עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by giladbe,

האם יש למישהו נסיון / ידע על: שרת אחסון NAS410st של חברת Maxtronic או על שרת אחסון HP DL185 G5 ויכול לחוות דעתו עליהם? תודה

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  2. שלום לכולם, התקנתי לחבר כונן נוסף, יש לו שני SATA וספק ליברטי 400 הכוננים מחוברים ע"י כבל מתח אחד האם עדיף לחבר אותם בכבלים שונים או שאין הבדל תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ligort,

אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני ומתלבט בין 2 הארד דיסקים חיצוניים: האחד של Maxtor דגם OneTouch IV Plus 500GBוMaxtor עם חיבור USB2 ו Firewire ויש לו 5 שנים אחריות. והשני דגם WDH1CS5000E 500GB Western Digital עם חיבור USB2 ו Firewire ו ESATA עם אחריות לשנתיים. המחירים די זהים בין 520 ל550 שקלים. מה אמינות הדגמים?? מה מומלץ??האם יש דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר?? תודה

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  4. הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. אני צריך מתאם 5.25 ל- 3.5 משהו איכותי וזול שלא יהיה מסובך ולהרכיב. תודהה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by erezMASTER,

שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by דניאל99,

היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. יש לי מספר דיסקים קשיחים , חלקם sata וחלקם ide. זאת עובדה ידועה שקיימים תמיד נזקים קטנים ומצטברים מקפיצות מתח כמעט יום יומיות ברשת החשמל החיצונית וגם הביתית (כמו למשל בעת הפעלת מזגן שיושב על אותו מעגל חשמלי). בתור אחד שיש לו ניסיון מר עם דיסקים קשיחים שהתפגרו טרם זמנם ,אני כיום מצויד ב-ups איכותי , יחד עם זאת אי אפשר להימנע בשיטת העבודה המקובלת (שבה כל הדיסקים הקשיחים מקבלים אספקת מתח בעת הדלקת המחשב) מבלאי הנגרם עקב הסיבות הבאות : בלאי מצטבר בלתי נימנע הנובע מעצם הסיבוב הרציף של הפלטות והמאמץ נידרש מהמנוע החשמלי אשר כידוע כמו כל חלק אלקטרו-מכני סובל מבלאי מצטבר . בלאי נוסף נגרם כל פעם בעת הדלקת המחשב ותחילת סיבוב הפלטות של הדיסקים הקשיחים. עכשיו ,היות ואני ניגש לעיתים…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקיי יש לי שני מיי-בוקים. שניהם 500GB, ההבדל היחיד הוא העיצוב, כן אלו ה-Essential 1 ו-2. נתקלתי במוד הבא: http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html השאלה האם כדאי "להפנים" את הכוננים הקשיחים האלו. אין לי שום בעיות איתם כך שזה לא נוגע לטמפ', אך לא הייתי מתנגד כלל וכלל לקבל תוספת לביצועים שלהם, כי ביחס לפנימי שלי (2500KS) הם על הפנים. כלומר, בשימוש פעיל הם בסדר, אבל אם הפסקתי להשתמש באחד מהם לכמה דקות, אז תמיד תמיד תמיד לוקח לו כמה שניות שהוא נתקע ואז הוא מבצע את הפעולה. כאילו הוא הלך לנמנם ואני הפרעתי לו אז הוא אומר 'סבלנות, לפני רגע התעוררתי..'. זה מרגיז, אז החלטתי להכניס את הכוננים פנימה. השאלה אם יש לפרוצדורה חסרונות? כי חשבת…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by username80,

שלום, אני מנסה לצרוב את ה- IMAGE של Call Of Duty 4 ששוקל בערך 6.7GB בעזרת תוכנת נרו. אני מקבל הודעה אני יכול לצרוב רק עד 4.5GB. האם אני צריך לקנות דיסקי מיוחדים או שצריך להגדיר משהו בתוכנה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום לכם , רכשתי שלשום הארד דיסק WD SATA 500GB , עשיתי לו פירמוט , מערכת הפעלה SP3 , עדכון ביוס , אך המערכת קולטת רק "465 גיג'ה" מתוך 500 גיג'ה , אז לאיפה שאר ה35 גיג'ה נבלעו ?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by henz12345,

שמתי לב למשהו מוזר (לפחות לי , כי אני חדש בתחום ה RAID) , כשאני שם מערך RAID בביוס (לא קבעתי עדיין כוננים לRAID האם זה בגלל זה ) ? כשאני נכנס להתקנה של הWINDOWS XP , הוא רושם לי שלא נמצאו כוננים קשיחים (אך במידה וקיימת מערכת הפעלה היא עולה) . אחרי שאני מוריד את מערך הRAID מהביוס [No-raid] , אפשר להתקין תמערכת הפעלה . (במידה ואני יתקין תמערכת הפעלה ללא RAID , ואז יעשה מערך RAID , כל המידע ימחק ואז לא תהיה מערכת הפעלה ) . אז ככה , האם לא נמצאו כוננים בהתקנת מערכת הפעלה בגלל שלא קבעתי דרך התוכנה של הרייד בתור מה ישמשו 2 הכוננים ? ואם לא בגלל זה , איך ניתן להתקין ווינדוס על מערכת RAID ? תודה , ואני חושב שבגלל שלא קבעתי כוננים .

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. אני מחפש אמצעי גיבוי אמינים. יש לי את ההארד דיסק הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KKEX25HDD160GB אבל מה קיים היום לשוק המקצועי, משהו שבאמת מבטיח גיבוי אמין.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  16. היום בבוקר קניתי סיגייט 500 גיגה, Sata, חיברתי אותו למחשב והתחלתי להתקין XP , בזמן ההתקנה ראיתי שהמחשב מראה שקיימים רק 130 גיגה, אמרתי לעצמי נפרמט ונתקין את הווינדוס ואולי זה יסתדר... עשיתי partition של 20 גיגה לווינדוס, פירמטתי והתקנתי ועכשיו יש לי 2 Drives: Drive c = 20 giga Drive e = 107 giga האם אני מפספס משהו פשוט או שקיימת איזו שהיא בעיה, ולאן נעלמו כמעט 400 גיגה? :pissed: תודה, ויום טוב הפתרון: הדיסק היה פגום והוחלף במסגרת האחריות, הדיסק החדש (אותו הדגם) הותקן תוך 30 שניות ובלי בעיה אחת! תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by sha1823,

חילקתי אותו לשני חלקים חלק אחד המחשב כן מזהה יעני 80 גיגה וחלק השני הוא לא מזהה יעני חסרים עוד 80 גיגה! מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. שלום לכולם! הזמנתי לא מזמן מחשב חדש עם ההארד דיסק הבא: Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32 MB SATA2 NCQ ST3500320AS. היום בזמן שעברתי על פורום מפרטי מחשב, מישהו אמר לי שבביקורות די כתשו את הכונן הזה. האם זה נכון? האם באמת יש בעיות עם הכוננים האלה?

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by GuGuSH,

שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. לפני רבע שעה בערך הכנסתי דיסק לצורב 2014 חדש שקניתי לפני כחודש (ראיתי שהוא מהמומלצים בפורום). פתאום אני שומע את הדיסק מסתובב במהירות לא רגילה ולאחר כ-5 שניות פיצוץ אדיר מתוך המחשב.... הצורב פולט את הדיסק החוצה ואני לא מאמין.... אלפי חתיכות קטנות של מה שהיה לפני כמה שניות דיסק הם כרגע אבקה סגולה :s05: פשוט אין לי מילים. צילמתי והעלתי. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. קניתי דיסק קשיח של western digital (הישן נדפק, אני כותב את זה ממחשב אחר). המחשב ישן, כמעט בן חמש, והדיסק הישן היה IDE וזה SATA. בהוראות יצרן כתוב הוראות חיבור עם הכבל שאמור להיות מצורף (קניתי ב-ksp שנותנים רק את הכונן עצמו בלי הבאנדל), ויש שם אזהרה לגבי חיבור של כבל SATA רגיל + מתח. כתוב שם לחבר רק את הכבל SATA, אבל לא נראה לי שהוא מעביר גם מתח. http://www.wdc.com/en/library/sata/2779-001006.pdf בקיצור, מישהו מוכן להסביר לי אם אני מחבר רק את הכבל SATA הרגיל (לא את ה-wd secure....), או גם את המתח 4 פינים? ועוד שאלה קטנה, הלוח הוא ASUS P4S800D יש סיכוי שאני לא אצטרך דיסקט בהתקנה של ה-XP? עריכה: אני מתנצל, לא עברתי כמו שצריך על ההוראות, עכשיו זה ברור שאני חייב לחבר את שניה…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  23. מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.