עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dragon772,

אני צריך המלצה לצורב DVD שיהיה טוב ולא יקר.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by Jaman,

אני רוצה לצרוב משחק שקניתי ב steam, אני יכול לבחור לצרוב בשני DVD רגילים, אבל אני מעדיף לצרוב אותו על מדייה אחת. הבעיה היא שאני מקבל הודעה שחסרים לי בסך הכל 14MB ! האם ואיך ניתן לעשות overburn ל DVD Dual layer ? ניסיתי לאפשר את זה בגרסה של נירו שיש לי, אבל הוא מאפשר לי לשנות את הגודל המקסימלי של DVD ל 4600MB, לכן אני חושד שלא ניתן לבצע overburn על DVD DL. חוץ מזה, עד כמה משמעותי הסיכון לנזק לצורב בחריגה קטנה כזו של 14MB?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אהלן , יש לי הארד דיסק חדש , יש לי מקום להכניס אותו אבל אין לי ברגים בשביל חיזוק. זה משנה בכלל? מאיפה אני משיג את הברגים האלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. Started by lol_minbet,

להזמין בארץ תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום לכולם, אחרי העברת הארד-דיסק ממחשב אחד לשני הוא מוצג כ-Dynamic Unreadable ואין לי שום גישה לתוכן הכונן, גם לא אם מחזיר אותו למחשב ממנו נלקח. איך אפשר לפתור את הבעיה? לצערי, בכונן יש מידע חשוב ולא מגובה... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי :-[

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי אני מתכנן לקנות מספר דברים ואשמח אם תמליצו לי על: - דיסק קשיח. יש לי אחד של SATA, אבל אני לא זוכר איזה בדיוק. זה משנה אם אני קונה אחד נוסף אבל שונה? ראיתי שנמכרים SATA 2 וסוגים אחרים. איזה הכי מומלץ? - אני צריך המלצה לצורב בסיסי. העיקר שיעבוד טוב ולא לתקלקל אחרי שנה. - דבר אחרון שאני מתכנן לקנות זה flash drive אבל שיחזיק לאורך זמן ולא יתקלקל אחרי מספר חודשים (כמו שקרה לי כבר עם כמה) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. יש לי Partition Magic 8 ואני לא מצליח לעשות מחיצה יותר גדולה מ 7.8 MB . הנה תמונה : http://img150.imageshack.us/img150/6333/pm8.jpg ושימו לב שב* יש 2,097,152.0 MB לא בשימוש . מה הבעיה ? ואיך אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד), לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר, ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים? אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by HAIM511,

חיברתי כונן של טרה sata2 מחברת סמסונג למחשב הבא : פנטיום 4 מהירות 3GHZ לוח אם asus p5vd1-x הביוס לא מזהה אותו ניסינו עוד אחד של 500 GB והוא גם לא זוהה רק כוננים שמתחת ל250 GB זוהו יש לי מערכת הפעלה xp sp2 תודה בכל אופן

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by A1eX,

לפי ההגיון כונן חיצוני הוא כונן לכל דבר ועיניין... האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by Proteous,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=609 ב590 שח !!!!!! מדהים ... גרסאת : WDH1U10000 ללא ספק הקניה הבאה שלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב נראה לי שהבית שלי שוכן מעל שדה מגנטי, אחרת אני לא יכול להסביר למה הארדיסקים מתקלקלים אצלי על ימין ועל שמאל. לא אני לא בועט במחשב שאני מפסיד בפוקר אונליין. בכל אופן , הארדיסק 160GB של Samsung , ניסיתי להתקין עליו משחק ללא הצלחה ... הרצתי CHKDSK ו- 256KB נמצאו ב Bad Sectors. האם ההארדיסק הזה גמור ? אפשר לעשות משהו זמני ? האם יהיה ניתן להתקין עליו אי פעם משהו שוב ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ashand,

שלום ברשותי הרדיסק של היטאצי במהירות של 15K דגם: HUS151414VL3800 אני רוצה לחבר אותו לפי סי ככונן OS ראשי אבל חסר לי ADAPTER כזה: http://www.mcpb.com/html/sca.f80hp.68f.html מאיפה אני מוצא כזה בארץ? יש לי כרטעס סקאזי של ADAPTEC 39160 האם הוא מתאים להרדיסק?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. Started by chook_rl,

יש לי רשת ללא DHCP, לא מצאתי שום דבר, וחיפשתי הרבה באינטרנט, להפעיל את הכונן.. מה אפשר לעשות? (מדובר על דגם 500MB שנקנה לפני חצי שנה, ומאז שוכב כי אין לנו מושג מה לעשות איתו) HELP

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות את WD5002ABYS שהוא דיסק 500 גיגה המיועד לתאגידים/שרתים ומוגדר אמין במיוחד ושקט. בחנות אמרו לי שההארד דיסק רועש אך באתר החברה מדידות הרעש שלו שוות לשל דיסקים מקוי מוצר ביתיים וכו'... כתגובה אמר המוכר שכאשרת ההארד דיסק יחפש מידע אני אשמע אותו והוא ירעיש. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  17. שלום! אני רוצה לקבל המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בנפח 160-500GB הגודל לא חשוב(2.5 אינץ או 3.5 אינץ) והחברה... איזה חברה מומלצת?!?!? נ.ב הדיסק יהיה לשימוש בתוכנות גרפיקה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני 250GB. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מתלבט בין SEAGATE, WD ו-SAMSUNG .

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום רב ביום רביעי ההורים שלי טסים , ובמקרה יצא לי לראות את המבצעים החדשים של באג לחנוכה http://bug.co.il/dfpassover/ עכשיו אני מתלבט אם לקנות את ה"כונן גיבוי 1.5 טרה" האם הכונן נתון רק לגיבויים ? אי אפשר להשתמש בו ככונן לאיחסון בחיי היום יום כרגיל ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  20. אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by zombie,

יש לי כרגע WDAAKS 500GB האם מעבר להארד דיסק אחר\SSD ייתן לי הבדל משמעותי בביצועים?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by eyahalom,

שלום, ברשותי HD מסוג Maxtor OneTouch 500G, ללא השנאי המקורי. הHD מגיע עם שנאי 2 אמפר (בדקתי אצל חבר שברשותו השנאי המקורי). רכשתי שנאי דומה שהומלץ ע"י המוכר בחנות אלקטרוניקה, אך בדיעבד התברר שהוא 3 אמפר. האם יש בעיה לחבר את הHD לשנאי הזה?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by KingRyu,

אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yaniv55,

קניתי אתמול חבילה חדשה של DVD-R של VERBATIM 4.7G , X16 שאמורים להיות איכותיים למדי . ניסיתי 3 פעמים במהירות נמוכה יותר (X8 ) וכל פעם זה ניכשל . היות שהצורב שלי צרב לא רע על דיסקים של OFFICE DEPOT ואחרים שנחשבים פחות איכותיים , אני נוטה לחשוב שיש בעיה בדיסקים שקניתי . הבעיה שיש לי הודעה על POWER CALIBRATION ERROR מצב צילום מסך , וקובץ לוג . [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by chook_rl,

אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות

• 5 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים