אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כשנה פאספורט של 5 טרה מאמזון, הוא משמש להעברת/ניגון סרטי 4K בין ה HTPC למחשבים אחרים בבית כך שהמהירות פחות קריטית. הוא נפל לי (פיזית) פעמיים שלוש עד עכשיו אבל המשיך לתפקד. אתמול באמצע העתקה הוא פשוט נתקע וכשהעברתי אותו בין מחשבים הוא זוהה כדיסק USB כלשהו לא הייתה גישה אילו. השארתי אותו במקפיא במשך הלילה ואבדוק ביום בערב אם הוא חזר לעצמו... בכל מקרה, הנסיון שלי עם סדרת הפאספורט של WD מראה כי רובם שורדים כשנה (היו לי כבר כמה) כך שאני מחפש דיסק חיצוני מומלץ מבחינת איכות/ביצועים במחיר של כ 50$ באמאזון. הנפח הרצוי הוא לפחות 1 טרה אך אשמח ליותר, בזמנו ראיתי כאן כמה מבצעים אבל הם כבר לא רלוונטיים... אשמח להמלצה
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן לראות אם משתמשי HWZONE אוהבים מדיות איכותיות או שלא ממש משנה להם על אילו מדיות הם צורבים. אם אתם לא בטוחים איזו מדיה יש לכם, פשוט תפתחו את cdspeed (בד"כ מגיע עם נירו), אם אין לכם אפשר להוריד מפה ולהסתכל ב Disc Info.
-
- 45 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של בערך 6500 ש"ח. מקריאה בפורומים למדתי ש-RAID 0 יכול לשפר את מהירות הקריאה\כתיבה של הכוננים הקשיחים. אני מודע לבעייתיות שבכך שבמידה וכונן אחד נופל אין תועלת במידע בכונן השני. ולשאלות: 1. האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונני RAID 0? 2. האם תוספת של כונן נוסף, מעבר לשני כונני ה-RAID, יפריע לביצועי המחשב? 3. האם שילוב של כונני SATAII (בקונפיגורציית RAID) וכונן IDE יאט את ביצועי המחשב (כונן IDE לשמירת מידע חיוני)? 4. שאלה אחרונה. האם הפעלת מערך RAID פוגעת בכונן הקשיח ומקצרת את אורך חייו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונן ה-8 טרה-בייט הראשון של חברת סיגייט נהנה מתהילה קצרה במיוחד, עכשיו כשהיטאצ\'י מכריזה על כונן 10 טרה-בייט ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-10-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%98%d7%90%d7%a6%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמונה הראשונה זה ה640 והשניה זה ה500 בשביל זה שילמתי? עלק משתווה לראפטור :2gunsfiring: [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הוא מתחיל לקרוס להיות קטוע ועוד דברים משונים ומאז ומתמיד הוא שורק בצליל מאוד גבוהה ומעצבן! עכשיו פירמטתי לפני פחות מחודש לכן אין סיבה שזה יהיה הסיבות לקריסות.... אני צריך דרך לקבוע אם באמת ההרד דיסק מתחיל את דרכו האחרונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בקניית דיסקים לצריבה ל DVD אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה לקנות ומה זה מחיר סביר.... תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, פרקתי ממארז חיצוני של Western Digital דיסק פנימי מסוג WD Caviar Green בנפח של 1.0TB עם 8MB Cashe חשבתי לשדרג את המחשב שלי עם מערכת הפעלה חדש של WIN7 עם הדיסק הזה. מה דעתכם ואיפה אני בדיוק ירגיש את ההבדלים עם הייתי שם דיסק עם 16 או 32 mb Cashe ? המחשב שלי הוא מסוג intel core 2 מסוג 6400 עם 2.13GHZ עם 3GB זכרון פנימי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לע המחשב עשיתי ריסטרט והוא ניתקע שוב באמצע העליה, כיביתי את המחשב ואז הדלקתי והוא חזר לפעול אך לקח למחשב הרבה זמן לעלות מאז הוא עובד כרגיל גם כיביתי אותו מאז שוב והוא חזר לתפקד... אבל כשאני מעתיק אליו קבצים נשמעים רעשים כאלו כיאילו הוא מתאמץ לכתוב מה שלא היה פעם.. האם זה אומר שהכונן הגיע לסוף חייו? ואם כן למה כדאי להחליף היום?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אשמח עם המומחים לאמצעי אחסון יוכלו לעזור בפוסט דלקמן - מיקמתי אותו בתמיכה טכנית למרות שככל הנראה זה שייך לכאן. אפשר להעביר אותו לכאן במקרה הצורך. תודה רבה. http://hwzone.co.il/community/threads/555444-Lenovo-Flex-2-14-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%9C-%D7%9E-DOK
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח של Western Digital 160GB , שבאתי להתקין אותו הביוס לא זיהה אותו בכלל בחנות אמרו לי שזה בגלל שיש לי פנטיום ,3 1 ג'יגה ושבגלל שזה ישן הוא לא יתאים אז לקחתי 80 ג'יגה במקום וגם אותו הוא לא מזהה... אני לא מבין למה וזה גם לפעמים תוקע את הביוס שאני מנסה למצוא אותו אוטומטית... חשוב לציין שזה הארד דיסק מגירה, חיבור רגיל לא SATA אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. ???
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מתכנן לבנות file server עם בין 4-6 כוננים קשיחים שיחוברו ב raid5 את כל המערכת אני בונה על ubuntu server אני חושב על זה כבר הרבה זמן וממש נכנסתי לעומק העניין אבל כל פעם יש משהוא אחר שמציק לי עכשיו יש לי 2 שאלות (והפעם בנושא כוננים קשיחים) ראיתי בחוות שרתים שיש נורה שאומרת מתי הגיע הזמן להחליף כונן איך אני דואג שבשרת שלי יהיו נורות כאלה לכל הכוננים דבר נוסף אני רוצה לבצע מעקב של נתוני ה s.m.a.r.t של הכוננים איך אני ידע איך לשייך שם לוגי לכונן פיזי יכול להיות שהשאלה האחרונה קשורה יותר לפורום linux אז... אם צריך אני ישאל גם שם המון תודה urinka
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כונן HD למחשב שלי. מצ"ב בקובץ תמונה המפרט של הלוח והזיכרונות. האם ניתן להוסיף בנוסף! עוד HD, ואם כן מהו הנפח המקסימלי בו יכיר הלוח בכל הנפח ומאיזה סוג ? וגם עד איזה זיכרון חוצץ? תודה אנשים !
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי את השגיאה הזאת כמעט בכל מקום- כשאני מעתיק קובץ, כשאני מחלץ RAR, כשאני צורב דיסקים, אפילו יש לי את זה בuTorrent כזה בודק קובץ. הלכו לי כבר 4 דיסקים ככה. למה הבעיה נגרמת? פירמוט יעזור? מה עושים כדי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם P8H67M-LE של אסוס עם USB3 נטיבי (במפרט רשום Built-in Controller) וכונן 750G USB3 של טראנסקארד. הכונן ממנו מעתיקים הוא WD 3200AAKS 320GB ומחובר ב SATA2/3 הדרייבר שמותקן הוא Renesas Electronics USB 3.0 Host Controller בגרסה 2.0.4.0 שהוא הכי מעודכן ע"פ אסוס אני מגיע לקצב העברה של 47-45 MB\S אחרי התייצבות בהעברת קבצים של מספר ג'יגה. נדמה לי שזה קצב נמוך שלא ממצה את היכולת. חיפשתי דרייבירים יותר עדכניים ומה שמצאתי זה Renesas Electronic USB 3.0 driver version 2.1.28.1 for Intel® Desktop Boards http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=19880〈=eng&wapkw=(USB3_allOS_2.1.19.0_PV.exe) שהוא ככתוב עבור לוחות אינטל האם אי אפשר לצפות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-