עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shacharoren,

אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by מא*ר לו*,

כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. שלום מבין כל השמות האלה :eSATA , FireWire , USB 2 איזה כונן הכי כדי לי לקנות, אני מוכן להשעיק 1000 ש"ח והכוונה לכונן של 1000 גיגה? לעזרה בהקדם אודה מיכאל מאיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי שרת ויש בו מכשיר גיבוי קלטות מהסוג TANDBERG TS400 scsi sequential device ברשותי וינדוס 2003 SERVER. הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי דריבר + תוכנת הפעלה. אשמח לעזרה... תודה מראש.. אשמח לעזרה מהירה אני צריך לגבות את השרת

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by Tal_iL,

בהתחלה הלכתי על זה: Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS מחיר: 290 ש"ח וראיתי שיש את זה: Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS מחיר: 314 ש"ח ההבדל הוא ב-24 ש"ח, אבל יש בו יותר 70GB. אני לא מפגר ואני יודע שיש שם איזה קאצ'.. בקשר למהירות או משהו מה אתם אומרים? אממ.. המחשב הזה יהיה למשחקים אם זה משנה O_ם.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by מתרגל,

Windows XP SP3 יש לי 2 דיסקים קשיחים, כ"א 500GB, על הראשון מותקנת מערכת הפעלה, ועל השני אחסון קבצי מדיה. אני מעוניין לחלק את הדיסק הראשון ל 2 מחיצות, ניסיתי בעזרת Partition Magic, אני מקבל הודעת שגיאה בהפעלה, שהוא לא מוצא את אותיות הכוננים, ולכן לא יכול להמשיך. גיגלתי וראיתי שזו בעיה נפוצה שנובעת בעיקר משינוי אותיות הכוננים, כך שגם החזרה למצב הקודם לא עוזר, והפתרון הוא רק לפרמט ולהתקין הכל מחדש. האמנם אין פתרון ? ניסיתי גם אם Acronis, הוא דווקא זיהה את הדיסקים, נתן לי להגדיר את הפיצול/חלוקה חדשה, ביצעתי Commit, עשה מספר פעולות לפני שהמחשב עלה, אמר שסיים בהצלחה, אבל בפועל שום דבר לא השתנה. למישהו יש מושג מדוע, ואיך אני יכול בכל זאת לפצל את הדיסק הראשון (של מערכת ההפעלה) ? …

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום, יש בעיה אם מחברים HD למחשב לאחר שהוא כבר עלה?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by eyalk,

האם אתם הייתם מוסיפים למפרט של המחשב שלכם את כוננן ה-blue ray או שזה יהיה בזבוז זמן וכסף?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. הקדמה^^ כשהייתי מדליק את המחשב שלי הוא היה מעלה את ווינדוס, ואז מתחיל הכל מהתחלה כאילו בדיוק הדלקתי אותו, הגיע למסך דוס שאמר שהייתה בעייה בהפעלה שעברה, ולבחור איך להעלות את ווינדוס - רגיל,Safe mode, ועוד כל מיני Safe mode עם משהו, עולה (לא משנה מה אני בוחר) ושוב חוזר להתחלה... זה לא העניין כמובן הבעייה: פירקתי את המחשב, הוצאתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו למחשב אחר, עם הכבל הקטן שיש לו שורה אחת של שיניים (והכבל של הכוח, שנדמה לי שיש לו גם שורה של שיניים, ועכשיו כשאני חושב על זה, במחשב שלי זה היה כבל שונה של כוח שהיה מחובר לשקע עם 4 שיניים...) הכבל של הכוח שחיברתי לדיסק הקשיח שלי הוא מין המשך של הכבל שמחובר למקורי... יש 4 חוטים שנכנסים לתוך התקע (צהוב, אדום שחור וכתו…

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  12. יש לי צורב של NEC דגם 4551 (שתומך ב LabelFlash) וחיפשתי דיסקים של LB לקניה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי (דיסקים של LightScribe דווקא יש ) אם מישהו פה יודע איפה אני יכול לקנות דיסקים של LB אני מאוד אשמח לדעת!! ועוד שאלה יש מצב שאפשר לקנות דיסקים של LightScribe ולצרוב עליהם בצורב של Labelflash ? דיי מבאס אותי העסק שיש לי צורב שיכול לצרוב Labels ואין לי מה לעשות איתו.. תודה

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. האם מישהו הצליח בצורב של סאמסונג דגם SH-203B לצרוב דיסקים שכבה כפולה במהירות של פחות מX4? אני זקוק לצריבה של X1 או לפחות X2 כי אני רוצה לצרוב גיבוי למשחק XBOX360 מקורי שרכשתי ואל תגידו סתם שאפשר כח גם אני מצליח לבחור בCLONECD או בIMAGBURN את המהירות X1 אבל בפועל הצריבה נעשית על מהירות X4 כי זאת המהירות המינימלית שהצורב מאפשר שלא לדבר על זה שהצריבה מסתיימת תוך 24 דקות וצריבה על X1 לוקחת לפחות 40 דקות אני יודע בוודאות שהדיסקים של TEAC שאני מנסה לצרוב איתם תומכים במהירות מינימום של 2.4 כי חבר שלי עם צורב של LG צורב איתם על המהירות הזאת אז בבקשה רק מי שהצליח לצרוב בצורב הנל על מהירות פחות מX4 שיגיב ויציין גם איך ובאיזה דיסקים הוא השתמש

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. אהלן. כרגע יש לי 250GB של WD ועוד כונן ישן יותר של 200GB גם כן של WD, סך הכול 450GB, וזה כבר לא ממש מספיק לי.. אני מעיניין לקנות חדש בקרוב ואני לא יודע על מה כדאי ללכת? על כונן 500GB או בכלל על 500GB X2 ולעשות להם RAID 0.. אני מעוניין להגדיל את הקיבולת בלפחות 500GB אבל גם להוריד עד כמה שניתן את הצואר בקבוק של הכוננים... האם המערך יניב שיפור מורגש? או שאני יכול ללכת על 500GB יחיד.. ועוד שאלה... איזה כונן (בקיבולת) נותן את היחס הכי טוב למחיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. עם איזו תוכנה אפשר לבדוק מהירות כתיבה וקריאה של זכרון נייד USB וכרטיסי זכרון למצלמות

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by מגדל,

הכונן DVD במחשב שלי לא מצליח לקרוא דיסק, אני מכניס את הדיסק והמחשב כאילו מראה שהוא ריק. אבל הנגן DVD שמחובר לטלויזיה דווקא כן מצליח להעלות אותו ורואים שיש תיקיות בפנים. ז"א שכנראה יש בעייה בכונן DVD שלי. צריך לציין שיש בעיה עם הדיסק הספציפי הזה כי הכונן מעלה בקלות DVD אחרים.

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. שלום, צריך עזרה בבחירת הארד דיסק בטכנולוגיית ATA\IDE בנפח של מעל 120 GB עם 7200 RPM כמובן... על איזה הארד דיסק מהסוג המיושן הזה מומלץ כיום? (מחיר בסביבות ה200 - 300 ש"ח) תודה לכל מי שעוזר....

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מבין גדול בהארדיסקים חיצוניים אבל אני מחפש לקנות אחד כזהת אמנות ושטח אחסון הם שני הדברים העיקריים שאני מחפש אבל גם שלא יהיה איטי מדי אז בבקשה תמליצו לי על אחד טוב ואם צריך אז אפשר אולי לחרוג מה 500 ש''ח תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by Burkey,

אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון, לא ידעתי אם זה המקום או פורום חלונות ( או תוכנה )... רציתי לדעת איך אני יכול לאחד שני Partitions שונים, מבלי לפרמט את הדיסק או לאבד מידע. יש לי דיסק המחולק ל - 3 חלקים: C,D,E. מי שחילק אותו, הקצה נפח קטן מאוד ל - C עליו יושבת מערכת ההפעלה, מה שגרם לכך שעם הזמן C התמלא. אני מעוניין לאחד את C עם E, וזאת מבלי לפרמט תחילה את המחשב, מבלי לאבד מידע או להסתכן בכך. איך עושים את זה ? האם יש תוכנה מיוחדת ? אני יודע שיש בחלונות משהו ( לא זוכר איך מגיעים לשם ), אבל אני לא בטוח שזה הכלי הכי טוב. תודה !!

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  21. Started by [NOS],

אהלן חברה, שמתי לב שיש לי בהארד דיסק ג'אמפר שמגביל אותו ל 1.5G ויש לי כמה שאלות 1. מזה אומר בכלל ההגבלה הזאת והאם יש הבדל עם ובלי ההגבלה ... ? 2. אין אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך ב 3.0G ? אם אתם עדיין לא מבינים על מה אני מדבר אז הנה תמונה http://img135.imageshack.us/img135/2720/dsc00560xk3.jpg תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by eli89z,

שלום לכולם! יש לי מחשב די ישן עם דיסק קשיח sata כשאני עושה פירמוט דרך הדוס לאחר טעינת הקבצים הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארדיסק מה שאני כן יודע זה שצריך ליצור תקליטון דרך הדיסק של הלוח אם ולהכניס אותו בזמן טעינת הקבצים אבל אין לי קונן 1.44 במחשב אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by shacharoren,

אהלן, אני עוניין להרחיב את מערך הרייד 0 שלי משני כונני SAS 36 של seagate 15000 RPM למערך של ארבעה מאותו סוג ודגם. על הכוננים במערך מותקנות כרגע מערכת ההפעלה ותוכנות שאיתם אני עובד, ביניהם עיבודי תמונה בדו מימד ועריכת וידאו וסאונד. מבלי לדבר על הסיכון הכרוך ברייד 0 , בכמה ישתפרו הביצועים בהוספת שני כוננים נוספים ואם בכלל? הכונן גם משמש כ - strech disk לתוכנות עריכת דו מימד כגון פוטושופ באפליקציות כבדות במיוחד. תודה, ואשמח לדעה ממיומני עיניין מערכי הרייד.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by ProVoker,

הבעיה קיימת כבר הרבה מאוד זמן הצורב צורב כרגיל על כל המדיות וקורא את כולן גם בסדר הבעיה שלו היא בקריאה של DVD-R הוא פשוט לא מזהה שיש קבצים בפנים, הוא צורב כמו שצריך אבל לא מזהה את הקבצים הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל דרכה את הקריאה זה להשתמש בתוכנה בשם isobuster אבל אני מחפש פיתרון נורמלי יותר לבעיה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים