עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עקב בעיה עם מחשב ישן שאני רוצה להחזיר לשימוש , אני צריך דיסק קטן מ40 גיגה על מנת להגדיר אותו בתור ראשי , תקציב של 200 ש"ח , האם מישהו יכול לעזור

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז ככה, אני מניח שכולם מכירים סיפורי על קוראי CD שאחרי תקופה מסויימת מפסיקים לקרוא דיסקים צרובים וקוראים רק דיסקים מקוריים עכשיו אני מבין שעל הדיסקים המקוריים יש קטע כלשהו עם חתימה מסויימת על הדיסק, אבל מה מונע מהקורא CD "להסכים" לקרוא דווקא דיסקים עפ החתימה הזאת? בתודה מראש, דור..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by maorfar,

יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב ולהוסיף לו מקום אז אני צריך הצעות לארד דיסק טוב שיהיה שקט ומהיר לא משנה לי החברה כל כך רק שיהיה אמין. כמה שהמחיר יהיה יותר נמוך יותר טוב(450 שקל במקסימום) כמובן שזה לא יבוא על חשבון מהירות או אמינות. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. הדיסק הקשיח שלי עושה קצת בעיות. ביממה האחרונה עברו עליו לא מעט זעזועים וזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבעיות אבל זו לא בטוח הסיבה, אולי יש אחרות. בכל מקרה כשחזרתי הביתה חיברתי את הדיסק חזרה למחשב והכל פעל בסדר גמור, לא היו רעשים או בעיות. לאחר זמן מה של שימוש המחשב נתקע, אז פשוט ביצעתי ריסטארט למחשב, אך מסך הטעינה של הווינדוס לא עלה ובמקומו הוא הודיע לי על קובץ פגום או חסר: Windows can not start because the following file is missing or corrupt אז בצעתי לדיסק chkdsk דרך recovery console זה לקח בערך 4 שעות. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה ההיא יותר אלא במקום אני פשוט מקבל מסך כחול והמחשב מיד מבצע ריסטארט. בהפעלה הבאה יש לי את המסך שאומר שבפעם האחרונה ווינדוס לא אותחל כראוי ואני צ…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

סליחה אם זה לא הפורום המתאים שלום.. היה לי dvd דפוק שהסרטים היו נתקעים בו.. גם סרטים שראיתי ממזמן כשהוא עוד היה בסדר אז החלפתי לdvd אחר.. שהוא די ישן אבל הוא היה סגור.. עכשיו הוא עבד(/עובד?) בסדר... סרטים רצים עליו אבל מקטע מסויים בספריית dvd-r שלי יש קטע מוזר: הסרט רץ חלק.. עד שהוא מגיע לסביבות פרק 15 ואז מתחילות תקיעות ולאט לאט זה מחמיר עד שזה כבר בילתי אפשרי לצפות בסרט.. - קרה לי כבר עם 2 סרטים אני מכניס את הדיסק למחשב אחר (לא זה שהסרטים נצרבו ממנו הכל שונה כולל החברה של הצורב וכו'...) והסרטים עובדים חלק... מצד שני סרטים שהספקתי לראות על הdvd ה"חדש" הזה עדיין עובדים חלק... איך אני אדע מה מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. מדובר בהארד-דיסק פנימי של WD 250GB הפעולה האחרונה שביצעתי במחשב והיתה משמעותית היא יצירת גיבוי באנמעות Acronis בהפעלת המחשב הטמפרטורה מתחילה באיזור ה 35 מעלות ומגיעה עד לאיזור ה 60 מעלות :-X המארז שלי מאוורר והטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך באיזור ה 35-40 מעלות טמפרטורת לוח האם 47 מעלות. יש טעם לשקול רכישה של אחד חדש או שאני צריך למצוא דרך לקרר אותו? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Polk,

ההרדיסק שלי מחולק לשתי מחיצות. למה כשאני מעתיק איזה קובץ גדול ממחיצה אחת לשניה, ואחרי זה משווה את הגדלים שלהם, ה-SIZE שלהם יוצא אותו הדבר, אבל ה-SIZE ON DISK יוצא קטן בכמה ביטים בהעתק מאשר בקובץ המקורי? כשאני מעביר מהארדיסק אחד להארדיסק אחר שיש לי, זה לא קורה. היכן אובדים הביטים האלה?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by barduck,

שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Oranili,

הסתדרתי תודה לכולם שיניתי פורט בSATA

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני בנפח טרה ואני צריך עזרה בבחירה של החברה והדגם. יש לי היום HD חיצוני של MAXSTOR בנפח טרה מדגם ONE TOUCH 4 ואני מעוד מרוצה ממנו הבעיה שאני קניתי אותו לפני מס' חודשים ב 670 שקל והיום הוא עולה מעל 800 , ולאומת זאת ההרדיסקים של WD וSEGATE עולים הרבה פחות ורציתי לדעת איך הם? השימוש העיקרי שלי עם ההרדיסק הנייד הוא גיבוי והפעלה של סרטי HD . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני קונה נגן מולטימדיה IAMM NOVATRON NTD35 שמאפשר לראות בטלויזיה סרטים מהמחשב. הוא צריך דיסק קשיח 3.5 אינצ', SATA. אני רוצה בגודל של 500ג'. איזה דיסק קשיח כדאי לי? ראיתי באתרים השונים סוגים שונים שנראים לי זהים, ואין לי דרך לדעת מה יותר טוב. אז איזה עדיף לי? תודה רבה, מושיקו

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by daniel0089,

אז כמה שאלות.. 1) מה ההבדלים בין NTFS לFAT32? 2) יש לי דיסק של 40GB שאני מעוניין להפוך אותו שישמש אותי בידיוק כמו DOK...האם שווה לי להפוך אותו לFAT32 או להשאיר אותו בNTFS? תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. התמונה הראשונה זה ה640 והשניה זה ה500 בשביל זה שילמתי? עלק משתווה לראפטור :2gunsfiring: [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. LIGHTSCRIBE, זה ממה שהבנתי ציור על הצד ההפוך של הדיסק, במקרה יש לי צורב LS. אני מפחד להרוס אותו.. הוא צריך דיסקים משלו או שאני יכול לעשות LS על כל דיסק, שיש עליו ציורים ולוגואים של החברה. תודה על העזרה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. התוכנה המובנת בווינדוס מוגבלת באפשרויות שלה לכן היא אינה מתאימה לצרכים שלי. מבקש המלצה לתוכנה ידידותית לחלוקה למחיצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by arkadur,

אני מעוניין לשדרג את מערך RAID 0 שלי המורכב מ2 ראפטורים אני לא בקיא בתחום הSSD, לכן אשמח לקבל פרטים נוספים עבור כוננים מומלצים - אני מחפש נטו ביצועים מכיוון שצמד הכוננים ישבו בRAID 0 , אני אסתדר מסתפק בנפח מינימלי של 64GB לכונן, כך שבסוף יהיה לי 128. אני יודע שיש לנו כאן פונקציה של תקציב, ולכן אשמח לקבל 2 -3 המלצות עבור כל קבוצת מחיר 1. מחיר מינימלי למערך 2. הצעה של עלות\תמורה 3. הביצועים הטובים ביותר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום, אחרי שבכונן samsung שקניתי לפני 4 שנים, התחילו להופיע bad sectors, החלטתי לקנות כונן חדש. מהחיפוש מהיר באינטרנט ראיתי ש Seagate ST3500320AS הוא די משתלם, אבל אחר כך ראיתי חוות דעת לא מחיאות... אשמח לשמוע איזה כונן אתם ממליצים, בסכום עד 300 ש"ח: Seagate ST3500320AS Western Digital WD5000AAKS כונןן אחר? דרך אגב האם SATA 2 דורש חיבור מיוחד או מתחבר לחיבור SATA רגיל?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by t_elad,

אני צריך צורב DVD איך הצורב הזה : LG GSAH55L ? פשוט חבר נמצא באיזה חנות וזה מה שיש שם של LG למרות שנראה לי זה יקר מדי ב- 180 ש"ח יש לי מחשב יחסית ישן פנטיום 4 והחיבור אם אני לא טועה הוא : PATA\ATA\IDE\Flat Cable ארוך כמו בהודעה בדביק. אני משתמש בדיסקים של סילוורליין DVD+R הכונן יתאים להם? או שכדי את הדגם LG GH22NP20 ? עדיף כמה שיותר זול אבל איכותי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by gap,

היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Oranl,

היי, איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie? ואיך הם לעומת WD? ההתלבטות כרגע היא בין 750GB של Lacie ב-430 ש"ח (מבצע בבאג) לבין 500GB של WD ב-450 ש"ח ב-KSP. מה עדיף לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום, יש לי מספר שאלות שמפריעות את מנוחתי בימים סוערים אלו המצב שלי כרגע הוא כזה: 2 חיבורים של SATA במחשב. כונן קשיח של 500, וכונן של 80. הווינדוס מותקן על ה80 (וזו בעצם הבעיה הגדולה) מה שאני רוצה לעשות: לקנות כונן של 640 ולהחליף את ה80. השאלות: א. נניח שאני מחליף פיזית את ה80 ב640 החדש. אני אהיה במצב ראשוני, שידרוש boot ודיסק התקנה של ווינדוס? ואז אני פשוט אצטרך להתקין כרגיל? ב. אם אני עושה את הנ"ל, ואז מחליף חזרה את הכוננים - המחשב יקלוט את התקנת הווינדוס מהכונן הישן, כולל ההגדרות הישנות? אני קצת מבולבל ואשמח אם תאירו את עיניי בתשובות ואולי טיפים והצעות. אני פשוט משתגע מזה שיש לי מקום רק ל2 כוננים והווינדוס מותקן על ה80..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. שלום. יש לי התלבטות קשה. אני רוצה ליצור מערך RAID של 4 כוננים 1TB כל אחד - סה"כ 4TB ברייד 0. ראיתי את הדבר הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=501&language=en נראה אחלה. יש לזה הרבה יתרונות: אפשר לקחת ספק יותר חלש למערכת, פחות חום ועומס במארז, אפשר לגשת לחומר מכל המחשבים ברשת בלי בעיות, ובכלל פחות עומס על המחשב. אבל פתאום חשבתי על זה: זה חיבור רשת, והוא יותר איטי מSATA, גם אם הוא 1GB, אז זה לא יוריד לי בביצועים? ובכלל, כשחושבים על זה, הרי כל מארזי הרייד עובדים על FW,LAN או USB לא עלינו. זה לא מוריד בביצועים? ואם זה כן מוריד, כמה? והאם זה שווה עדיין כדי לא לדחוף את כל הדיסקים במארז, שעם כרטיסי המסך של היום הכל פתאום נהיה צפוף? אני תמהה. תודה לעונ…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים