עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן יש לי המון תמונות, התקנות משחקים כבדים וסרטונים וכרגע ה3TB שקיים הולכים להיגמר. מעוניין לרכוש כונן נוסף בנפח של 6TB ומעלה. חשוב שיהיה אמין ויסחב תקופה יחסית ארוכה. תקציב של בין 600 ל900. תודה.

2. Started by Mindwild,

שלום לכולם, מצטער אם אני פותח את הנושא במקום הלא נכון. אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי כבר דיסק קשיח טוב (WD Caviar black 1GB) שכבר מותקנת עליו מערכת הפעלה והרבה תוכנות שונות. הבנתי שזה סיפור להעביר אותו למחשב חדש. איך אני יכול לדעת לפני הקנייה מה הסיכוי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את כל מערכת ההפעלה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sli,

אם אני מסיר אותה מפה התוכנה תמחק לצמיתות ואי אפשר להחזיר אותה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום שלום רכשתי צורב של ASUS עם חיבור SATA וכשבאתי להחליף את הכונן שיש לי עכשיו גיליתי שהחיבורים שונים.. תמונה מצורפת.. מספר 1 ולי יש את החיבורים: תמונה מספר 2 מה עושים? האם יש מתאם? צריך להחליף את הצורב? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

יש לי כרגע במחשב 2 הארד דיסקים שמוגדרים על MASTER וגם כונן DVD שמוגדר על מאסטר. השאלה שלי היא אם זה משנה אם הם על מאסטר או סלייב? והאם להעביר אחד מהארד דיסקים או את הכונן לסלייב?

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Cilay,

לפי מה שנראה נדפקו לי חיבורי הSATA בלוח אם, אני מחפש כרטיס הרחבה SATA SATA 3. יש לי שלושה דיסקים קשיחים: 1.SSD עם מערכת הפעלה עליו 2.עוד דיסק קשיח 7200RPM עם עמרכת הפעלה עליו. 3.עוד דיסק קשיח שמשמש לאחסון WD CAVIAR 5400. החריצים שיש לי במחשב: PCI-E 2.0 X16 PCI-E X1 - שניים כאלה. ויש בלוח גם אתה אלה שאין לי מושג מה זה: JMicron® JMB368 PATA controller 1 xUltraDMA 133/100/66/33 for up to 2 PATA devices הלוח שלי: Asus P5E Deluxe X48לא אמורה להיות בעיה לעשות BOOT מדיסק קשיח שמחובר בכרטיס הרחבה נכון? אשמח לקבל המלצה, מחר על הבוקר אני נוסע לקנות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by Access Denied,

אני רוצה לגרום לדיסק און קי להיות מזוהה כקשיח. ניסיתי את השימוש ב-bootit באופציה flip removable bit ולא נראה שיש שינוי האם יש דרך לגרום לדיסקאונקי לעבוד כקשיח?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tkhvbcht,

איזה כונן אתם ממליצים למשתלם ביותר לאיכותי ביותר וקיצר להכי טוב במחיר עד 500 שקל 250 גיגה...שיהיה לו יציאה לusb 2.0 תודהההה

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  10. היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by dirk1,

שלום בשעה טובה קניתי מחשב חדש ואני בשלבי ההרכבה שלו. אני בשאיפה לעשות מערך RAID למערכת ההפעלה ול-DATA יש לי שני דיסקים של WD 640GB אחד Black Caviar ואחד green האם תהיה לי בעיה בגלל שהם לא זהים לחלוטין? תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. בהנחה של צורב כמו ה-ND-3500A ומערכת שבזמן הצריבה לא עוסקת במטלות נוספות, האם יש ומהן הדרישות המינימליות מהקונפיגורציה של המחשב לצריבה איכותית בלי להתפשר על מהירות הצריבה? תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום, כשהדיסק הקשיח עובד חזק אז הוא משמיע רעשיי "גירגור" שכאלו... עד כמה שזכור לי שקניתי את הדיסק הקשיח (לפני 4 שנים לערך) הוא לא היה משמיע קולות כלשהם. האם זה תקין?, האם זה אומר משהו על מצבו של הדיסק הקשיח? מדובר ב Maxtor 6Y080M0 80 GB

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  16. היי מצאתי כונן מעניין Seagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda 32MB buffer ב130 דולר יוצא סביבות 580 שח. מישהו שמע על בעיות בכונן הזה? ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by mei,

כל שבוע אייבורי מפרסמים DOK של 1GB וגם של 2. השבוע המחיר הוא 49 ל-1 ו-79 ל-2. מאמין שהחב' די גנרית האם זה כדאי? האחריות היא לכל החיים...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elad the master,

.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by JentuS,

שלום לכולם. אני חושב אולי לקנות SSD בנפח 120/128GB ואני צריך את עזרתכם שתגידו לי איזה יותר טוב. עכשיו , אני יודע שהרבה כותבים שה-M4 הוא אחד הטובים בביצועים אבל גם שמעתי שכונני ה-SSD של אינטל מסדרה 510 גם כן טובים וגם שמעתי שאינטל הוציא עדכון עבור הכוננים הללו שמשפר עוד יותר את הביצועים , אז עכשיו אני בדילמה ולא יודע מה יותר טוב , הייתי שמח אם תתנו לי עצה מה עדיף עם הסבר קצר מבין השניים או שיכול ליהיות שהופיע כבר SSD מיצרן אחר שגם כן מעולה בביצועים , אני אשמח לדעת , תודה.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by gameplan,

יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק עכשיו לשאלות דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)? הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב 2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc) יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול? 3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by RayZ,

שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by iyehuda,

לפני שבוע הזמנתי עוד צורב פילפס 1628 לתדהמתי קיבלתי צורב SPD2400 שאלתי את המוכר - הוא אומר לי שזה הדגם החדש חקרתי יותר לעומק והתברר לי שזה שווה ערך ל צורב LITE-ON SHW-1635S אני יכול להחזיר אבל האם כדי ? איך הצורב הזה אולי הוא טוב ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eladrevach,

אז ככה הspinpoint f3 היה קצת רחוק מהבית שלי ולא היה לי כוח להגיע עד אליו... בקיצור אז קניתי בסוף את הseagate baracuda השאלה שלי.. אם ההבדל ביניהם הוא ממש רציני? או שאני לא ארגיש?..

• 4 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.