עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Radeon38,

האם שווה לשדרג את מערך כוננים מערכת ההפעלה למערך SAS???? אני יודע מה זה SAS ואני יודע שזה מצריך בקר משלו כי זה לא דבר מובנה בלוח אם.אבל ראיתי השוואות וקראתי על כונן הצ'יטה של סיגייט קצת מידע והוא נחשב כונן אנטרפרייד לעומת הרפטור שנחשב כונן 10K "רגיל". כרגע עלויות זה לא העניין השאלה שלי האם יהיה שיפור גדול בביצועי המחשב לעומת מערך רייד על כונני SATA רגילים 10K או 7200 חשוב לציין שכוננים אלה עובדים ב 15K סל"ד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Raz20,

אני מנסה לצרוב סרטים על דיסק DVD בתוכנת Nero 8 ואני לא מצליח , בסימוליישן הכל מגיע ל- 100% , אבל ברגע שהוא מתחיל לצרוב יש שגיאה (שמתי תמונה) ניסיתי להתקין גירסא יותר עדכנית של Nero או אפילו יותר ישנה ועדיין יש לי את השגיאה הזו . מה אפשר לעשות ? *הוספתי תמונה . [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום.ראיתי בלוח יד שניה באתר שלנו שני כונני 15K RPM במחיר דיי טוב של סיגייט.אבל ממשק החיבור של הוא SAS ולא סאטה. מבדיקה שעשיתי בשביל הרפטורים שלי ראיתי בקרים ב 2000 שקל... האם יש מחירים יותר שפויים ותמורת מחיר נורמלית בפחות??

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. מה ההרד דיסק הכי טוב, מהיר, איכותי, משתלם שאפשר לקנות היום עד 400 ש"ח מעדיף קרוב יותר ל 300 אני תאכלס צריך 250 ג'יגה אבל היום אפשר לקנות כבר 500 אם לא יותר ברק עשרות שקלים יותר... ו32 זכרון אלה אם אין הבדל ממשי מ 16 חיבור רגיל לא RAID

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. שלום כולם! אני מראש אומר לא הרצתי חיפוש ולא כלום כי אני כרגע בקולומביה ואין לי ממש זמן לשבת ולחפש אז אני אודה לכם אם לא תעשו לי יותר מידי בעיות בכל אופן תקציר הבעיה אני מטייל בדרום אמריקה ומעלה תמונות פה ושם ומן הסתם קרה שהכרטיס זיכרון שלי נדבק בוירוס כזה ואחר עכשיו לאחר סריקה של NOD32 הוא הסיר את כל הוירוסים אבל הבעיה זה שעכשיו לא רואים תיקיות הנפח שנתפס נשאר אותו נפח את התמונות ניתן לראות במצלמה אבל לא במחשב ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב זה לא עוזר ניסיתי ישירות עם קורא כרטיסים זה לא עוזר את התמונות אני מצליח לראות רק דרך המצלמה ואני בכלל מצליח לראות תיקיות דרך המחשב אני אודה לכם מאוד מאוד על העזרה זה מאוד חשוב זה כל הזכרונות שלי מהטיול! בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HumanFly,

יש שמועות שרצות כי ענקית ה HDD סובלת מכשלי חומרה חמורים, שכן הורידה את אחריותה ל 3 שנים. האם רכישת HDD פנימי של סיגייט הוא מפגע וסכנה? אשמח להמלצה ל HDD במסגרת של 450 שקל איכותי ואמין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by shayw,

האם ערכה כזו תעקוף את הספק השרוף ותספק חשמל ע"מ שאוכל לגבות את המידע ולממש את האחריות?-

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  8. חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by bhaim6,

אשמח אם תמליצו לי על דגם אמין - לא מחפש ביצועים וגם רעש לא מפריע במיוחד (בגבולות הסביר כמובן...). בכונן הנ"ל אני מתכוון לאחסן קבצים כגיבוי לשאר המחשבים בבית. אני אשמח אם את הדגם המומלץ אפשר יהיה להשיג באייבורי או ב קיי.אס.פי (הם הכי קרובים אלי) תודה מראש חיים

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  10. שלום ! האם הוספת דיסק קשיח נוסף עבור מערכת הפעלה בלבד תשפר את הביצועים של המערכת?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by viper_sb,

בארגונים גדולים שמדובר על שרתי אחסון ורובוט גיבויים למה מעדיפים לעבוד עם מערכות לינוק ויוניק ולא עם מערכות מיקרוסופטיות ?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לדעת אם יש למישהו מושג האם ניתן להגן על מידע בDOK, אני אפרט: אני מתכוון לשים מידע על חלק קטן מהDOK אך אני לא רוצה שמהרגע שאני אוסיף לו מידע מסויים מישהו אחר יוכל למחוק אותו, כלומר לשים מידע על גבי DOK באופן שהיו יהיה רק Read Only למשתמשים האחרים בDOK, אני יודע שאפשר לשנות את ההגדרות על ההרשאות NFTS אבל זה רק מונע מאנשים לשנות את התוכן של הקובץ אבל למחוק אותו אפשר. אני רוצה לשים מידע שיהיה באופן קבוע על גבי הDOK. אני יודע שיש חברות של DOK שמספקות תוכנה שבאה עם הDOK שמספקת אבטחה כלשהי, האם ניתן להשתמש בתוכנה עם כל DOK? בתודה מראש, דוד. ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון על FIT-PC שפתחתי ב"ניידים":

14. הורדתי את easy revovery professional אבל נראה לי שזה מלטף את ההארד דיסק במקום לשחזר ממנו מידע. כזכור, אני הקלטתי את הקורס טכנאים שעברתי וגיביתי אותו על אחד מהכוננים של ה- 500GB IDE שיש לי במחשב של ג'ון ברייס אחרי שפירמטתי אותו כ- extended partition (במחשב הישן), אבל מאחר וה- 120GB IDE לא זיהה את הכונן בווינדוס לאחר שפירמטתי אותו ע"מ להתקין עליו xp ולהפוך אותו ל- primary master (הוא היה בהתחלה primary slave), נאלצתי לפרמט את ה- 500GB IDE שוב דרך ה- 80GB ובדרך ה- chkdsk אמר שיש כמה סגמנטים שלא נקראים (כנראה שאלה הם ההקלטות), והפעם כ- primary partition ע"מ שלא משנה איזה הארד דיסק אני אשים כ- primary master, הוא יזהה בווינדוס את ה- 500GB כ- primary slave. אחרי שעשיתי את זה, (…

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by tini,

היי אני מעוניינת לקנות HD חיצוני (האמת שניים אבל לאותה מטרה) מטרתו גיבוי תמונות (אני צלמת ) רוב הזמן הוא לא יהיה בשימוש רק אחת לשבוע למטרת איחסון חומר חדש . (במקביל אליו אני גם מתכוונת לצרוב את החומר על דיסקים , מה לעשות מאז שתם עידן הפילם אני דואגת יותר). מאז ומתמיד WD לא איכזבו אותי אבל הלכתי קצת לאיבוד יש להם כל מיני סוגים שחוץ מלהבין שבחלקם יש חיבור USB ובחלקם פיירווייר לא ממש הצלחתי להבין מה נכון לצרכים שלי. בנוסף אשמח לשמוע איך אתם שומרים על ה HD שלכם (מכבים אותו ושמים בצד , תמיד דולק , מדליקים מידיי פעם וכ"ו ) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. אני לא מדבר על אתחול מ-USB, אלא על אתחול של דוס מהתקן אחר (למשל CD) כך שכונן ה-USB ייקבל אות כונן ויהיה נגיש מבלי שיהיה צורך לטעון דרייבר כלשהו.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by kotvana,

יש אפשרות בביוס לאפשר את ההגדרות האלה. אני מבין שלאחר התקנת ווינדוס אקס פי יש עדיין אפשרות להשתמש בהן, באמצעות פאטש מיוחד. השאלה שלי אם יש בכך תועלת כלשהי, נגיד - המחשב יעבוד מהר יותר או שזה סתם יסבך ת'עניינים. ההארד דיסק שלי הוא 7200.11 500 ג'יגה סי-=גייט (המושמצים). תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by shoval,

אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, אני זקוק להארד דיסק של 1 TB, חשוב לי שההארד דיסק יהיה טוב ואמין ושיהיה שקט עד כמה שאפשר. כמובן, בחיבור של SATA 2. ואם כבר, אז מה עדיף הארד דיסק אחד של 1TB או 2 הארד דיסקים של 500GB? תודה על העזרה

• 49 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by shlomi_bt,

שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by ag43,

אני מתכנן לקנות DOK גדול שישבו עליו כלי RESCUE ומספר מערכות הפעלה מבוססות לינוקס. אני מעוניין בDOK מהיר (במיוחד בכתיבה) כדי להשתמש במהירות נורמלית במערכות ההפעלה הנ"ל. עד כה ראיתי רק את הCONTOUR 32GB, אשמח להמלצות על דגמים\חברות אחרים. אם אפשר עם לינק למבחני ביצועים.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by digitalseeker,

שלום שלום, אני מחפש צורב חיצוני , מהארץ או מחו"ל , כמובן צורב DVD , עם חיבור SATA , ושיהיה בצבע שחור ! התקציב הוא עד 550 ש"ח כולל משלוחה. יש הצעות ? בעבר מצאתי בEBAY אחד ספיציפי והוא נעלם.

24. Started by omers1,

איך הורבטים שבשאופיס דיפו? אם אני לא טועה יש להם שם רק ורבטים מטייואן, איך הם? איפה מוצאים ורבטים מיפן? או משהו אחר איכותי? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין בפתרון אחסון וגיבוי. התקציב מאוד גמיש כמו שאפרט במקור חשבתי על דיסק חיצוני כלשהו אשר ישמש לאחסון של תוכנות כלים ומקורות וגיבוי עבודות כאשר המחשבה הייתה לחבר אותו פעם בכמה ימים למטרות גיבוי. האחסון לא אמור להיות של סדרות, סרטים וכו' (אבל כן של סרטי video tutorials DVD למשל) אבל גם אם יהיו בו מעט סרטים וסדרות אין שום כוונה להפעילם מהכונן. אחרי חשיבה אני מעדיף לקבל מכם המלצה לפתרון שאולי יהיה יעיל יותר. כמו שאמרתי, הצרכים הם אחסון של תכנות וכלים שונים בצד אחד ובצד השני, גיבוי של קבצים כגון פרוייקטים עבודות ומקורות שיהיו גם במחשב (מדריכי וידאו, קבצי טקסטורה ו HDRI לתלת מימד ועוד). התקציב הוא כ500-600 שקלים כאשר מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל אני …

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים