אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את ה- CR-9000 photofast ידוע שהוא עובד הכי טוב והכי מהר עם כרטיסי SDHC עם צ'יפ SLC. אני מחפש אילו כרטיסים משתמשים בצ'יפ הזה או ב-MLC, ורק מעטים מפרטים באופן מפורש. האם הכיתוב 6 class הוא אינדיקטור לזה שהכרטיס הוא SLC, או שיש 6 class שהם MLC?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
היי,לאחר שנשאר לי רק 20 גיגה פנויים על המחשב,החלטתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. לאחר דפדוף קל ראיתי שאייבורי מוכרים דיסק קשיח של סייגיט בנפח 320GB בגודל 2.5 אינץ(האלה שלא צריכים חשמל רק USB) במחיר של 340 שקל... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2326&CatCode=405 אפשר לקבל עליהם בא'נצמרקים של מהירויות ? יש מתחרים במחירים האלה? אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי hardisk של samsung מלפני שלוש שנים בערך. הווינדווס לא עולה לי ורשום שיש ווירוס בהרדיסק. ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ה boot אבל ההודעה מופיעה שוב ואני לא יכול לפרמט. יש אפשרות לפרמט באמצעות כפתור או שאני חייב להחליב את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס FIREWIRE+ כבל בדקתי מספר מקומות בעיקרון יש לי מסרטת וידאו ישנה שאני מעוניין להעביר את מה שהסרטתי למחשב תוך שמירה על איכות מקסימלית של סאונד ורזולוציה (לכן אין לי צורך בכל הכבלים של ה-5 מטר למינהם) רוב המקומות מוכרים סוג אחד של FIREWIRE הם אמרו לי ושאין יותר מסוג אחד לעומת זאת מוכרים אחרים אמרו לי שיש מספר סוגים עם איכויות שונות המקום הזול ביותר (רשת כלל ארצית) רצה 35 שקל [KSP] אפשר לראות את הכבל שהם מוכרים באתר עם המחיר הנ"ל בשאר המקומות המחירים נעו בין 90-200 שקל אודה לכם על העזרה כבר הלכתי לאיבוד
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי קצר במחשב ולאחר שהלדקתי אותו מחדש ראיתי שהדיסק הקשיח מזוהה על ידי הBIOS אבל הWindows לא עולה. לצערי לא היו לי גיבויים וכל חיי נמצאים שם (תמונות וכו'). התקנתי Windows על גבי דיסק קשיח ישן וראיתי שהדיסק הקשיח שלי מופיע מDisk Management כUnllocated. הדיסק היה מחולק לשתי מחיצות. כיצד אני יכול לשחזר את המידע? אני מוכן לשלם כסף עבור זה, שמעתי שיש חברות שמתמחות בנושא. מקרה זה הוביל אותי להחלטה שאני חייב למצוא פתרון גיבויים טוב יותר. אני כרגע מתלבט בין לקנות שני דיסקים קשיחים של חצי טרה כל אחד ולחבר אותם למחשב על ידי RAID 0 או לקנות שרת קבצים יעודי. אני מעדיף ללכת על הכיוון של השרת קבצים אבל אני לא רוצה לשלם פי שתיים..... האם מישהו מכיר שרת Storage שאפשר לקנות …
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה 640AAKS (תאריך יצור בינואר 09) וראיתי פה כל מיני הגדרות עם תוכנות וכאלה, שמשפר מהירות? איזה הגדרות לשים ואיך? ואם יש המלצות? לא להעביר אליו קבצים בימים הראשונים? יש לציין שהכל במחיצה אחת, והכונן ישמש רק לסרטי HD וסרטי DVD (יש לי כונן נפרד לXP ולמסמכים,תוכנות וכאלה...) הכונן חדש ואין עליו כלום עדיין, ועשיתי אותו NTFS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למארז RAID בכדי שאוכל לישון בשקט. אז ככה, בבית שלי מותקנת רשת עם 3 HDD חיצוניים (500G כל אחד) שעליהם נשמר מידע שאני ממש לא רוצה לאבד ולכן חלקו (החשבו ביותר) מופיע בלפחות משני HDD. כעת אני צריך עוד נפח ואני לא רוצה HDD נוסף. אני מחפש מארז שיוכל להכיל לפחות שלושה HDD (כי מארז עם שני HDD ושיכפול (RAID1) נראה לי לא חסכוני - אולי תשכנעו אותי אחרת...) לטובת גיבוי מידע. אין לי בעיה שהמארז ירעיש קצת (הוא בחדר עבודה ולא ליד טלויזיוה) ויהיה גדול. לעומת זאת, מאוד חשוב לי שהמידע ישמר לנצח (אני פנרואיד...) ושהמארז יכול לעבוד הרבה זמן רצוף (למרות שאני מחזיק עליו רק גיבויים ולא משתמש בו לעשות הזרמת סרטים ברשת, אני לא רוצה