אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני בעצם מבקש לנצל את נסיונכם בHD ששבק חיים. יש לי אחד כזה שהפסיק להגיב לגמרי - מת, ויש לי עליו מידע מאוד חשוב שלא גובה . מישהו (ממש לא מוסמך) אמר לי שלזה דווקא יש יותר סיכוי להצלה כי אולי פשוט הוא לא מקבל זרם חשמלי ויש מי שיוכל להציל אותו. מה דעתכם ? האם יש טעם לקחת למעבדה - ואם אתם יודעים כמה זה עשוי לעלות ? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הוא בגודל 8GB. האם פירמוט שלו ( לא דרך האופציה במצלמה, אלא במחשב דרך קורא כרטיסים ) ושינוי הפרמט ל NTFS יפגע בו, או לחלופין לא יאפשר לי להשתמש בכרטיס כאמצעי איחסון של המצלמה ( המצלמה היא של קנון )?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי שני דיסקים קשיחים SATA 2 בשביל לעשות RAID 0 אבל הווינדוס לא מזהה את הדיסיקים עצמם למרות שמותקן כבר עוד דיסק SATA2 לפני שקניתי את שני אלה איך אני גורם ל ווינדוס XP לזהות את הדיסיקים הקשיחים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות התברר לי שהדיסק קשיח שלי הוא צוואר בקבוק לרינדורים וקידודים החלטתי לעשות מערך RAID יש לי כונן של SSD Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' שנעשה בו שימוש למערכת ההפעלה יש לי עוד כונן HDD Hitachi - DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III שנעשה בו שימוש לפרויקטים וחומרים עכשיו קניתי עוד שנים כמוהו יש לי לוח אם של אסוס מסוג P9X79 רציתי לדעת מה האפשרויות שלי בנוגע למערך 0 האם אפשר להשאיר את הSSD או שהמערך כולל את כל הדיסקים שבשימוש האם יש לי אפשרות לעשות מערך של שלושה דיסקים ואיך לשמור את הנתונים על הדיסק הקיים ובעיקרון רציתי להשאיר את הSSD למערכת ההפעלה ואת שלושת הדיסקים למערך ועוד שאלה כיצד אני מגדיר את זה בביוס כי לא כל כך הבנתי את זה מהח…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
http://www.anandtech.com/show/8979/samsung-sm951-512-gb-review אני מבין שאני חייב לוח אם חדש X99 שתומך M2 ? ומה המחירים לדיסקים הללו ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב כבר כמה זמן הדגם הוא PIONEER 108 ועד עכשיו כל הצריבות היו בסדר עד ש....(טופים) לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו על דיסק DVD של חברתTEAC זרקתי 4 דיסקים עד שהצלחתי , חשבתי שאולי זה בגלל שהדיסקים לא איכותיים וקניתי דיסקיםDVD-RW של VERBATIM אני לא יודע כמה זה נחוץ אבל הנה תמונה http://tinyurl.com/2u27xb.ניסיתי לצרוב שוב אבל כל היו לא מוצלחים שמרתי את הLOG ובתוכו הייתה השגיאה הבאה : Power calibration error ומאז לא הצלחתי לצרוב על שום דבר (ניסיתי X4 ו X2 אותו הדבר) . לנוחיותכם צירפתי את הLOG. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כשפירמטתי את המחשב ראיתי שכתוב שיש חוץ מה 40GB עוד 8MB וחשבתי שאלה ה8MB BUFFER אבל לחבר שלי יש סתם דיסק קשיח של SEGATE וגם לו כתוב בפירמוט את ה8MB האלה.... מה זה אומר? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הראשון SEAGATE מסדרת Slim Backup Plus דגם STDR2000200 . במחיר 414 (אחרי כל הנחה אפשרית. וואלה שופס) שנתיים אחריות מה שיערער אותי בו זה שהוא מורכב מהארד דיסק של סמסונג שני tracend StoreJet 25M3. במחיר 428 (ksp אילת) 3 שנים אחריות פה גם מדובר בהארד דיסק של סמסונג עם תוספת של כל מיני בולמי זעזועים שלישי wd My Passport Ultra שלוש שנים אחריות (479 ksp אילת) שהוא היחיד שמגיע עם הארד דיסק של WD כולם גודל 2.5 כולם USB 3 הפרמטרים שהלכתי לפיהם איכות בניה ,אמינות המוצר והחברה , ביצועים ,מחיר הוגן למוצר מטרת ההרד דיסק בעיקר לאיחסון של חומר לימוד (אני סטודנט), וכל החיים הדיגיטליים (סרטים תמונות וכו") תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש SSD לרכוש והמחירים כרגע זולים SanDisk Extreme 120 GB Internal SSD Solid State Drive 120GB SATA III 6 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Samsung 830 Series 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail איזה מהם יתן את הביצועים הכי טובים והעדיפות ל 2 הראשונים כי הסמסונג יותר יקר מהם ב 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה. בגדול אני רוצה להתקין מערכת הפעלה למחשב חדש עם SSD. בגדול התכנון היה ווינדוס 7. אך רציתי לדעת האם יש עדיפות מבחינת הביצועים לווינדוס 8.1 או 10? בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המחשב הניייד שהוצע לי יכול להגיע עם אחד משני הדיסקים הבאים: 320GB במהירות 7200RPM או חצי טרה במהירות 5400RPM. העתקי למטה את המפרטים והשאלה עד כמה ההפרש במהירות משמעותי לאור העובדה כי המחשב נועד בעיקר לשימושי אופיס? 