עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Jules Winnfield,

הדיסק המדובר הוא seagate 1TB והוא גם משמיעה רעשים מעצבים. תמונה(בהשווה לWD שאצלי כבר שנה וחצי): הוא לא עבר אפילו פעם אחת את ה35 מעלות.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by arpa,

אהלן, דגש על מהירות, מחיר - עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by daniel123,

אני לא מבין כולכך בצורבים אז תעזרו לי למצוא צורב טוב ואיכותי ושיהיה בצבע שחור בבקשה,תודה. ראיתי צורב אחד שנראה לי טוב:LG GSAH55N מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by tal_be,

שלום לכולם, אם אני קונה את ה DVD הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3472 כתוב שם "כניסת USB PLUS לקריאת קבצי סרטים מ DISK ON KEY. רציתי לדעת אם אני מחבר לו דיסק קשיח חיצוני הוא יוכל לקרוא ממנו את הסרטים? (בד.החיצוני יהיו רק קבצי סרטים). השאלה היא אם אפשר בכלל לחבר דיסק קשיח חיצוני לנגני DVD. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by גליטו,

שלום לכולם... יש לי שאלה .. הצורב הזה תומך ב dvd-ram ? LG GH22NS30 כי ראיתי באתר של אייבורי שלא רשום שהוא תומך וכבר צרבתי איזה 20 דיסקים בצורב הזה עם דיסקים של dvd-ram ... והם עבדו ...איך זה יכול להיות ? ומה ההבדל בין + ל- ? ומה כדאי לי לקנות אם אני רוצה רק לצורב סרטים ומוזיקה ? או שזה לא משנה אם הצורב תומך.. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, רכשתי צורב DVD חדש LG GH22NP20, היום אחרי ההתקנה נתקלתי בבעיה הבאה: כשהוספתי סרט לדיסק שכבר היה בו סרט אחד, הDVD לא הצליח לזהות אותו ( זיהה רק את הראשון ). לפני הצריבה קיבלתי את ההודעה הבאה: You are about to create a multisession write once DVD disc Session no.2 and above will not be readable with some DVD-Rom drivers and operating systems prior to Windows XP. הצריבה נעשתה באמצעות Nero 7, בשיטת disk at once ( אין אפשרות לבחור משהו אחר ) והDVD הוא די ישן, אבל אף פעם לא הייתה לו בעיה בקריאת סרטים. השאלה אם יש דרך לעקוף את הבעיה: להתקין גרסה אחרת של Nero? להתקין איזשהו driver? להחליף צורב DVD לדגם אחר? או שהבעיה היא בDVD עצמו ואין דרך לעקוף אותה... תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Boxster,

יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש עם הארדיסק 500 ג'יגה שמזוהה כדגם 5000 הזה של WD אבל במחשב עצמו מופיע לי רק 131 מגה, למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by nononinette,

המטרה זה דברים חובבנים בלבד, אין לי מושג מה זה U3 ומיקרו וטיטניום לכן אני לא יודעת איך להתייחס להמלצות שניתנו פה. אני צריכה את זה רק להעברת קבצים, בעיקר סרטים, ותמונות. ראיתי גם שיש איזה DOK שאם הקובץ גדול מדי צריך לפרמט אותו בהעברה, גם זה אין לי מושג מה זה אומר. אני מוכנה אף להגדיל קצת את התקציב, ואת הנפח אם זה שווה את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.

11. Started by (Arik),

יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. 1. אפשר בבקשה המלצה לצורב dvd שצורב וגם קורא דיסקים dvd ... ראיתי בזאפ צורבים וצורבים משולבים, מה הכוונה משולבים? הכוונה לצורבים שגם קוראים dvd ? מה אתם אומרים על זה? כונן אופטי: צורב PIONEER DVR-215DBK X20 SATA http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=691 ומה ההבדל בינו לבין זה : Pioneer DVR-215BK 2. וכן המלצה להארדיסק 500gb בחרתי את זה, הוא טוב? http://tms.co.il/product/4982

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by vale,

יש לי במחשב הארד דיסק פנימי של 160GB שדי מלא ואני צריך עוד הרבה מקום אז חשבתי לקנות עוד הארד דיסק אבל יש לי התלבטות בין פנימי לחיצוני. אני בעיקרון נוטה יותר לפנימי מכיוון שזה אמור להיות יותר מהיר(תקנו אותי אם אני טועה). במידה ואני בוחר בפנימי, כל סוג וכל דגם יתאים או שיכול להיות שיש דברים בלוח אם שעשויים להגביל אותי? כמו כן אשמח אם תמליצו על דגם בסביבות ה-500GB ושיהיה מהקטלוג של סקייפיסי, תקציב -500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי חבר שבמחשב שלו יש כונן קשיח 640AAKS, והוא רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה. אז אמרתי לו שכדאי שיהיה לו כונן נפרד להקלטות ואחד למערכת. אחרי זה חשבתי לעצמי, אולי שיקנה עוד 640 ויעשה RAID 0. השאלה זה מה עדיף (מבחינת ביצועים) כונן קטן למערכת ואת ה640 להקלטות מהכרטיס או ששני 640 בRAID 0 ושהמערכת תיהיה גם עליהם ??? ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  17. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Bingo,

ה-WD250GB שלי הלך עדיין לא יודע בדיוק ממה הוא משמיע טיקיםבאתחול הביוס מזהה אותו ובתוכו מידע שמאוד חשוב לי, האם ניתן לשחזר אותו דרך איזושהיא תוכנה או רק חברה לשחזור מידע תעזור לי? ה-WINDOWS לא מזהה אותו אבל כל אתחול הוא מבצע כל מני פעולות RECOVERING שאני לא ממש מוצא.. תודה לעונים :]

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים

20. Started by gimdy,

הורדתי משחק במחשב שלי והוא שוקל 5.3G ואני רוצ ה להעביר אותו למחשב של אחי המשחק הוא קובץ ISO קןבץ בודד ואין ברשותי זיכרון נייד בגודל הזה. האם אאפשר לחלץ את הקובץ באמצעות DEAMON TOOLS ולצרוב אותו בחלקים אם כן איך עושים זאת ? ואיזו עוד אפשריות יש לי האם כיווץ יקטין את זה לגודל שנכנס בדיסק DVD?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אז ככה זה המחשב הנוכחי אופטרון 170 3 גיגה זיכרון 2 רפטורים 36 1 200 A8N פרמיום ציפסט אנפורס 4 מעוניין בדעות לגבי M3A 78 ציפסט 780G או בקר אדפטק 3405 עם 4 חיבורי SATA עם אופציות רייד מגוונות עלויות בקר לבד עולה 1600 לוח (שדורש שידרוג מלא) כולל מעבד וזיכרונות מגיע לאותה עלות +- כמו הבקר עצמו. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=2 http://www.adaptec.com/en-US/support/raid/sas_raid/SAS-3405/ לגבי הבקר בלוח אין לי מושג וחצי מה האיכות שלו וכרגע המחשב שלי מהווה תחנת עבודה חזקה במיוחד. אשמח לקבל דעות בברכה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מתחיל להיגמר לי המקום במחשב והחלטתי לקנות דיסק קשיח פנימי חדש. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח זה שהוא יהיה שקט עד כמה שאפשר כי זה שיש לי עכשיו, דיסק קשיח של היטאצ'י 160 ג'יגה SATA2 בן שנתיים, הוא די רועש וזה מפריע שאני הולך לישון בלילה שהמחשב דולק, כי המחשב נמצא במרחק של מטר מהמיטה שלי. מתי שאני שומע את הדיסק קשיח שלי זה מתי שאני מוריד מהאינטרנט הרבה קבצים גדולים והולך לישון. ככה שחשוב לי שהדיסק הקשיח שאני יקנה יהיה שקט מאוד מתי שאני מוריד הרבה קבצים.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by arpa,

שלום ברצוני לקנות הארדיסק חדש של 500 GB. אני מחפש המלצות מאנשים שקנו לאחרונה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי עכשיו HD של WD של 160G אני רוצה להוסיף לו עוד כונן של 500G אז השאלה שלי האם אני יכול להוסיף לו כונן של Seagate בלי שהיו בעיות והאם כונן של Seagate עדיף על של WD?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום יש לי את הלוח A7N DELUX כרגע יש לו דיסק 80 IDE ואני מתכנן לבנות מערך רייד 1 או 0 עם שני כונני SATA לא זהים אחד היטא'צי ואחד מקסטור שניהם זהים בנפח אבל אחד SATA 1 ואחד SATA 2 האם יהיה שיפור בעבודה של המחשב?? עלייה של מערכת ההפעלה ?? רציתי להרכיב מערך דומה ב IDE אבל הלוח תומך רק ב SATA. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים