אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם הוספת כונן בלוריי למחשב מצריך רכיב כלשהו או חיבור כלשהו במחשב? כמו למשל לוח אם עם חיבור מסויים? אני משדרג את המחשב שלי כעת שרובו יהיה בתור HTPC ואני מאמין שעוד כמה זמן אני אוסיף לו כונן בלוריי. המפרט שלו יהיה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 465.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 כרטיס מסך בהתלבטות עדיין אבל זה או 5770 או 4870
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם. האם יש דרך (מבלי לאבד שום מידע) לחלק את המחיצות בכונן ה-SSD שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהנחה שלשניהם כמובן אותו חיבור (68 פינים) - האם זה פשוט יעבוד כU160 או שאי אפשר בכלל???
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קנינתי 50 דיסקים של סמסונג בבאג. הדיסקים מסוג samsung pleomax dvd-r 16x אבל הבעיה שכשאני בא לצרוב עליהם משהו בנרו, הוא מודיע לי שillegal disc ולא ממשיף לצרוב, מה הבעיה? הצורב הוא של סוני.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח של מאקסטור, 80GB בחיבור ATA. הוא היה מחובר למחשב ישן שהיה שייך לי, ופתאום ראיתי אותו שוכב במגירה... אין שום כבלים איתו, רק הדיסק קשיח עצמו. רציתי לדעת - במידה ואני אקנה מחשב חדש, האם יש אפשרות לבקש במעבדה שיוסיפו לי אותו לתוך המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את הפתרון המשתלם ביותר לבעיית האחסון שלי ואשמח לשמוע את ההצעות שלכם. נתחיל במה שיש עכשיו: שני מחשבים: מחשב א' - המחשב הראשי: 3 כוננים כחולים של 1TB עם RAID 5 ללא בקר יעודי (...) מחשב ב' - HTPC ושרת גיבוי: כונן שחור של 1TB וכונן ירוק של 2TB. הבעיה: אני צלם חובב ויש לי כבר כ 1.5TB של תמונות שאני לא רוצה למחוק (קבצי RAW גדולים ומכאן הנפח הגדול). אני רוצה להגדיל את נפח האחסון ולא רוצה לוותר על הביטחון שנותן לי הרייד. האפשרויות העומדות לפני הם כאלה: א: לקנות עוד כונן של 1TB ולהוסיף ל RAID יתרונות: זול חסרונות: מוסיף רק 1TB 4 כוננים ב RAID 5 בלי בקר ייעודי לא נשמע לי טוב... ב: לקנות 2 כוננים של 4TB ולהפעיל RAID 1 יתרונות: מגדיל את הנפח ב 2TB RAID 1…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/02/14/labelflash_vs_lightscribe_dvd/ HF
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני גולש פה בפורום הזה הרבה זמן אמנם אבל רק עכשיו נרשמתי יש לכם פה אחלה של פורום ולמדתי המון ממנו. לאחרונה התחלתי לחשוב שוב ושוב אם כדאי לי לבנות או לקנות NAS עלמנת לגבות את כל החומר שברשותי שהולך וגודל לו בקצב מפחיד. קראתי פה הרבה בפורום הזה, בדקתי מחירים והגעתי למסקנה שבשביל מה אני רוצה הכי משתלם יהי לבנות לבד NAS. אז מה אני מתכנן: אני רוצה לבנות NAS אשר יכיל בתור התחלה 5 כוננים של 2 טרה כ"א, המחשב ישמש לאגירה של כל הסרטים, סדרות וכל התמונות שלי. מה שאני רוצה זה שתהיה לי אפשרות להתחבר בממשק WEB לשרת, שרת ביטורנט, אפשרות להזרמה לסטרימר, ה-NAS יחובר למחשב HTPC שיש לי בסלון בעזרת כבל רשת והמחשב יקרא ממנו את כל המידע. עוד משהו שמאוד חשוב לי זו האפשרות להוסיף למערך כונ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי כיום WD MY PASSPORT ULTRA מ 2015, שני טרה. אני מרוצה מהאמינות שזה הכי חשוב כמובן. אבל לפעמים לוקח די הרבה זמן לחפש בו מידע. אני מעוניין לקנות כרגע כונן של כנראה 5 טרה (או 4), עבור גיבויים תקופתיים, פעם בכמה חודשים, וסתם כדי שיהיה לי עוד עותק מהמידע. חשבתי לקנות שוב WD PASSPORT , האם זה מומלץ או שעדיף משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן: פנטיום 2, מהירות 200MH, זכרון פנימי 32 מגה. החלטתי לקנות צורב (במחירים של היום זה כבר לא ממש מותרות). עשיתי סקר שווקים קצר, והיום במקרה הייתי ליד שמיר מחשבים, אז נכנסתי לראות מה יש להם להציע (אין להם). בקיצור - נאמר לי שם שצורבים חדשים 40*12*40 לא יצרבו במחשב שלי, ושאני צריכה צורב ישן, משהו במהירות 32 על 10 על 12. אבל כאלה כבר לא מוכרים. יש לי כמה שאלות: 1. למה צורב חדש ומהיר יותר לא יצרוב אצלי, זה קצת נוגד את ההגיון... ? 2. האם באמת לא מוכרים כבר צורבים שכאלה? 3. מה המהירות המדויקת של צורב שכן יעבוד אצלי (שאוכל לחפש)? נ.ב אחלה פורום, אני צופה כבר הרבה זמן מהצד ונהנית מהמקצועיות והאדיבות. ותודה לכולם!
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה לדעת דיסק קשיח חיצוני 2TB איך אדע שבפנים דיסק קשיח 2TB שזה חיבור SATA ? פעם בעבר קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB וגביתי גיבוי חומר. ופתאום דיסק קשיח חיצוני 1TB הפסיק לזהות אותו במחשב נייח וגם בדקתי מחשב אחר ועדיין לא עובד. אני פירקתי דיסק קשיח חיצוני קופסא שלו. וליראות דיסק קשיח פנימי. ומגלה אין חיבור SATA יש רק חיבור TYPE-C קבוע. מבינים ? זה חשוב לי שיהיה חיבור SATA דיסק קשיח פנימי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות Disk on Key של ג'יגה וראיתי כל כך הרבה סוגים במחירים שונים וקשה להחליט מה הסוג הטוב ביותר במחיר הסביר ביותר. בבקשה המלצות !
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מדובר בכוננים בנפח 500GB.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פעם היה לי במחשב כונן וירטואלי שהייתי שם בו קובץ ומהמחשב השני שהיה מחובר היה יכול להוריד את הקובץ אליו למחשב,עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה והאם אני יכול לעשות את זה גם שבמחשב אחד מותקן וינדוס 7 ובמחשב השני מותקן xp אשמח אם תביאו לי מדריך איך לעשות את זה או תסבירו לי איך. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. עד עכשיו הייתי משתמש רק בדיסקים של Silver Line שידועים באיכות הדיסקים הגבוהה וזאת ע"פ הניסיון הארוך שיש לי איתם. לא הייתה לי אף בעיה עם הדיסקים שלהם, והמחיר גם זול מאוד. מה שעושה אותם למשתלמים ביותר. אבל מקריאה של כמה אשכולות כאן ראיתי שהVerbatim מומלצים לא פחות. אשמח לראות כאן הבהרבה איזו מדיות עדיפות. סילבר ליין? וורבטים? או שמא חברה אחרת? אם יש התייחסות שונה למדיות לצריבה CD ומדיות לצריבה DVD אז תפרידו ותאמרו איזו חברה עדיף בכל אחת מן המדיות DVD וCD.
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה כונן חיצוני my book 1tb של WD . כל פעם שאני מדליק את המחשב הביוס נתקע בתחילת התהליך. אם אני מנתק את הכונן ומאתחל שוב, הכל תקין ורק כשהמחשב עולה, אני מחבר את הכונן והוא עובד באופן תקין לחלוטין. ניסיתי לבדוק בביוס עצמו וברירת המחדל של המערכת תקינה(דהיינו הכונן הראשי של המחשב נמצא כאפשרות ראשונה גם אם הכונן מחובר וגם אם לא). אשמח לקבל כיוונים חדשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל קצת מידע על הכונן, חיפשתי באינטרנט אבל אין יותר מידי אינפורמציה עליו בארץ, רציתי לדעת איך המהיריות שלו? האמינות ?אבל הכי חשוב זה נושא השקט כי יש לי כונן של hitachi והוא מרעיש בצורה מטורפת לכן אני מתלבט אם לקנות אותו או כונן אחר כי בינתיים הוא הכי זול תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הגעתי למסכנה שכדאי לי בסוף לקנות בארץ ואני עדיין לא יודע של איזה חברה ודגם אז מי שיכול לעזור לי תודה תשלחו דגמים טובים אחר כך אני יבדוק תמחיר
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-