320 GB 7200 rpm SATA Hard Drive Drive Weight 0.25 lbs (115 g) Capacity 320 GB Height 0.37 in (9.5 mm) Width 2.75 in (70 mm) Interface ATA-8, SATA 2.6, 3.0 Gb/s, NCQ Transfer Rate Synchronous (maximum) 300 MB/s (Drive Capability) Seek Time (typical reads, including settling) Single Track 1.5 ms Average 11 ms Maximum 22 ms Rotational Speed 7200 rpm Logical Blocks 625,142,448 Operating Temperature 32° to 140° F (0° to 60° C) [case temp] Features ATA Security 500 G…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12943 אני יודע שהוא קטן ואין הרבה מקום אבל אני צריך לדעת אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לו? --- אני גם צריך לדעת עליו: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1756 תודה ---EDIT--- אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לאוזניות הללו בבקשה תגידו כי אני רוצה לקנות אותם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4146.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. הלוח אם שלי כולל הדגם נמצא מצד ימין. לצערי מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שלוח שלי הוא SATA2 ולא -3. רשום לי 3 Gb/s שלפי מה שהבנתי זה אומר 2. השאלה האם בכלל ישתלם לי לשדרג לSSD? השינוי יהיה קריטי עבורי? במחיר של SSD סביר אני יכול להוסיף עוד 1 טרה לזה שקיים. תודה לכולם, אני ישמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי שם מידע בתוך דיסקט ונתן לי אותו, אך כשהכנסתי את הדיסקט לכונן המחשב העלה הודעה ואמר שהדיסקט לא מפורמט... ניסתי אותו בשני מחשבים נוספים ולא הייתה בעיה, בשתי הבדיקות המחשב זיהה את הדיסקט והעלה את המידע, כך שאני מניח שהבעיה היא בכונן שלי. כשמתקינים ווינדוס חדש(דבר שעשיתי לא מזמן) צריך לעשות משהו עם כונן הדיסקטים כמו להוריד דרייבר או משהו כזה כדי שהוא יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש צורב SATA, עדיף של LG ורצוי עם תמיכה ב-LightScribe. עד כמה שראיתי GSA-H20L הוא היחיד הרלוונטי ל LS ו-SATA, לעומת זאת בלי LS יש את GSA-H62N. לפי מספר הדגם אני מניח שה-62 הוא דגם חדש יותר, אבל אני לא יודע בוודאות. האם יש ל-H62N יתרונות כלשהם על פני ה-H20L שכדאי בגללם להעדיף אותו על פני ה-H20L ? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח עם סקטורים פגומים שאני מנסה לגבות אותו באמצעות ddrescue, זה הפעם הראשונה שאני משתמש בתוכנה הזאת אז נעזרתי במדריך (-http://www.gnu.org/software/ddrescue/manual/ddrescue_manual.html) השתמשתי בדוגמא הראשונה שם כדי להתחיל את הגיבוי וכתבתי את 2 הפקודות האלה : sudo ddrescue -f -n /dev/sda /dev/sdc2 logfile sudo ddrescue -d -f -r3 /dev/sda /dev/sdc2 logfile השורות הבאות שמופיעות שמה הם: fdisk /dev/hdb e2fsck -v -f /dev/hdb1 e2fsck -v -f /dev/hdb2 השאלה היא איך לכתוב את הפקודות האלה? כי לי יש מערכת קבצים של NTFS והפקודות האלה בנויות בשביל EXT2 חוץ מזה אני ישמח אם מישהו יידע להסביר לי מה זה הפקודות האלה ואיך כל התהליך הזה עובד כדי להיות בטוח שלא פספסתי משהו..…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי צורב LG ועכשיו קניתי בנוסף צורב DVD של LG. הצורב הרגיל מחובר ועובד והכל תקין לגבי הצורב DVD יש לי שאלה אחת... לאן אני מחבר את הכבל של הסאונד??? כי לפי מה שאני מכיר (תקנו אותי אם אני טועה) יש על הלוח אם רק חיבור אחד לכבל מ-CD שלל הסאונד? מה עושים ??? איך גורמים לשתי הכוננים לשמש כנגני CD???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-