אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הקפיצה הגדולה הבאה של עולם כרטיסי האחסון הזעירים תוכל להגיע תודות לאימוצה של טכנולוגיית ה-PCI-Express, ומובילת התחום סאנדיסק מתנדבת להדגים זאת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי צורב שך LG H10 הזה שכולם ממליצים עליו בפורום מפרטים. עכשיו הבעיה היא כזאת :כאשר אני סוגר תמחשב, הצורב מוציא את הדיסק שבפנים ולא סוגר את הכונן. ככה שיוצא שהכונן בחוץ, והמחשב מכובה. איך אני מבטל לו את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. יש לי כל פעם שאני רוצה להוציא הוצאה בטוחה את ההארד דיסק חיצוני 2.5 שלי הודעה שאני לא יכול לנתק כי יש תוכניות שמשתמשות בכונן. הבעיה היא שאין! אני לא הפעלתי ולא הדלקתי....איך אפשר לדעת מה משתמש בכונן ? עד עכשיו הייתי עושה התחלה מחדש לווינדוס (אני משתמש ב7 אם זה עקרוני...)
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני אחר חיפוש ל4 כונני 2TB ל NAS, כבר הבנתי ש WD ו Seagate בעייתיים מהבחינה הזאת, מבחינת מספר פלטות, לפחות בכונני 2TB, שיש גם יחידות של 2 ו של 3 פלטות, הבנתי שכמה שפחות, יותר טוב? כי יש פחות חלקים?, חיפשתי ונתקלתי בדגמים של Toshiba, הם גם מתגעים ב 1TB פר פלטה, אבל הבנתי שזה בעצם Hitachi לשעבר..אז לא ידע כמה הם טובים בכלל
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בגיליון האחרון של SMB PLUS [מין עיתון מחשבים שאבי מנוי עליו] הייתה ביקורת על HD חיצוני של TrekStor בעל חיבורים לטלוויזיה [חיבורים כמו שיש ל-DVD] תהיתי אם ידוע למישהו על עוד דגמים דומים לזה, אשר מתחברים ישירות לטלוויזיה ומסוגלים להציג סרטים, להשמיע מוזיקה ולהראות תמונות. חיבור אלחוטי לרשת יהיה תוספת מבורכת... יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש פתרון לאמצעי איחסון רשתי עם המאפיינים הבאים: 1. אפשרות ל - Mirroring. 2. חיבור Ehternet לנתב הביתי כך שלכל המחשבים בבית תהייה גישה. 3. מעדיף לקנות רק מארז שמכיל את בקר ה RAID והרשת כך שאוכל לבחור בעצמי את הדיסקים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר HD למחשב, הבעייה היא שהוא צריך חיבור שחור כמו בתמונה, ומהספק כח שלי יוצאים רק לבנים. יש מתאם או משהו כזה שאפשר לחבר? אם כן, איפה קונים? אני ממש מתוסכלת כי קניתי מארז חיצוני לHD ועכשיו גיליתי שסתם קניתי כי הכונן מתחבר בSATA ולא בIDE :-\ תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה קורה, אבל אני לא מצליח לקרוא מהדיסק הקשיח עליו נמצאים כל המסמכים שלי. כשאני אומר לא מצליח זה כולל את הדברים הבאים: צריבות נכשלות אם מנסים לצרוב קובץ שנמצא על הדיסק הקשיח הזה, קבצי RAR שנמצאים עליו (אפילו חדשים שהורדתי אליו) לא ניתנים ל"פתיחה". לא ניתן להעביר ממנו קבצים לכוננים אחרים. לעומת זאת כן ניתן להעביר אליו קבצים, אך לא ניתן להעביר קבצים ממנו. מדוע בעיה זו קורית פתאום? לא חושב ששיניתי איזה הגדרה שאמורה לגרום לכך. מדובר על דיסק בנפח 320GB, של WESTERN DIGITAL. יש שם קבצים חשובים מאוד בשבילי, כך שאופציה של פרמוט ללא גיבוי כלשהו אינה בעיה בחשבון. אשמח לעזרה דחופה בנושא תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=775&cat=3 או זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785&cat=3 ????
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את הצורב במעולה הזה...אתמול באתי לפתוח אותו ולשים דיסק בכונן כדי לצרוב אבל הוא לא נפתח. ניסיתי הכל לנתק לחבר לזהות מחדש אבל הוא בשלו! מת מת מת ... זה די עצוב שצורב בן חודש מת ...ואני יודע מה כל שונאי אל ג'י יגידו אבל תאמינו או לא יש לי עוד צורבים וכוננים של אל ג'י והם מעולם לא עשו בעיות! בכל מקרה זה די מבאס כל הסיפור הזה ... לעוד מישהו יש/היתה בעיה עם הכונן המדובר?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש HD למחשב נייד. הגודל 320GB יספיק. מה שהכי חשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר עמיד לנפילות. כן, אני יודע שאסור לתת למחשב ליפול אבל מה לעשות והמשתמשים במחשב מפילים הרבה פעמים בלי כוונה את המחשב. עד עכשיו היה להם הארדדיסק רגיל והוא שרד שנתיים אבל מת מנפילה לפני חודש. מהי המלצתכם? התקציב- 200-400 ש"ח מחפש בשלב זה SSD כי זה יחסית יקר לנפחים אלו
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח נייד שמעביר דרך usb2. עם הלפטופ שבו יש usb2 המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ואפשר להשתמש בו, והמחשב הנייח עם ה-usb הישן והרגיל לא מזהה אותו. איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש ושקלתי להשתמש ב RAID 0 בשביל לשפר את ביצועי הקריאה מהדיסק הקשיח. שאלה 1: האם יש פה אנשים שיש להם מערכת דומה? כמה באמת הביצועים משתפרים? הבדל המחיר הוא לא גדול עוד 350-400 ש"ח לדיסק נוסף ואני מניח שלוח תומך RAID לא יקר ביותר מ 100 ש"ח מלוח דומה שלא תומך RAID ככה שזה לא ממש יקר. שאלה 2: האם יש דיסקים ספציפים שמומלצים ל RAID? או אפילו לוח ספציפי? באופן כללי אשמח לשמוע מאנשים שרכשו מערכות כאלה ויש להם נסיון מה ההתרשמות שלהם מכל האספקטים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת על איזה צורב DL הייתם ממליצים לקנות היום ? או פשוט יותר , כיצד אני צורב קובץ IMAGE בגדול של 5-6 GB ? האים יש תוכנה שיודעת לפתוח קבצים אילו לדיסק הקשיח ולשחק אותם משם (הבנתם מן הסתם שמדובר בקבצי IMAGE למשחק ...) ? תודה מראש על כל תשובה , דרור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SAMSUNG F1 והבעיה היא שלפעמים הוא עושה רעשים של קריאה, לא רעשים כאלה של הדיסק נדפק או משו אלא רעשים של כאילו הוא עובד וקורא. בהתחלה חשבתי שהדיסק נדפק אז החלפתי אותו לאחד חדש וגם הוא עושה את אותם רעשים, אולי זה נורמאלי? והוא פשוט מרעיש? יש לי עוד דיסק אחד חיצוני של MAXTOR והוא עושה רעשים של קריאה רק כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, ועל הSAMSUNG נמצא וינדוס 7 יכול להיות בגלל זה יש יותר רעשים בתדירות גבוהה יותר? תודה!
-
שלום רב! רכשתי את Intel X25M הפופולארי. יגיע בימים הקרובים. לפני כחודש וחצי הרכבתי את מערכת ה-i7 שלי. התקנתי חלונות 7 על מחיצה של דיסק קשיח רגיל. מן הסתם מותקנים אלי תוכנות, דרייברים והתחיל להצטבר מידע ולכן אני מאוד רוצה להימנע מהצורך להתקין מחדש את המערכת על כונן ה-SSD. השאלה שלי היא פשוטה - האם ואיך אפשר להעביר את מחיצת המערכת שלי לכונן SSD, שזה יהיה כאילו התקנתי עליו את המערכת. אני לא יודע אם הנושא בפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו טוב יותר.
-
- 50 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
חסר לי חיבור סאטא במחשב לצורך הסידירום, וראיתי כבל שמאפשר לחבר מכשיר בעל חיבור סאטא ליציאת USB, וברצוני לדעת האם זה יעשה את העבודה. להלן הכבל: http://www.aliexpress.com/item/USB-2-0-to-SATA-7-15-Pin-22-Pin-Adapter-Cable-for-2-5-inch/1220354570.html תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עריכה: אם אי אפשר 7200 אצטרך להתפשר על 5400 גדול. איפה ניתן להשיג כזה במחיר נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת מוניטין האמינות נכון ? למישהו היה בעיות כלשהם עם סיגייט ?
-
- 29 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח A7N DELUX כרגע יש לו דיסק 80 IDE ואני מתכנן לבנות מערך רייד 1 או 0 עם שני כונני SATA לא זהים אחד היטא'צי ואחד מקסטור שניהם זהים בנפח אבל אחד SATA 1 ואחד SATA 2 האם יהיה שיפור בעבודה של המחשב?? עלייה של מערכת ההפעלה ?? רציתי להרכיב מערך דומה ב IDE אבל הלוח תומך רק ב SATA. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח Segate FreeAgent 1000GB המחובר בחיבור USB2. אני מעונין לדעת האם קצב העברה בו אני מעתיק כרגע קבצים ל-HD (קבצים גדולים ומועטים) הינו סביר, כיוון שה-HD עבר מספר תלאות של פרמוטים וכו', ואני רוצה לדעת האם כדי לפרמט אותו פעם נוספת. כרגע הקצב בו העתקתי קבצים לכונן הוא 27 מגה בייט לשניה. מהו הקצב אותו אתם חווים? האם אתם יודעים מהו הקצב התאורטי של כונן זה?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים. כבר כמה שבועות יש לי בעיה (שלא ברורה תחילתה) של צריבה איטית מאוד באופן מפתיע, ואני אפרט: קודם כל אני אציין את מפרט החומרה הרלוונטי: מעבד פנטיום 4 מהירות 2.8 לוח אם ASUS דגם P4P800 דלוקס צורב של NEC מהירות 16 דו שכבתי, דגם 3520, חדש יחסית זכרון בגודל 1 ג'יגה, לפחות חצי פנוי רוב הזמן. מערכת הפעלה: Windows XP PRO SP2 מעודכן רוב הזמן. אז ככה, מיד לאחר התקנת הצורב במחשב, הכל היה "10", צרב לי על דיסקים של מהירות 8 בממוצע של מהירות 7 והכל היה בסדר. באיזשהו שלב (לא זוכר אם התקנתי משהו או שיניתי הגדרות במערכת ההפעלה), הוא התחיל לצרוב רק במהירות ממוצעת של 2 בערך ולא משנה על איזה דיסק. משהו מחריד - אני מדבר על דיסק DVD שלם ביותר מחצי שעה לפעמים. במקרה ה"טוב", משהו כמו 27…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפטופ חדש DELL INSPIRON 14R http://ksp.co.il/?uin=21792 והחלפתי את הכונן שלו עם כונן SSD שקניתי בנפרד. השאלה שלי היא כזו: האם לקנות קייס שיהפוך את הכונן של ה1TB לכונן חיצוני? אם כן, אשמח להמלצה על קייס כזה (עדיפות ללא חיבור לחשמל, אני לא יודע אם זה קיים או לא). אם לא, אז אשמח להמלצה על כונן חיצוני אחר בנפח של 1TB ומעלה אבל שאינו דורש חיבור לחשמל. תודה רבה, יובל