אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלי למחשב והוא של חברת MAXTOR 500 GB הוא דורש ממני לפרמט אותו יש לי הרבה מידע חשוב עליו , בעבר קרה לי אותו הדבר רק אחרי כמה פעמים שחברתי מחדש זה הסתדר מה אפשר לעשות תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול: לוח אם Gigabyte EP43 DS3L מעבד E8400 BOX כרטיס מסך מהמחשב הקודם יש לי HD3850 וזיכרון 4Gigabyte Mushkin 800Mhz אז יש לי דיסק קשיח IDE 250GB הוא מהמחשב הישן שלי ויש עליו כבר מערכת הפעלה והרבה קבצים אני לא קניתי למחשב החדש דיסק קשיח כי אני רוצה לחבר אותו במקום אבל אני לא הבנתי כלכך איך מחברים דיסק קשיח IDE קראתי משהו עם ג'אמפרים אבל אני לא כלכך יודע מה זה אני יודע שיש חיבור IDE בלוח אם ככה שזה אמור לעבוד עם הדיסק הקשיח עם מישהו יכול להסביר לי איך לחבר דיסק קשיח IDE אז תודה ועם כבר יש מערכת הפעלה אז שאני יחבר אותו ללוח אם וידליק את המחשב הוא יעבוד רגיל? או שאני אצטרך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש DOK שיהיה יעיל להרצת סרטים בDVD. אשמח לשמוע הצעות
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניים לקנות DOK כדי להריץ סרטים בDVD. הרבה אנשים המליצו לי על כל מיני סוגי זיכרון נייד שכולם הורא איטיים (ולי אין סבלנות). אשמח אם תמליצו לי על זיכרון נייד שהוא יחסית מהיר בהפח 4-8 GB.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אמצעי גיבוי בנפח של כ500GB לצורך גיבוי תקופתי (נניח פעם בכמה חודשים) אופציה אחת היא רכישת דיסק קשיח חיצוני השניה היא רכישת דיסק פנימי + מתאם SATA ל- USB כמה שאלות: א. כמה אמין השילוב של פנימי+מתאם? ב. אחת הסיבות להעדיף את הפנימי+מתאם היא האפשרות להחליף את הדיסק כשהוא יהיה קטן מידי (וכן... זה יקרה מתישהו). האם ניתן להחליף גם בחיצוני? אני יודע שתכלס בפנים יש דיסק פנימי, השאלה היא האם זה פוגע בפונקציונליות. ג. אם רוכשים פנימי+מתאם, האם זה משנה אם זה IDE או SATA? לא כל כך חשובה לי מהירות ההעברה. IDE עולה הרבה פחות תכלס המחיר של פנימי+מתאם הוא כמעט חצי תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני מבקש לסייג את מה שאומר להלן בכך שמדובר בנסיוני האישי ובנסיונם של כמה אנשים אחרים ברשת (בחו"ל) שכתבו על בעיות עם הצורב שבנדון בפורומים הבאים: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070501001439577&board_id=2&model=DRW-1814BLT&page=1&SLanguage=en-us http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=63&threadid=2145501 לאחר ההסתייגות לעיל, אבקש להזהיר את אלו הקונים את הצורב מהדגם הנ"ל. מסתבר שלאחר אחד או יותר נסיונות לצרוב lightscribe, הכונן מפסיק לקרוא/לצרוב CD -ים, אך ממשיך לתמוך ב DVD ים. בנסיון לפתור את הבעיה ניסיתי לשדרג/לשנמך גרסת firmware, להתקין תוכנת lightscribe מחדש, לנקות את עינית הצורב - שום דבר לא עזר. מסתבר שיש אנשים, ואני…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מתאם מ-SATA וגם IDE ל-USB.. מישהו יכול להגיד לי האם זה שווה?זה מעביר את מהר? אשמח ללינק לאחד טוב... עריכה: ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 מה אתם אומרים עליו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ויכול לתת פידבקים חיובים\שליליים עליו? (אני רוצה לקנות כונן שמתחבר לרשת, אבל אני אשמח לשמוע על האמינות שלהם בכלליות). תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש דגם של דיסק מחברה מוכרת, עם נפח של 500GB,7200RPM,32MB BUFFER, ושיהיה מתאים לRAID 5 - הכי חשוב! אני קניתי 3 דיסקים של Seagate ST3500320AS ובסופו של דבר התברר לי שהם מתאימים אך ורק לRAID 0,1. אז יש למישהו המלצה לאחד כזה? ושיהיה בטווח המחירים הנורמלי: עד 350 ש"ח ליחידה. תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הדגם שאלכס המליץ עליו וראיתי שבאתר שלהם יש רק את הדגם הזה אז הלכתי לחנות וקניתי אותו מבלי להסתכל יותר מידי כי גם הייתי לחוץ בזמן ועכשיו בבית אני רואה זה דגם DRW-20B1LT ולא RW-2014L1T!!! מה ההבדל בניהם ומי עדיף?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט קצת ישן אך עדיין סוחב בכבוד יחסית משחקים של היום AMD athlon 3700+ Gigabyte Ga -k8n-sli 4x512mb corsair DDR400 samsung 160GB sata 2 Leadteck 8600GT extreme edition. השאלה האם קניית HD חייתי כמו ה barracuda s.11 500GB של SEAGATE ישפר את הביצועים של המחשב שלי? האם זמן טעינת המשחקים יקצר? או שאני לא ארגיש את ההבדל בכלל. אין לי כרגע כסף לשידרוגים אחרים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך העברת קבצים יוצאת הודעת השגיאה "אין אפשרות להעתיק את <שם הקובץ> :אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" ולפעמים קופץ גם משולש צהוב קטן למטה " כתיבה מושהית נכשלה" פניתי לתמיכה של קינגסטון ושם ניסו לפתור את זה בפירמוט עם תוכנת killdisk ואח"כ פירמוט שוב בווינדוס - לא עזר. עכשיו ניסיתי זכרון 8GB של קורסייר והוא עובד נהדר במחשב שלי. הזכרון של קינגסטון עובד נהדר בכל מחשב אחר שבדקתי ,רק לא במחשב שלי. זה כאילו הזכרון נייד הספציפי הזה והמחשב שלי - לא חברים ולא רוצים שום קשר אחד עם השני. אני מצרף תמונה של "מציג האירועים" שקובע שמדובר במזהה אירוע מספר 51 ומשם אני כבר לא מצליח למצוא את הפתרון. [br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:49:49…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים של MAXTOR זהים בדגם, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה,ואני רוצה להפוך את הדיסקים לRAID 1(כלומר שזה יעשה מירור לדיסק של מערכת ההפעלה) יש סיכוי לעשות RAID 1 מבלי למחוק את תכולתו של אחד הדיסקים? כמובן דרך הIntel Matrix Storage,ולא דרך כרטיס RAID או משהו..
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הארדיסק שיהיה כונן C, ועליו תותקן מערכת ההפעלה (Vista Home Premium 32bit). כבר יש לי שני הארדיסקים WD500AAKS במערך RAID 0 שאני רוצה להפוך לכונן אחר שיכיל את כל המדיה וההורדות וכו'. אני מחפש הארדיסק שקט, וכמה שיותר מהיר בעל נפח עד 80GB, אפילו קטן יותר יתאים. לוח אם Asus P5K-E תומך ב-SATA 2. מחיר יכול להגיע עד 500 ש"ח. האם כונן רפטור יתאים? האם הוא שקט? ומה לגבי SSD? האם הם כבר הוכיחו אמינות? תודה מראש, אורן.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לשאול... אם למשל יש לי שני דיסקים במחשב. אחד מהם אני משתמש בו, והשני לבאקאפ. יש מצב שאם למשל הספק מקצר או משהו כזה או בעיה רצינית אחרת, שניהם נפגעיםבבת אחת?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כל מה שאני מנסה לצרוב עם נרו ,בסוף תהליך הצריבה(כשהו מגיע ל 100%) אני מקבל את ההודעה הבאה: וזה קורא לי כל הזמן שאני מנסה לצרוב משהו! אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. נ.ב איני בטוח אם אשכול זה מתאים בתכנו לפורום זה ,במידה ולא אשמח אם תעירו לי את האשכול למקום המתאים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש 2 הארד דיסקים טובים עד 1000 ש"ח, אני מוכן גם אם יש חריגה קטנה, על אחד אני מתכנן להתקין XP ועל השני VISTA. חשוב לי שאחד יהיה בנפח של 320 GB לפחות והשאר לא משנה כמה העיקר שיכסה את התקציב שלי, כמובן ששני ההארד דיסקים צריכים להיות SATA 2. תודה גדולה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
2 תוכנות האמת. האחת חינמית, ובמידה ואין אחת כזאת מספיק טובה אז אחת בתשלום - שתיתן דיאגנוזה מאוד ברורה - תקין או לא תקין. המחשב שלי כל כמה ימים נדפק והוא לא עולה, אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה בHD, הבעייה היא שהסריקה של הווינדוס לא ממש עוזרת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-