להדליק אותו רק בכל פעם שאני צריך ממנו…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ראיתי ת'אשכול ההוא של ה30 עמודים בערך על ההארד דיסק הזה והבעיות שלו... קיצר החלטתי להיות שפן ניסיונות וקניתי אותו היום והנה התוצאות: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח 1TB של Seagate ST31000333AS בתוך מארז Thermaltake Max4, המארז בלי מאוורר. למארז הזה יש מפסק הדלקה/כיבוי. רציתי לשאול האם זה בטוח מבחינת התחממות להשאיר את המארז דולק ומחובר למחשב כל הזמן או שרצוי להדליק את המארז כשצריך וכשמסיימים להשתמש לכבות עד לשימוש הבא. מה אתם אומרים? אשמח לתגובה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפי ההארדיסק יש לי 44 גיגה פנויים אבל אם אני בודק כמה תופסים הקבצים על האארדיסק אמור להיות לי 80 גיגה פנוי עשיתי דיפרג מלא פעמים - עשיתי ניקוי דיסק עם שלל תוכנות משהו פה מוזר... אומנם ההארדיסק מפוצל אבל לא אמור להיות חסר יותר מ3-5 גיגה לא 40
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ככול הידוע לי כל הדיסקים הקשיחים המתחברים באמצעות מימשק SATA הם מראשיתם מתוכננים להיות HOT SWAPABLE כלומר שניתן לחברם ולנתקם מהמחשב מבלי לכבות אותו. השאלה היא האם יש בכלל דבר כזה מתאם SATA TO USB ? והאם הביצועים ניפגעים משמעותית? (בכוונתי לרכוש דיסק קשיח בנפח 2 TARA ולהשתמש בו לגיבוי )
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה של תקיעת המחשב זאת אומרת שהוא נתקע ואני צריך לאתחל אותו כדי שהוא יעבוד אבל היום כשניסיתי להפעיל תוכנה מסוימת (אימולטור לפלייסטיישן) התוכנה עצמה נתקע אך כול החמשב עבד בסדר ואז שמתי לב לטיקים בסוף הצלחתי לכבות את התוכנה והתיקים הופסקו אך הם חוזרים שוב ושוב ולעניין המחשב לא מקרטע או נתקע כשיש את הטיקים האלו, אז האם אני צריך לגבות את כול המידע על הארד או להחליף אותו?? ובבקשה תעזרו לי אני כבר נתקלתי בבעיית טיקים לצארי ואני פוחד שזה יגמר כמו זאת
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לדיסק קשיח חיצוני, לפחות 1 טרהבייט. תקציב - 1K (גמיש). השאיפה שלי היא לשים בדיסק הקשיח חומר חשוב שאני כן אהיה צריך לדעת שהוא שמור לשנים הקרובות בבטחה.. (ואז עוד 5 שנים נקנה HD חדש, בטח של איזה 5-10TB לפחות, ונעביר את הכל אליו..) בנוסף ראיתי שמדברים פה בפורום על מארזים/קופסאות לדיסקים הקשיחים.. מז"א? מה זה הדבר הזה? האם אחרי שאני קונה את ה-HD צריך לקנות גם מארז? (גם אם זה לא הכרחי, אין לי בעיה לקנות - מעדיף להשקיע עוד בשביל אמינות ושקט נפשי..) תודה רבה. עריכה - אחרי קריאה בפורום, להלן כמה עדכונים: 1. ה-HD נועד לצורך אחסון החומר, לא גיבוי (הוא ישמר רק ב-HD החיצוני, במקום הפנימי במחשב כמו שהיה עד עכשיו) 2. הבנתי שבגדול יש 2 אופציות - HD חי…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הצורב התחיל להשתגע , הוא מזהה דיסקים של CD ללא בעיה , דיסקים של DVD - הוא מזהה אותם אך הוא מזהה אותם ריקים מתוכן .(מקורי/צרוב) האם הצורב נתקע או שהוא כבר סיים את זמנו. (הצורב כבר בן 3 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש כונן SD בנפח 16 ג'יגה נאמר לי שהוא עולה 150 שקלים +- , האמנם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הדיסק הקשיח שלי בזמן שהמחשב דלק וכל המידע בדיסק הלך האם יש אפשרות לחזר את המידע אפילו שלא גיביתי ?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לגבות הרבה עבודה מהרבה מחשבים ולכן חשבתי ש... יש לי מחשב ישן קצת {היה עובד עד לפני חצי שנה} חשבתי לחבר אליו כמה כוננים קשיחים וככה לעשות לי שרת גיבוי... איך אני עושה את כל העסק ואיך אני בדיוק גורם לזה שכל מה שנעשה במחשב א/ב./ג. ישמר במחשב הזה אם אפשר קצת רקע לדברים אני מוכן להשקיע בזה בין 1000-1500 שקל יש שרת גיבוי סביר במחיר הזה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-