אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום מחר יש לי יום הולדת והחלטתי לפנק את עצמי בהארד דיסק חדש של 500 ג'יגה במיוחד שעכשיו שמתי לב שהמחירים נמוכים במיוחד, אז כמה שאלות קטנות לפני שאני קונה, אני רוצה לוודאות כמה דברים. המפרט שלי נמצא בצד 1. את כל החיבורים להארד דיסק אני מקבל איתו , נכון ? 2. יש צורך במשהו מיוחד במארז שלי (p180 ) בשביל לחבר ? 3. איך אני יודע עם יש עוד מקום לחבר את הארד דיסק ללוח אם ? (יש לי רק הארד דיסק אחד) 4. איזה הארד דיסק מומלץ ? ראיתי ב-KSP (לרוב אני לא קונה משם,אבל המחיר ממש זול ) את -WD5000AAKS ב-375 ש"ח זה מחיר ממש מפתע, אבל האם יהיו לי איזשהם בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי לכל המבינים אשמח לקבל מידע לגבי ביצוע RAID למפרט מחשב. האם ניתן בכלל לבצע RAID בין 3 דיסקים שונים (נפחים שונים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאלתי את השאלה הזו באיזה פורום . קניתי כונן של Wd 500 ג'יגה כדיי לגבה ולשמור סרטים תוכנות משחקים הכל. העניין הוא שנגיד משחקים ששוקלים 2 ג'יגה 2.5 גג הוא מצליח להעיבר לכונן הקשיח מהמחשב אבל כשאני מנסה להעביר משחק ששוקל 6 ג'יגה כמו : Assassins.Creed או את המשחק Crysis או פשוט לא נותן לי להעביר אותם הוא מעלה לי הודעה שגיאה כזה מרובעת ויש בצד איק אדום ורשום לי שם ככה: " אין אפשרות להעתיק את Assassins.Creed : אין די מקום פנוי בדיסק. מחק קובץ אחד או יותר כדי לפנות מקום בדיסק ולארח מכן נסה שוב. כדי לפנות מקום בכונן זה על-ידי מחיקת קבצים ישנים או קבצים שאינם נחוצים לחץ על לחצן ניקוי הסדיסק. " זה כל מה שרשום בהודעה מילה במילה, העניין הוא שזה כונן של 500 ג'יגה ונשאר לי …
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. אני בתהליך רכישת מחשב חדש ואני רוצה לברר האם לדעתכם יש הצדק לקנות 2 כוננים קשיחים (1 למערכת ההפעלה ו1 לקבצים) כמול הדמיית הדבר באמצעות מחיצות. בנוסף, האם יש למישהו נתונים לגבי זמן הכשל של כוננים קשיחים היום (בייחוד דגמים של 500GB) בממוצע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורב ה-DVD במחשב של הוריי לא עובד יותר. פיזית הכונן עובד, אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא מזהה אותו ומתנהג כאילו אין דיסק בפנים כלל. יש משהו לעשות לפני שאני זורק את הכונן וקונה חדש?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה - האם ניתן לשלב שני הארדיסקים אשר ישמשו כ-RAID 1 למטרת גיבוי ועוד הארדיסק 1 עצמאי שיתפקד בנפרד לנתונים פחות חשובים? במידה וכן, האם צריך לבצע משהו בחומרה כדי להגדיר זאת ? נדב
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי חברה אשמח ליעוץ איזה מבין שני הכוננים הקשיחים הבאים לקנות, שניהם עולים בדיוק אותו דבר (פחות מ 5 שקל הבדל) ה Segate מגיע עם 5 שנות אחריות ו ה WD מגיע עם 3 שנות אחריות. האם יש הבדל בביצועים בין שני הדגמים הנל, ובכלל מה אתם הייתם לוקחים אשמח ליעוץ מהיר, כבר הזמנתי את ה WD וצריך לאסוף אותו שבוע הבא, אולי אני אשנה בעקבות התגובות שלכם Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 16MB בתודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שיש לו ESATA איך אני יכול לראות במחשב אם יש לי חיבור כזה בכלל? האם מוכרים כרטיסי PCU כאלה בנפרד ומה עלותם?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
C = Windows D = כל המשחקים E = ריק אפשר לחבר אותם למחיצה אחת ? ל D ?? עריכה: הצלחתי לאחד אותם דרך "ניהול המחשב" -> "הרחבת אמצעי אחסון"
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כוננים אחד 200GB שני 250GB והשלישי שקניתי לפני כמה שבועות בעל 500GB עכשיו עד היום השתמשתי בו (500GB) כאיכסון לקבצים עד אשר המערכת תתפגר על הכונן של ה250GB ואז אני יעשה התקנה נקייה בכונן החדש, אובכן היום הזה הגיע אבל כשאני בא להתקין את ויסטה עשיתי הכול כרגיל אבל משום מה היא לא מוכנה לזהות אותו בהתקנה... (בחלון שבו בוחרים איפה להתקין את המערכת), היא כן מזהה את 2 הכוננים האחרים (200GB,250GB) אבל לא את ה500GB.... אני לא יודע מה לעשות... אני לא רוצה להתקין שוב על כוננים קטנים יותר כי הם פחות אמינים ופחות מהירים וגם הם ישנים יותר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? :'( דרך אגב אני מתקין דרך הדוס ולהתקין דרך הווינדוס לא בא בחשבון מכיוון שהמערכת לא מתפקדת טוב.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
ישש לי מחשב נייד וזה הדגם של ה צורב Optiarc DVD rw ad-7530B איך אוכל לדעת אם הוא מהסוג שעושה את ההדפסות על הדיסקים ...באיזה תוכנה עושים את זה כי אולי אפשר להכנס לנרו ולבדוק אם האופצייה פעילה..! תודה רן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צרבתי בזמנו מספר רב של דיסקים Lightscribe של ורבטים. ניסיתי לצרוב עליהם עם צורב אסוס חדש, והוא אומר לי שאני לא מכניס דיסק הפוך בכלל.. הדיסקים מקוריים, ואיכותיים מאוד (ורבטים). מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם, טוב אז רדפתי זמן מה אחרי כבל eSATA ועכשיו כשיש לי אותו אני מחבר אותו והמחשב לא מזהה אותו, לפחות לא אוטומטית. אין לי מושג לאן לגשת אפילו. הכונן עובד עם ה USB ללא בעיות. כמו כן אני ממש לא יודע איך לזהות את יציאת ה ESATA ב device manager בכל מקרה צריך עזרה כאן!! כמו כן, ניסיתי לאתחל ועדיין לא מזהה! אודה על כל סוג של עצה.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-