אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
- 

הכונן בין חודשים...ממש חדש,ואני כל יום בודק את כל הכוננים לפרקים בתוכנה hard disk sentinel. התוכנה כתובת לי על הכונן ssd מה שציינתי בכותרת,מה זה אומר? אני מוגבל באיזשהי יכולת או שאני אוגבל בעתיד? תודה אביב - 

- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower

- 

- 

מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ? - 

- 1 תגובה
- 671 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי USB של 32GB של SANDISK. אני ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS ללא הצלחה. אני מצליח רק ל FAT32. קודם כל אפשרתי את האפשרות שיש ב DEVICE MANAGER: ואז ניסיתי בדרך הרגילה של מקש ימני על ו"אתחל" ללא הצלחה: אז פירמטתי אותו ל FAT32 וניסיתי הפעם דרך השורת פקודה (כמובן שהרצתי את השורת פקודה כאדמין) גם ללא הצלחה: ניסיתי גם עם HP Disk Storage ללא הצלחה. האם יש לכם עוד רעיון? - 

- 4 תגובות
- 2.3k צפיות

- 

- 

קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32? - 

- 1 תגובה
- 686 צפיות

- 

- 

- 

המחשב שלי מחולק לשני כוננים C וD כאשר אני בודק ב"מחשב שלי" את כמות הזיכרון הפנוי והתפוס יש הרבה יותר זיכרון תפוס מאשר כשאני בודק את הגודל של כל התיקיות והקבצים בתוך הכונן. זה קורה בשני הכוננים וזה מראה לי שיש כמה ג'יגה יותר מאשר אמור להיות. נ.ב בדקתי גם את כל הקבצים הניסתרים והWINDOWS מותקן בכונן C אשמח אם תגידו לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 628 צפיות

- 

- 

הצורב עושה לי בעיות בזמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן לעדכן את הגירסא שלו אני אפילו לא יודע איזה גירסא הfirmware שלו עשיתי חיפוש בפורום בתקווה למצוא איזה מדריך שמסביר אבל לא מצאתי איך להעדכן אותו אפשר עזרה? - 

- 1 תגובה
- 607 צפיות

- 

- 

אני רוצה להוסיף עוד אחסון מהיר ומתלבט האם לקנות עוד 850 Evo או להוסיף כסף לקנייה של 960 evo שכמעט כפול במחיר (תלוי באיזה נפח) השימושים העיקריים יהיו מערכת הפעלה ומשחקים כי לא סביר שאני אאחסן דברים על כונן כל כך מהיר מבדיקה קצרה באינטרנט התשובה היא לא, למרות שכל המבחנים מציגים תוצאות מטורפות של מהירות פי 5 כנראה שבפועל ההבדלים בזמני טעינה הם באחוזים בודדים. אולי זמן התקנה יהיו מהירים יותר אבל האם זה מצדיק את הפרמייה? אשמח לעוד דעות... - 

- 7 תגובות
- 3.6k צפיות

- 

- 

שלום,אני עורך וידאו(AVID) ןברצוני להקים מערך רייד חיצוני - לאחר המלצות די חמות בסטיקי של הפורום לגבי הכונן הקשיח הנ"ל החלטתי לקנות אחד לשם גיבוי מידע פרטי(יושב במארז חיצוני ,לא רייד)ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה ,עקב כך - רציתי לדעת האם ניתן לשלב כונן זה (2-4 כוננים)במערך רייד(0 במיקרה זה) או האם יש למישהו נסיון כבר עם הדגם הזה ברייד?(למרות שהכונןרק יצא לאחרונה אם אינני טועה,אני שואל כי מהירות הכונן היא 5400RPM מה שמסווג אותו יותר בקטגורית כונן אחסון/גיבוי מאשר כונן "ביצועים". הדגמים האחרים כגון של western digital cavier black 2TB מאוד יקר בהשוואה,לכן אם הF4 יכול לעמוד במשימה זה יחסוך לי לא מעט כסף. תודה לכול מי שיעזור. - 

- 3 תגובות
- 1.9k צפיות

- 

- 

כפי שכתבתי לפני כמה ימים אני עדיין בודק אפשרות לקנות בחו"ל דיסק של WD, 160 ג"ב. אני יכול להשיג אחד חדש עם כרטיס בקר ATA ב-120 דולר. הפלוס הגדול של הקנייה הוא 3 שנות האחריות שכנראה באות עם הדיסק. אני אומר כנראה כי זה מה שנאמר לי ע"י מי שמוכר אותו ברשת ולטענתו זה מופיע על המדבקה בה נרשם נפח הדיסק. מכיוון שרובם המוחלט של הדיסקים בנפח הזה באים עם שנה אחריות בלבד אני עוד מנסה לאמת את הנקודה. דבר שני הוא כרטיס הבקר. אני כנראה לא אצטרך אותו וחשבתי לנסות למכור ולכסות חלק מעלות הקניה. הבעיה שהמוכר לא יכול להגיד לי איזה בקר יש בקופסה. אני לא בטוח אם זה PROMISE ULTRA ATA133 שעולה כ-300 ש"ח ברשת או משהו אחר. מישהו מכם יודע מה WD מוסיפה לדיסקים הגדולים שלה? למותר לציין שאני מנסה לבר… - 

- 2 תגובות
- 951 צפיות

- 

- 

ראיתי את הבעיה הזאת בכמה מחשבים שקשיחים רגילים של טרה אולי בגלל העתקה של המון קבצים בפעם אחת או התקנת המון תוכנות גרפיקה גורם לקשיח להיות מאוד איטי גם אחרי פרמוט מחדש גם ל7, 8.1 ו10. מבחינת תקינות הם נשארים על 100% בלי שום סקטור פגום - 

- 0 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

יש איזה שהיא דרך לבדוק הרדיסק על כל הבתים שלו? חוץ מ SISOFT שבודקת את המהירות שלו, וסורק הדיסק הדפ*ק של ווינדוז אני לא מכיר אף תוכנה... ויש לי הרדיסק 60GB שאני חייב לבדוק אם הוא עובד... יש איזה שהיא תוכנה שכזו? - 

- 2 תגובות
- 804 צפיות

- 

- 

לחבר שלי אין לי במחשב כונן DVD אבל יש תוכנה שנותנת לפתוח דיסק DVD בכל מקרה? תודה מראש... - 

- 2 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה - 

- 1 תגובה
- 744 צפיות

- 

- 

ראיתי שרצה פה לא מעט זמן המלצה על הדיסקים של וורבטים, אולי הם דיסקים טובים, אבל הכיס זועק. אני לא חושב שזה יפה לשדוד את ההורים ב110 ש"ח לחבילת דיסקים של 25 יחידות. כרגע נשארו לי עוד מספר מדיות DVD+R של LG שקניתי לפני זמן מה, ולפי ה Quality Test שעשיתי קיבלתי ציונים דיי נכבדים של מעל ל-90. הדיסקים הם PRODISC R03, ועלו לי לפני מספר חודשים כ-2.6/2.7 לדיסק. הייתי רוצה לשמוע את עצתכם לדיסקים מרמה כזאת, דיסקים הניתנים לקניה במחיר טוב ובאיכות טובה אגב, אני צורב על 3520 עם קושחה 2.2U, ואני קורא את זה על פיוניר DV355. תודה - 

- 24 תגובות
- 1.7k צפיות

- 

- 

שלום, איזה צורב הכי טוב, אמין ומהיר מבין הצורבים הבאים..? PIONEER DVR-111BK NEC 5170A SAMSUNG S182M LG H10NK מבלי להתייחס לכמה עולה כל אחד. (כולם עולים לי אותו דבר~ חוץ מה- H10NK שעולה קצת פחות מהשאר, אבל שוב, לא להתייחס למחיר) - 

- 14 תגובות
- 952 צפיות

- 

- 

- 

האם ניתן להתקין את הפלטפורמה U3 על DOK רגיל או שחייבים DOK מיוחד (עם חומרה מיוחדת)? - 

- 5 תגובות
- 805 צפיות

- 

- 

פתאום בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהדיסק השני שלי (SATA) פתאום נעלם מהמחשב. אחרי ריסטארט הוא חוזר. כל היום הוא קיים פתאום נעלם שוב. קרה למישהו? - 

- 5 תגובות
- 858 צפיות

- 

- 

מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו. - 

- 5 תגובות
- 701 צפיות

- 

- 

היי, אני רוצה לקנות כונן חיצוני לפחות 1TB לצורך גיבוי חומר, חלקו חשוב מאוד (סרטוני משפחה תמונות ומסמכים) וחלקו פחות. חשוב לי שהוא יהיה מחובר תמיד למחשב כדי שאני יעתיק אליו חומר, ואם אני רוצה אני שולף ומעביר למחשב אחר במידת הצורך. יש לי כבר 1TB שאני מוציא ממנו חומר רק בשעת צורך אבל הוא כבר מלא ולכן אני מחבר אותו רק כשאני חייב. וה"2.5 זולים יחסית לכן אני שוקל ללכת עליו מבחינת יציבות מה עדיף "2.5 שהוא רק עם USB או "3.5 שמחובר לחשמל תמיד? כי מה שמפחיד אותי זה עליות מתח שפוגעות במכשירי חשמל. חשוב לציין שהמחשב לא דולק 24 שעות - 

- 1 תגובה
- 1.5k צפיות

- 

- 

שלום רב, יש ברשותי כונן קשיח מסוג Samsung F3 HD103SJ 1TB כבר קרוב לשנתיים לאחרונה שמתי לב כאשר אני מפעיל תוכנות,משחקים סרטים וכו' אני שומע רעש מאוד מוזר וחזק שמגיע מתוח המארז וככל הנראה מהארד דיסק שלי. לשם כך רציתי לבדוק ולראות האם יש בעייה מסויימת והשתמשתי בתוכנה בשם : HD Tune לאחר הבדיקה קיבלתי הודעה אשר מראה שיש נזק של כ0.2%, והודעת אזהרה של Current Pending Sector שאין לי כל כך מושג מה זה אומר, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את הכונן? ואם תוכלו לתת לי המלצה לכונן קשיח פנימי, עיקר השימוש הוא למשחקים וסרטים תמונות: תודה רבה - 

- 1 תגובה
- 763 צפיות

- 

- 

היי אז ככה הלפטופ שלי (hp pavilion 15 p101nj) כרגע עם hdd של 750 מחולק לשתי מחיצות (תהרגו אותי למה...) והוא די מפוצץ ולא מספיק לי מבחינת אחסון שמעתי שיש אפשרות לוותר על הcd לטובת ssd מה הsdd הכי מומלץ שתומך בsata 3? תקציב בגג 700 בתקווה לפחות - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

הייתי היום באיזו חנות,ורציתי לקנות דיסק און קי העניין שהמוכר אמר לי ש8G כן יקרא בדיוידי נייד או רגיל,ו16G לא יקרא...אני יודע שאתם מבינים פי 100 יותר ממנו,לכן השאלה אם זה נכון או לא מופנת אליכם תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 807 צפיות

- 

- 

מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות. - 

- 3 תגובות
- 706 צפיות

-