עדכון מערכת ההפעלה, שתי הליבות של המעבד שלי מגיעות לעומס מקסימלי של 100%. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית התחממות של המעבד, אך לאחר בדיקת הטמפרטורות התברר שזהו לא הגורם לבעיה. בסופו של ד…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5 כוננים במחשב שלי. אחד מהם (לא מערכת הפעלה) לא נפתח לי החל מאתמול. גם בביוס הוא לא מזוהה. ניסיתי ללנקות קצת את המגעים ולחבר מחדש אבל זה לא שינה כלום. יש איזה המלצה למשהו שאפשר לנסות לפני שאני זורק אותו לפח? היו לי שם כל מני דברים לא מגובים- שום דבר קיצוני, אבל עדיין יהיה לי חבל לוותר על הכונן לפני שאני מצליח לגבות אותו. תודה מראש, יואל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי כונן DVD ישן X16 עם שליטה על הוליום מעבר להבא וכניסת אוזניות רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה(ואל תגידו לחבר למחשב) אני מתכוון עם אפשר להפוך את זה לDVD נייד או דיסק מן תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
הכונן לא מעלה שום דיסק במחשב מופיעה הודעה שאין דיסק או הכנס דיסק גם הנורה הירוקה הקטנה שאמורה להגיד שהוא חושב לא דולקת מאיפה להתחיל? נראה שהחשמל עובד בגלל שהכונן נפתח ונסגר תודה שבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך לקנות למפרט המחשב שאני בונה כעת,כונן שיקרא גם דיסקים רגילים וגם דיסקי DVD .הייתי רוצה לדעת של איזה חברה לקנות?<אמרו לי בחנות שרק אסוס טובים>. עכשיו כולם אומרים לי שכבר אף אחד לא קונה כונן רגיל אלא צורב שזה אותו מחיר.רציתי לשאול האם הצורב קורא דיסקים רגילים ,גם דיסקי DVD, וגם צורב?? בתודה מראש לכל העונים שי אני פשוט חדש בתחום הזה שאני מודה לכם על תשובות ברורות .פשוט תגידו לי מה לקנות.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו'). הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש. נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA. מה עדיף? תודה. נ.ב. אני מניח ששניהם- 16X52
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בקיצר ולעניין , זקוק להמלצה ל-DVD טוב , אמין ומהיר אשר ישרת את צרכיי . אין תקציב , אני מוכן להשקיע (בתחום ההגיוני) .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכונן שלי LG gdr - 8162b הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די ,אבל דיסקים רגילים הוא קורא ניסיתי לעדכן את הכונן אך זה לא עזר. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן DVD כי כבר כל משחק וכד' שמשווק בארץ הוא בפורמט DVD. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בצורב DVD? או שכרגע זה בזבוז כסף מיותר? כונן DVD רגיל - איזה משתלם? והייתי רוצה אותו בצבע שחור (בגלל המארז). תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא בטוח שזהו המקום הנכון, או אולי לא נכון לכל השאלות, אבל לפי הסתכלו ראשונית זה המקום. הייתי רוצה לשאול אתכם איזה כונן DVD אתם הכי ממליצים? האם כדאי לי לקנות כונן עם צורב? (כי יש לי צורב ממש ישן ואיטי) מה תחום המחירים של כונני DVD, טומה תחום המחירים של DVD עם צורב? בכל אופן, אחרי זה יש לי יציאת טלוויזיה מהג'יפה 2 MX, ואני רוצה למשל לשדר לטלוויזיה. יש אפשרות שאני משדר לו על "מסך 1" ואני עובד על "מסך 2"? ראיתי פעם שזה אפשרי נראה לי אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אני אשמח אם מישהו יסביר לי (אלא אם כן השאלה צריכה להיות מופנית לפורום כרטיסי מסך) תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), יש לי כונן DVD וגם צורב DVD מהמחשב הישן (לפני כ 4 שנים). האם אני יכול להרכיב אותם במחשב החדש, או שעלולה להיות בעיה כלשהי ? (אולי החיבורים השתנו או משהו כזה..) תודה !
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
זה אומר שאני אצטרך הלעביר את כל האינפורמציה בישנים שלי ל DVD כי הטכנולוגיה החדשה כבר לא תומכת בדיסקים, או שיש פתרון? יש לי דיסקים בני 7 שנים שעדיין נקראים ע"י הכונן דיסקים הזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הכונן DVD במחשב שלי לא מצליח לקרוא דיסק, אני מכניס את הדיסק והמחשב כאילו מראה שהוא ריק. אבל הנגן DVD שמחובר לטלויזיה דווקא כן מצליח להעלות אותו ורואים שיש תיקיות בפנים. ז"א שכנראה יש בעייה בכונן DVD שלי. צריך לציין שיש בעיה עם הדיסק הספציפי הזה כי הכונן מעלה בקלות DVD אחרים.
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
צורב ה-DVD במחשב של הוריי לא עובד יותר. פיזית הכונן עובד, אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא מזהה אותו ומתנהג כאילו אין דיסק בפנים כלל. יש משהו לעשות לפני שאני זורק את הכונן וקונה חדש?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים של Playstation 2 וחלק הוא מצליח לקרוא וחלק לא.... למה זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הכונן קורא מדיות צרובות רגיל ורב פעמי שהיו רגיל X4 ורב X2 וCD אבל רק אלו מלפני כמה שנים רב פעמי ורגיל החדשים רב X4 ורגיל X8 לא מזהה בכלל דיסק הם תקנים ועובדים גם בצורב וגם במכשיר DVD האם יש מה לעשות או לזרוק אותו "עבד אולי 3 שעות בכלל"
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן DVD, מתלבט בין LITE-ON לבין TOSHIBA... אשמח לשמוע את דעתכם וכמובן גם המלצות אחרות
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-