אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אחרי תקרית לא נעימה, בה נמחקו לי בסביבות ה250 ג'יגה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות כונן גיבוי חיצוני ולהתחיל לעשות גיבויים עם נורטון גוסט. הבעיה שאין לי טיפת הבנה בכל מה שנוגע לכוננים חיצוניים, והייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על משהו הדבר היחיד שאני יודע שאני צריך זה זיכרון של כ-250 ג'יגה (אם ההפרש במחיר לא גדול, אפשר גם 320 ג'יגה) אלה התוצאות מאתר זאפ לכוננים חיצוניים: http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-HardDrive&DB141821=141822&orderby=price יש משהו ששווה קנייה? נ.ב הבנתי שיש כוננים שמוכנים בפני שריפות והתחשמלויות, אז אלה עדיפים (המחשב נמחק בגלל מתח גבוה) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחבר צורב dvd חיצוני אבל אני רוצה לדעת איך לעבוד איתו לפני אני רואה במדריכים כל מיני תיקיות אני צריך לקחת את הסרט להשים בתוכנה צריבה ואז יש שם תיקיות אני לא יודע מה הם אני צריך להשים באחת התיקיות את התרגום? ואז שאני רואה בdvd אני בוחר בתרגום וזה שם אותו בסרט?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום אני בונה HTPC ?)כך שלרעש יש משמעות יותר מתמיד) הבטתי במומלצים (המעודכנים מאוד) שלכם והבנתי שמה-- SATA השקטים אלו המומלצים: LG GSA-H62N עליו נאמר במפורש שהוא שקט אבל קורא במהירות נמוכה Pioneer DVR-212 - מאחיו הקטן הבנתי שיש לו בעיה עם בעייתי מעט עם מדיות DVD+R.כך שלא אוכל להוסיף אח"כ Samsung SH-S203B שמהכתוב פה חסר חסרונות לחלוטין (האם גם שקט???) כמו כן המומלצים מופיעים ב- HTPC: DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY וראיתי גם המלצה על: Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK כעת תחת זה שחשוב מאוד השקט, האמינות ושלא יעשה ביעות עם צריבה של מוזיקה וסרטים ברמה גבוהה על איזה צורב הכי כדאי לי ללכת (אשמח א…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שמדיות לצריבה של Verbatim הן הכי טובות. במיוחד של DVD. לצערי, אין אותן בקרביץ או באג ואני צריך כל הזמן להזמין מהאינטרנט. בבאג מצאתי מדיות של Silverline. אני צורב תמיד סרטים על דיסקים של DVD. האם זה ממש משנה אם אני אצרוב על דיסקים של Verbatim או Silverline? מה ייתנו לי דיסקים של Verbatim על פני דיסקים אחרים, של Silverline למשל?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל העברתי אליו צורב DVD מהמחשב הישן. (את הצורב קניתי לפני חודשיים) אז בפעם הראשונה הכל היה בסדר אבל אחרי יומיים הצורב מעתיק קבצים מהדיסק(כל דיסק) למחשב במהירות איטית מאוד! לוקח לו 5 דקות ללעביר 60 מגה! יש לי מעבד Q6600 ו2 ג'יגה זיכרון.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי כונן של 30 ג'יגה... והוא כל הזמן מלא... ועכשיו אני גם מקבל אדסל - אז חשבתי לקנות עוד כונן של 30 ג'יגה (נראה לי מספיק - ולכם?) אז רציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לקנות ומה המחירים ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני כרגע מתלבט בין סיגייט 1.5טרה שעולה בKSP כיום 620ש"ח כולל מע"מ. בסופ"ש במדור 7ימים צדה את עיניי הודעה של אופיס דיפו,ושם הם מפרסמים כונן חיצוני של VERBATIM,באותו נפח,במחיר של 500ש"ח (!). איך ייתכן כזה הפרש משמעותי? למישהו יש ניסיון עם החיצוני? בעיות או משהו? לי זה נראה זול מדי ולטענת חבר,חשוד משהו. אודה להבהרות לפני הרכישה נ.ב - במקרה של 2הכוננים,מטרתם הינה אכסון בלבד. אני נוטה לכיוון הפנימי מפני שהוא SATA2 7200RPM,ואילו החיצוני "איטי" USB2 מצ"ב תמונת מחיר ע"מ לחסוך לינקים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB שישמש אותי לאיחסון מוזיקה,סרטים,משחקים, וכדומה. המחיר המקסימלי שהייתי מוכן להוציא על דבר כזה הוא בין 200-350 ש"ח. על מה אתם ממליצים? נתקלתי בכמה מוצרים של Western Digital בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בקי בחומרה שכזו ולכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שמבינים.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צורב LG GSA-4167B X 16 צורב LG GSA-4165B X 16 איזה מהם טוב יותר? וגם איזה דיסקים DVD לא יקרים אך טובים אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום. החלטתי שזה הזמן לשדרג את מערך האכסון שברשותי, וחיש רכשתי לי שני כוננים: למערכת הפעלה ודברים שאני ניגש בתכיפות - Samsung 840 EVO 250GB לקבצים כלליים, תמונות וסרטים - Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 נשמע מעולה, לא? אז זהו, ששני אלה מחליפים שני דיסקים נוכחיים, שפורשים לפנסיה: כונן הפלאש - Corsair Force 3 120GB והכונן המכאני הנאמן זה 6 שנים - Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS אני צריך להעביר את המידע מה-SSD הישן, לחדש. ומה-HDD הישן, לחדש. נשמע פשוט, לא? אז זהו שלא. אני לא יודע בדיוק אם מומלץ להעביר את מערכת ההפעלה בין כוננים, והאם התוכנה של סמסונג מספיקה. גם כרגע הווינדוס 8.1 מותקן כלגאסי, ולא תחת מעטפת ה-UEFI, מה שגורם לעלייה איטית יותר, ככה ש…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
: כמה אנשים כיום משתמשים בכונן פלופי הישן??
