עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. אני צריך המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי אוטומטי של המחשב, כמו כן שיאפשר לי להגדיר תיקיות/דיסקים שאני מעוניין לגבות. ניסיתי לעבוד עם הכלי של מייקרוסופט שמובנה בווינדוס, אבל משום מה בסוף הגיבוי הוא כתב לי שהוא נכשל. אני אנסה שוב להשתמש בו. בכל מקרה רציתי לדעת האם למישהו יש המלצה על כלי חינמי אחר. תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by omrij,

אתמול בלילה עשיתי קצת שטויות איכשהו בזמן שהתעסקתי בדיסק אחד, דיסק קשיח שני נמחק הדיסק היה מורכב מPARTITION אחד של NTFS מלא בקבצים הדיסק מופיע כרגע כGPT ורובו המוחלט של השטח UNALLOCATED צריך המלצה לתוכנה שתדע לשחזר את הכונן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. התקנתי SSD על המחשב בגודל 128GB. הדיסק הקשיח בגודל 500GB מחולק למחיצת מערכת ההפעלה © של חלונות 7 בגודל 250GB מתוכם 55GB תפוסים, ומחיצה נוספת (E) שבה כ170GB תפוסים. אני רוצה לעשות CLONING של מחיצת C בלבד אל הSSD. איזה כלי מומלץ להשתמש שיעשה את מה שאני רוצה ? (בבקשה לא להמליץ לי על התקנת חלונות מחדש. לא מעוניין באופצייה הזאת)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש מקבילה לMemtest רק עבור דיסקים קשיחים?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. אורח mind5
    Started by אורח mind5,

אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...

7. Started by noamroze,

שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי NAS של qnap עם 3TB -T251A בעל שני bays מקונפג ב Raid1 . על הNAS אני מאחסן גיבויים של Acronis ו Timemachine. לאחרונה התחלתי לגבות את התמונות מהטלפונים כדי לפנות מקום ו נגמר לי האחסון. אני מתלבט האם לקנות אחד חדש או לבנות אחד כי synology או nap יקרים ברגע שרוצים מעבד חזק. האם כדאי לאחסן ב S3 ? אני רוצה שתהיה לי האפשרות לצפות ב metadata של התמונות שהיו בגוגל פוטו ( מיקום, תאריך וכו)

9. Started by dor123,

ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי. אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי. איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר? עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לת…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SuBeX,

מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by yakir4u,

צריך המלצה לODK USB 3 עם נתוני העברה טובים בגדול של 16-32G תלוי במחיר תודה

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by blbenny,

חשוב מאוד שתהיה לו מהירות כתיבה וקריאה גבוהה יותר מהמוצרים הרגילים והזולים שיש בשוק תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by BuLa,

אני רוצה לקנות DVD-ROM בלא יותר מ-350 שקל... זה נראה לי טוב: http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/CDA/Industrial/IndustrialProductDetails/0,1444,1742,00.html מה אתם אומרים עליו? יש לכם הצעות אחרות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by segev22,

שלום אני מחפש כונן קשיח מהיר (הכי מהיר שיש והכי יעיל) בין 250 ל320 ג'יגה בייט בממשק SATA2 עם 16MB זכרון מטמון חשובה לי מאו המהירות של הכונן הקשיח כי כרגע יש לי ארדיסק SEGEAT ST3160023AS 160GB ממשק SATA 8MB זכרון מטמון והוא איטיט מאוד ויוצר לי צוואר בקבוק על המערכת. אז אנא התחשבו בעיקר במהירות ואני לא מדבר על ארדיסק שעושה 10 או 15 אלף סיבובים כי זה כמו שהבנתי ארדיסק לשרתים. ושמעתי שיש ארדיסקים בטכנולוגיית NQC שגורמת לזרועות קריאה וכתיבה של הכונן לעבוד יותר ביעילות אני לא יודע אם מהר יותר. בתודה מראש שגב שטובי

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by george1625,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח Foxconn P4M800P7MB שזה אומר SATA I בלבד. אני מחפש דיסק קשיח עם נפח הכי גדול שאפשר בתקציב עד 350 ש"ח. ושאלה - האם דיסקים של SATA II יכולים לעבוד ב-SATA I ? אשמח להמלצות! תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולשים בו 2 דיסקים פנימיים. אני לא זקוק לנפח רב אבל הדיסק הקטן ביותר שמצאתי ושעונה על התנאים שבכותרת הוא בנפח 640GB ולשים 2 כאלו זה מיותר לחלוטין עבורי. מצד אחד, השאיפה שלי היא להוריד עלויות על ידי הורדת הנפח בלבד. מצד שני, אם (נניח) כי שני דיסקים של 320GB יעלו יותר מזה שבלינק זה בסדר מבחינתי. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1800 בגדול, אני מחפש דיסק קטן יותר שעונה על התנאים לעיל ושיהיה מחברה טובה. יש כאלו? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital ‎Caviar Black WD1001FALS‎ Sata II ב420 ש"ח Western Digital ‎Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח‎ עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by david16tt,

אוקי התקציב 500 ל HDD עם נפח של 2TB לפחות ולגבי ה SSD 300-400....מחניות KSP או 1PC לגבי האורך חיים של SSD הוא לא פחות מ HDD ממוצע ? יש כאלה עושים SSD 500GB לשימוש של משחקים וכו...איך המהירות משתפרת אם עושים את זה ברמה ששווה לחרוג מהתקציב או שלא ממש הרבה ועדיף רק SSD לווינדוס?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. היי חברים. מחפש HDD חיצוני שישמש אך ורק לסטרימר שלי. שיהיה מינימום של 1TB, ושיהיה אמין. יש המלצות? תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yaniv Debbi,

מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by matan2411,

אני צריך המלצה על SSD של 500GB, אין ממש תקציב

24. Started by 4xtos,

היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb

25. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD השאלה שלי היא יש לי אפשרות לקנות יד 2 SanDisk Ultra Plus ב400 ש"ח או להוסיף כסף ולקנות כבר חדש? ועוד דבר אך SanDisk Ultra Plus הוא טוב בכלל???

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים