עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אשמח לקבל המלצה להארדיסק (ההגיון שלי אומר שפנימי - כי SATA יעבוד מהר יותר מ-USB). הוא צריך להיות 2TB ומהירות גבוהה (7200). המטרה היא לשמור שם את כל המדיה שיש לי הכוללת סרטים וסדרות באיכות 1080p, מוזיקה בפורמט FLAC ועוד, ומן הסתם להריץ אותם מפעם לפעם ושיעבוד בצורה הכי חלקה שניתן. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jenia24,

אני צריך הארדיסק עכשיו הטווח מחירים שלי זה 200 ש''ח ראיתי כבר ב200 ש''ח הארדיסקים בכל הגדלים ולא נראה לי הגיוני , אז אני מבקש המלצה לאחד שנחשב לסביר , ושיהיה מינימום 160GB

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Hatzi6,

היי, ההארדיסק הקודם שהיה לי נדפק טוטאלית אחרי בערך שנתיים - ממש מאכזב! אני מחפש הארדיסק חזק, של לפחות 2T אשמח להמלצה גם על אחד SATA וגם אחד SSD חשוב שהוא יהיה יציב ולא מרעיש (אם קיימים כאלה) הגבלת מחיר לא מוגבלת כרגע, אני לא ממש יודע מה הטווחי מחירים של הארדיסקים. אבל חשוב לי שזה יהיה כונן קשיח בהגדרתו טוב+ (מ1 עד 10 סביבות ה - 8)

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by gll,

יש לי כרגע 250G מחפש להגדיל את הנפח ל-500, כרגע יש לי של קרושיאל השאלה אם עדיף להישאר עם אותו חברה או להחליף?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by zxcvbnm,

אני מחפש המלצה להארדיסק חדש 250GB. כרגע יש לי הארדיסק של WD 80 GB שמחובר בIDE. הלוח שלי תומך בIDE ובSATA2 ואני מחפש הארדיסק חדש שישמש כמאסטר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by motorishta,

שבת שלום ומבורכת.. אני מעוניין לרכוש הארדיסק בגודל 1 טרה בייט, אין לי בעיה לרכוש הארדיסק בנפרד ומארז לכונן בנפרד חייב שיהיו יציאות ESATA וUSB מאחר ש-2.5 יעלה הרבה כסף אין לי שום בעיה לרכוש 3.5 זה לא מה שיהרוג אותי. הארדיסק ישמש כחיבור ל-lcd על מנת לצפות בסרטי HD. תודה רבה ושבת שלום.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by puGs,

שלום לכולם. ברצוני למצוא הארדיסק חיצוני למשפחה שלי, הדרישות הן כמובן אמינות אריכות ימים ומקום אחסון. הכונן ישמש בתור גיבוי לקבצים של המשפחה (לצערנו אין כבר מקום על ההארדיסקים הפנימיים) כך שאיבוד המידע עלול להיות קריטי. רצוי שהנפח יהיה 500 GB ומעלה ובמחיר שפוי. תודה רבה רבה מראש!

10. Started by yoni8866,

שלום, אני מעוניין לקבנות הארדיסק נייד של לפחות 2 טרה (אשמח לקנות כמובן יותר, כמו 3). עד עכשיו יש לי הארדיסק 1 טרה של Seagateת והוא סבבה. ביום-יום אני עובד עם הארדיסק מחובר למחשב. אני עורך סרטים, וכל חומרי הגלם שלי נמצאים על ההארדיסק ואני צריך משהו שעובד מצוין ויש בו מספיק מקום (ו1 טרה כבר ממש לא מספיק לי). ראיתי ב-KSP שיש להם הארדיסק דומה לשלי, רק שהוא טרה והוא עולה 435 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=18813 רציתי לקבל המצלמה על הארדיסק חיצוני טוב אבל לא יקר מדי. לא ממש בא לי להשקיע 500 ש"ח בהארדיסק. מה שכן, חשוב לי שזה יהיה הארדיסק שמתחבר רק עם USB למחשב, בלי כבל חשמל, כי אני צריך להיות נייד עם הארדיסק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by skytex,

אני צריך הארדיסק טוב ואמין 160-250 ג"ב עלות עד 350 ש"ח :s05:

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. שלום, אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים) אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים. הוצע לי מהמקום עצמו: 1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪ 2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK" המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב. רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה). שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות. אני אפרט: 1. אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  14. אהלן. אני לוקח היום מחשב חדש מtms ורציתי להתייעץ איתכם איזה הארדדיסק לקחת. אני חושב ש - 2 ג׳יגה יספיקו. השאלה איזו חברה לבחור ואיזה דגם. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by scylla,

ככל הנראה הלך לי ההארדיסק (20GB, מיותר לציין כמה שהוא ישן) והופתעתי לראות את המחירים המגוחכים של ההארדיסקים כיום. אין לי צורך ב500GB ואני מאמין שגם חצי מזה אני לא אנצל. מצד שני, ההבדלים כל כך קטנים ואני מאמין שזהו הארדיסק לטווח ארוך מאוד. נכון לעכשיו המחשב שלי: 2.8C 2x256mb pc3200 9800p abit ai7 אני מתכנן בשנה הקרוב לקנות מחשב. אני עדיין לא יודע אם אני אלך על מחשב משרדי (או צרכי סרטים-מוזיקה) או על מחשב MID-END או מעט יותר מזה. (העניין הוא מאז הגיוס לא יצא לי לגעת במשחקי מחשב, ואני לא יודע באמת איך השחרור ישפיע על כך בעוד 3 חודשים) בכל מקרה ההארדיסק ישמש את המחשב הבא שלי כמובן, כך שרצוי שיתאים מבחינת טכנולוגית (תמיכה באפשרויות מתקדמות יחסית) בכל מקרה לא מתכנן על מפלצת ביצ…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  16. אני אנסה להסביר את המצב והבקשה- מקווה שתבינו- יש לי 3 מערכות עריכה, בכולם יש המון הארדיסקים ו1-2 מגירות נשלפות (ככה אני מעביר HD ממחשב למחשב). במערכת הראשית יש לי 10 הארדיסקים גדולים, כולם פנימיים בתוך המארז. באותה מערכת יש רק מגירה אחת נשלפת. עכשיו התחלתי לעבוד בשיטה של חיסכון בזמן- עובד במערכת הראשית על פרוייקט, מוציא את הכונן מעביר למחשב אחד- ומקודד שם. כך יוצא שרק מה שבמגירה נשלפת יכול לצאת- ואם לא צריך להעביר את הפרוייקט למגירה וזה סתם לוקח זמן (כל תקייה סביב 120 גיגה). חשבתי לקנות לפחות 5 מארזים חיצוניים 3.5 ולשים בהם את הדיסקים הקיימים- ואז רק להחליף כבלי USB בין מחשב למחשב. בגדול כל אותם חיצוניים אמורים להתחבר קבוע למערכת הראשית, ב USB/ פייר וייר. 1. האם זה אפשרי?…

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by frenzy,

אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Argo013,

מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש לקנות הרד דיסק נייד חיצוני בגודל 2.5 אינץ ובנפח של טרה עם חיבור USB3 (הלוח אם שלי תומך) לצורך גיבוי והצגה של סרטי MKV ובלוריי מלא דרך המזרים מדיה שברשותי. מצאתי 3 אופציות אפשריות ורציתי לדעת מה הכי מומלץ, אמין וטוב: 1. WDBACX0010BBK: http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Essential-WDBACX0010BBK-NESN/dp/B0041OSQ9S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293270019&sr=8-1 עולה כ- 430 ש"ח בארה"ב (יש לי אפשרות להביא דרך חבר שמגיע לארץ) ובארץ עולה כ- 650 ש"ח. האם כדאי להביא מחו"ל? 2. Iomega eGo: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9888&perur=2&t=14&c=488 עולה 550 ש"ח (בחו"ל 460 ש"ח) 3. Lacie Rikiki: http://www.lacie.com/us/products/product.htm?…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי, אשמח להמלצה על הרד דיסק חיצוני 3.5" 1TB 7200RPM עד 300 ש"ח בעיקר לגיבוי והרצה של סרטים דרכו. בנוסף לכך, רציתי לדעת מה ההבדל בין Seagate ST310005EXD101-RK לבין Seagate expansion 7200.1. מה את חושבים על Seagate expansion 7200.1? זה דיי דחוף. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אז רשום הכל בכותרת.. נחמד שיהיה פיירוויאר, אבל נסתדר גם רק עם יו אס בי 2.. לא מחייב שיהיה קטן ונייד, לרוב הוא יהיה שולחני.. הכי חשוב חברה ודגם אמינים. על איזה דגמים להסתכל בכלל ואיזה מ KSP שמשם אני כנראה הולך לקנות.. בקשר ל 320-500 ג'יגה זה באמת תלוי בהבדל המחיר בין שני הדגמים כי בהפרש של כמה עשרות שקלים אני מעדיף 500 ג'יגה.. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שיהיה רק מנועה כי אני נוסע לשם היום להביא את המחשב

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. אני רוצה לקנות זיכרון FLASH נייד (disk on key) בנפח של 16GB, חיפוש קצר באיביי נתן לי המון אופציות זולות של כל מיני חברות שונות ומשונות, ורציתי לדעת אם החברה כ"כ משנה במוצרים האלו? ראיתי זיכרון של 16GB של חברה לא מוכרת ב-60 ש"ח, וזיכרון בעל אותו נפח של חברת SanDisk ב- 200+. האם המחיר הגבוה שלוקחת חברה מוכרות מצדיק את התמורה? אני אשמח לקבל שמות של חברות שנחשבות לטובות בכל מה שקשור לזכרונות ניידים. תודה =]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים