עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. מה שמעתם עליו? בעיות? ביצועים? הקלטות תקינות? אולי מישהו רכש אותו כבר , יכול לתת חוות דעת ממקור ראשון? חוץ מזה אם מישהו יודע: האם הוא יכול לשמש כממיר וידאו למחשב (ללא הקלטה) כלומר על מנת לחבר ממיר דיגטלי של הכבלים לצפות בטלויזיה? (אם כן האם זה ממולץ או שוחק מידי) אם לא הבנתם את הכוונה האם הוא יכול לתפקד כמו הכבל הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2023215 יום טוב, טל

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי בבלאק פריידי SSD של סמסונג מדגם 840. אני רוצה להתקין אותו ככונן ראשי במחשב ועליו להתקין ווינדוס 8. לא יצא לי להתעסק עם SSD בעבר, האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת? עידכוני FIRMWARE מיוחדים? הפעלה של אופציה מיוחדת בביוס? או שפשוט מחברים כמו דיסק קשיח מכני ותו לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Blotus,

שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב. אני רוצה לקנות HDD נוסף למחשב שלי ולהגדיר את הישן בתור סליב כך ששניהם יפעלו ביחד, אבל אני לא בטוח אם החיבורים והכול יתאים ואם המחשב יזהה אותו הינה לינק למה שאני רוצה לקנות http://citcom.shopy.co.il/products/27147 גם הHARD DISK הישן שלי הוא של ATA אמור להיות לי בעיות עם זה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל אולי המחיר הכי טוב שתוכלו להשיג על מדיות אי פעם......... 50 דיסקים וורבטים עולים 135 ומקבלים 50 דיסקים חינם כלומר 135 שקל ל100 דיסקים 1.35 שקל לדיסק אפילו TEAC יותר יקר מזה למרות שהמבצע תקף גם ל TEAC וגם לכל דיסקים של DVD, כולל RW רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by izikd,

שלום לחברי הפורום, שלשום השכרתי בספריית DVD את הסרט קונסטנטין, אך באמצע הסרט להפתעתי הופיעו המון שגיאות קריאה, שלא היה ניתן לדלג עליהן. תחילה, פניתי לניקוי הלייזר של ה DVD, ואכן זה הועיל לזמן מה, אבל לקראת סוף הסרט זה הופיע שוב. אז החלטתי לעשות בדיקת דיסק לDVD הזה, ואכן התוצאות היו עגומות למדיי. מישהו יכול להסביר קצת את התוצאות? ממה זה נובע? יש לציין שהדיסק יחסית חדש, ולא שרוט יתר על המידה. (מצורפות תמונות) לאחר ביצוע הבדיקה רציתי להשוות תוצאות לDVD מקוריים שיש בבעלותי, ובחרתי במטריקס רילואדד, אך כאן ניתקלתי שוב בבעיה, כשאני מריץ Disc Quality או Benchmark הוא נותן לי את השגיאה: "Error initializing test", יש לציין שהשגיאה מתרחשת בזמן ה Spin ההתחלתי. תודה לעוזרים, איציק. […

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. חברה בשם Viking Storage מצליחה להפתיע את כולם - ולהכריז על השקה רשמית של כונני אחסון חסרי תקדים לכתבה

9. האם כל SSD יעבוד מצוין בRAID או שיש דברים מסוימים שצריך לקחת בחשבון?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by bad-sector,

לחבר שלי הלך ההרדיסק WD 80GB, 8MB, והאחריות אצל KSP הנב*ות פגה לפני חודשיים... ממה שאני מכיר להרדיסק הספציפי הזה יש אחריות יבואן למשך 3 שנים, האם נכון הדבר? אצל מי אפשר לממש את האחריות ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by hosham,

היי, למישהו יש משהו להגיד על המוצר הזה : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=49&CategoryID=80&ProductID=2081 היתרון שיש לו כבל USB כפול ולא כמו ב WD שהכבל קצר ולא נוח להשתמש בו. בנוסף מבקש המלצה לHD 1T תודה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by dvirf1,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש עם הארד דיסק של 160 ג'יגה. אחרי שהתקנתי את הווינדווס ראיתי שיש לי על המחשב רק 127 ג'יגה. קראתי את ההודעות הנבחרות אצלכם וראיתי שהיצרניות מפרשות מס ג'יגה כ 1000*1000*X במקום 1024*1024*X אבל לפי החישוב הזה היו אמורים להיות לי 157 גיגה ולא 127. ואכן, לפני שהתקנתי את הווינדווס באמת ראיתי שיש לי 157 ג'יגה בהארד דיסק, ופתאום אחרי שהתקנתי את הווינדווס יש לי רק 127. על המחשב התקנתי רק ווינדווס אקס-פי וpartition magic 7. אז אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה שיגיד לי בבקשה . תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mosheva,

שלום, שאלתי בפורום אחר אך לא מצאתי תשובה, אשמח אם תוכלו להאיר את עייני. אני רוצה לקנות אחסון של 2TB ולחבר אותו לראוטר שלי ASUS RT-AC88U, כך שהאחסון לא אמור להיות נייד יותר מידי. השאלה אם כדי לרכוש אחסון של 2TB בתצורה של 3.5" ולחבר אותו עם מחבר שהופך אותו לאחסון נייד או לרכוש כונן 2.5" ייעודי? מבחינת ה 2.5" חשבתי על WD Mypassport שעולה 70$ https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQHF2W מבחינת 3.5" כל כונן שעולה פחות לדוגמא: https://www.amazon.com/WD2002FYPS-Western-Digital-WD2002FYPS-Intelli/dp/B003GD0GRU מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. היי חבר'ה, אולי זה מתאים יותר לפורום עזרה טכנית אני לא בטוח אז אשמח להעברה באם כן. ההארדיסק הישן שלי (1000GB סטה2 של סמסונג) מתחיל לעשות בעיות ועולה לי באתחול המחשב הודעת שגיאה שמשהו בו לא בסדר אז קניתי אחד חדש (גם כן 1000GB של HGST) והתקנתי אותו, המחשב מזהה ככונן נוסף הכל יפה. אני רוצה להשתמש בתוכנה כלשהי כדי להעביר את כל כונן C (כונן האתחול עם מערכת ההפעלה ווינדוז 7) להארדיסק החדש (כונן X) ככה שאוכל לאחר מכן לעשות רק ממנו בוט ולהעיף את ההארדיסק הישן. סיבה נוספת היא שמסתבר בדיעבד שעדיין יש לי אחריות על הישן אז אני רוצה להוציא אותו ולהחליף. אני לא מעוניין כרגע להתקין מערכת הפעלה מחדש, הייתי רוצה להעביר את הכל כמו שהוא כי אין לי הרבה זמן להתעסקות + אני עצלן. יש המלצות על א…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by davidreznic,

היי. אני מתכוון לקנות אחד מה DOKים הנ"ל. אני די לחוץ בכסף ואני מתלבט בין 4 ל-8 GB. השימושים העיקריים הם גיבוי למודלים מתמטיים והעברת קבצים מדי פעם (לא משהו רציני) אני עדין לא התחלתי את הקורס ואין לי מושג כמה מקום זה יתפוס. אני נוטה לכיוון ה-4 GB בגלל המחיר, ואם אני אחליט על 4GBכדאי ללכת על הטיטניום? (DOK שיכול לשאת משקל של 900ק"ג זה שימושי, לא?) בינתיים יש לי DOK בנפח עלוב/עצוב של 256MB :'( אשמח לעצה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by avihy,

אני מעוניין להוסיף עוד דיסק קשיח (WD2500AAKS) כדי ליצור מערך RAID0 . האם זה מומלץ? ועד כמה זה ישפר את הביצועים במשחקים,עליית המערכת? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרון: פעמיים KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ספק כוח: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בעקבות דיון קצר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219202.msg1920969#msg1920969 על הסקר הקודם של X-dude בנוגע לצורבי NEC, החלטתי לפתוח סקר חדש. NEC 3550, תקין.

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by bezangeloo,

תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מחפש כונן איסחון נייד, בגדול הייעוד שלו יהיה לאיחסון סרטים וגיבוי המחשב (סדר גודל של 500 GB עד 1 TR) ושאני אוכל לניידו. להבנתי WD היא חברה מרכזית בתחום ואני שמתי עין על ה: My Passport Essential SE 750 GB במחיר של 120$ וה-My Passport Elite 500 GB של WD במחיר של 60$ לכן אשמח לדעת, לפני הקניה להתעייץ במספר שאלות: 1.) האם יש חיבורים מהירים יותר בתחום מאשר USB 2/3? 2.) מהן החברות המומלצות בתחום? מהו טווח המחירים הריאלי? 3.) האם הכוננים שבחרתי נחשבים סטנדרטים ובשימוש? 4.) אני יודע שזה נשמע מטומטם...אבל הכוננים האלה הם כונן קשיח או שזה כמו DOK, כונני פלאש למיניהם? אם לא...האם יש כוננים אחרים בנפחים כאלה שהם כן? הכיוון הזה שווה בכלל? 5.) מישהו הבין את ההפרש ב…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. סוף כל סוף העפתי את הצורב DVD X4 שלי והתחדשתי בצורב DVD עם לייט-סקריב ;D מאיפה אני קונה עכשיו דיסקים שמתאימים וכמה זה יכול לעלות :s05: :s05: :s05: (הכי זול שיש )

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by compman12,

אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ishayw,

אהלן חברים במחשבי נמצא לוח אם ASUS P4P800SE (כבר 3 שנים לפחות...) יש לו רק שני חיבורי SATA והם כבר תפוסים האם יש אפשרות לחבר הרדיסק שלישי בחיבור SATA ע"י פיצול או משהו? או שעליי להשאר איתו מחובר כחיצוני דרך USB? תודה לעונים ישי

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.