עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Mingi,

קראתי את המאמר(המצוין) שניתן בלינק שבסטיקי על FAT32 v.s NTFS. ומכיוון שהמסקנה המתבקשת ממנו היא להחליף את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS אני מעוניין לעשות זאת. אבל... אני ממש לא מעוניין להתחיל לגבות קבצים ולעבוד על זה הרבה זמן, ולכן אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. אם יש לי הארד דיסק אחד, שמחולק למספר מחיצות, האם זה בסדר מבחינת מערכת ההפעלה וכו' שמחיצה אחת תיהיה NTFS או FAT32 והאחרות בגרסה שונה? ואם יש תלות על איזה מערכת נמצאת מערכת ההפעלה(WIN XP)? למיטב הבנתי התשובה היא לא, אבל בכל זאת... 2. מה הסיכון בלהחליף את מערכת הקבצים של אחת המחיצות בלי פירמוט וגיבוי? כתוב בכתבות שניתן לעשות זאת בלי בעיה... (אם אפשר בתשובה לקבל קצת הסבר מה זה עושה - כלומר איך זה מחליף את הפורמט של מערכת הקב…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  2. היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by kapland,

שלום לכולם קניתי את המוצר ואני מגבה איתו את המחשב שלי באמצעות הקישור שיש בתיקייה. " WDSync.exe" השאלה שלי היא אם אני מחבר אותו למחשב אחר ורוצה למשל לגשת למידע (נגיד לראות תמונה או קובץ מסויים) איך אני ניגש לנתונים בעצם לפי מה שבדקתי נוצרות המון תיקייות מ-1 ועד Z ובתוך כל תיקייה יש המון קבצים שהסיומת שלהם היא DML האם הקבצים האלו זה בעצם הקבצים שעל המחשב שלי אותו גיביתי? איך קוראים את אותם קבצים ממחשב אחר? יש אפשרות להשיג חוברת הדרכה בעברית ? תודה רבה רבה על העזרה ניר

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by ELpsycho,

שלום לכולם! יש לבעיה עם הצורב DVD שלי. הבעיה היא כזאת: אני מליח לצרוב איתו כל דבר אבל הוא לא מצליח לקרוא לי שום דבר. הכוונה שלי שאני מכניס לו דיסק כדי להוריד תכנים למחשב הוא כאילו קורא את הדיסק אבל בתיקיה במחשב מופיע כאילו הוא רק... מה אני צריך לעשות אני כבר חסר-אונים... תודה אנשים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Googleness,

התקלה היא כזאת, על המחשב עם הXP זה עובד מצויין ועל המחשב עם הויסטה אני רואה את הכונן ומקבל את השגיאה: z: Is not accisble Access Is Denied

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by scot,

כל פעם שאני מנסה לראות סרט דרך כניסת ה-USB בדי וי די יש לעיתים דחופות קטיעות ועיוותים. אני מניח שזה בגלל קצב הקריאה האיטי. האם קניית דיסק און קי עם קצב קריאה/כתיבה גבוהים יותר יעזרו? האם יש פיתרון אחר ?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  9. קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by devek,

קניתי כונן חיצוני בנפח 500 גי'גה של MAXTOR ורציתי לדעת אם מכשירי DVD אמורים לזהות אותו ולהציג את התכנים ברגע שמחברים בינהם בUSB? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Eli100,

שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. הכוונה לחבר 2 דיסקים בRAID 0 + 2 דיסקים ב-RAID 0 שלא קשורים ל- RAID 0 הראשון , כך שיש לי 2 כוננים גדולים שכל אחד עובד במערך בנפרד

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by sPoiled,

קניתי צורב חדש 2014L1T ASUS עד עכשיו הכל טוב. יש לי את הבעיה הזאת עוד מהצורב הקודם, בגלל זה החלפתי. אני התקנתי כבל SATA, הכל טוב, כל החיבורים במקום. אני בא לצרוב בוא אומר שהוא צורב לי 4X והוא צורב את הדיסק חצי שעה. שמתי בנרו שבא עם הצורב, מקסימום מהירות. המהירות שהוא תומך ב DVD-R (הדיסקים שאני צורב) היא 20X אז למה לעזאזל הוא צורב לי 4X ? או שהוא כותב 4X וצורב לי שעה. כאמור צורב חדש, בעיה שהייתה בצורב הקודם. יש בעיה עם הכונן קשיח? יש בעיה בלוח אם? אני לא מצליח להבין! מערכת הפעלה: XP PRO סוג צורב: 2014L1T ASUS 20X (חדש עכשיו קניתי) סוג דיסקים: PHILIPS DVD 4.7 GB 1-16X צריכים מפרט מלא? עכשיו אני מתבאס..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שלום, הדיסק הקשיח שלי WD120 כבר די ישן קרוב ל4 שנים והוא התחיל לקרטע לי בVISTA ולהרעיש. חשבתי לקנות את ה - SG ST3500320AS ב 275 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm או שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את WD 6400AAKS שלפי מה שהבנתי חוץ מזה שהוא יותר גדול הוא גם יותר מהיר מהSG ??? http://www.skypc.co.il/pl_product~WDC1210~7~0.htm תודה לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. פחות מחודש שהכונן הזה אצלי במחשב....seagate 500gb והוא הפסיק לעבוד. הביוס לא מזהה אותו ושהוצאתי אותו מהמארז אני שומע משהו משוחרר בפנים לממש אחריות זה הסיכוי היחיד שלי...האם כדאי לי לדרוש להחליף לדיסק של WD לדוגמא ?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by therealgti,

שלום לכולם יש לי בעיה התקנתי היום ויסטה אולטימייט 64 ביט עכשיו בהתקנה הוא אומר לך איפה אתה רוצה להתקין אותו כאילו באיזה כונן ומופיע לי שם הכונן ויש למטה אפשרות שכאילו לעשות מחיצה לוחצים על new ואז אתה קובע כמה ג'יגה לקבוע בקיצור עשית את זה חשבתי שזה יתן לי שני מחיצות ואחרי ההתקנה את נכנס למחשב שלי ולא מופיע המחיצה השניה ... מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. קניתי לאחרונה כונן סיגייט 500 ג'יגה מהיר למדי - ממוצע 110 (מגה לשניה) ויש לי עוד שני כוננים קשיחים (שניהם 80 ג'יגה) - אחד ממוצע 50 והשני 35. את המערכת הפעלה התקנתי בחדש המהיר ואני שוקל אם לנתק את השאר או להשאיר אותם, כי ממילא זה לא יפגע בביצועים. איך זה עובד בעצם? תודה!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  22. שלום לכולם! בטעות התחלתי לפרמט את ההרדיסק ה120G שלי ואחרי 2 אחוזים הפסקתי אותו עכשיו הוא לא נותן לי להכנס אליו ואומר שאני חייב לפרמט!! יש דרך להציל את המידע החשוב שיש לי שם???!! תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. אפילו לא הצלחתי למצוא רק קופסא של כונן קשיח מבוסס רשת. וההארדיסק הכי זול מתחיל מ900 שקל!! מישהו מכיר מקום שמוכר במחירים שפויים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by liordavid,

היכן ניתן למצוא את הכבל המדובר ? מחפש אורך של לפחות מטר... כמובן שעדיפות לארץ.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by hararim,

קיבלתי מחשב חדש ובהתקנת הווינדוס חילקתי את הכונן הקשיח ל-2. עכשיו בווינדוס לא מופיעה המחיצה השניה כלומר במקום 2 כוננים אחד שך 100GB והשני של 150GB , מופיע רק כונן אחד של 100. יש רעיונות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים