אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש משהו זול, יש לי הארד דיסק 3.5 שאני רוצה לחבר , משהו בסגנון הזה : http://www.ebay.com/itm/New-ORICO-USB-3-0-External-2-5-3-5-SATA-Hard-Drive-Enclosure-SSD-HDD-Disk-Case-/112008434351?hash=item1a143912af:g:vyUAAOSwagdXRt62 יש לכם המלצות??? תודה,
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב בבית שלאט לאט הופך להיות שרת אחסון. החלטתי שהגיע הזמן לבנות מערך Raid ולישון טוב יותר בלילה. יש לי את הלוח הבא: MSI H55M-ED55 (ניתן לצאת מנקודת הנחה שכל ה-PCI פנויים). אני רוצה ליצור מערך RAID 5 עם 5 או 4 דיסקים 2TB (עדיפות ל-5 דיסקים) ממה שהבנתי הבקרי FAKE RAID בעצם עושים את אותו דבר שהלוח עושה, אבל עם בקר כזה יש לי את האפשרות להעביר את המערך בשלמותו ממערכת למערכת. אני פחות מעדיף להשתמש במערך של הלוח בדיוק בגלל הסיבה הזו (וגם אם יפול על הלוח פסנתר או משהו). מצד שני בקרי הרייד ה"אמיתיים" דורשים משכנתא ואני גר בשכירות. השאלה שלי היא בשורה התחתונה בנוגע לבקר RAID מומלץ. האם יש בקר רייד "אמיתי" שיענה על הדרישות שלי ומחירו נמוך מ-1000 שקל? ואשמח להמלצה על בקר F…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע איך הכי כדאי לבנות מערכת לעבודה עם פוטושופ ותלת מימד בצורה היעילה ביותר בלי שיהיה "צוואר בקבוק" על הקריאה והכתיבה כיום אני עם SSD קטן וישן לC לכל התוכנות ומערכת ההפעלה וכל השאר הדברים בהרד דיסק 1 של 1TB יש ברשותי לוח אם: גיגה בייט X99M G1 2011-3 תודה
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי מחשב שאני יתקן לו, הלוח שלו שהיה כולל חיבורי סאטה נשרף, נתתי לו לוח אחר שלא כולל חיבורי סאטה, אני צריך בקר IDE TO SATA לא יקר והכי חשוב שיכלול בוט... ראיתי כמה אבל לא כתוב אם הם כוללים בוט או לא... אשמח ללינק לכרטיס כזה מחנות רשת, ( KSP,IVORY וכו" ) תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש בקר RAID עבור RAID 5. אני צריך אחד שתומך בחיבור של 5 הארד דיסקים (לפחות). ואם מישהו מכיר אחד מומלץ לבקר של 3 הארד דיסקים. אני צריך בשבילי את של השלוש , ובשביל חבר את של ה5. ואני אשמח להזמין מEBAY במידה וזה זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487220.0 החלטתי לנסות את מזלי. לא יודע אם אקנה או לא אבל אני בודק. האם קיים בקר FAKE RAID נורמלי ברמת התחלה בתקציב 150 דולר? חריגה: 50 דולר למשל: http://www.extremetech.com/article2/0,2845,1977001,00.asp ביקורת סבירה נמכבר כרגע בNEWEGG ב 80 דולר בלבד במצב open box במקום 140 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816102080R&cm_re=Promise_FastTrak_TX4310-_-16-102-080R-_-Product http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816102080 ראיתי גם את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16816115053 ויש עוד השאלה היא אם הם שווים משהו המטרה היא לבנות מערך R…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היות שגוף הקירור של הGTX 470 חוסם לי כרגע 2 יציאות SATA על הלוח (לאחר שדרוג כ.מסך). אני מבקש המלצה לכרטיס PCIEX שיוכל לתת לי פתרון מהיר ומתאים לכך, אם אפשר לינק בבקשה, אין לי בעיה להזמין מEBAY/DX כל עוד מדובר במשהו בעל צ'יפ אמין ולא סתם זבל. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לבנות מערך איכותי של RAID 5 כבר למדתי שעורי בית בעניין (פחות או יותר) והגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע בבקר איכותי שישמש אותי גם לאחר שאקנה מחשב חדש, אזי תהיה לי את האופצייה להעביר את המידע למחשב חדש במידת הצורך אם תהיה כזאת. בעיקרון חשוב לי המראה שזה מציע (יתרות) וכן גם הביצועים. אני לא מעוניין כרגע ב SSD בגלל הנפח הקטן והמחיר המופקע לדעתי האישית.. אין לי צורך ביותר ב 4 כוננים במערך RAID 5 בכל אופן אני צריך המלצה לכרטיס יעודי אמיתי שייתן את האמינות ואת הביצועים. התקציב שלי 2000ש"ח 2500 ו 3000ש"ח מקסימום. את התפריט של המחשב שלי אפשר לראות. אני עורך וידאו חובבני אך טובעני בנפח, ועושה עבודות להנאה האישית ב AE5 וסוני ואגס, אשמח לקבל המלצות.. בכל או…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, את רוב המוסיקה שלי שלי אני שומע דרך המחשב (כונן ישן של סמסונג HD103SJ) שכבר מתחיל להתמלא. (בינתיים מחזיק מעמד ועובד מאד יפה) אבל, אני מאד מפחד שהכונן מתישהוא יתחיל "לשבוק חיים" ומחפש המלצה לכונן חדש שבו אוכל לשים את כל המוסיקה שלי. צריך שיהיה לפחות 2TB. מרוב האפשרויות (כונן פנימי או חיצוני? SSD או מכאני וכו'...) - אשמח להמלצתכם, מה הכי טוב ומומלץ כונן לשמיעת מוסיקה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין פה בשם אחי ברכישת NAS.. העניין הוא כזה, יש ברשותו מחשב macbook pro דיי ישן שנרכש לפני כ-6 שנים עם מעט מאוד מקום אכסון במהלך השנים רכש 2 HDD חיצונים אחד של 1TB והשני של 250GB בקיצור כבר תקופה ארוכה גם זה לא מספיק .. אחי מצלם הרבה וכל תמונה חשובה לו מאוד לכן מתוך תהייה לגבי מקור הגיבוי האמין ביותר הגעתי למסקנה שNAS ברייד 1 או 5 יתאים לו, תקנו אותי אם אני טועה ? בקיצור רייד 1 קצת בזבזני ולא משתלם ולכן חשבתי על רייד 5 של 3 HDD של 2TB או 3TB בתוך NAS שיתחבר לרשת שכך יוכל גם להכנס למידע מכל מקום תוך כדי התחשבות לטווח הארוך.. מס' שאלות שעלו לי לגבי עניין הNAS: 1) מה האפציות העתידיות שניתן לעשות עם רייד 5 לאחר שנקנו 3 כוננים, האם ניתן להגדיל שטח האכסון …
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתחיל לגבות את המחשב על גבי ענן ותהיתי איזה שרות הכי מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ על חברה שהיא באמת טובה תקציב לא משנה לי אני רוצה בעיקר לדעת איזה חברה הכי טובה גם מבחינת שקט, התחממות
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
לא ידעתי כ"כ איפה לשים את הת'רד, בכל מקרה חבר שלי מעוניין ב DVD טוב קורא צרובים ואת כל האיזורים, אין לי ממש ידע בתחום, אז אם אפשר להביא לי שמות של דגמים טובים והסברים... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לדיסק 4T של WD לצורך הורדת טורנטים לקחת כחול (אדום או סגול) ואפשר אולי חיבור (קישור ) להסבר על ההבדלים ביניהם בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה להמלצה, בכמה טווחי מחירים עד 500, עד 1000 אני רוצה לבצע גיבוי למשרד בתמונה של הדיסק עם מערכת ההפעלה בתוכו בצורה אוטומטית (לשרת) רוצה לקשר בUSB3 דיסק חיצוני שיבצע
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר המלצה על דיסק און קי שיהיה מהיר משהו באזור 64 GB תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זקוק לדיסק חיצוני 1 גיבוי ( 100 -150G ) 2 צריך להיות נייד ( להעתקה של תכני HD ) תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-