אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב ישן עם לוח GA-P35-DS3 רכשתי SSD וחיברתי אותו ב ACHI, הציעו לי בחנות רכישת מתאם מהסוג הנ"ל, בדקתי ומאחר ובלוח שלי יש רק PCIX1 פנוי שהמהירות שלו היא 250Mb/s לעומת ה SATA 2 שאני משתמש שאמור להיות 300Mb/s כך שבעצם אין לי שום סיבה לרכוש את המתאם הזה. או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב שלי להורדות ומידע (בעיקר סרטים בHD ואוסף מוזיקה בFLAC אבל גם גיבוי של תמונות וכד'). בנוסף חשבתי שאם אני קונה הארד דיסק נוסף אולי כדאי להעביר את הpagefile ואת התיקיות של המשחקים (המחשב הוא מחשב גיימינג היי אנד של לפני שנתיים) לכונן החדש, זה ייתן לי שיפור בביצועים? כיום אני עובד עם מחיצת C לווינדווס+תוכנות ומחיצת D להורדות (כדי למנוע fragmentation על c, המידע על כונן d כל הזמן משתנה), האם העברה של המידע לsamsung 103sj תשפר את הביצועים? בנוסף, אני מוכן להשקיע עוד כסף אם זה ייתן לי עוד ביצועים, שווה לקנות על הF1 או WD black caviar? כיום אני משתמש ב WD 500AAKS. תודה, זיו
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש לי כמה דיסקים קשיחים במחשב של Seagate של 1.5T מסוג ST3150034AS שהטמפ שלהם 41~42 זה מסוכן?
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. בהרד דיסק שרכשתי לפני כמה שנים (כזה) יש תקלה קטנה,אך מעצבנת וחשודה. בין כל המידע הרב שיש בו, היו כמה תיקיות עם קבצי וידאו. ניסיתי למחוק אותן, אך הקבצים נמחקו והתיקיות נשארו ריקות ואין אפשרות למחוק אותן בינתיים. פורמט לא בא בחשבון, בכל אופן עד שאני מוצא מקום איחסון אחר למידע שנמצא. האם ניתן למחוק את התיקיות הריקות,וכיצד? 2. צריך המלצה להארד דיסק חיצוני, בתווך המחירים 200-380 ₪, בלי חיבור לחשמל. החל מ-500 GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי לא מזמן מחשב והוא עדיין לא הגיע. הזמנתי דיסק קשיח SATA ויש לי שלוש שאלות: 1. לפי מה שהבנתי מהFAQ, כדי להתקין את הדריבר של הSATA בBOOT, אני צריך כונן דיסקטים! אבל לא הזמנתי כונן דיסקטים. מה לעשות? 2. הזמנתי לוח אם שתומך בNCQ וב SATA 2 (מ.ס.י נאו 4 פלטיניום). אבל כאמור לקחתי SATA. עד כמה מומלץ לי לשנות לSATA2\NCQ? והאם הביצועים השונים משפיעים על ביצועים במשחקים עצמם, או רק בהעתקה/הדבקה/ וכו? 3. השאלה שבכותרת: בעדיפות עליונה!!!!!!! ראתי בנועה מחשבים ובלוג'יק פי סי את הכוננים הקשיחים של SEAGATE וראיתי שאין דבר כזה SATA של SEAGATE בלי NCQ. האם זה נכון לכל החנויות? כלומר כל SATA של SEAGATE הוא גם עם NCQ?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפני שבועיים מסרתי את ה IBM 80 7200 120GXP לתיקון לאחר שהוא החליט להתאבד. למזלי קניתי אותו ביוני שנה שעברה כך שיש לי שלוש שנות אחריות. נאמר לי שהארד דוסק יהיה מוכן תוך שבוע, לקח שבועיים, אבל חפיף. באמצע השבוע דיברתי עם אחת הנציגות והיא אמרה לי שאין IBM ושאני אקבל WD או MAXTOR, אמרתי בסדר, למרות שבזמנו ה IBM עלה בסביבות העשרה אחוז יותר יקר. היום אני מגיע ומה יש? nikimi!!! חברה שאף פעם לא שמעתי עליה. אחרי ריב מיותר עם המזכירה קיבלתי מישהו יותר בכיר ואמרתי לו שעל WD או MAXTOR אני מוכן להתפשר אבל לא על nikimi(הם שווים משהו?), ואם אין מבחינתי שיחזירו לי את הכסף. הם טענו שזה מה שיש לחברה שמחליפה או משהו בסגנון, ובלסוף הוחלט שהם ישלחו את הארד דיסק חזרה עד שיהיה IBM ובאותו הזמן ה…
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה חוויתי מות של הארדדסיק של SEAGATE מדגמי ה500GB והוא הוחלף באחר כבוד לWD ללא שאלות מיותרות- אבל כאן הבעיה הקלה כי המחשב הוא של אחותי ובאמת לא מסובך להתקין אותו מחדש. קניתי את אותו HDD להורים שלי(שני המחשבים נקנו בו זמנית) והוא עדין לא מת- בחנות מוכנים להחילף לי אותו גם לWD. הבעיה: על הHDD שאני רוצה להחליף יש 2 מערכות הפעלה שרצות XP וויסטה- ולהתחיל עכשיו להתקין הכל מהתחלה זה סיפור מההפטרה(למעלה מ6 שעות עבודה). עכשיו שתי מערכות ההפעלה מגובות בנפרד על GHOST שנוצר מתוך מערכת ההפעלה של כל אחד מהם(קובץ גוסט של ויסטה שנוצר על ויסטה וקובץ גוסט של XP שנוצר מתוך הXP), בנוסף יש עוד פרטישן של קבצים שלא קשורים למערכת הפעלה. השאלה היא: איך אני "מצלם" את כל ההארדדיסק(…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הוידאו כגון בלוק בסטר וכו? יעני האם זה DVD-R DVD-RW DVD+R DVD+RW או שיש להם משהו אחר? כאילו עם זה משהו אחר מהמדיות שאנחנו קונים לצורבי הדי וי די שיש היום... אז איזה מדיה זאת..איפה קונים וכמה עולה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה יישמע דיי מטומטם ואידיוטי מצידי שאני בכלל שואל את השאלה הזו.. יש לי חיבור של SATA על הלוח אם, אבל ההארד דיסק שלי מחובר ב IDE. אם אני אחבר הארד דיסק נוסף לחיבור ה SATA, הוא יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הנפח הוא 120 או 160 ג'יגה...הם קרובים במחיר אז עדיף 160... יש כוננים עם 16 באפר? או שנפחים כאלה יש רק 8 באפר?...אני ראיתי רק 8... יש לי כונן של MAXTOR...כבר הרבה שנים..וטפו טפו טפו עובד מעולה....הבעיה היא שSEAGATE קנו עכשיו את מקסטור..וגם אין למקסטור (בחנות של נועה מחשבים) SATA2. שמעתי על הרבה תלונות של אנשים על זה שWD מזייפים בחיישנים של הטמפרטורה והם לא הכי שקטים.. אז חשבתי ללכת או על הסמסונג....או על הסיגייט...כאשר חשובות התכונות הנ"ל..וגם שיהיה שקט ואמין.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5078 את הסמסונג אני לא ממש מכיר בכלל...אבל פה נכתב כי הוא "שקט במיוחד"...וגם יש 3 שנים אחריות...עולה 495 ש"ח והסיגייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=47…
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש 2 דיסקים SSD קטנים על מנת לקבל ביצועים ויחסית גם נפח משהו כמו M4 64GB ברייד כמובן, המחשב שלי קצת ישן ולא תומך בSATA 3 בשביל כל התעבורה ששני הכוננים יבצעו לכן מצאתי בקר שמתחבר לPCI-E ונותן 2 חיבורי SATA 3 השאלה היא האם הם מתפקידים כמו חיבורים רגילים? או שיש להם בעיות כלשהם כי לא שמעתי על הרבה אנשים שביצעו את הפתרון הזה. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-116&cart=131261418291826167〈=heb
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צרבתי סרט שיש לי על המחשב באיכות HD, שהסיומת של הקובץ זה mkv. ה-DVD שלי קורא סרטי HD אבל הוא לא הצליח לנגן את הסרט. מה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי צורב. Model ID Manufacturer Device Type Speed TOSHIBA DVD-ROM SD-R9012 Toshiba DVD-ROM/CD-RW DVD:8x, CD:16x/10x/24x זה הנתונים עליו http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/818200000007000000010000659800001516/81820000011e000000010000659c00000401/818200000121000000010000659c0000040e/818200000723000000010000659c000015f2/818200000785000000010000659c0000175f/81820000078b000000010000659c00001765 איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בצריבה עד 900 מגה על דיסקים מתאימים?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני זקוק בבקשה להמצלה לכונן חיצוני USB עד סכום של 500 ש"ח ועדיפות למטה. חשבתי על 4 דגמים: 1- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4446&CatCode=405 2- http://www.speed4u.co.il/sg_product~WDH1U10000~45~69.htm 3 - http://www.getit.co.il/Prod/55384/728 4 - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8885 מה אתם אומרים ? וד"א קראתי את סטיקי לא מצאתי שם תשובות... :-\ תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ שלי. כשהפעלתי את המחשב ראיתי מסך שחור והיה רשום "missing operating system" היום הוצאתי את הכונן הקשיח מהלפטופ וחיברתי אותו למחשב הנייח, וכשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט. יש דרך איכשהו לשחזר את המידע או שהכל אבוד? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז בצער וביגון רב הHDD הנוכחי כנראה מת... (בכללי יש הרבה בעיות במחשב אבל לפני שקונים חדש שכולל במילא HDD חדש... קודם חשבתי לקנות HDD חדש ואפ התקלות ימשכו אז להשלים את קניית שאר הרכיבים) :-/ אני לא מביא גדול בתחום החומרה... אני צריך רק שהHDD יהיה אמין עד כמה שאפשר (אני מודע לזה שזה מוצר לא הכי אמין... אבל צריך שיהיה יחסית אמין במיוחד שלא ישבוק לי עכשיו (אני עוד מנסה להבין איך אני אמור להציל את התכנים שיש לי בנוכחי) :-/ לגבי נפח לא ממש משנה לי... הנוכחי היה עם 80GB ובמילא יש לי עוד פנימי אחד של 500 ועוד חיצוני אחד של 1TB ככה שהHDD הזה יחזיק ברובו אם לא בכולו רק את המע' הפעלה... ככה שאין ממש חשיבות לנפח - אמינות באה במקום ראשון. לגבי מחיר - עד ה400-500 שקל, לס…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי DVD-ROM מדגם PIONEER S06 וצורב Yamaha CRW2100 - קורא 40 כותב 16 משכתב 10 אני משתמש בתוכנה נירו הגירסה המעודכנת ביותר (5.9.0.0) כל דיסק שאני צורב ואני מכניס לכונן הדי וי די הוא פשוט מתקשה לזהה אותו לדוגמא בהתקנה של משהו ההתקנה זזה מאוד מאוד לאט אבל כשאני מריץ את זה בצורב הכל מצוין זה מהיר וטוב. יש לציין שדיסקים אורגינלים הוא קורא כמו שצריך וצריבות מחברים שלי הוא גם קורא
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח - WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ובמשחב ראיתי שיש לי 465GB, בחנות אמרו לי שהיצרן מעגל את זה בעצם. האם גם לכם זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק ssd ולהתקין עליו את המערכת הפעלה השאלה שלי את אם יש באמת הבדל שערכת הפעלה תהיה מתוקנת רק על כונן ssd זאת אומרת שאני רק צריך 32 gb זה מספיק בשביל המערכת הפעלה . ואיך אני יכול לעביר את מערכת הפעלה שלי לדיסק ssd מהדיסק הרגיל .? או שאני מתקין מחדש הכל ?..
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום רב, גם אני נפלתי קורבן לתופעה של הזיופים. מה שעוד יותר מפריע לי, שקוראת גם ב SD מקוריים ותקינים, היא מהירות הכתיבה והקריאה. הרי SD זה זיכרון פלאש. אני יודע שבתקופה שאנחנו חיים בה, יש מעבר חד לזכרונות פלאש מאשר לדיסקים מכניים ישנים. אני מחזיק במחשב נייד שהכונן הקשיח שלו הוא בעצם זכרון פלאש שמהירות הכתיבה והקריאה בו מטורפת. מדוע עבור זכרונות פלאש חיצוניים, המהירות כל כך איטית? בערך 10 מגה לשניה? מה מונע מזה לעבור את ה 100 מגה לשניה? יש לי כונן חיצוני של WD שהוא מתחבר ב USB3, וזה בעצם כונן מכני 2.5 אינץ', המהירות כתיבה אליו מאוד מאוד מהירה. למה לעזאזל זה לא קורה בפלאש? תודה !
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על הכונן הזה? יש לו 10000 RPM וכו', איך הוא מבחינת ביצועים? והאם כשאתה עובד עם חלונות VISTA ותוכנות אופיס, משחקים, וכו' אתה מרגיש שיפור בביצועים מבחינת זמני עליה וכו'? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-