אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
הנה עוד אחת מהשאלות הללו שהוותיקים בפורום יגיבו בערך כך בכל אופן, עם לוח האם שלי מסופקים שני כבלי SATA כאשר בצד אחד הכבל ישר, ובצדו האחר הכבל בזווית של 90 מעלות. בחוברת לוח האם רשום שיש לחבר את הצד עם הזווית להתקן האחסון, ואת הצד הישר ללוח האם. עכשיו אני שואל: האם זאת המלצה, או חיוב? האם יש הבדל באמת בדרך בה אני בוחר לחבר את הכבל? תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מי מוכר ציוד לSAS פה בארץ? הכוונה לא למישהו שיזמין בשבילי מחול אלא שיש לו במלאי אני מחפש מארז לSAS עם מחבר SFF8088 miniSAS או כרטיס LSI SAS3442E-R תודה דן
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
למי שלא מכיר או זוכר את הסיפור, אפשר לחפש אותו בפורום הזה. בקצרה: תוך חודשיים הלכו לי שלושה דיסקים קשיחים, כולם מתוצרת IBM וכולם הוחלפו ע"י הספק שלהם בארץ לדיסקים אחרים. השבוע קיבלתי עוד אחד, ולא הספקתי לעבוד איתו 6 ימים.. גם זה הלך. מיותר לציין שבכל פעם שדיסק מת לי אני מבלה אח"כ שעות בשחזור החומר וגם לא מצליח לשחזר את כולו. למי שסקפטי בנושא (ולמי שחווה את זה כמוני) מומלץ לבקר באתרים הבאים: http://www.geocities.com/dtla_update http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html אני בהחלט שוקל לנקוט בצעדים משפטיים, הדבר היחיד שעוצר בעדי כרגע הוא הזמן שזה ייקח... מישהו יודע על התארגנות בארץ בנושא? בבריטניה כבר הוגשו תביעות ייצוגיות של אלפי אנשים נגד IBM.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822148337 בניו אג המחיר שלו מאוד אטרקטיבי. מישהו מצא אותו בארץ? (הסיבה לכזה דיסק במילה אחת: BDRIP)
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לפני התקנת מע"ה, ואני רוצה לדעת אם לעשות raid בין הכוננים (בשביל srt ), ואם כן איזה גודל של מחיצה בינהם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה ב-2009 עם המפרט הבא: מעבד Core 2 Quad Q9550 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L זכרון 4GB כרטיס מסך Sapphire 6570 מותקן עליו Win 8.1 x64 כדאי לשדרג ולהוסיף כונן SSD או שעדיף לחכות עוד שנה שנתיים ולהחליף את המחשב? כרגע הוא עובד טוב אבל קצת איטי.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, אני חושש לבעיה של צוואר בקבוק מצד ההארד דיסק שלי, פרטי המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון 4GB GSKILL 800MHZ CL5 ( G Skill F2-8000CL5-2GBPI) לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 הארד דיסק (שייך לWD): מודל: WD6400AAKS גודל: 640GB ממשק: SATA 3 Gb/s Cache (MB): 16MB RPM: 7200 מידע נוסף ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-701277.pdf תחת הכותרת של 640GB בעמוד השני, האם זכרון הבאפר קטן מדי? יהיה הבדל בין הארד דיסק אחר בעל 32MB? ובנוסף הEVEREST מראה לי על זכרון הRAM (בעל מהירות של 800MHZ) את השורות: Real Clock 400 MHz (DDR) Effective Clock 800 MHz האם הזכרון פועל במהירות …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לכדאי להעביר את אוסף סרטי הDVD שלי {כ200} הצרוב על מגוון מדיות פשוטות ואחרוות כגון FORTIS ועוד למדיות איכותיות יותר וכמובן רציתי לעבור לVERBATIM אבל הן עדיין יקרות יחסית {5.5 ש"ח ליחידה} עכשיו כשמדיות RITEK G04 עולות 75 ש"ח לעוגה של 25 יחידות אולי הן טובות מספיק למשימה. מה דעתכם ? כדאי להעביר לRITEK ? נ.ב עם הNEC 3500 שלי אני צורב RITEK G04 ב7 דקות במהירות מקסימלית X12.4 ובאיכות מצויינת עד הסוף.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע RAPTOR. הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד ! כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ? ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדאי לצרוב במהירות X16? הבנתי שכמה שיותר מהר ככה יש סיכוי ליותר בעיות לא או שזה אורך חיים? ו50שקל ל25 דיסקים של סליבר לין (טיאון) X16 זה מחיר סביר?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3548 תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כרגע יש לי SSD 120GB מסוג 840 EVO וכונן קשיח חיצוני. אני צריך עוד נפח במחשב וחשבתי לקנות משהו בגלל הבלאק פריידי, מתלבט אם לקנות SSD חדש או קשיח חיצוני חדש. ראיתי באמזון מבצעים שווים על 850 EVO, האם כדאי להחליף? זה יביא לשיפור מורגש בביצועים? יש לציין שהוא מחובר ב-SATA 2.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי הרדיסק נוסף של סמסונג F3, והוא עושה רעש מוזר של "נדלק" כאשר אני מתחיל להשתמש במחשב אחרי כמה זמן שלא השתמשתי בוא. הרצתי לו את הבדיקה של HDTUNE והכל בסדר. הורדתי גם את התוכנה של הייצרן אך לא ממש הבנתי איך אני משתמש בתוכנה שלהם. ??? ------------------------------------------ חיטטתי קצת בהגדרות של המערכת-POWER. והבנתי שפשוט היה מוגדר שאחרי 20 דקות שההרדיסק לא בשימוש הוא נכבה אוטומטית. עדיף להשאיר את זה ככה או לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במארז שאני רוצה אין שקע USB3, רק שני USB 2 ,הוצא לי להשתמש במפצל, במקום זה. האם ה-3 הזה באמת מהיר יחסית ל USB 2? משמעותית? נגיד אם אני מעביר 2 גיגה ממחשב לדיסק און קי. מה המשמעויות ב-2 וב-3?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
http://techreport.com/discussions.x/10116 גיגבייט הוציאה ב 2005 את הכרטיס PCI שאיפשר התקנה של עד 4 זיכרונות של 1 גיגה או 2 גיגה זיכרון וזה היה מעין כונן SSD אבל הזיכרון היה DDR 1 והמחירים שלו היום יקרים יחסית. עכשיו יצא דגם שני בתמיכה ב DDR 2 שהם משמעותית יותר זולים.גם בנפח הוא תומך פי 2.השאלה האם ניתן להשיג את זה בארץ והאם זה כדאי כל הסיפור הזה עם הכונני SSD שיש היום.?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 דיסקים (לא זהים לחלוטין) של WD בגודל שווה של 320 גיגה ודיסק נוסף, לא מפורמט של 1 טרהבייט של סמסונג המערכת כוללת MB של ASUS מסוג P5QPRO ומעבד Q9400 עם 4 גיגה זיכרון DDR2 כרגע מע' ההפעלה היא ויסטה אולטימייט 32 אני מתכוון לעבור לויסטה 64 השאלה אם כדאי להעביר את כל החומר מ2 הדיסקים לגדול ולהפוך אותם לRAID ואז לשים עליהם את הWINDOWS ? (לעומת להעלות את הWIDOWS על הסמסונג וזהו) הכדאיות כאן מתבטאת במהירות שאשיג ובאמינות שאאבד. כמוכן, הבנתי שבלוח הספציפי של ASUS יש אפשרות לרייד משלו, לא ברור לי.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן עם לוח GA-P35-DS3 רכשתי SSD וחיברתי אותו ב ACHI, הציעו לי בחנות רכישת מתאם מהסוג הנ"ל, בדקתי ומאחר ובלוח שלי יש רק PCIX1 פנוי שהמהירות שלו היא 250Mb/s לעומת ה SATA 2 שאני משתמש שאמור להיות 300Mb/s כך שבעצם אין לי שום סיבה לרכוש את המתאם הזה. או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי ביד שניה דיסק קשיח סיגייט שבא עם בקר על PCI E (החריץ הגדול של הכרטיסי מסך לא הקטן ). שאלתי האם הסט הזה שווה השקעה והאם הוא ישפר את ביצועי המחשב (כרגע יש לי שני רפטורים 36 ו 74 ). תודה. עריכה : האם יש הבדל ביצועים בין 32 מגה ל 16 מגה שכדאי לקחת אותו במחיר של 550 במקום 400 של WD עם 16 (שאלה טפשית אבל אני לא עבדתי עם סיגייט אף פעם) אשמח לקבל דעות ממי שכבר מחזיק בכונן.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני טס לקנדה בעוד שבוע וחשבתי לרכוש שם HD של סיגייט 500 א ו700 SATA 2 GB ואם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים אשמח בקשר לאחריות לא מפריע לי כי הם מאוד אמינים רק מה שמעניין אותי זה המחיר
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב חדש לשימושים משרדיים בעיקר (מעט מאד משחקים, לא משהו שיצדיק תוספת של כרטיס מסך ייעודי או משהו בסגנון) בתקציב של 2500 ש"ח. שמעתי שהיום מוסיפים למחשבים הארד דיסק בטכנולוגיית SSD. האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-