עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MoAv,

קניתי השבוע צורב חדש , האסוס המומלץ כאן בסטיקי. הכל הלך טוב ב-5 דיסקים ראשונים (של TEAC) והחלטתי לנסות אם הצריבה שלו ב-X4 אולי תהיה יותר טובה ותשמור על הדיסקים לאורך זמן רק יותר. אחרי הצריבה הכונן לא מראה לי מה יש בדיסק, כאילו דיסק שנצרב עם 0 מידע. גם אחרי שחזרתי לצרוב ב-X8 הוא עדיין לא מראה את מה שיש בכונן. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעונים, פרס כספי וירטואלי מובטח לעונה הראשון עריכה : הוא גם לא מראה דיסקים ישנים יותר, בני יומיים, שהוא צרב קודם לכן וגם הראה מה נצרב ...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by udi,

שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by SnakeBite,

שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by yonir,

אני מחפש צורב SATA, עדיף של LG ורצוי עם תמיכה ב-LightScribe. עד כמה שראיתי GSA-H20L הוא היחיד הרלוונטי ל LS ו-SATA, לעומת זאת בלי LS יש את GSA-H62N. לפי מספר הדגם אני מניח שה-62 הוא דגם חדש יותר, אבל אני לא יודע בוודאות. האם יש ל-H62N יתרונות כלשהם על פני ה-H20L שכדאי בגללם להעדיף אותו על פני ה-H20L ? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by liav12,

שלום! שאלה שבטח תעלה גיחוך בכמה מכם, אך בשביל ידע אישי שלי מהוא RAID? מהיא התצורה הזאתי...כיצד היא עובדת? בשביל מה נועדה? תודה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. השאלה מה המחיר כמובן... http://www.silentpcreview.com/news828.html

9. Started by nitayc1,

שלום. רציתי לבדוק את הביצועים להארד-דיסק שלי, יש לי הרגשה שהוא טיפה "מקרטע" לפעמים הרצתי את התוכנה:HD Tune וזה מה שקיבלתי... אשמח לדעת מה זה אומר אם יש עוד דרכים לבדיקת הHD אשמח לעזרה... תודה 8)

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by Noder,

קניתי את הצורב היום חדש...התקנתי במחשב עם SATA זיהה אותו והכל טוב, אבל מה ? במקום סמסונג הוא מזהה אותו בתור TssTcorp למה זה ככה ? האם זה אומר שאינו מקורי ? עכשיו בנוגע לדרייברים .. מצאתי באתר הרשמי 5של סמסונג דרייברים (firmware), האם צריך להתקין את כולם או רק את האחרון ? תודה מראש, noder

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by GoldenACE,

ה HD501LJ קיבל ביקורות יותר טובות מבחינת שקט וחום, הHD753LJ בעל יותר נפח ועם 32 BUFFER (לא יודע כמה הבדל באמת יש), אם יש לכם הצעות או משהו לציין לגבי כוננים של SAMSUNG אני אשמח לשמוע. דרך אגב באתי לקנות את הכונן הבא SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אבל ראיתי הרבה ביקורות שאומרות שהוא קורס מאוד מהר http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822148288 וקראתי בעוד מקומות שהסמסונג יותר אמין, אם מישהו מוכן להעמיד אותי על טעותי (אם יש טעות) לפני שאני קונה זה גם יהיה לטובה, תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by b555,

?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by aviboots,

הגודל הנדרש הוא 500 SATA 2 MB 32 GB ? אתם מכירים דיסק אמין לפי חוות דעת? גם אם זה 16MB זה בסדר או קצת פחות מ- 500GB תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  14. Started by yonir,

איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by leda,

מוכרים עכשיו 10 דיסקים Dual Layer DVD+R Teac 8X במחיר 90 שח. כדאי לקנות אותם? הדיסקים האלו הם טובים ואמינים? חבילה כזאת של ורבטים עולה 140 שח. הפרש די משמעותי במחיר. אבל המהירות של ורבטים היא 2.4X . מוזר.

16. Started by hal9000,

יש לי מחשב נישא עם דיסק SATA התקנה של חלונות לא זיהתה את הדיסק ולכן בביוס שיניתי את ההגדרות הדיסק למדמה IDE התקנת חלונות הלכה חלק לשאלתי כיצד אני יכול להתקין את הדריבר לSATA על התקנת חלונות קימת כך שתיהיה לי אפשרות לשנות את ההגדרות בביוס חזרה ל SATA ולהנות מיתרונות המהירות של הטכנולוגיה החדשה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by yonir,

מה אתם אומרים בין שני הדגמים הספיציפיים הנ"ל: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS נגיד ששניהם עולים אותו דבר (בחלק מהחנויות אחד יותר יקר ובאחר השני). על הנייר ה-seagate עדיף, יש לו 32MB באפר, וחמש שנים אחריות במקום שלוש. אבל אולי יש דברים לא על הנייר.. מה נראה לכם עדיף?

18. יותר מדיי בחירה ....מה המומלץ היום ? משהו טוב אמין ולא ייקר ! אני בקושי צורב אך צריך אחד במחשב .

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by sev0717,

היי אנשים, כמו שמציינת הכותרת יש לי בעיה עם כרטיס זיכרון SD תוצרת TWINMOS צילמתי בערך 300 תמונות על הכרטיס והכל היה בסדר. אבל פתאום במהלך צפיה בתמונות במצלמה נהיה מסך שחור והופיע ההודעה MEMORY CARD ERROR ניסיתי לשים את הכרטיס במצלמה אחרת - התוצאה היא אותה הודעת שגיאה. ניסיתי לקרוא אותו דרך קורא כרטיסים - לא עובד ניסיתי לפרמט את הכרטיס בעזרת המצלמה (במטרה לשחזר את החומר) - מתקבלת אותה הודעת שגיאה. למישהו יש רעיון איך לחלץ את התמונות מתוך הכרטיס? התמונות מאוד חשובות לי... כל תשובה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ghtm,

קיבלתי היום צורב של סמסונג, SH-S203D, וכשאני מנסה לצרוב איתו משהו הוא פשוט נתקע על אחוז אחד ולא זז. לא מודפסת הודעה שהצריבה נכשלה, התוכנה לא נתקעת, הצריבה פשוט לא מתקדמת... אני משתמש בנרו 6 למישהו יש רעיון? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לפי מה שהבנתי דגם ה - H חדש יותר אולם הוא זול יותר . למה ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. איך הHD של חברת Seagate שנותנת 5 שנים אחריות מבחינת ביצועים איך הם לעומת W.D ?

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Flow-Style,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by amilo,

שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

אני רוצה להוסיף למחשב הארדיסק 500 ג'יגה .. מפרט בצד..תקציב עד 500 שקל.. עדיין לא החלטתי אם חיצוני או פנימי.. חיצוני הרבה פחות מביא ביצועים מפנימי או שזה לא משמעותי? איך הדגמים האלה של חיצוני? ‏500GB USB 2.0, My Book Essential Edition 2.0‎ של wd ‏500GB FreeAgent Desktop USB 2.0‎ של seagate או פנימי? רציתי את זה אבל אני לא חושב שיש להם אותו במלאי בירושלים.. ST3500630AS seagate אז אולי אני ילך על זה.. WD5000AAKS איך הוא? רק מ ksp בבקשה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים