אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
מה הסימן של RW אומר על דיסקים לצריבה? כי יש כאלה שהם חד פעמים ויש רב פעמיים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הזמתי את הצורב מנועה קומפ וקיבלתי דגם אחר נכנסתי אפילו לחשבון שלי שלוודא ואכן בהזמנה רשום 2014blt ..מה ההבדלים ביניהם???
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
בשכבה יחידה ה + נעשו נפוצים יותר, למרות שבעיקרון לא אמור היה להיות הבדל. האם ב DL יש הבדל מלבד תמיכת הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה... הבנתי שגם אחרי שאני מוחק את הקבצים מסל המחזור... הם עדיין נשארים על ההארד דיסק... אך לא מופיעים במערכת הקבצים... ותוכנות שיחזור כלשהן ותוכנות מתקדמות עדיין יכולות לשחזר אותן... נניח ויש לי במחשב מסמכים שהם "סודיים ביותר" ואני רוצה למחוק אותם 100% ... כיצד אני עושה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים בנפח 250GB - האחד הוא WD 2500YS והשני הוא סיגייט, באותו נפח, למרות שאני לא זוכר את הדגם שלו. האם RAID 0 ביניהים בעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת מה מתאים לי מפה, http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141804=142201&DB141811=165914&DB141818=141819&orderby=price או שמחוץ לרשימה . מיועד לאיחסון מוזיקה בעיקר
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני שומע מדי פעם מן רעש כזה מהמחשב כאילו ההארד דיסק נכבה ואז נדלק מחדש. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בהארד דיסק, אז החלפתי. אבל יש לי שלושה הארד דיסקים וזה קורה עם כל אחד מהם (גם עם אלו שהם SATA וגם עם אחד שפעם היה מחובר והוא IDE). ואחרי מספר פעמים גם הווינדוס לא מזהה את הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הצורב החדש (על מחשב חדש) לא מצליח לצרוב, could not perform endtrack. פעם אחת ויחידה הצלחתי, ועוד 10 פעמים לא. אני מנסה לצרוב על CD ריק ולא DVD. מצורף הLOG [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
זה הגיוני ? לא חשבתי שבמחשב החדש שלי יהיה לי חיבור פחות מהיר מ- USB2 :
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! נראה שיש לי בעיה מוזרה מאוד ולא ידעתי אם לשים את זה פה או המחלקת OC כי זה מעורב כזה... כפי שהכותרת אומרת, כאשר תדר הבאס של המעבד שלי גדול ב-50 מהמקורי (OC של 25%), כשאני מנסה לצרוב או לעשות סימולציה בנרו הוא אומר לי "Communication Failure" וזהו, אם אני מוריד את תדר הבאס חזרה לתדר הנורמאלי שלו הצורב עובד כמו שצריך. מה קורה?! תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אנשים אני החלטתי להתקין ווינדוס VISTA 64 של חבר שלי על המחשב שלי אך יש לי בעיה \ אי נוכיות קטנה: ההארד דיסק שלי מפוצל לשני חלקים > 1) לווינדוס XP בגודל 20 ג'יגה 2) למשחקים ותוכנות כבדות בגודל 230 ג'יגה אז מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להוסיף עוד חלק בשביל הVISTA אז השאלה שלי היא כזאת האם יש את האפשרות לקחת נגיד 30 ג'יגה מה 230 ג'יגה מבלי לפרמט אותו? ועוד שאלה: אם הנ"ל אפשרי אז כמה אתם מציעים לי לקחת בשביל הווינדוס VISTA?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. איך אני בודק איזה כונן קשיח יש לי ? (דגם מדוייק, מהירות וכו'...) עם EVERETST אני לא מצליח, כותב לי שזאת גירסת נסיון. 2. איך אני מחלק את הכוננים שלי? למישהו יש תוכנה מומלצת ופשוטה? יש לי כונן אחד עם 300 ג'יגה ואני רוצה לחלק לכמה כוננים. תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 03:56:58 טוב על שאלה 1 אין צורך לענות, מצאתי את זה בתוכנה... מסתבר ששמו לי Seagate Baracuda Sata 2 16MB 320GB במקום אותם מספרים רק של חברת WD... תכלס יש הבדל? הביאו לי משהו פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לפני שפרמטתי את המחשב הכנתי גיבוי בכמה DVDים. את הדיסק של התמונות לא סגרתי כדי להמשיך ולהוסיף עליו. אם אני זוכר נכון צרבתי עליו פעם אחת נוספת. הצורב הוא LG H22, תוכנת הצריבה בזמנו הייתה נרו 6. כרגע אני לא מצליח לראות שום קובץ בדיסק, הצורב שצרב את הדיסק מזהה דיסק ריק עם 1GB פנוי, צורב אחר בנייד שלי לא מצליח לזהות בכלל את הדיסק. משום מה רק הDVD בסלון מצליח להראות את התמונות! איך אני יכול להגיע לתמונות שבדיסק דרך המחשב??
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? לפרמט את כולו בהתקנת WinXP או לפרמט לכמה חלקים? אף פעם לא פירמטי לכמה חלקים. איך עושים את זה? מקצים כ-60GB בהתקנה עצמה, ואח"כ נכנסים ל-disk management ועושים יצירת partition חדש? אני יודע לפרמט פרמוט מלא של 250GB לוקח כשעתיים ומפחד שה-disk management יתקע.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנה מזהה לי רק אחד מה-80GB שמג'ומפר כמאסטר, אני רוצה לסרוק את ה-250 והוא לא מופיע שם צריך לשים אותו על מאסטר ? באיזה פינים צריך לשים את הג'פמר ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-