אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל זה מחשב לעריכה, עבודה בוידאו תלת מימד וכו לפי מה שקראתי הכיון של RAID 0 מתאים לי אבל ראיתי גם שהוא לא אמין אז אני רוצה ללכת על 5 אז דבר מאוד חשוב לפני שאתם עוזרים אין לי מושג מה עושים איך עושים רק לפני כמה ימים הכרתי לראשונה את המושג הזה RAID תודה לעוזרים (:
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק 80 ג'יגה של WD שבעצם עבדה עליו מע' הפעלה וגם הרבה מידע מאוד חשוב,למיטב ידיעתי ההארדיסק לא תקין לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות אותו גם בתור ראשי וגם בתור הארדיסק משני זה נותן מסכים כחולים בעליה של המחשב הקטע שבביוס הוא כן מזוהה,האם יש דרך להציל את המידע שיש בפנים? אולי ע"י פירוקו ושינוי חלקים? אשמח כל תשובה אפשרית תודה רבה רבה!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני שבועיים קניתי קני כונני 500GB של סיגייט ובקר SATA RAID של VIA שמתחבר בPCI מאז שהקנתי אותם המחשב נתקע לעיתים לכמה שניות וחוזר לפעולה הבים של המערך הם לא מש שציפיתי להם. זמני התגובה גבוהים מאוד. לפעמים נתקע, מהירות העברת הנתונים לא ממש גבוהה ובבדיקה בHDTUNE מתקבל גרף מוזר מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי דיסק 2.5 נייד 40 גיגה מחקתי לו את הpartition ועשיתי new partition בזמן ההתקנה הוא מבקש לעשות פירמוט של רק NTFS ולא נותן לי FAT32 איך ניתן לעשות פורמט של FAT32 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מותקן על המחשב VISTA 64BIT ULTIMATE ואין שום בעיות מלבד זיהוי של כונן קשיח IDE בביוס הכונן מופיע רק במערכת ההפעלה לא. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא מצאתי בארץ במחיר שפוי, לפחות 30MB לשניה מהירות כתיבה ו 100MB לשניה מהירות קריאה אתם מכירים מישהו שמוכר בארץ... עד 700 שקלים.. נפח של 32GB ומעלה, מצאתי ב EBAY 64GB ב150$ בכל זאת אני מחפש הצעה מהארץ, או ע''י יבואן של החלקים מחו''ל אודה לכן אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שלחתי את הכנון המדובר לחנות למימוש אחריות ואמרו לי שהם שולחים ליבואן והם יביאו לי אחד אחר. בגלל שהכונן שלי מהגרסה הישנה עם יותר מפלטה אחת, האם אני אקבל את הגרסה החדשה והמהירה יותר עם פלטה אחת ?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסקשיח של 500 ג'יגה מחברה איכותית ואמינה... דגש ענק על השקט... כמובן שלא יתחמם יותר מדי.... שלא יהיה מהסוגים האלה שקורסים סתם ביום בהיר ולוקחים איתם את כל המאוחסן בהם... מי שיודע על דגמים עם נטיות כאלה אודה לו אם יזהיר... נ.ב. האם מומלץ מערך של שני כוננים או אחד באותו הנפח, ולמה? תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד שניקרא לו 1 עם כונן של 160GB. יש לי מחשב שני שניקרא לו 2 עם כונן של 250GB. אני רוצה להחליף בין הכוננים, ז"א.. להעביר את הכונן ממחשב 2 למחשב 1 ואת כונן 1 למחשב 2. (להחליף ביניהם) אז השאלה שלי היא כזאת: איך אני מחליף ביניהם בלי שימחק כלום ושהחומר שנמצא על הכונן של 160GB יעבור לכונן של ה-250 וההפך... (כלומר להעביר את כל המידע מכונן אחד לשני..)??? חשבתי לעצמי שאם אני יוכל לחבר נגיד כונן (שמותקן עליו ווינדוס והכל כבר...) למחשב אחד ואז להעביר בשיטת גזור - הדבק זה יהיה בסדר, מה אתם אומרים??? אפשרי לעשות את זה? יש שיטה יותר נוחה ופשוטה? האם בשיטה של גזור - הדבק אני יכול להעביר גם תיקיות של תוכנות והכל? נ.ב. *בכונן 160GB יש 70GB בערך ובכונן של ה-250GB יש רק 1…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח: MSI PT8 Neo-V ניסיתי להתקין דרייברים, בדקתי שהבקר מופעל בביוס (לא מצאתי הגדרה אחרת), בדקתי ב-Disk Management. כמו כן, ניסיתי לחבר אותו דרך USB, הוא מקטלג אותו Disk Drives אך הוא רושם רק USB Device ולא מזהה את הכונן עצמו. אני אובד עצות אנא עזרתכם..
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר'ה הגעתי למצב שאני בא לנתק את ההארד דיסק ולהעביר אותו למחשב של החברה שלי כמו כל סופ"ש אבל מסתבר שבשני הדיסקים של ה500 יש בערך 10 אחוז פנוי בכל אחד. חייב דיסק דחוף, עדיפות לסיגייט 7200.11 500 גיגה אבל במצבי הנוכחי מוכן להתפשר מה שכן אני כרגע בת"א ומחר אני באשדוד... בתודה מראש לכולם ובברכת שבת שלום. שי ביטון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן ומבקש עזרה. התחדשתי בHDD WD 500GB עם חיבור SATA. פתחתי את המחשב על מנת לחברו. צריך 2 כבלים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר [כתום]. אז זהו שגדול יותר יש לי פנוי, אך על הלוח יש 2 יציאות קטנות כתומות ששניהם תפוסות על ידי הדיסק קשיח הנוכחי שלי, שאני רוצה להשאירו [החדש הוא בנוסף] וע"י הצורב. מה עליי לעשות? איך אחבר אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום התחילו לי רעשים של קליקים ב-HD ועכשיו המחשב לא עולה,יש מצב ש-HD מת אבל יש לי עליו מלא חומר, רציתי לדעת אם יש איזשהו דרך להציל את כל החומר? האם זה יכול להיות SOFTWARE או HARDWARE ? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי. רכשתי מחשב נייד סוף סוף. רציתי לשאול בנוגע לפיצול ההארד דיסק... במחשב יש 320 ג'יגה שמפוצלים לשני כוננים (150 ו-145). רציתי לעשות פיצול שונה של 5 ג'יגה לגיבוי של המערכת, 30 ג'יגה לווינדוז וכל השאר (260 ג'יגה) לכל שאר הזבל שלי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה..? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי, הקנתי ווינדוס SP1 על כונן 160GB IDE, וחיברתי את ה500GB(היה בו חומר!!!!!), לא עשיתי שום פירמוט, רק חיברתי! יש סיכוי שזה אבוד?? לא עשיתי כלום.. מה רק בגלל באג הוא פירמט לי 300GB מה500? אם אני אחבר אותו לווינדוס ויסטה אולטימט זה יעבוד? (בביוס הוא מזהה 500GB) מה לעשות כדי לאחד את המחיצות שהוא עשה? אם אני אבקש שלי SP2 חוקי, זה יעבוד? תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב של LG מדגם GSA-H62N אני מנסה לצרוב מדיות DVD 8.5GB שרשום שתומכות במהירות X8, אבל בפועל התוכנה NERO7 לא נותנת לי לבחור אופציה של יותר מX4 האם זו בעיה מוכרת בצורב זה? או שאולי בתוכנה NERO? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה הראשון של VERBATIM: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Z9hE24paER10SUqCjCLFHrs:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31572+30849&pr=QJ5&id=3983228 עוד לינק לאותו אחד: http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_verbatim-3-5-external-usb-hard-drive-500gb_9281.html וזה השני, של WD, המוכר היטב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2652&products_id=19344
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19344 זה הראשון. ראיתי שיש עליו שנתיים אחריות,מחיר של 400 ש"ח וכו'. כעיקרון אני הולך לשים עליו דברים לגיבוי בלבד מכל המחשבים שיש בבית (חמישה מחשבים). היתי שמח לפירוט איך זה עובד,בחיים לא היה לי כונן חיצוני לגיבוי. הוא פועל תמידית? אני מחבר אותו/הוא פועל רק כשאני מעביר אליו או ממנו חומר? השני הוא חדש,שיש עליו ביקורת ב-YNET שכדאי לכם לקרוא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6469&perur=2&t=14&c=213 אותה תקופת אחריות,אותו המחיר. אני הולך לחבר אותו ב-USB2. יש עוד הערות? הארות? חידודים לגבי אופן העבודה? המלצות? הכל יתקבל בברכה. היתי שמח להכרעה בין השניים,או המלצה למשהו אחר עדיף. אין יותר מדי …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי דיסק 500 GB בחו"ל הדיסק התקלקל ואני לא מוצא מי נותן שרות תיקונים לדיסקים של IOMEGA בארץ אנא עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הHDD שלי הוא מדגם WD3200AAKS של WD. הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות במנוחה ל40 מעלות במאמץ. האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח לפני חצי שנה בערך 250GB של WD גירסאת KS, ולפני שבועיים בערך קניתי מחשב חדש שהגיע שלשום, ועד אתמול הדיסק הקשיח בכלל לא היה בשימוש (היה ריק חלוטין). חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב, וכל פעם שאני מדליק את המחשב בתמונה הראשונה של ההדלקה מופיעה הודעה כזאת: Pri Master Hard Disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and Replace שורה מתחת כתוב ללחוץ על F1 כדי להמשיך. ניסיתי להתקין XP אבל ההתקנה נתקעה באיזשהו שלב, אז לא ניסיתי שוב כדי שלא יקרה משהו קריטי. התקשרתי לתמיכה של איפה שקניתי את הדיסק והמחשב (קניתי באותו מקום) ואמרו לי שאו הזכרונות פגומים או הדיסק הקשיח, ויש לי אחריות על שניהם ואני צריך לקחת אותו לבדיקה איפה שקניתי. למישהו יש מושג מה הבעיה? מה אפשר לעשות כדי לסדר? לפר…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-