עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by הגפרור,

איזה צורב טוב יותר? LG http://www.skypc.co.il/pl_product~GSA-GH22L~16~0.htm ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm שאלה טיפשית , 20X זה יותר טוב מ 22X ? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. Started by Dimness,

צהריים טובים, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB שיהיה כמה שיותר אמיןו בנפח כמה שיותר גבוה בתקציב של 350 ש"ח, שאר התכונות (עיצוב, משקל וכו') לא מהוות שיקול. אשמח לקבל המלצות עריכה: הכונן צריך להיות בנפח של לפחות 250 ג"ב. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by 114508534,

קניתי היום בשעה טובה כרטיס הרחבה למחשב שלי SERIAL ATA PCI CARD של STLAB , מישהו התנסה איי פעם בהתקנת כרטיס הרחבה שכזה או דומה, קיבלתי דיסק איתו ולא ממש מצאתי שם ההתקנה של הדרייברים, אמורים להגדיר איזה משהו בבסיס ? הלוח אם ללא חיבורי SATA מקוריים, מנהל ההתקנים זיהה אותו מיידית, בחרתי להתקין דרייברים אוטומטית וזה כבר 20 דקות מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by manenbu,

RAID 1 מספיק מהיר בשביל עריכת וידאו? ביתי, לא משהו מקצועי HD וכאלה..

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות כונן חיצוני של 1000GB לגיבוי. ראיתי בפנדה את שתי הדגמים הבאים: WD My Book Essential Edition 2.0 1TB WDH1U10000 מחיר: 715 ש"ח. אחריות: 24 חודשים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2652&products_id=19345&PHPSESSID=881f0a8aee48ad033e47055982340181 WD My Book Home Edition USB Firewire eSATA 1TB WDH1CS10000 מחיר: 812 ש"ח. אחריות: 36 חודשים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_1035_2653&products_id=19348&PHPSESSID=881f0a8aee48ad033e47055982340181 רציתי לדעת איזה לדעתכם מומלץ יותר? ולמה? מזה USB Firewire eSata? אם יש למישהו אחד מהכוננים ויש לו חוות דעת, אשמח לשמוע. מה האורך חי…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by THE FOX,

הקריאת SMART מראה נתונים מרתיעים..ולא הגיוניים כי רק היום נקנה.. האם זו בעיה מוכרת עם הקשיחים של סגייט? מישהו נתקל בתופעה זו? על פי ווקפדיה זה נפוץ בכוננים הקשיחים של סגייט..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rafaels,

אהלן, אני מעוניין לחבר 12 כוננים של 64 גיגה בתור RAID 5. האם זה אפשרי? איזה HBA אני צריך לרכוש בשביל זה? האם ניתן להשתמש ב 2 HBA ?

8. Started by kingdavid,

רשום לי בביוס ששניהם MASTER איך אני הופך אחד מהם לSLAVE במנהל ההתקנים הוא מופיע יש לי ויסטה 64

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?

10. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. שלום לכולם, השאלה שלי היא כזאת: לאחרונה גליתי שיש המון חומר על הארד דיסק 160 ג'יגה, הבעיה היא שהוא שיש לו רק כניסת IDE (כמו לצורב שלי) אז חיברתי את ה-IDE עליו, והוא עבד. (!) (מיותר לציין שגם הצורב עובד לבד על הכבל IDE?) הבעיה התחילה כשניסתי לחבר את שניהם במקביל - המחשב לא זיהה שום דבר. מישהו יודע איך פותרים את זה? כל פתרון יתקבל בברכה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק קשיח 500GB, ואני חושב שאני אקנה של WD. איך הדגם הזה: LaCie Hard Drive Design By Neil Poulton 500GB ואיך הדגם הזה: WDH1U5000 גם של WD. מה ההבדל? יש משהו אחר יותר מומלץ? מה זה הסדרה MY BOOK Essential 2? תודה!

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

שלום לכולם! מה זה S.M.A.R.T איך אני משתמש בזה? מה היתרונות/חסרונות וכו'.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. אהלן, מקווה שאני בפורום הנכון(: אני מחפש דרך להמיר סרטים שנמצאים על קלטות וידאו לקבצים שאוכל לשים אותם על CD\DVD. איזה תוכנה צריך? איזה כבלים\מתאמים? וכו' וכו'.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום , הינה כונן אחד : http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=407 כונן שני : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=687385 מה יותר עדיף אני רוצה המלצה בבקשה לפני שאני ממהר לקנות . תודה רבה לכם . חג שמח !

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by matizami,

לאחרונה שמתי לב שהסנדיסק שלי קורא וכותב במהירות של 6-7 מגה לשנייה. האם הבייבי שלי נדפק ויש להחליפו, או שמא קיימת תרופת פלאים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש, ויש לי המון חומר חשוב על ההארדיסק שאני חייב שלפחות חלקו יעבור איתי למחשב החדש מה שיש לי כרגע זה 160GB של HITACHI שמחובר בIDE , דיי ישן ומה שאני קונה זה כנראה SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 השאלה היא - אם אני אשלב את שניהם במחשב החדש, איך זה ישפיע על הביצועים? האלטרנטיבה היא לגבות את הדברים החשובים בהארדיסק הישן [כמה עשרות ג'יגבייטים] ולהעביר אותם לחדש בקיצור מה כדאי לעשות במצב שלי? ואם כבר פתחתי דיון, ההארדיסק החדש שאני אקנה סבבה? זה תחום שאני ממש לא מבין בו, עדיף אולי של WD או דגם אחר של סיגייט? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by HexaDecimal,

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות בענייני כבילה (מלשון כבלים) בתקן SATA: 1) האם קיים הבדל כלשהו בסוג הכבלים בהם עושים שימוש בין SATA ו- SATA2, או שמדובר בכבל זהה? 2) האם אפשרי טכנית לחבר SATA HD ל- MB בתצורת PnP, או שחובה לכבות את המחשב קודם לכן? תודה לעונים.

20. Started by eyal_bl,

שלום, יש לי במחשב שני כוננים IDE ושני CDROM בנוסף יש לי כונן נוסף SATA ואני מנסה לחבר אותו דרך המתאם ל-USB המחשב מזהה אותו ככונן USB ,במנהל ההתקנים אני רואה אותו כדיסק USB אבל אין לי שום גישה אלו , פשוט לא מבין איפה הוא קיים בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by NIVs,

LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by גליטו,

lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by ran07,

שלום אני יודע שזו שאלה די שכיחה אבל לאחרונה שניקיתי את המחשב וקניתי עוד דיסק קשיח הדיסק קשיח שלי התחיל להרעיש הוא לא מרעיש בצורה מטורפת לא הפלתי או אפילו טלטלתי את הדסיק קשיח 7200 SAMSUNG HD120IJ

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, יש אצל ההורים שלי במשחב בעיה מבחינת איחסון שהוספת כונן לא תפתור לצורך העניין. יש להם דיסק של 80 GB מפוצל לשתי מחיצות של 40. אחת מכילה את המערכת ואת כל המסמכים שלהם והשנייה מכילה את יתר הדברים. הבעיה היא שעומד להגמר המקום על המחיצה הראשית. אני זוכר בזמנו שאמרו לי שיש דרך לחבר בין שתי המחיצות בלי צורך בפירמוט- להחזיר את הExtended לPrimary. האם באמת זה אפשרי ואם כן אז איך עושים את, והאם זה בכלל בטוח? אני מנסה להמנע מלפרמט להם, כי הם לא רוצים לאבד שום פיסת מידע, אז אני חייב עזרה בעניין. נ.ב - מערכת הפעלה - XP Pro או להתקין עוד כונן עם מערכת הפעלה ולהעביר אליו את כל הדברים? תודה, תום.

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  25. יש לי 3 כוננים במחשב Segate ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB WD WD3200KS 320GB 16MB SATA2 Maxtor 6Y120M0 120GB 8MB SATA והחלק המוזר הוא ה-Burst Rate של הSegate החדש שנמוך יותר משאר הדיסקים לא משנה כמה בדיקות עשיתי הוא תקוע על 55MB\S [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים