אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המפרט שלי, הוא לוח אם של גיג'ה בייט 945GCMX מעבד E8400, יש לי כרגע שני הרדיסיקים של ווסטרן, ואחד של סמסונג עכשיו מכיוון שאין לי מקום אני רוצה להוסיף עוד אחד של טרה בייט. עכשיו הסתכלתי בסטיקי על המומלצים וראיתי שאתם ממליצים על סמסונג. קראתי ביקורות שחלק אומרים שסמסונג מתקלקלים אז אני קצת מבולבל וצריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות או סמסונג או ווסטרן דיגיטל, עכשיו רציתי לדעת איך הווסטרן דיגיטל קוואייר בלק 1TB לעומת הקוויר בלו? מה ההבדלים בינהם? ואיזה כונן של סמסונג ברמה שלהם מבחינת אמינות וביצועים? לי הכי חשוב שהכונן יהיה אמין ויהיה מהיר מאוד. אז אודה לכם אם תמליצו לי על הכונן שהכי מתאים לי.
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה הרבה זמן לא היתי זמין באתר ולא היה לי אפילו זמן לעצמי העבודה הזאת עכשיו יהיה לי זמן לטפל קצת במחשב סוכות(: אז ככה אני רוצה כונן 2T מהיר ויציב ובלי תקלות. כי בזמני החופשי קראתי קצת וראיתי שיש כוננים שעושים בלאגן אז אני רוצה כונן טוב. תאמינו או לא אני הSSD מהרכישה הראשונה עוד בתול אצלי ולא פעל, דיברתי פה בפורום עם כמה אנשים אז והם הסבירו לי מה לעשות ועשיתי ואז קיבלתי צרורות של עבודה ולא היה לי זמן לעשות את זה. אז ככה אני רוצה לקנות תכונן קשיח הזה בשביל להעביר אליו בזמן עכשיוי את החומר שנימצע על המחשב לפרמת תמחשב ולהתקין תואיינדוס על ה SSD. ועם מישהוא יכול לעזור לי עם הSSD התקנה וכו כי שחכתי על מה הם דיברו איתי וזה לא יעזור אני חושב שנימצא ברשותי M4 ככה לפחות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז ככה עקב חוסר מקום אני צריך כונן קשיח של 2T ומעלה לא גרייין הוא איטי מידיי. אז על מה אתם ממליצים ועל מה הכי כדאי ללכת שהיה לפחות 7200 סיבובים לפחות לא 5000 כמו הגריין. זה הולך לשמש לאיכסון סרטים שירים התקנות של משחקים. אני חושב אפילו לקחת 2 שהיה לי 4T למה הסרטים של התלת מימד שוקלים מלא ויש לי אוסף גדול של סרטים. ולהריץ קובץ תלת מימד זה לוקח הרבה מהמחשב במיוחד שזה 1080P אז צריך משהוא איכותי וזריז. תודה רבה לעוזרים אשמח לשמוע הצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן של 2TB שישמש אותי בעיקר להורדות ואחסון. ראיתי שבעיקרון יש 3 דגמים בטווח המחירים הזה: western digital WDEARS SATA2 64MB segate ST2000542AS SATA2 32MB samsung F4EG HD204UI SATA2 32MB האם יש בינהם כונן אחד שמומלץ יותר מהאחרים? ועוד דבר, האם שווה להשקיע ולרכוש דגם של כונן כזה עם 7200RPM? (זה עולה בסביבות 800-900 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בKSP ולא יודע באיזה מהם לבחור אין לי TYPE-C במחשב יש לי רק 2/3- USB
-
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב! אבקש המלצה לכונן קשיח 500GB. אני מתלבט בין השניים WD5000AAKS וST3500630AS הבנתי שהWD הרבה יותר קריר, שקט וצורך פחות אנרגיה מאשר הSEAGATE, אך היתרון ששל SEAGATE הוא חמש שנים אחריות ולא שלוש כמו WD. למישהו יש את הSEAGATE? שמעתי שהוא רועש מאוד, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להוסיף למחשב בסלון כונן 2 טרה, בנוסף לטרה ועוד חצי שכבר יש לי שם. האם ריבוי כוננים קשיחים באותו מארז עלול לפגום באורך החיים של הכונן יחסית למחשב עם כונן אחד? דבר שני, האם כונן פיזי נפרד מכונן מערכת ההפעלה, כשהוא מופעל לעיתים רחוקות יחסית - האם אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר? האם בכונן במהירות 5400 אין בעיה לצפות בסרטי HD (בלי קשר למפרט המחשב עצמו) וכמובן - אשמח מאד להמלצה לכונן קשיח בנפח 2 טרה. תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה ההמלצות? שקט ובעל ביצועים קריאה/כתיבה טובים. כרגע זה מה שראיתי:. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10684
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
עד היום אני בטראומה מה Segate 7200.12 שהיה לי, איתו נפל כל החומר שאספתי במשך שנים. כיום הכל מגובה על מדיות של DVD, וכיום אני משתמש ב WD 640GB Black. אז לא היה לי מושג לגבי הגרסאות Black, Blue, Green. ההארדיסק שאני משתמש בו הוא משנת 2009 ומחזיק יפה. אני רוצה עוד כונן 1TB או 2TB ואני הולך לכיוון WD גרסת ה Green. אני יודע שהארדיסק זה בדר"כ מזל כמה הוא מחזיק. השימוש הוא לאחסון חומר נטו. האם ה Green אמור להחזיק יותר שנים מאשר Black לדוגמא? בגלל שהוא פחות מהיר, יש פחות ויברציות וכו'? אילו גרסאות של ה Green יש להם פלטה אחת של 1TB או 2TB? הבנתי שפלטה אחת יותר מומלצת מאשר כמה פלטות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני 2TB, חשבתי לקנות WD, אבל קראתי בזאפ ביקורות לא טובות כל כך. יש כאן למישהו ניסיון ארוך עם WD? הם עמידים לטווח הארוך? אני לא שיום אחד הם יושבתו ואאבד את המידע שלי
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741947 מה חושבים על הכונן הזה והמחיר שלו? חשוב לי שיהיה 2.5" בלי חיבור נוסף לחשמל ועם חיבור USB3 ועד 500 ש"ח מקסימום! נראה לי שהכונן הזה עונה על כל הקריטריונים ואפילו משאיר לי עודף.. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתעניין בקניית כונן קשיח חיצוני 2.5 אינץ' 1TB USB3.0 אשמח להמלצות!!!!! ושיהיה במחיר סבבה ואמין גם על הדרך!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני עובר ל-Macbook Pro עם 256GB (להבדיל מהמחשב הנייח שלי הכולל 1TB). אני זקוק לכונן קשיח חיצוני (גם כן 1TB) עבור אחסון של סרטים/סדרות/תמונות/קבצים נוספים. כמו כן, אשמח שהכונן יותאם הן למערכת OSX והן למערכת ה-WINDOWS (אם יש בכלל הבדל). אין דרישות כוח רציניות מהכונן, למעט העובדה שארצה להפעיל ממנו קבצי מדיה שונים (ולא להעתיק אותם). מעבר לזה לא יותקן עליו שום דבר (לפחות לא רואה בזה צורך). תודה!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחר כונן קשיח חיצוני מאייבורי באילת. רציתי לקנות 1TB, אבל ראיתי שההפרש לא גדול בין 1TB ל2TB, ללכת על 2TB, או שיש לו מגבלות כלשהן לעומת 1TB? מתלבט בין החברות הידועות (Western Digital / Seagate / Maxtor), אשמח להכוונה איזה כונן הכי מומלץ, תודה.
-
- 4 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום מחפש כונן קשיח חיצוני עמיד לשימוש ביתי 2 טרה הדרישה העיקרית שלי הוא באמת שיחזיק המטרה העיקרית הוא לגיבוי תמונות בעיקר חשבתי על ה Western Digital Elements Portable מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש קשיח נייד 1TB אני לא בטוח באיזו חברה לבחור. היה לי את הווסטרן HOME EDITION 1TB והוא פשוט נפטר מעצמו. ויצא לי מזה חוויה לא טובה מהיבואנית טקדטה. אני זקוק למשהו מהיר כי אני מעביר כמעט ורק סרטי HD ומשחקים. אז חובה על ממשק זריז. ואין לי USB 3.0 במחשב שלי אז אם אתם נותנים המלצות לUSB3 אז שיהיה עם בקר. אם יש מארז חיצוני של אחת החברות הגדולות והאיכותיות אז גם מקובל. אבל אם זה מארז חיצוני אני זקוק לדגש ברמת גימור+מהירות. דרך אגב BLACK ARMOR הפסיקו לייצר את הדגם הקטן שלהם אז אני לא יודע אם לקנות אותו או שמא הוא יתקלקל ולא יהיה במה להחליף אותו שזה מה שקרה לי עם הWD HOME שקניתי אותו בזמנו ב800 ש"ח והם היו מוכנים לתת לי רק 100 דולר זיכוי כי הדגם יצא מפס הייצור. כנ"ל לגבי הLACIE …
-
- 55 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
צריך לפרמט את המחשב וצריך כונן לגיבוי אשמח להמלצות עבור כונן קשיח חיצוני החל מ 500GB עד 300 ש"ח חיבור USB ללא צורף בחיבור חשמל נוסף רצוי גודל קטן (2.5) מה עד שכחתי?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי, יש ברשותי כונן של WD אך לאחרונה הוא הופל בטעות כמה פעמים מגובה מטר ומראה סימיני חולשה מידי פעם(מתחיל לעשות בעיות.. מידי פעם עובד ולפעמים לא) ראיתי את המחירים בארץ ואמרתי שהפעם אני אתן צ'אנס ואזמין מאמזון או מאתר דומה. השימוש הוא גיבוי דברים מידי פעם(פעם בה..) יש המלצה? יש מספר דגמים של WD ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-