אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
OCZ RevoDrive X2 http://hothardware.com/News/OCZ-RevoDrive-X2-Sneak-Peek-From-IDF-2010/ משהו שנראה מדהים איזה ביצועי קריאה כתיבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
צורב ה-DVD במחשב של הוריי לא עובד יותר. פיזית הכונן עובד, אבל כשמכניסים דיסק הוא פשוט לא מזהה אותו ומתנהג כאילו אין דיסק בפנים כלל. יש משהו לעשות לפני שאני זורק את הכונן וקונה חדש?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועיים קניתי את הכונן החיצוני הזה: Transcend StoreJet 35T3 TS4TSJ35T3 4TB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=26734&txt_search=33621&buy=&minprice=0&maxprice=0 היום הדלקתי אותו בפעם השלישית בלבד לצורך העברת מידע מהקשיחים אליו. מהתוכנה Hard Disk Sentinel אני מקבל את ההודעה הבאה עליו: The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. The partition(s) on this hard disk created with 4 K physical sector size. Connecting the hard disk differently than the current connection (by different h…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מת לי לאחרונה הדיסק קשיח במחשב נייד IBM X23 ואני מחפש דיסק קשיח חדש. אני לא צריך הרבה מקום 20-30 גיגה. אני צריך עזרה בלהבין איזה סוג אני צריך. בנוסף יש יותר מסוג אחד של IDE בדיסקים קשיחים לניידים?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בהמלצת הפורום את הכונן בכותרת. אכן הכונן לא מאכזב ונותן אחלה ביצועים. מדי פעם המחשב מתחיל לזחול, הצלחתי פעם להפעיל את הHD TUNE וראיתי שמהירות הקריאה נפלה ל1-2 MB\S כשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה ואמר שיש בעיה בקריאת הדיסק. אחרי כמה זמן המחשב עלה עוד פעם, ומדי פעם התופעה חוזרת. עשיתי גם בדיקה עם הHD TUNE ואני רואה שיש נפילות חדות במהירות (מצורפת תמונה). האם הכונן תקול? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, אני מעדיף כונן כמה שיותר איכותי (מעדיף את חברת Western Digital ), אני רוצה שלכונן גם תיהיה אפשרות לפעול כמו ספריית וידאו ככה שאני יוכל לחבר את הכונן בUSB לטלוויזיה ולראות דרכו כל מה שהורדתי, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחזיק היום במחשב החדש עשרות גיגות של תמונות (בתחביבי העתיק כצלם), מסמכים חשובים, מיילים, תיקיות, סרטים וכו'.. שהייתי מעוניין לגבות מול דיסק קשיח חיצוני. אני מעוניין בכונן שהוא 500GB או 1TB. חשוב לי מהירות העברה והגיבוי בתדירות התכופה שאעשה מול הכונן החיצוני. אם הכונן יגיע יחד עם תוכנה לBACKUP - אפילו יותר טוב. התקציב שלי הוא כ500 שקלים לכונן שיתמוך גם בESATA ו400 שקלים לכונן שיתמוך רק בUSB2 יש לכם המלצות לפה או לפה? כן, החברה המועדפת עלי (אם אפשר לציין) מזה עשור ומעלה היא WD. כן שמתי לב לכונן של Transcend, הידועה כייצרנית זכרונות RAM טובה (יש לי זכרונות שלהם גם במחשב..), מומלצת וזולה. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=TS500GSJ35U&Cat2Cat1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
C400, M4. ממליץ לנסות. עריכה: אני עכשיו סיימתי לעדכן, העדכון לא מוחק את תוכן הכונן. עכשיו אני עושה מבחני ביצועים ואני יעלה תמונות. עריכה 2: הנה תמונות, יחסית יש עוד ירידה, אבל יש רק 27GB פנויים, בנוסף הוא כבר לא חדש (קנייה קבוצתית כאן בפורום), אז...
-
- 138 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי 4570 ואני רוצה להוריד פלאש ל4571 בשל התמיכה בלייבלפלאש... זה שימושי בשבילי לייבלפלאש...וגם קניתי כבר דיסקים כאלו... הקיצור אפשר יתרונות של הפלאש הזה חסרונות... איך אני עושה את זה? אין בעיות כלשהן? ואיך אני יכול לצרוב בלייבל פלאש...אם אני מכניס דיסק רגיל ומנסה לעשות עליו לייבלפלאש.??
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב אחרי תקופה שכבר אין לי מקום אחסון פנוי במחשב החלטתי לקנות דיסק קשיח חדש השאלה עכשיו היא האם לקנות פנימי או חיצוני הדיסק ישמש לאחסון - הרב שירים ותמונות, קצת סדרות וסרטים כרגע יש לי במחשב מע' הפעלה על SSD 2 דיסקים samsung f3 500GB שאחד משמש גיבוי של השני (ברור לי שזה לא גיבוי נכון אבל ככה זה ישאר) האם לקנות פנימי סיגייט 001 2TB ? או לקנות חיצוני my book essential (2TB אשמח לעצה ממכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני לא ידעתי לאיזה פורום זה יותא מתאים, אז במקרה הצורך בבקשה להעביר.. אני מנסה לצרוב Image על דיסק DVD ואני פשוט לא מצליח.. אני משתמש בNero 7. וכל פעם שאני בא לצרוב הוא מבקש דיסק CD-R. איך פותרים את זה? מראש מראש Install
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יש אפשרות לחבר דיסק קשיח אחד או צורב אחד בSATA לבקר הזה ? (בלוח אם רשום שזה מיועד לרייד 1 או רייד 0. יש מישהו כאן שניסה ויודע אם זה יפעל ?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ההארד דיסק מזוהה בביוס (כסלייב) מזוהה באברסט ובמנהל ההתקנים (תמונות מצורפות) רק חבל שאני לא ממש יכול להשתמש בו מה לעזאזל הבעייה ? ויש איזה תוכנה שיכולה לפתור את זה או להגיד לי מה הבעייה? אברסט - http://planet.nana.co.il/avivas/everest.JPG מנהל ההתקנים - http://planet.nana.co.il/avivas/device.JPG המחשב שלי - http://planet.nana.co.il/avivas/comp.JPG כמו שאתם רואים אין זכר להארד דיסק החדש ( ה2 הקיימים זה הישן שפיצלתי ל2 יותר קטנים)
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתנצל אך הבעיה שרשמתי היא לא נכונה (משהו בעבודה שלי תסלחו לי פשוט לא הבנתי נכון). הבעיה היא לא שDL נצרבים במהירות של 8X (להפך זה מצויין), הבעיה היא כזאת: צרבנו מספר של דיסקים חלקם תקינים וחלקם לא. הדיסקים שלא תקינים חלקם מכשירי DVD פשוט פולטים החוצה וחלקם אפשר לראות חלקית. לעומת זאת עם אני אכניס את זה לכונן מחשב אני אראה את כל הדיסק כמו שצריך ??? המכשירים עצמם תומכים DL ואת הדיסקים התקינים המכשירים הנ"ל כן מצליחים להראות. לי אישית אין מושג מה הבעיה ואני אשמח עם מישהו ממכם יוכל לעזור לי. המון תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי דיסק חיצוני Western Digital WDBAAF500EBK 500GB מסידרת My Book Essential Edition אבל נגמר בו המקום ואני מחפש אחר בגודל 2TB בתקציב של בערך 400 ש"ח אני משתמש בו לגיבוי חודשי של תמונות ומסמכים. חשבתי על כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements WDBU6Y0020BBK 2TB USB 3.0 או כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0020BBL 2TB USB
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לילה טוב, הווינדוס לא הצליח לזהות את הSSD M.2 samsung 960 evo 250G , לא בהתקנה ולא אחריה. הכונן כן מופיע ב-BIOS. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות ב-BIOS וגם לעדכן את הגירסה של הביוס אבל כלום לא עזר. גם לאחר התקנת driver של הכונן לא היה כל שינוי. הלוח אם הוא של asus דגם maximus ix hero. מישהו נתקל במקרה כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים שלום אני רוצה להתקין כונ9ן קשיח נוסף שרכשתי MAXTOR160G איך אני מתקין אותו ואת הכונן הישן הופך למקום איחסון ומשנה את סדר השמות כי מקודם הכונן היה C'D'E ואיך יקרו כונני הבג והצורב אשמח לקבל הדרכה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה HARD DISK SENTINEL התוכנה כותבת לי :Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 3171 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area ניסיתי לתקן סקטורים פגומים עם HDD REGENERATOR 2011 אבל היא לא מצאה כלום האם יש תוכנה אחרת לתיקון סקטורים פגומים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מאתמול התחילו בעיות עם אחד ההארדיסקים החיצוניים. (500 ג'יגה של מקסטור מהדגמים האפורים הישנים, בן שנתיים בערך) הוא התחיל מדי פעם לא לזהות אותו במחשב גם אם מכניסים ומוציאים את הכבל USB וגם המתח שלו עצמו עשרות פעמים. הרמתי אותו ואני מרגיש רעידות לא רגילות עם רעשים מוזרים כאילו הוא מתקשה לקרוא /להעתיק וכו'. כמו-כן הרעשים עצמם נשמעים כמו המחט שנתקעת (או מתקשה להגיע למקום מסוים) בצורה למעלה למטה בגלל חשש למידע בהארדיסק(לא הלך לי פעם אחת הארדיסק חיצוני :-[) רציתי בבקשה לראות אם אתם יכולים להביא לי סאונדים של הארדיסק תקול שאני אזהה ואנסה לגבות אותו בהתאם. אתם יודעים משהו בסגנון של: "זה רעש של הארדיסק מעתיק תקין" "זה רעש קריאה לא תקין" "זה רעש של מחיקה תקינה" וכדומה. סוריי על הנ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית על המחשב תמונות וקיבצי וידאו ומסמכים שאני רוצה לגבות באופן דחוף, מדובר בתמונות של הילדים וכל מיני קבצים שאספתי במהלך שנים רבות (הכי חשוב התמונות והוידאו כמובן - כי את זה אי אפשר לשחזר). מחפש פיתרון שפוי (צריבה לDVD מתבצעת, אבל זה לא מספיק מסודר וגם קצת מסורבל כי צריך לפחות חמישה לגיבוי מלא, ותמיד החשש שאחד ישרט). בנוסף לפתרון איחסון קבוע (הרד דיסק חיצוני וכאלה), אני רוצה שהקבצים יהיו על שתי המחשבים שלי באופן קבוע (משוכפלים) בעבר השתמשתי ב FolderShare, ואז בעקבות תקלה שלי (וטפשות מטורפת של התוכנה) כמעט אבד לי הכל (במזל הצלחתי לשחזר את הרוב המוחלט בעזרת תוכנה שסרקה את הקבצים המחוקים). האם יש תוכנה דומה מומלצת שאפשר להגדיר בה שלא תמחק לעולם, רק תוסיף,…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3750511,00.html
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-