עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by galr52,

שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  3. הבקר המשוכלל הטרי של חברת Silicon Motion משמש כבסיס ליצירת משפחת כוננים מסקרנת לכתבה

4. Started by shevah,

שלום לכולם, ניסיתי לצרוב דיסק DVD עם NERO 8 וקיבלתי את הודעת השגיאה לעיל, מה שמוזר זה שחמש דקות לפני צרבתי בהצלחה דיסק DVD אחר. מהלוג: 3:36:16 PM #25 CDR -1064 File Writer.cpp, Line 306 Invalid block address D: PIONEER DVD-RW DVR-215D אם צריך אעלה את כולו לכאן. אציין שניסיתי שני דיסקים שונים ושניהם נהרסו עם אותה השגיאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  5. קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. באתר של ווינדוס מצוין שמערכת ההפעלה דורשת 20 גיגה פנויים. רציתי לשאול - האם הגבלה זאת נכונה (תקפה/רלוונטית) גם כאשר המערכת "יושבת" על כונן SSD? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by radar,

שלום לכולם המחירים של כונני SSD יורדים בעקביות, וכך קורה גם עבור הסוג עם התקשורת הכי מהירה - NVMe השאלה שלי היא: מה מצב התמיכה בכונני SSD בחיבור M.2 שהוא NVMe, ב-Windows ו-Linux? האם כל גרסא של Windows ו-Linux תתמוך ב-NVMe או שרק החל מגרסא מסוימת של Windows ושל Linux יש תמיכה? תודה

8. Started by Id0,

אהלן, לא מזמן התחילה לי בעיה מוזרה בצריבת data DVD עם צורב DVD של LG 4163 כשאני צורב IMAG הוא מצליח יפה מאוד, גם לפעמים כשאני צורב DATA הוא מצליח ולפעמים לא. אני לא יכול לשים את האצבע על גורם שמשפיע על הבעיה.. אני צורב עם מדיות LG X8 ומשתמש בנרו 6 יש רעיונות? אגב צרפתי LOG Ido Id0 1A21-7543-6787-2748-8730-0229 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\PROGRA~1\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B>Version: A103 - HA 1 TA 0 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive bu…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by AboveBeyond,

לא מזמן קניתי דיסק חיצוני של חברת סיגייט 2TB desktop backup הדגם שבא עם הdocking station הזה ... כל הדיסק והדוק היו שוכבים במגרה ורק פעם בחודש מתחברים למחשב בשביל גיבוי היו לי שם אולי 3 גיבויים אתמול בלילה באתי לגבות ופשוט הדוק לא מקבל חשמל , באסה ... מקווה שהדיסק עדיין עובד מקווה שעדיין באחריות מחר אלך לחנות שקניתי ממנה לבדוק למישהו עוד קרה?

10. Started by whitiger,

אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by semca,

שלום! מרשותי קבצי מדיה נדירים וחשובים שאני מעוניין לצרוב,רציתי לשאול האם ובאיזו סוג,חברה מדיה כדאי לי להשתמש. בתודה מראש למשיבים.

12. Started by yuuu,

שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  13. עשיתי כבר הזמנה אבל אמרתי למוכר שיעצור תהזמנה אמרתי לתכנאי שיביא לי תאר דיסק של סמסונג הF1 עכשיו כזה הוא הסתקל במחשב הוא אמר שלא רשום F1 אבל רשום אר דיסק של סמסונג 500GB עכשיו השאלה שלי יש דגמים של סמסונג שהם לא F1 שהם בלי F1 יענו פחות טובים ? כי אני מפחד שהוא יבוא לי אר דיסק של סמסונג בלי F1 הוא אמר שהוא היבדוק לי את זה ... הוא אמר לי שהוא לא יודע עם זה F1 כי לא רשום ושמעתי שיש גם F3 מה האבדלים גדולים קטנים ? יש F3 500GB ? עם כן באיזה אתר ?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום,אני זקוק לעזרה... אני צריך לצרוב מדיה בנפח של 800MB,ולשם זה גם אני מחזיק אצלי דיסקים בגודל 900MB... הבעיה היא שברגע שאני מנסה לצרוב בNERO BURN זה אומר לי שאין מספיק מקום על הדיסק בשביל לצרוב... גם כשאני מאפשר OVERBURN [ואני כן יכול לעשות OVERBURN...צורב חדש של ASUS].... גם אם אני מגדיר לנרו שנפח הדיסק הוא 100 דקות זה עדיין מתעקש שאין מקום לצריבה על הדיסק...ומוציא אותו לפני תחילת הצריבה דבר מוזר נוסף הוא העובדה שאם אני מכניס את אחד מהדיסקים הללו [של ה900MB] אל אחד הכוננים במחשב,הוא מזהה את הדיסק כדיסק בעל נפח של 702MB ולא 900MB... חשוב לציין:כבר השתמשתי בדיסקים האלה בעבר לצורך צריבה של מדיות גדולות מ700MB ללא בעיות...והמחשב זיהה בעבר את הדיסקים האלו כדיסקים של 900MB..…

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by krispelj,

שלום, בעקבות הקניה הקבוצתית של כונני סמסונג, כונן הSSD הקודם עבר לHTPC. הHTPC מבוסס על מחשב ישן, בעל לוח אם http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178#sp. מערכת ההפעלה הועברה כבר והכל פועל. רציתי לדעת האם יש לי אופציה כלשהי להאיץ את פעולת הSSD על המחשב הישן? לצערי לא מצאתי את אופציית הAHCI בBIOS כך שזה כבר פחות טוב, אבל אם מישהו מכם יודע על איזה טריק או יש לו איזו עצה על מנת לגרום לגרוטאה הישנה לזוז אפילו מעט מהר יותר, זה יהיה ממש נחמד תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by atrio,

שלום, אני משתמש בצורב הזה כבר כשנה וחצי. צרבתי איתו הרבה מאד DVD+R/WR אבל היום משום מה הוא החליט שהוא לא מוכן לצרוב לי אותם יותר. אני משתמש ב Nero 6 וכשאני מכניס את ה DVD לצריבה הוא מודיע לי שהוא לא מוכן לעבוד עם DVD+R/WR אלא רק עם DVD-R/WR. בDevice Manager הוא מוגדר מאז ומתמיד כ Region 2. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by roi.vahab,

היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0

18. Started by ariel007,

קניתי לאחרונה כונן SSD סמסונג 840 EVO וחשבתי שמאחה הדיסק לא אמור לאחות אותו. אבל אז ראיתי שאם אני מפעיל את התחזוקה של וינדוס ב-Action Center המחשב מתחיל לאחות את הכונן - הוא כותב: מעבר 1, כך וכך אוחה, וממשיך. אחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי מדריך שמדבר על זה שוינדוס, כולל 8.1 מאחה כונני SSD לאחר שהם 10% מפוצלים. במאמר יש גם פתרון על ידי יצירת משימה שרק תפעיל את ה-Trim במסגרת התחזוקה של הוינדוס. אשמח לראות מה חברה בפורום אומרים על זה. המאמר: http://www.outsidethebox.ms/why-windows-8-defragments-your-ssd-and-how-you-can-avoid-this/

19. יש לי דיסקים רב פעמיים שמיועדים לצריבה במהירות X4 (דיסקים רגילים לא DVD). הצורב החדש שלי מאפשר לי לצרוב בכל מני מהירויות אך האיטית מביניהן היא X8. אני עובד עם nero 6.6 החדש. איזו תוכנה קטנה אתם ממליצים לי להתקין לצד Nero כדי לאולי אוכל לשכתב במהירות x4?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by ghost99,

שלום רב, אתמול רכשתי כונן SSD KINGSTON V300 בנפח של 120GB לאחר שהרצתי בדיקה בHDDSCAN הראה לי את השגיאה הזאת? מה זה השגיאה הזו?האם זה באמת שגיאה או שזה סתם חושב שזה שגיאה?והאם ללכת לאייבורי ולבקש להחליף לחדש? http://www.siz.co.il/my.php?i=0gjdem3yz4ni.jpg

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  21. לאחר עדכון גירסה של התוכנה של סמסונג Samsung Magician אני מקבל מהירות לא הגיונית גירסת עדכון 4.4 לפני הייתי על 4.3

22. Started by yonni,

את הרעיון כבר של ה MATRIX RAID כבר הבנתי וזה נשמע מעולה. שאלתי הכללית בהנחה ואני עובד על וידאו ותוכנות תלת מימד. איך לחלק את כל החומרים? מה נותן שיפור בביצועים כשאני במערך RAID 0? האם החומר עצמו (וידאו, תמונות, קבצים גדולים) או שבעצם התוכנות עצמן. בעצם אני שואל: מה צריך זמן גישה מהיר יותר, התוכנות עצמן או הקבצים בהן התוכנות עושות שימוש? איך הייתם מבצעים את החלוקה כדי לנצל את היתרון של מערך RAID MATRIX? איזה חלק הייתם שמים בRAID1 (MIRROR, שלא צריך מהירות , ומה הייתם שמים במערך הRAID 0, שינצל את המהירות ויקפיץ את הביצועים ומצד שני יילך לאיבוד במקרה תקלה. שאלה מסובכת, מקווה שתבינו ותעזרו תודה (כמובן אל תתיחסו למפרט שבחתימה, מוחלף בקרוב, אני כבר מתחיל עם השאלות של …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. Started by DXter,

הי המחשב שלי חזר מתיקון ויש לי בעיה...הוא לא מזהה תזיכרון הנייד שלי...זה פשוט זיכרון נייד מהקטנים האלה ששומרים עליהם עבודות בית ספר... כנרהא זה בגלל הדרייבר אבל אני לא מוצא אחד... האם אפשר לקבל לינק להורדת דרייבר? הזיכרון הוא של LEXAR אם זה משנה משהו...

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  24. לפני מספר ימים בשיטוט עם תכלית ביקרתי באתר אי בי אם העולמית בחיפוש אחר דרייברים מסויימים ומצאתי שם עידכון קושחה לדיסקים הנ"ל מגודל 20 גיגה ו40 גיגה אני מממליץ להוריד לפני שיקרה משהו ההתקנה ופעולה על אחריותכם המלאה בלבד לינק ראשון. לינק שני. <הלינקים פשוט היו ארוכים מידי... ערכתי, מטעמי נוחיות. com.>

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  25. משום מה הצורב צורב ממש לאט גם דיסק רגיל וגם דיסק דיוידי דיקס רגיל לוקח לו 20 דקות! כמו זמן צריך לקחת לצרוב דיסק דאטה של 700MB?אני מאמין ש2 דקות! יש משהו שצריך להגדיר או שהצורב פשוט דפוק? דרך אגב הצורב חדש קניתי לפני שבועיים:\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.