אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
הי מעוניין לבצע רייד 0 לביצועים נתקלתי באיזהשהוא מקום שצריך פלופי דיסק משום מה.. האם זה נכון? אם כן, האם הפלופי צריך להיות ריק או שעליו להיות מלא? ובאיזה חומר ? תודה מראש, מאוד מעריך את עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באתר היצרן מציינים בפרוש 5 שנים אחריות לסדרת ה Black בארץ הקודש לעומת זאת רוב החניות נותנות רק 3 שנים למרות שחלק כן נותנים 5, למשל: http://www.mor-pc.co.il/index.php?_a=viewProd&productId=98 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15235 האם זה תלוי ביבואן ואם כן, מי נותן 5 שנים ? ובנוסף אשמח לחוות דעת לגבי MOR. גם 5 שנים וגם מחיר הכי נמוך. האם הם מייבאים בעצמם ???
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שניהם של SANDISK שניהם 8 גיגה נראה לי ששניהם במהירות קריאה דומה.. תג המחיר שונה משמעותית, האם שווה את פער המחיר? Cruzer Micro U3 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=SANDISK-8GB&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=134&aff=Zap〈=HE Cruzer Contour U3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18045
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מכיוון שאני רוכש ב-TMS האופציות מוגבלות לשתי אלה בלבד: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black על מה כדאי ללכת ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תהיתי בערך פי כמה מהירה העברת נתונים בין דיסק פנימי אחד לשני בתוך המחשב, לבין העברה בין דיסק פנימי להרדיסק חיצוני במהירות USB-2 ממוצעת?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה עזרה ....האם מישהו יודע שמע או מכיר תוכנה שתרחיב לי את המחיצה שעליה מותקנת הויסטה מבלי לפגועה במערכת ההפעלה...האם מג'יק פארטישן מסוגל לזה? כי ממה שאני זוכר לא....תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הדיסק הנ"ל הדיסק הגיע עם שני כבלים. הראשון - כבל USB רגיל משני הצדיים (לדברי החנות - להעברת מידע). השני - בצד אחד USB למחשב בצד השני חיבור כוח לדיסק נראה כמו החיבור של נוקיה (לדברי החנות - לתת כוח לדיסק). ניסיתי לחבר את הדיסק בלי החיבור כוח וכל המידע שאיכסנתי בו עובד הכל נמצא כמו שצריך ואני מדגיש שוב - הUSB השני של הכוח לא מחובר כלל. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה זה ואם בכלל צריך את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
זה כונן SATA של WD 120GB חבר שלי אומר שאף פעם לא הייתה לו בעיה כזו, בהתקנה של הווינדוס ההתקנה אומרת שלא מזוהה שום הארדיסק זה מוזר כי הוא פירמט מספר פעמים בעבר וזה לא היה.. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם אני צריך להריץ איזה בדיקות כל שהן לווידוא תקינות הכונן? או עצם זה שהוא פועל כבר אומרת שהוא תקין.. אשמח לתשובה זריזה כי אני ממש חייב את הכונן כבר.
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
האם ניתן להשיג בארץ SEAGATE EXTREAM CONDITIONS בתודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
windows מזהה תקלה (רואים זאת ב-DEVICE MANAGER) ב-DVD\CD drive ואני לא רואה אותו ב"מחשב שלי".... התקלה התחילה לפני כשלושה ימים.... הכל עבד מצויין לפני כן וזהו לא מחשב חדש... עריכה: הסרתי את הדרייבר דרך דבייס מנג'ר, ניתקתי את הדרייב, כיביתי את המחשב, חיברתי חזרה את הדרייב, הדלקתי את המחשב ו..... כלום! לא עזר.... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום 8) אני בניתי את המפרט שהכי מתאים לי אבל די נתקעתי בחלק של הכונן הקשיח. בכל השאר אני מסודר. הבעיה היא שאין לי מושג איזה שילוב של כוננים יהיה מספיק מהיר בשבילי אבל גם יתן לי מספיק מקום לאכסון. אני מעוניין במינימום 1.2TB שאוכל לאכסן בהם את מערכת ההפעלה, דרייברים, משחקים, תוכנות, שירים, סרטים וכו'. אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תגזול מההארדיסקים המסכנים את כל מהירות העיבוד, אם יש איזושהי דרך לסדר את זה חוץ מ-2 מערכי RAID נפרדים זה יהיה נפלא. בכל מקרה, התקציב הוא 1500 ש"ח ושוב, אני מעוניין במקסימום מהירות תוך כדי שהשטח המינימלי יהיה 1.2TB. בלי קשר לתקציב, יש לי מספר כוננים לא בשימוש שנפחם המשולב מגיע לבערך 600GB. הם יוכלו לשמש כגיבוי. אין לי שום בעיה עם RAID, הלוח…
-
- 75 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
יש לי 500AAKS ועכשיו קיבלתי את ה640AAKS כרגע יש לי מחיצה בודדת C שהיא ה500GB רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לסידור המערכת. איזה מהדיסקים יהיה למערכת ואיזה לאיחסון איך לסדר מחיצות האם כשאני עושה 100GB למערכת הפעלה זה כולל גם תוכנות ומשחקים או רק מערכת הפעלה בלבד? בקיצור, מה הדרך הטובה ביותר לסדר את המערכת אם היו לכם 2 דיסקים - 500GB ו640GB שמהיר יותר מה500. תודה!
-
- 44 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
מה עדיף ? מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ככה שתי הרד דיסקים שכבר עובדים ממזמן בנפח כולל של 500 גיגה השבוע קניתי עוד אחד של 1TB וספק כוח חדש (שקניתי היום בקיצור.. האוורסט והביוס כן קוראים את ההרד דיסק.. אבל המחשב לא מראה לי אותו במחשב שלי.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פוטר אותה?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם ללוח אם שתומך בSATA1 אפשר לחבר הארדיסק sata2? יש לי מחשב P4 ישן וצריך להחליף HD אז רציתי לשאול אם אפשר לשים SATA2? למרות הלוח עצמו זה SATA1.. תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה Segate 1TB יותר זול משמעותית מ- WD 1TB. המחיר של Segate הוא 570 ש"ח ומדובר ב- 32MB FUBBER ו-5 שנות אחריות, ואילו המחיר של WD הוא 730 ש"ח ומדובר ב- 16MB ו-3 שנות אחריות. רציתי לדעת למה המחיר של סגייט זול יותר משמעותית והאחריות ארוכה יותר והכונן מהיר יותר? אני צריך HD איכותי לגיבוי ולשמור עליו חומר מאוד חשוב ככה שאם צריך להשקיע עוד קצת כסף כדי לקחת WD אני מוכן. מה אתם אומרים? מה דעתכם מניסיונכם?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי WD 640 חדש. התקנתי אותו לבד הכל עבד טוב והוא היה מהיר יותר מהWD הישן שלי שהיה 250 ג'יגה. עכשיו פתאום יש איטיות מורגשת בכונן החדש כשפתיחת סרט מווינראר לוקחת כ 7 דקות במקום דקה כמו שהיה לי בהתחלה שקניתי אותו. בהארד דיסק של ה250 המהירות נשארה אותו הדבר. מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב שבהתחלה הכל עבד יפה מאוד :s05:
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כ 3 כוננים כאשר אחד הוא 160G-80G בשביל מערכות ההפעלה והשנים האחרים הם יהיו טרה וחצי כול אחד באפר של 32 וRPM 10000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
על פי סקירה ב HARDWARE SECRETS נמצא מהיר בטירוף ועדיף על ה SE16 WD שאומנם יותר שקט וגם יותר ירוק [uhttp://www.hardwaresecrets.com/article/603/10rl] אך בבדיקת אמינות דרך N.E 44% נתנו 5 ביצים ו 44% נתנו ביצה אחת וזה כבר מפחיד. שאלה של ניסיון בפורום?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-