עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sharonbh,

שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה

2. Started by danvis,

אהלן, לאחרונה רכשתי דיסק חיצוני של Seagate Freeagent Go. הכבל שהגיע עם החומרה הוא מאד מאד קצר ולא מתאים לכלום כמעט. כאשר ניסיתי לקחת כבל USB מאריך סטנדרטי ולחבר אליו, המחשב לא זיהה אותו. כאשר ניסיתי לקחת כבל MINI USB אחר ולחבר בינו לבין הכונן והמחשב, גם הכונן לא זיהה אותו. האם הכוננים האלה של Seagate צריכים כבל USB מיוחד? ואם כן איפה אני יכול לרכוש אחד כזה שיהיה לפחות באורך של מטר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ילדמחשבים,

השאלה שלי היא, האם כונני פלאש, (DOK) עלולים לאבד חלק מהמידע השמור בהם? כלומר, אפילו חלק מזערי מהמידע - 1 בייט? ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של להנחית עליו מסוק או לזרוק אותו מעזריאלי.. אני מדבר על שימוש רגיל וזהיר בDOK.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב: "זוהתה חומרה חדשה" ואז הוא רוצה להתקין את הדיסק אבל הוא כבר מותקן

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום, דיסק קשיח חיצוני my passport 2TB של WD לא מופיע באספלורר בוינדוס 7 x64, אבל כן מופיע במנהל התקנים, ניסיתי לעדכן דרייברים אבל זה אומר שהדרייברים מעודכנים. ניסיתי לתת volume לדיסק דרך מנהל התקנים ע"H לחיצה על populate אבל לא ניתן. ב-disk managment הדיסק לא מופיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dandisc,

הצורב שלי נהייה פתאום איטי מוות:צריבה של 2.7GB X8 לקחה לו 20 דקות אני משתמש בנרו 7 אז מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הצורב הוא נק 3550A

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. היי יש מארז דיסק קשיח 3.5 אינצ' (לא 2.5 אינצ') שמקבל את הכוח שלו מחיבור ה USB בלבד ? ללא צורך בחיבור לחשמל ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ran1809,

אז ככה יש לי DOK של sandisk דגם ה CRUZER עכשיו יחד איתו באה תוכנת U3 כזו שמפעילה ממנו הכל וכאלה בקיצור ממש מעצבנת..! יש אפשרות למחוק אותך..? ואם אני יימחק אותה אני לא ייעשה איזה נזק לזיכרון..? תודה רן

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי כולם, התחלתי לחשוב על איזשהו סט-אפ ביתי לגיבוי ונתקלתי בבעיה קטנה שאולי פה יידעו לייעץ לי לגביה נניח שיש לי כונן רשת כלשהו בנפח מקסימלי של X TB אליו אני מגבה את שני המחשבים האישיים בבית. עם הזמן, הכונן הולך ומתמלא עד שמגיע למקסימום הקיבולת שלו. איך ניתן בנקודה זו להמשיך את הגיבוי בצורה הנוחה ביותר? האפשרות הטריוויאלית היא לרכוש כונן חדש גדול יותר, להחליף את הישן, ולגבות אליו את כל החומר מהתחלה. אבל זו ממש לא נשמעת לי הדרך ההגיונית לעשות את זה (זה לא יעיל בכלל והרי גם הכונן החדש כנראה יתמלא מתישהו). האם קיימת אפשרות להמשיך את הגיבוי בכונן החדש מבלי לגבות אליו מחדש את כל החומר שכבר מגובה בכונן הישן? האם קיים ציוד או תוכנה …

10. Started by pcmania,

שלום לכולם. אני מחפש צורב טוב ואני מתלבט בין ASUS SAMSUNG SONY וLG אני יודע שחלק אומרים שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל אין איזה צורב שהוא הכי טוב מכולם בסדרות של הצורבים עד 200 שקל?

11. Started by Tal13,

שלום לכולם! יש לי כונן SSD SATA 480 GB של קינגסטון שלפי האתר מהירות הקריאה היא 500 MB שעליו מותקן הווינדוס וגם המשחקים שאני משחק בהם. היום הגיע לי מאמזון SSD M.2 של WD SN750 שהוא 500 GB עם מהירות קריאה של 3100 MB. השאלה שלי היא האם כדאי לי לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס ואת כל המשחקים על הSSD החדש בגלל המהירות קריאה הגבוה יותר? או שעדיף לי להשאיר את זה ככה? העיניין הוא שאני לא יודע אם השיפור במשחקים יהיה משמעותי אם בכלל שזה הדבר החשוב מבחינתי בעיקר. תודה לעוזרים!

12. פתחו כבר הרבה תראדים על HD שקט אבל הדרישה פה היא ל80GB (רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות) הדרישה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by דינגו,

לצורך: 1- גיבוי שוטף ואיחזור. 2- יצירת אימג'ים ופריסתם כולל העברה למחשב בעל חמרה אחרת. 3 - ניהול דיסקים ומחיצות ( מעורבים גם כונני SSD) 4 - התיחסות לקלות השימוש, ובמיוחד על מידת זלילת המשאבים של כל אחת. 5 - קלות ההסרה המלאה, כיבוי זמני והתקנה מחדש. אודה מראש לכל מי שיאיר את עייני וירחיב את דעתי.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by roni prince,

שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  15. הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS. מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה? תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  16. האם צריבה של 90 דקות ואני מדגיש על מדיה שמכילה 90 דקות הורס את הצורב?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by winner,

מישהו נתקל בבעיות עם כוננים מהסדרה הזו ? מתגובות בפורומים אחרים ובחיפוש ברשת, ראיתי שיש בעיות - דיסקים "מתים" מוקדם ובעיות איטיות. חשבתי לבנות מערך RAID1 עם דיסקים כאלו, אבל נראה לי שאבחר במשהו אחר, על מה הייתם ממליצים ?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  18. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by galgalgal,

כמה עולים דסקים קשיחים של 20/30 gb לא משנה החברה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם. ברשותי כונן WD BLACK CAVIAR 2TB. מכיוון שהמידע על הכונן די רגיש וחשוב לי, ברצוני לקנות כונן נוסף, WD CAVIAR GREEN 2TB ולקנפג את 2 הכוננים ב RAID 1. כמה שאלות: 1. מאחר ובכונן הקיים קיים כבר מידע, מי אחראי על העברת המידע מהכונן הקיים לחדש על מנת שיהיו מסונכרנים? האם זה מתבצע אוטומטית ע"י הבקר או שאני צריך לסנכרן בינהם לפני שאני מקנפג אותם? 2. האם מהירות הקריאה/כתיבה מוכתבת ע"י הכונן המהיר יותר או האיטי יותר? או שזה שילוב של שניהם? 3. האם קניית בקר נפרד מהלוח אם תשפר את הביצועים? אם כן, מה הקנה מידה של השיפור? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  21. על סוגי אחסון, הבנת מיתוג והרענון של סדרת כוננים קשיחים חשובה בעולם האחסון והגיבוי - WD Red Plus מקבל במה מרכזיתלכתבה

22. הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by composite,

שלום לכולם לאחרונה גמרתי אומר להקים את מערך הרייד הראשון שלי, כדי לקיים שרידות למידע. כיוון ששרידות היא המטרה הבלעדית, באופן טבעי חשבתי על RAID1, עם שני כונני 2TB לפחות. כרגע אני מתכוון להשתמש בבקר המובנה בלוח-אם, ולא להסתבך עם בקרים. 1) בהתחשב בייעוד, האם יש מערכים עדיפים על RAID1? כרגע חשבתי על רכישה של שני כוננים, אך אם אצטרך לרכוש יותר כדי להקים מערך טוב יותר, אעשה זאת. שמעתי על דברים יותר מתקדמים כמו unRAID ו- RAID-Z, שפותרים כל מיני בעיות מובנות ב- RAID1 ׁ(ראו בהמשך). 2) מה צריך לדעת לגבי RAID1 בכלל, ולגבי חסרונות המערך ובעיותיו בפרט? מה זה ה- Write Hole הידוע לשמצה? 3) מה קורה למידע שכבר נמצא על אחד (או יותר) מהכוננים שאיתם אבנה את המערך, ברגע במתחילים לבנות את המע…

• 26 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by zilbermm,

אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.