-
- 87 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
הי, אני מתלבט אם לקנות למחשב נייח חדש כונן SSD 1TB אל מול SSD 240GB + HDD 1TB. תוכלו בבקשה לעזור לי עם יתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
ה- HD של המחשב שלי התפגר. אני גם ככה צריך לקנות מחשב חדש אבל החלטתי לחכות חודש חודשיים (בשביל יציאת nF4 ו- PCIE). בינתיים אני רוצה לקנות HD חדש בשביל המחשב הנוכחי, אבל העניין הוא שאני גם רוצה להעביר אותו לחדש בעוד חודשיים. השאלה שלי: 1. אם אני קונה SATA עכשיו האם הוא בהכרח יתאים למחשב הישן (P3 בן 3 וחצי שנים) או שזה תלוי לוח אם וכו'. 2. אני רוצה לקנות 80Gb עכשיו ו- 80 נוספים למחשב החדש ולחבר אותם בחיבור RAID כך שאני אקבל 160 סה"כ. הבנתי שזה עדיף על HD בודד של 160Gb. נכון\ לא נכון? כדאי\ לא? ועד כמה גדולה העלות של שני HD של 80Gb על פני 160 בודד? יכול להיות שעדיף לי לקנות HD קטן וזול רק לגרור את החודשיים הבאים עד שאקנה מחשב חדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יצא לי להזמין רק דברים פשוטים וזולים מEBAY עד כה ככה שאין לי מושג למה לצפות מבחינת מכס ועיקובים ועוד כל מיני דברים מעצבנים שהמכס עושים. בעיקרון אני רוצה לקנות את הSamsung 840 EVO 250GB.. כמו למשל מכאן. נראה לי שיש הבדל של איזה 150-200 שקל ממה שכתוב שם למה שמוצע בKSP, לפני משלוח.. האם מישהו התנסה בקניה בסדר גודל כזה מאיביי? צריך לחשוב על הנושא של המכס או שזה שולי? אשמח לתגובה מאנשים שעשו הזמנות כאלו כמה וכמה פעמים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום, יש לי שאלה שלא מובנת לי - אם כי נשמעת אפשרית. אני מעוניין למפות כונן לוקאלי לכונן רשת - הכונן ישב במחשב שכרגע משמש כשרת וכתחנת עבודה, במחשב לוקאלי יישבו דיסק מ"ה ודיסק רשת. האם ניתן ליצור מצב של DMZ בכונן לוקאלי שמופה לכונן רשת? הסיבה היא שאני מתקן מחשבים בביתי ולאחרונה נוצר מצב בו אני עובד על מספר מחשבים בו זמנית, והרעיון הוא שאשתמש בכונן רשת כדי למשוך ממנו קבצים ודרייברים, הבעיה שכל מחשב שאחבר לרשת פנימית זורק וירוסים בצורה מטורפת (כן,גם היום בעידן האנטי וירוסים החינמיים יש משתמשים שאינם מתקינים תוכנה כלשהי שתגן עליהם). אני רוצה לבלום כמה שאפשר את אפשרות הוירוסים בשרת... אשמח אם אקבל תשובה! תודה!
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תדה מראש.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 1TB, ולאחר התלבטות החלטתי שאני מעדיף לקנות שילוב של כונן ומארז חיצוני נפרד לכונן. לאחר עיון בפורום הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ בעקבות המלצות רבות שהוא קיבל כאן. לגבי מארז לכונן אני פחות בטוח. מצאתי את המארז הבא: Thermaltake Vi-On http://tms.co.il/product/7494 וגם את המארז הזה: Thermaltake MAX4 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1125 שניהם נראים לי טובים ואיכותיים, ובמחירים סבירים יחסית, אך הייתי שמח לדעת אם למשהו יש ניסיון אישי איתם? כמו כן, אם למשהו יש המלצה על מארז אחר (עם יציאות usb ו- esata) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות בסוף כל יום עבודה חומר עבודה על גבי כונן חיצוני. נדרש לי דיסק בנפח 320 גיגה . ואני מעוניין שהכונן יהיה לא פעיל חוץ משעת הגיבוי, וזאת ע"מ לשמור על אורח חייו ראיתי שיש כל מיני אופציות בשוק ורציתי לדעת מה מומלץ: WD MYBOOK 320-500GB - 407-440 nis SEAGATE FREEAGENT 500GB - 375 nis maxtor one touch 4 500GB - 379 nis וכמו כן יש את האופציה של לקנות WD 320 GB + מארז חיצוני בKSP(בעלות 100-135 ש"ח)- סה"כ 335-370 ש"ח הנפח פחות חשוב לי, יותר חשובה לי האמינות תודה רבה מראש על העזרה אביעד
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-